Pelargonium τουλίπα φωτογραφία

Η ιστορία του γερανιού τουλίπα και ιδιαίτερα τη φροντίδα για τα φυτά

Amazing γεράνι εργοστάσιο, το οποίο αντί για πλούσια ομπρέλες εμφανίζονται ταξιανθίες μοιάζουν περισσότερο με το κομψό μπουκέτα από μικροσκοπικά μισάνοιχτη τουλίπες παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στους οπαδούς του πολιτισμού το 1966.

50 χρόνια ιστορίας τουλίπα γεράνι

Αυτό συνέβη στις ΗΠΑ κατά το φυτώριο της οικογένειας Ανδρέα, όπου εκτρέφονται τουλίπα γεράνι, που ονομάστηκε έτσι για το ασυνήθιστο σχήμα των λουλουδιών.

Η πρώτη στην ιστορία της ποικιλίας γεράνι με λουλούδια, και το υπόλοιπο μισό ανοιχτό καθ 'όλη την περίοδο της ανθοφορίας, ονομάστηκε Patricia Ανδρέα. American κτηνοτρόφοι Robert και Ralph Andrea ήταν τόσο παθιασμένοι για να πάρει αυτό τουλίπα γεράνια που στα επόμενα χρόνια θα έχουν καταφέρει να πάρει μερικές πιο θεαματικό είδος. Μερικοί απ 'αυτούς πήραν το όνομά τους ως πρώτο βαθμό, προς τιμήν των αγαπημένων τους κτηνοτρόφους γυναίκες.

Ευρωπαϊκή καλλιεργητές συναντήθηκε με, όπως τα γεράνια φωτογραφία τουλίπα, μόλις 20 χρόνια μετά την εμφάνιση των πρώτων φυτών. Όταν αυτό το χρώμα οφείλεται όχι μόνο ένα γνήσιο ενδιαφέρον, αλλά και πολλή διαμάχη.

Πιστεύεται ότι το σύμπλοκο γεράνι τουλίπα στην επιλογή, και συνδέεται με την δομή του άνθους και την περιορισμένη διαθεσιμότητα των στήμονες και ύπερο. Ως εκ τούτου, μισό αιώνα δεν υπήρχε περισσότερο από δύο δωδεκάδες ποικιλίες και τα υβρίδια από αυτά τα υπέροχα φυτά στον κόσμο.

Ωστόσο, μεταξύ των εμπειρογνωμόνων υπάρχει και μια άλλη εξήγηση για τη φύση της ασυνήθιστο σχήμα των λουλουδιών. Ίσως αυτό το είδος γεράνι δεν έχει τεχνητά εκτράφηκαν και ήταν το αποτέλεσμα μιας φυσικής αυθόρμητη μετάλλαξη ορισμένων ποικιλιών της διζωνικής γεράνια με απλή επίπεδη beaters. Οι σκεπτικιστές επιτυχημένη οικογένεια φυτώριο Ανδρέα ονομάζεται ακόμα υποθετικό προγόνους τουλίπα ποικιλίες - παλιά γεράνι Μεγανθής που παράγεται στη Γαλλία στα τέλη των αιώνων XIX και XX.

Όλα τα επί του παρόντος υφιστάμενα ποικιλίες γεράνι λουλουδιών, με τη μορφή μικροσκοπικών τουλίπες - αποτελεί το αντικείμενο των ονείρων ανθοπωλείο-εραστές που δεν είναι αδιάφοροι για τα ανθοφόρα καλλωπιστικά φυτά.

Σε αυτή την περίπτωση, το φυτό είναι σοβαρά διαφέρουν το ένα από το άλλο. Στην υποομάδα είναι τόσο ψηλό ύψος δείγματα των βλαστών μέχρι και 70-80 εκατοστά, αλλά μεταξύ γεράνια τουλίπα και υβρίδια πραγματική νάνος και ποικιλίες.

