Stand σημειωματάριο ψύξης με τα χέρια του

Βάση για ένα φορητό υπολογιστή με τα χέρια του.

Χωρίς ζάχαρη είναι απαραίτητο όχι μόνο σε εσάς και εμένα, αλλά οι υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές μας.

Οι φορητοί υπολογιστές είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς σε υπερθέρμανση, έτσι ώστε να έχουν μια πιο αδύναμη σύστημα ψύξης, σε αντίθεση με τους επιτραπέζιους υπολογιστές.

Ένα από τα σημεία στα οποία αναφέρεται, ότι είναι καλύτερα να λειτουργούν σε ένα περίπτερο ψύξης φορητού υπολογιστή, όχι μόνο στο καυτό καλοκαίρι, αλλά συνεχώς.

Single που πρέπει να κάνετε, γι 'αυτό είναι: ένα κομμάτι πλεξιγκλάς (ή όπως ονομάζεται πλέον πλεξιγκλάς), πάχους 4-5 mm, λίγο η επιθυμία και το χρόνο.

Ένα κομμάτι του επιθυμητού μεγέθους, μπορείτε να πάρετε τη λαβή από εμάς στην αγορά ή σε καταστήματα για την παραγωγή των διαφημιστικών προϊόντων (που έχουν πάντα κοπής).

Επίσης, μπορεί κάποιος που βρίσκεται γύρω από το σπίτι ένα κομμάτι Plexiglas από τη σοβιετική εποχή.

Σε γενικές γραμμές, μπορούμε να υποθέσουμε ότι έχουμε βρει ένα κατάλληλο κομμάτι Plexiglas, πάχους 4-5 mm, και για το μέγεθος των 40x30 cm για 15 «laptop.

1. Να πάρει την σήμανση.

Μετράμε και σημειώστε το φορητό υπολογιστή σας στην επιφάνεια της Plexiglas περιοχής του, καθώς και προσθέστε 4-5 εκατοστά για να λυγίσει.

Μέθοδοι κάμψη πλεξιγκλάς πάρα πολύ. Στο Διαδίκτυο, ιδιαίτερα στο YouTube έχει ένα εκπαιδευτικό βίντεο σχετικά με τη διαδικασία αυτή.

1

Δεν θέλω να φράχτη οποιοδήποτε ειδικό μηχανισμό ή συσκευή για την κάμψη πλεξιγκλάς.

Θα χρησιμοποιηθεί ο παλιός τρόπος, χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο φούρνο πάγκο της κουζίνας και του φυσικού αερίου.

Θερμαίνεται πάνω από ένα άκρο κατεργαζόμενου τεμαχίου καυστήρα αερίου, από όπου σημειώνεται γραμμή καμπής προς τα κάτω έως ότου το πλεξιγκλάς δεν γίνει πλαστική, δηλ Είναι κρεμά κάτω από το βάρος της.

Προσοχή! Αυτή η διαδικασία πρέπει να εκτελείται πολύ προσεκτικά, μακριά από ανοικτές φλόγες για να αποφύγετε τα στοιχεία φωτιά.

Όλα αυτά γίνονται με τη χρήση των διαθέσιμων εργαλείων, χωρίς ειδικό εξοπλισμό, δεν απαιτείται

Καθαρίζουμε όλα τα άκρα του μέσου γυαλόχαρτο, στρογγυλεμένες γωνίες, κατόπιν αιτήματος.

Αυτή θα είναι η τελευταία.

Θα πρότεινα να βάλει δύο ή τρία μικρά τους οπαδούς, αφού η κατανάλωση ρεύματος θα είναι μικρότερη από εκείνη ενός μεγάλου ανεμιστήρα.

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό, γιατί θα είναι δίπλα σας για να συνδέσετε τη θύρα USB του φορητού υπολογιστή μας.

Ταιριάζει πολύ καλά από τους οπαδούς HDD cooler, στην περίπτωσή μας από το ψυγείο σκληρό δίσκο Deep Cool Disk Ice 2, αξίας έως και $ 5.