Φυτά διαφέρουν ως προς το ρυθμό ανάπτυξης, το χρώμα, το σχήμα, και ακόμη και ο αριθμός των πετάλων στο στεφάνη. Κατά μέσο όρο, κάθε λουλούδι περιέχει από 6 έως 9 δοκούς, η οποία μπορεί να είναι επίπεδη ή σχηματοποιείται να έχει ακμές. Το εσωτερικό μέρος του εκατοστού στεφάνη πάντα ζωγραφισμένο πάνω έντονα από αυτό που βλέπει προς τα έξω. Πλούσια μπουκέτα, άνθη τουλίπα γεράνια, όπως στη φωτογραφία, αποτελούνται από 20-40 λουλούδια.

Φωτογραφία γεράνια τουλίπα εκπληκτική ποικιλία των χρωμάτων και των διακοσμητικών φυτών με πολύχρωμα σγουρά φύλλα. Όσοι επιθυμούν να γίνουν ιδιοκτήτες αυτών των φυτών είναι όλο και περισσότερο κάθε χρόνο.

1

Χαρακτηριστικά φροντίδα γεράνια τουλίπα

Στη φροντίδα της τουλίπας γεράνι σχεδόν τόσο επιλεκτικοί ως συγγενείς τους με τις συνήθεις λουλούδια. Με την κατάλληλη προσοχή που είναι πρόθυμοι να ανθίσει, να αναπτυχθούν και να πολλαπλασιαστούν. Για φύτευση των καλλωπιστικών φυτών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια καθολική έτοιμο μίγμα και το υπόστρωμα που παρασκευάζεται ανεξάρτητα με ανάμιξη ίσων μερών χώμα κήπου, τύρφη, άμμο και ένα μικρό ποσό για να μεταδώσει ευθρυπτότητα του εδάφους.

Γεράνια φοβούνται διαποτισμένο έδαφος και στάσιμο νερό σε αυτό, έτσι ώστε ο πυθμένας του δοχείου χύνεται ένα ισχυρό στρώμα αποστράγγισης.

Φυτεύονται φυτά όλο το χρόνο, δεν θα πρέπει να λείπει στο φως του ήλιου. Το καλύτερο από όλα γεράνι τουλίπα αισθάνονται το λαμπρό, αλλά διάχυτο φως. Εάν πάρετε τη φροντίδα του φωτισμού των θάμνων, η ταξιανθία μπορεί να εμφανιστεί το χειμώνα. Οι σκιασμένες περιοχές η τουλίπα οι βλαστοί γεράνι αποδυναμωθεί, τεντωμένο. Φύλλωμα στο έλλειμμα του ήλιου γίνεται ωχρό, της οι οφθαλμοί δεν μπορούν να σχηματιστούν και ανοικτή.

Τα γεράνια δωμάτιο δεν απαιτούν ειδικές συνθήκες κράτησης. Το κυριότερο είναι ότι το καλοκαίρι ο αέρας θερμάνθηκε στους 20-26 ° C, και η ατμόσφαιρα θα είναι στους 5-7 ° C ψύκτη. Τα φυτά δεν ανέχονται σχέδια, από τα οποία προστατεύουν καλύτερα τουλίπα γεράνι. Υπέρ της ανθοφορίας, ξηρό θερμό αέρα που έρχεται από τις συσκευές θέρμανσης.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν η ανάγκη της υγρασίας είναι υψηλά, τουλίπα γεράνι ποτίζονται κάθε μέρα, βεβαιωθείτε ότι το νερό δεν λιμνάζει. Το χειμώνα, το πότισμα γίνεται πολύ λιγότερο συχνά, αλλά zasushivat χωμάτινο χώρο κάτω από το λουλούδι σε κάθε περίπτωση αδύνατο.

Η λίπανση περάσουν από την άνοιξη έως το φθινόπωρο, με τη χρήση υγρού πολύπλοκα εργαλεία με μια μικρή ποσότητα αζώτου, διαφορετικά το φυτό θα δώσει πολλά φύλλα, αλλά ανθοφορία γεράνια δεν θα είναι ευχαριστημένοι μεγαλοπρέπεια

Όπως και άλλα είδη ανθοφόρων γεράνια, ποικιλίες τουλίπα πρέπει να κλαδεύονται και τσιμπημένο. Αυτές οι ενέργειες που αποσκοπούν:

 • βελτιωθεί το σχήμα του θάμνου?
 • προκαλέσει διακλάδωση βλαστοί?
 • κάνουν μορφή λουλούδι περισσότερα μπουμπούκια ανθέων.

Ως αποτέλεσμα, το φυτό είναι περισσότερο διακοσμητικό και ελκυστικό, και τα λουλούδια είναι πολύ πιο περίτεχνα από ό, τι πριν από κλάδεμα που περιλαμβάνονται στη συστηματική φροντίδα του γερανιού τουλίπα.

Πέρα από το τσίμπημα τις κορυφές των βλαστών πρέπει να αφαιρεθεί παραφουσκωμένες άνθη και καλλιέργεια αναπτυχθεί πάρα πολύ επιμήκυνση ανεπτυγμένους βλαστούς.

Κόψτε τις κορυφές - ιδανικό υλικό φύτευσης για τον πολλαπλασιασμό. Επειδή οι σπόροι τουλίπα γεράνι, όπως στη φωτογραφία, δεν είναι πάντα εύκολο να βρεθεί, και τη βλαστική ικανότητα τους για αρχάριους λάτρεις του πολιτισμού μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα μοσχεύματα ήταν ο πιο συνηθισμένος τρόπος απόκτησης νέων μονάδων.

Μοσχεύματα είναι την άνοιξη ή μετά την ολοκλήρωση της μάζας ανθοφορίας - το φθινόπωρο. γεράνι Root δυνατόν σε συνηθισμένο νερό, ελαφρύ υπόστρωμα τύρφης και άμμου ή ριζοβολία διεγέρτη σε διάλυμα. Μετά την πρώτη κοπή των ριζών φυτεύονται στο έδαφος και να θέσει ένα φωτεινό παράθυρο.

Το μόνο χαρακτηριστικό τουλίπα γεράνι, που μπορεί να αντιμετωπίσει καλλιεργητή, είναι η εμφάνιση των βλαστών με φυσιολογική λουλούδια. Σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερο να κόψει ένα στέλεχος στη βάση. Εμείς δεν αποκλείουν τέτοιες εκπλήξεις και καλλιέργεια φυτών από μοσχεύματα. Τάση για αυθόρμητες μεταλλάξεις υποδεικνύει ότι η ποικιλία δεν είναι καλά στερεωμένα, αλλά αυτό δεν αναιρεί τα διακοσμητικά και τα εκπληκτικά ελκυστική μικρογραφία «τουλίπες».

Αν έχετε κάποια ερώτηση, μπορείτε να ρωτήσετε στα σχόλια σε αυτό το άρθρο παρακάτω!

Οι ειδικοί μας θα απαντήσει στην ερώτησή σας στο εγγύς μέλλον (1-2 ημέρες), εγγραφείτε σχόλιο στο χρόνο για να ενημερώνεστε για την απάντηση!

όπως το πώς να αγοράσουν σπόρους τουλίπα γεράνι

Δεν πουλάμε σπόρους. Ρωτήστε γύρω στο τοπικό ανθοπωλείο σας. Επίσης, πολλοί καλλιεργητές αγοράσει τους σπόρους από ηλεκτρονικά καταστήματα.

cveti-sad.ru

Γεράνι τουλίπα

Τι γεράνι «εκκίνηση» για το πρεβάζι; Θέλετε πάντα κάτι ασυνήθιστο, σε κανέναν άλλο ... Και ήταν εκεί. Ενδιαφέρουσες και ελκυστική ομάδα ποικιλιών.

Για τους γνώστες της καλής Pelargonium - γεράνι τουλίπα.

Τα λουλούδια είναι πολύ παρόμοια με tyulpanchiki γιατί δεν είναι πλήρως ανοικτό. Έχουμε ένα πολύ καλό, μικρό μπουκέτα λουλουδιών.

Αυτό και tlichayutsya από άλλα υβρίδια - σχεδόν μη laddering λουλούδια butonovidnymi, το σχήμα είναι πολύ θυμίζει t yulpany με 6-9 πέταλα.