Ο τόπος εγκατάστασης καθορίζεται από το σημειωματάριο «κάτω δακτυλικό αποτύπωμα», δηλαδή σε αυτά τα μέρη όπου υπάρχουν οπές εξαερισμού στο σημειωματάριο.

Επιλέγοντας μια θέση για την κίνηση προς τη διάταξη των καθισμάτων, καλό σχέδιο, έχουμε ήδη - είναι το ίδιο το πλαίσιο ψυγείου HDD

Επίσης τρυπάνι μια μεγαλύτερη διάμετρο (10-12 mm) κάνουν τον ιδρώτα που ο κοχλίας είναι στο ίδιο επίπεδο με την επιφάνεια.

Εμφάνιση διαφανές πλεξιγκλάς είναι αποδεκτή, αλλά αποφασίσαμε να το χρώμα για να, όπως λένε, δεν σταματούν στα μισά του δρόμου

Εμείς ζωγράφισε τη βάση κανονικό χρώμα του αυτοκινήτου στο δοχείο αερολύματος, η τιμή από $ 3 έως 5

Βαμμένο σε δύο στρώσεις με ένα μεσοδιάστημα μίας ημέρας από ξήρανση.

Αυτό είναι ό, τι συνέβη στο αποτέλεσμα (αλλά flash δίνει παραμόρφωση χρώματος)

Μην ξεχνάτε ότι ο ανεμιστήρας φυσά στην κατεύθυνση από την πτερωτή με το σώμα του.

Καταργήσαμε τα αυτοκόλλητα «Βαθιά Cool» με την πτερωτή και κολλήσει στο πίσω μέρος του ανεμιστήρα, για να δείτε στο περίπτερο ήταν όμορφη

Καθαρίζουμε τα καλώδια και συνδέστε το τρίτο ανεμιστήρα είναι παράλληλο με το άλλο, δηλαδή, κόκκινο σύρμα αυστηρά σε κόκκινο, μαύρο στο μαύρο.

Πρέπει απλώς να κόκκινο «συν» και μαύρο «μείον», λευκό και πράσινο πρέπει να μονωθούν με προσοχή, έτσι ώστε να μην αγγίζουν το ένα το άλλο, και άλλες επαφές. Διαφορετικά, διατρέχουμε τον κίνδυνο να κάψει το λιμάνι μας USB του φορητού υπολογιστή.

Και πάλι απομονώσει με ασφάλεια ηλεκτρική ταινία ή / και να συρρικνωθεί σωλήνωση

Πήραμε ένα πολύ υψηλής ποιότητας, παραγωγικό και όμορφο περίπτερο, και ακόμα έκανε τα δικά του.

Για την ομορφιά που ακόμα χτύπησε το λογότυπο της πύλης μας.

22. Στη συνέχεια, θα γράψουμε μια καθαρά ενημερωτικό δεδομένων στο περίπτερό μας.

Όταν συνδέετε το λίκνο στη θύρα USB των οπαδών τρέχουν στο 40-50% της ονομαστικής ταχύτητας τους, το οποίο είναι πολύ θετικό αντίκτυπο στην θόρυβος που παράγεται από ψύκτες. Με άλλα λόγια, ο θόρυβος που προέρχεται από το ψυγείο δεν υπάρχει.

Και μπορεί να είναι 12 βολτ, αλλά όχι περισσότερο, HDD cooler έχει σχεδιαστεί για 12, ο μόνος θόρυβος από ψύκτες λειτουργούν στο περίπτερο θα είναι πολύ αισθητή.

Υπάρχουν καθολική τροφοδοτικά (όπως την Πολωνική κεραία) με ρυθμιζόμενη τάση, σε γενικές γραμμές, αυτό μπορεί να προσαρμοστεί για βέλτιστη απόδοση του ψύκτη θορύβου / απόδοσης.