Υπήρχαν τόνοι yulpanovidnye Pelargonium το 1966 στη Βοστώνη. P ervaya τουλίπα Pelargonium αναπαρήχθη από την αμερικανική κτηνοτρόφων Robert και Ralph Ανδρέα (Robert & Ralph Ανδρέα), ποικιλία ονομάστηκε «Patricia Ανδρέα».

Υπάρχουν τώρα συνολικά 14 ποικιλίες, και είναι όλα πολύ διαφορετικά. Υπάρχουν ψηλά και τείνει μέχρι νεαρές κυρίες, υπάρχουν μικρά δεν βιάζεται να αυξάνεται ψίχουλα. Ο συνδυασμός χρωμάτων είναι μεγάλη: από απαλό ροζ - σε ένα τρελό τρελό κατακόκκινο χρώμα!

Επίσης, το καθένα διακοσμημένο ίδιοι αρκετά μοναδικά αφήνει.

ποικιλίες τουλίπα της Pelargonium δεν είναι ακόμη πλήρως σταθερό και προσπαθούν να αποκατασταθεί η αρχική του μορφή γονέα. Για να αποφευχθεί αυτό και να ομαλοποιήσει την ανάπτυξη των ταξιανθίες, αρκετά για να τακτοποιήσει πλήρως ανοικτή λουλούδια.

Φροντίδα τουλίπα Pelargonium

Η φροντίδα για φύτευση, κλάδεμα και λιπασμάτων, όπως στην διζωνικής Pelargonium.

Τ η ομάδα του ποικιλιών δεν είναι πολύ λάτρης της άμεσης ήλιο, ζέστη και πολύ ξηρό. Κάτω από τέτοιες συνθήκες, leaped γονίδια προγόνους και λουλούδια ξεδιπλώνονται πλήρως. Αυτά τα νήματα κατά προτίμηση απομακρύνονται αμέσως. Απλά tyulpanchiki αρέσει πολύ το νερό. Ειδικά όταν κάνει ζέστη. Με καλή άρδευση εμφάνιση βελτιώνεται αισθητά.

Pelargonium γονιμοποιήσει την άνοιξη και το καλοκαίρι, κάθε 2 εβδομάδες για την υδατοδιαλυτού λιπάσματος με υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο. Τσουχτερός οι βλαστοί θα προωθήσει την καλύτερη αδελφώματος, και την απομάκρυνση των ξεθωριασμένα λουλούδια πιο πλούσια ανθοφορία.

Αυτά τα Πελαργόνια ανθίζουν καλύτερα και να αναπτυχθεί σε ασφαλές μέρος, είναι άριστα φυτά για στοές, αυλές και βεράντες.

Αυτές οι μικρές προσπάθειες αξίζουν στη συλλογή μεγάλωσε τόσο όμορφο ...

Γεράνι τουλίπα πρόθυμα και πολύ μεγάλης διάρκειας ανθίζει, σχηματίζοντας ένα τεράστιο καπέλο.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα. Κάντε κλικ σε μια εικόνα!

 • Γεράνι τουλίπα: 13 σχόλια

  Αυτό Pelargonium - γεράνι με δει μέχρι είχατε! Πολύ κομψό φυτό. Στην πραγματικότητα, τα λουλούδια είναι εντυπωσιακά παρόμοια με tyulpanchiki.

  Αν και αυτό είναι σπάνιο. Αλλά ας ελπίσουμε ότι σύντομα αυτή η ομορφιά θα είναι πιο πιθανό s στις συλλογές μας.

  Πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, τι ομορφιά. Σας ευχαριστώ, έμαθε για πρώτη φορά σε ένα γεράνι, τώρα ξέρω τι να αναζητήσουν.

  Ναι, η εκπληκτική ομορφιά. Πολύ ασυνήθιστο λουλούδια.

  Έχω μια τέτοια καλλιέργεια γεράνια. Πολύ όμορφο! Τώρα οι rozebudnuyu όνειρο αγοράσει.

  Ναι, rozebudnye και εξακολουθούν να είναι σπάνιες, έχω και αυτό ακόμα.

  Τι όμορφο φυτό! Είδα ένα διαφορετικό γεράνι, αλλά αυτό δεν έχει συναντήσει ποτέ. Καταπληκτική ομορφιά!

  Ναι, όμορφη. Κοσμούν κάθε συλλογή.