Μετρήσαμε ειδικά την τρέχουσα που καταναλώνει pad ψύξη μας, και αυτό αποδείχθηκε ότι είναι ίση με ένα σύνολο 180 mA ή 0,18 Α

Έτσι, δεν θα είναι σε θέση να υπερφορτώνετε τη θύρα USB, το κύριο πράγμα που έχετε κάνει όλα σωστά και τα πάντα σωστά μονωμένα

Ποια είναι πολύ φθηνότερα από τις τιμές καταστήματος.

Σχόλια (9)

Οι επισκέπτες που βρίσκονται στην ομάδα επισκέπτες, δεν μπορούν να αφήνουν σχόλια σε αυτήν την δημοσίευση.

Βάση ψύξης για laptop με τα χέρια τους

Πολλοί ιδιοκτήτες laptop συχνά παρατηρούμε ότι κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, η συσκευή θερμαίνεται και αρχίζει να τρέχει πιο αργά, ή να απενεργοποιήσετε buzz. Ο λόγος για αυτό έγκειται στην κακή ψύξη. κατασκευαστές notebook προσπαθούν να κάνουν τα προϊόντα τους ως συμπαγής όσο το δυνατόν, τόσο μικρό ψύκτες συχνά δεν κάνουν τη δουλειά τους, η οποία οδηγεί σε μια τέτοια δυσάρεστα φαινόμενα. Βοηθά σε αυτό το πρόβλημα Notebook Stand, έκανε με τα χέρια του, και προσαρμοσμένες στον συγκεκριμένο μοντέλο του υπολογιστή. Να είναι εύκολο. Θα χρειαστείτε μερικά πράγματα, προσβάσιμες και προσιτές τιμές.

Notebook Σταθείτε με τα χέρια σας θα γίνει από τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Εξωτερική τροφοδοσία 12 V (με τη μορφή ενός κουτιού με ένα βύσμα και καλώδιο).
  • Μεγαλύτερη περίβλημα ανεμιστήρα 12 στο ρεύμα εισόδου κάτω από ένα μέγιστο στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος (γραμμένο επί της υπόθεσης ή υπολογίζεται ως εξής: Ισχύς = ρεύμα ισχύος / τάσης)
  • φάκελο Φάκελοι.

Έγινε Notebook Σταθείτε με τα χέρια σας, ως εξής:

1. Από το τροφοδοτικό καλώδιο έχει κοπεί και το βύσμα βάλει στην άκρη - που δεν είναι πλέον απαραίτητη.

2. Από το σύνδεσμο του ανεμιστήρα κόβεται.

3. Τώρα θα πρέπει να κοπεί μια τρύπα σε ένα φάκελο κάτω από τον ανεμιστήρα. Η εταιρεία υποστηρίζει, είναι συχνά στη μέση, έτσι ώστε ο δίσκος φορητού υπολογιστή, με τα χέρια τους δημιούργησαν, θα έχουν επίσης μια τρύπα στη μέση.

4. Τοποθετήστε τον ανεμιστήρα έτσι ώστε το κυρτό μέρος του πτερυγίου του στραμμένη προς τα επάνω, ενισχύοντας το με τις βίδες.

5. Συνδέστε το καλώδιο έτσι ώστε ο ανεμιστήρας αναρροφά αέρα μέσα στον φάκελο στην εργασία. Σε αυτήν την περίπτωση, συνδέστε το κόκκινο και το μαύρο καλώδια με τα μαύρα καλώδια του ανεμιστήρα του τροφοδοτικού (δύο εκ των οποίων, κατά κανόνα). Κίτρινο καλώδιο στο ψυγείο είναι απαραίτητη για τον υπολογισμό της ταχύτητας, έτσι ώστε να μπορεί να κοπεί.

6. zamatyvaem προσεκτικά στριμμένα καλώδια με μονωτική ταινία. Αυτό έκανε Notebook Stand με ψύξη με τα χέρια του!