  Η απίστευτη ομορφιά. Πραγματικά μοιάζει με τουλίπα. Η ζωντανή, με τον τρόπο δει ποτέ

  Geran- ομορφιά! Παραμένει nayti- μόνο όπου μπορείτε να αγοράσετε!

  Πολύ ασυνήθιστο και πολύ όμορφο! Θέλω τα ίδια γεράνια, πού να το πάρει;

  Δεν είχε γνωρίσει ποτέ ένα τέτοιο λουλούδι, και είναι ένα σπίτι ή στον κήπο, πες μου πού μπορείτε να βρείτε πολύ όμορφα

  Και έχω και σήμερα, όπως άνθισε. Την αγαπώ

  Γεράνι τουλίπα: Φωτογραφίες από εξωτικές ποικιλίες του γερανιού και να ασχοληθούν με αυτό, όπου μπορείτε να αγοράσετε

  Γεράνι υπάρχει σε δύο εκδόσεις - το δωμάτιο και τον κήπο. Τόσο σήμερα είναι δημοφιλής και της ζήτησης. Δεν υπάρχει σχεδόν ένα σπίτι στο περβάζι του παραθύρου, όπου μπορείτε να δείτε γεράνι δωματίου. Και πόσο καλό είναι στις συνθέσεις λουλουδιών!

  Με καλή ανθίζει φροντίδα όλο το χρόνο. Και οι κτηνοτρόφοι έχουν δοκιμάσει και έφεραν αυτή την κουλτούρα όχι μόνο με λουλούδια, έχουν μια ποικιλία χρωμάτων, αλλά και την καταπληκτική φόρμα. Για παράδειγμα, εδώ και πολλά χρόνια άδικα ξεχάσει τουλίπα γεράνι.

  Χαρακτηριστικά του φυτού και τα χαρακτηριστικά της

  δωμάτιο Γεράνι ή με άλλο τρόπο - Pelargonium - εκπρόσωπος της οικογένειας Geraniaceae. Το φυτό αυτό είναι εύκολο για τη φροντίδα και την αναπαραγωγή. Υπάρχουν μερικά από τα πιο κοινά είδη των γεράνι:

  1. αρωματικά: Τα λουλούδια δεν είναι άφθονα, αλλά χαρακτηρίζεται από μια ισχυρή μυρωδιά που προέρχεται από τα φύλλα?
  2. βασιλικός: λουλούδια φωτεινό, μεγάλα λουλούδια, αλλά δεν υπάρχει σχεδόν καμία οσμή?
  3. διζωνικής: καθολική καλό και στο χώρο του πολιτισμού, και τα κρεβάτια?
  4. plyuschelistnaya: μορφή στέκι κατάρριψης, που καλλιεργούνται σε γλάστρες?
  5. Η μοναδική: μια μικρή αλλά αρχαία ομάδα των χρωμάτων, η οποία αναφέρεται στο υψηλό, σχηματίζει ένα ξυλώδη στέλεχος?
  6. Pelargonium άγγελος: μεσαίου μεγέθους μονάδες, θυμίζει πανσέδες, με αρωματικά φύλλωμα, αυξάνεται «ύπαιθρο».

  Γεράνι τουλίπα είναι διαφορετικό από τα άλλα μέλη της οικογένειας λουλούδια, όπως τουλίπες unblown. Flower δεν είναι μεγάλη, απλά ένα εκατοστό. Σε ξεχωριστή είδηση, δεν θα φαινόταν τόσο εντυπωσιακό, αλλά σε κάθε στέλεχος που βρίσκεται αφράτα ταξιανθία αποτελείται από 30-50 λουλούδια. Είναι σαν ένα μπουκέτο πολυτέλεια.

  Τα λουλούδια είναι προσφορά ή κορεσμένο χρώμα από ροζ σε μπορντό. Επίστρωση της εσωτερικής επιφάνειας του λοβού φωτεινότερο, ενώ το εξωτερικό - αισθητές ραβδώσεις. Δεν είναι πολύ κοινό, και τα φύλλα είναι σκληρό και λαμπερό. Ύψος φυτού μπορεί να ποικίλλει σημαντικά: από 30 έως 70 εκατοστά.