Η παραπάνω στάση είναι λειτουργικό, αλλά μπορεί να θέλετε κάτι ασυνήθιστο. Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό σε αυτό το σχέδιο - είναι πάντα δυνατόν να αλλάξει, αναβάθμιση: Μπορείτε να προσθέσετε ένα άλλο ανεμιστήρα (που συνδέεται παράλληλα με την πρώτη, και ότι το άθροισμα των ρευμάτων που καταναλώνεται ήταν μικρότερη από το μέγιστο ρεύμα τροφοδοσίας), μπορεί να είναι οπαδός ή οπαδός αεραγωγούς nouta του. Μπορείτε να αλλάξετε τη βάση και αντί να πάρει τους φακέλους Plexiglas ή ακρυλικά πλάκα και τοποθετήστε τα στα πόδια μπορεί να κοπεί από μια συστάδα δένδρων. Τι κερδίζει ένα σπιτικό στάση για το laptop - με τα χέρια τους να εφαρμόσουν απολύτως οποιεσδήποτε ιδέες, κάνει αυτή τη συσκευή από μόνη της, να προσθέσετε φωτισμό και χρώμα σε οποιοδήποτε χρώμα, εφαρμόστε μια ειδική επίστρωση, και πολλά άλλα. Δεν θα είναι περιορισμένη φαντασία του σχεδιαστή, κατασκευαστή, και θέληση από ό, τι άλλο - όλα στα χέρια σας! Αν και επώνυμα προϊόντα δούμε, ίσως και περισσότερο αισθητική, αλλά πολλά από αυτά, και Notebook Stand, συλλέγονται τα χέρια του, θα είναι πάντα πρωτότυπη και ασυνήθιστη. Θα σας ευχαριστήσει για πολλά χρόνια.

MaestroVW> Blog> Laptop Cooling Pad με τα χέρια τους

Καλό βράδυ! Σήμερα και πάλι γράφω στο blog αντί για εν πτήσει περιοδικό της μηχανής, μόνο και μόνο επειδή η μηχανή, δεν συμβαίνει τίποτα, και δεν είμαι στη θέση του. Παρ 'όλα αυτά, υπάρχει ένας καλός λόγος για να γράψει στο blog, όπου φυτεύτηκαν για το επόμενο εγχείρημα που πωλούνται χέρια τους. Πρόσφατα, λίγο λιγότερο από ένα χρόνο, το laptop μου λειτουργεί σχεδόν όλο το εικοσιτετράωρο (για επαγγελματικούς λόγους), και οι διαδικασίες του όγκου, θερμαίνεται και κατά συνέπεια αρκετά ισχυρή.

Φυσικά, σε σχέση με τον καθαρισμό του εσωτερικού, όλα είναι τέλεια, δροσερό έλεγχο περνούν κάθε έξι μήνες, και ακόμη πιο συχνά, ανάλογα με τις συνθήκες στις οποίες χρησιμοποιείται ...

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στο κατάστημα και πάλι ήρθε σε βάση φορητών υπολογιστών, η τιμή του βέβαια σήμερα έχει χιλιάδες ... και στην πραγματικότητα, το πλαστικό σώμα το οποίο έχει αναπτυχθεί κάποια "krutoy9quot? σχεδιαστής και ανεμιστήρα. Έχω πάει σε αυτούς ποτέ φαίνονται, αλλά στο παρελθόν δεν υπήρχε ανάγκη, και τώρα η τιμή ...

... απόψε παρατηρήσει ότι ο φορητός υπολογιστής είναι ζεστό, αρκετά σκληρά προγράμματα άλλων κατασκευαστών λειτουργία δεν ήταν μόνο ό, τι είναι αναγκαίο, δεν είναι κατάκοπος φορητό υπολογιστή, μηχάνημα εργασίας χρησιμοποιείται μόνο για το Internet!

Στα χέρια μου για 6-7 χρόνια, πήρε από το μηδέν!

Το πρωί, ξημέρωσε για μένα, και εγώ σε γεύμα ώριμα με τις ιδέες και ενθουσιασμό, πήγε για ψώνια, αλλά με το μισό της τρέχουσας κατάστασης έχει ήδη κλείσει από τις 14:00, αλλά εξακολουθεί να είναι το κύριο στοιχείο του ανεμιστήρα βρέθηκε σε μια λογική τιμή! Το δώρο και σχάρα έριξε))) Ευχαριστώ θετική πωλητή μέγα)))

Η επιστροφή στο σπίτι και πάλι άρχισαν να σκέφτονται, να αναζητήσουν τα μέσα στο χέρι, δόξα τω Θεώ ήταν)

Κόντρα πλακέ, ανεμιστήρας, τροφοδοσία 12v ισχύος

1) καρέ βάση κόντρα πλακέ για τη φωτογραφία, λεπτή, πολύ πυκνό ...

2) AC Τροφοδοτικό φορτιστής για ορισμένες συσκευές ...

3) Σχετικά με τον ανεμιστήρα να πω τίποτα το ιδιαίτερο)

Εφαρμόστε σήμανση για fanerku προηγουμένως vymeryat όλα ...

Και χρησιμοποιώντας το Dremel έχει κάνει την πρώτη περικοπή.

Στη συνέχεια, ορίζουμε με τον ανεμιστήρα του τοποθεσία, τη διάταξη και χτύπησε κόψει και πάλι μια τρύπα, και με αυτό τον "nozhki9quot? να σταθεί!

Πόδια με ζεστό κόλλα και πώματα καθορίζεται βάσει της! Κατέχει πολύ καλά, δεν περίμενα ...

Πόδια γίνονται σε μια γωνία η οποία είναι εκ των προτέρων εκτεθειμένα οπτικά, για την ευκολία ενός φορητού υπολογιστή κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη βάση.

Κάπου στους κάδους, και βρήκε ένα βύσμα ζευγάρωμα ...

Εγκαταστήστε έναν ανεμιστήρα και ένα πλέγμα που φορτώνεται το δώρο μου)

Δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να διορθώσετε τα καλώδια, γιατί υπάρχει ακόμα κάτι που οι σκέψεις, στη συνέχεια, κάντε περισσότερα simpotnaya!

Τα πάντα είναι έτοιμα, μου))) Και σας αρέσει;

Έχει ήδη καταφέρει να προσπαθήσουμε ειλικρινά ευχάριστη έκπληξη nouta η θερμοκρασία έπεσε, το πληκτρολόγιο είναι σχεδόν κρύο, ιδιαίτερα στην περίμετρο της τοποθέτησης του ανεμιστήρα! Ο ανεμιστήρας στο ίδιο το φορητό υπολογιστή, ή μάλλον λειτουργεί σε χαμηλή ταχύτητα ... ωραία!

Στην κατασκευή χρειάστηκαν δύο, δυόμισι ώρες!

Θα ήθελα επίσης να επιστήσω τα άκρα, αν μπορώ να βρω ένα όμορφο χύτευση)

Σας ευχαριστώ όλους για την προσοχή σας)

Γκιούλ δεν είναι ισχυρή, αλλά λένε καλύτερα να λάβει 120x120 οπαδούς, είναι πιο ήσυχο. Γιατί να θέσει τα ψυγεία 6, δεν ξέρω ... ίσως για τη συμμετρία και την ομορφιά. Τώρα θέλω να κάνω από χρωματιστό Plexiglas.

Γι 'αυτό το έργο δεν είναι αυτό που ήταν να κάνουμε. Εδώ είναι η δουλειά μου:

Αποσυναρμολογηθεί ντουλάπα, ένα ζευγάρι των μπαρ, κάποια μαλακό υλικό και το σχοινί (που βρίσκεται στο sarayke), παιχνίδι του παιδιού σε μια σειρά από τις μπότες, και το μαξιλάρι καταθέσει. Η γάτα είναι ευτυχισμένη 🙂

Το κατάστημα είναι δεν είναι φθηνή ... Krasuavcheg! Κάτω τα χέρια από στο σωστό μέρος!