  Η προέλευση των φυτών δεν είναι πολύ συχνές. Στην Αμερική, υπάρχει ένα ρείθρο, Βοστώνη, Αντρέα. Το 1966, ήταν εκεί που ξεκίνησε και παρουσιάστηκε στο δικαστήριο στο ευρύ κοινό την πρώτη ποικιλία τουλίπας. Σύμφωνα με μια εκδοχή - μια μετάλλαξη του είδους. Σύμφωνα με μια άλλη - το αποτέλεσμα της υβριδοποίησης (που λαμβάνεται με τη διέλευση δύο διαφορετικές ποικιλίες).

  Πρώτη τάξη με τέτοια λουλούδια που ονομάζεται patricia Ανδρέα.Μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να φέρει πολλές ποικιλίες, οι οποίες ονομάστηκαν προς τιμήν των οικογενειών τους κτηνοτρόφους των γυναικών: Patricia, Κάρμεν, Βικτώρια, Lillian και Linea.

  Πώς να φροντίσετε για τα γεράνια στον πολιτισμό δωμάτιο;

  Σήμερα, υπάρχουν πολλοί εθελοντές που θέλουν να εξοικειωθούν με ενδιαφέροντα φυτά πιο κοντά. Πολλοί ασχολούνται με το ερώτημα: ποιες συνθήκες απαιτούν ασυνήθιστη ομορφιά; Και αν οι συνήθεις γεράνια αρκετά ταπεινός, τι βιότοπο κοστούμι τουλίπα γεράνι;

  Στη φροντίδα της είναι τόσο nepreveredliva ως συνήθως γεράνια. Αναπτύσσεται καλά, τα λουλούδια και να αναπαραχθούν. Ωστόσο, ορισμένοι όροι εξακολουθούν γεωργίας τεχνικές θα πρέπει να γίνεται:

  χώμα. Μπορείτε να αγοράσετε ένα καθολικό μείγμα ή να φτιάξετε το δικό σας χρησιμοποιώντας ένα χώμα του κήπου και της τύρφης σε ίσες αναλογίες, προσθέτοντας λίγο άμμο για χαλάρωση. Πολύ καλή αποστράγγιση είναι σημαντική, διαφορετικά οι ρίζες μπορεί να σαπίσουν.

  φως. Γεράνι θα πρέπει να είναι σε ένα καλά φωτισμένο δωμάτιο, αλλά αγαπά το σκεδαζόμενο φως. Μετά την επαφή με το φύλλο έντονο ηλιακό φως, μπορεί να προκύψει ένα έγκαυμα. Αν υπάρχουν όλο το χρόνο για να δημιουργήσει μια έμφαση χειμώνα, τα λουλούδια πάνω στο φυτό. Εάν βάλει ένα βάζο των καλλιεργειών στη μερική σκιά, θα πρέπει να επεκταθεί, χλωμό, μειωμένη περίοδος της ανθοφορίας. Μέρος των μπουμπούκια δεν σχηματίζονται καθόλου.

  θερμοκρασία. Pelargonium δεν μου αρέσει απότομες αλλαγές θερμοκρασίας. Το καλοκαίρι, θα πρέπει να διατηρηθεί t = + 21- + 26C, t = χειμώνα + 14- + 16C. Αυτό είναι οι βέλτιστες συνθήκες για την ανθοφορία. Πολιτισμός δεν ανέχεται τα σχέδια και θερμού αέρα που προέρχονται από τις συσκευές θέρμανσης.

  πότισμα. Καλοκαίρι πότισμα γίνεται με περιοδικότητα 4 φορές την εβδομάδα, μόνο μία φορές την εβδομάδα το χειμώνα. Αν και γεράνια δεν του αρέσει η υπερβολική υγρασία, αλλά και ξήρανση πήλινα μπουμπούνας είναι ανεπιθύμητη. Αν τα χαμηλότερα φύλλα εμφανίζονται καφέ κηλίδες, τότε το πότισμα «όμορφη τουλίπα» τους δεν είναι αρκετή. Κάτω από την κατσαρόλα πρέπει να είναι μια παλέτα, η οποία είναι να στραγγίξει την υπερβολική υγρασία.