Ο ίδιος έκανε άλλα 3-4 χρόνια πριν ...

Κόντρα πλακέ 8 mm, με 80x80 6 ψύκτη σχάρες (παίρνοντας μαζί PSU) χαλί. Με τα πόδια δεν μπορούσε να αποφασίσει, παίρνω συμβατικές χειρολαβές θυρών. Στο χαλί φυσικά ωμής βίας (συλλέκτης σκόνης), και τα πάντα είναι σούπερ. Λοιπόν, είναι όλα τροφοδοτείται από μια μονάδα 12 volt, τροφοδοτικό 2Α.

Επίσης, δεν είναι μια κακή εφαρμογή, αλλά Χαλί πραγματικά προτομή ...

Αυτό είναι λογικό βίντεο =>

Κάθε διαφορετική αντίληψη των Ευφυών καταλαβαίνω. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς το "muravinye9quot? τρύπες και λίγο πιο δροσερές που αισθάνονται από αυτό το μικρό περίπτερο, μόνο από την εμφάνιση ...

Αυτό είναι λογικό βίντεο =>

Ειδικά δεδομένου ότι αυτή είναι η πρώτη επιλογή μου, τότε υπάρχει ένα άλλο ρεκόρ, όπου έκανα ένα όμορφο, πρακτικό περίπτερο

Αυτό είναι λογικό βίντεο =>

Συγγραφέας, krasachik, χωρίς αμφιβολία. +1 από μένα. ps ψύκτη μέγεθος δεν έχει σημασία)

Σχετικά με το μέγεθος των απλών ανθρώπων υπάρχει μια μεγάλη απόψεις, και μόνο στην περίπτωση που έχει σημασία. Καθορίστε τι;

1) είναι έξω και όχι μέσα στο notebook - αυτό είναι σημαντικό.

2) προκειμένου να ξεπεραστεί το κενό που δημιουργείται μεταξύ nouta πλατάνια και τα πιο σουβέρ, τις ανάγκες και το πορτοφόλι, και δεν κρύβουν ότι, ακόμη και επιβραδύνει μου κάτω, αν ο φορητός υπολογιστής αναμένεται να θέσει το ΕΚΑ. Ως επιλογή για την αύξηση αυτή "podushku9quot?, αλλά είναι λιγότερο αισθητικά ευχάριστο.

Balonchikom χτύπημα της) Ένα δροσερό για την ανατίναξη εργασία;

Όχι, ψύξη του αέρα. Nout σφίγγει και από κάτω, και αν το κάνετε περισσότερο και να σταθεί στο τέντωμα, θα υπάρξει ένα έλλειμμα ...

Το έχω vyduvyet ζεστό αέρα. Ο poidee αντίθετα να φυσήξει ζεστό αέρα θα πρέπει να βοηθήσει

laptop μου είναι εκτεθειμένο στον αέρα από το κάτω μέρος και το πίσω φυσάει ζεστό. Σε αυτή ή με οποιονδήποτε τρόπο

Ελάτε κάτω δεξιά εθιστικό, και πλάι ή πίσω πλευρά χτυπήματα σε αυτό; Μερικά περισσότερα πρόσθετα gamyryat φυσάει έξω. Ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου η θερμοκρασία κοιτάς; Everest;

Fonspid. Και τι είναι ανεπιτήδευτη, google. Ναι, είναι αλήθεια. Πλάγια ή από πίσω.

Όχι, ψύξη του αέρα. Nout σφίγγει και από κάτω, και αν το κάνετε περισσότερο και να σταθεί στο τέντωμα, θα υπάρξει ένα έλλειμμα ...

Μπορώ να έχω ένα διαφορετικό σύστημα ψύξης σε ένα φορητό υπολογιστή.

1

Leave a Reply

44 − = 37