  σίτιση. Πραγματοποιήθηκε το φθινόπωρο και το καλοκαίρι, μία ή δύο φορές το μήνα με υγρό λίπασμα με φώσφορο και κάλιο. Με συχνή λίπανση, κυρίως αζωτούχων λιπασμάτων, καλό είναι να αυξηθεί το πράσινο τμήμα του φυτού, και ανθοφορία πτώση από το κράσπεδο.

  αναπαραγωγή. Ο κύριος τρόπος - μοσχεύματα. Οι ακραίο μοσχεύματα κόβονται στα τέλη του καλοκαιριού, τοποθετείται στο νερό. Το ριζικό σύστημα αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, χωρίς διεγερτικά ανάπτυξης. Το μίγμα χώματος χρησιμοποιήθηκε ως για την καλλιέργεια των ενηλίκων. Μετά τη φύτευση, το δοχείο με χειρολαβή που διατίθενται στην φωτισμένο πλευρά. Το ποσοστό επιβίωσης των μοσχευμάτων καλό.

  Χαρακτηριστικά γεράνι τουλίπα, η οποία θα πρέπει να γνωρίζετε

  Αν η άγνοια των κανόνων της φροντίδα μοναδικό είδος επιστροφής στην αρχική του μορφή - κοινή γεράνι. Τα λουλούδια είναι πλήρως αναπτυγμένα και το λουλούδι παύει να είναι μοναδική. Για να αποφευχθεί αυτό, θα πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένους κανόνες:

  • topping βλαστούς να μεταδώσει αδελφώματος και λαμπρότητα?
  • απομάκρυνση των νεκρών ή povyadshih λουλούδια στο σημείο όπου θα υπάρξουν νέα?
  • αν τα λουλούδια αρχίζουν να ανοίγουν, να χάσει τη μορφή μιας τουλίπας, τα αφαιρέσετε αμέσως?
  • Προσπαθήστε να κρατήσετε το φυτό μακριά από ρεύματα ή σε δυνατό άνεμο (αν Pelargonium πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στο δρόμο).

  γεράνια Υποομάδα τουλίπα περιπλέκεται υβριδοποίησης (ζευγαρώματος ποικιλίες), γι 'αυτό είναι αραιή, εκπροσωπείται από 14 ποικιλίες και τα υβρίδια. Αλλά διαφέρουν στο ότι μισάνοιχτα τα λουλούδια συλλέγονται σε ταξιανθία-τσαμπί. Μοναδικό άνθη και πλούσια ανθοφορία - «τσιπ» αυτού του πολιτισμού.

  Εξοικειωθούν με ποικιλίες ασυνήθιστη ομορφιά: Χρόνια πολλά, η κ Charles, Marie-Louise, Marbacka Tulpan, Viktoria Ανδρέα, Carmen Ανδρέα, Patricia Ανδρέα, Emma Fran Bengstbo, κόκκινο Pandora, ροζ Pandora, Conny, η Apple Blossom, Herma, Linnea Ανδρέα.

  Emma fran Bengstbo

  Πού να αγοράσετε τουλίπα γεράνι;

  Αφού είδε την φωτογραφία, και να εξοικειωθούν με τις ιδιαιτερότητες των φυτών, πολλοί καλλιεργητές θα θέλουν να αγοράσουν ένα γεράνι στη συλλογή σας. Πού μπορείτε να το βρείτε;

  Δυστυχώς, τα όμορφα και ασυνήθιστα ποικιλίες των φυτών Pelargonium στη χώρα μας δεν είναι ακόμη πολύ συχνές. Αλλά είναι εύκολο να καθοριστεί. Θα πρέπει να κοιτάξουμε για την ποικιλία που απευθύνεται σε σας, και να γεμίσει το floral φωτεινό συλλογή και καταπληκτικά φυτά - γεράνια τουλίπα. Και στη συνέχεια στο σπίτι σας δεν θα είναι μόνο τα νέα χρώματα, αλλά η θετική αύρα που συνοδεύει πάντα αυτή την κουλτούρα.

  Σχετικά με βαθμό Maria Luisa λέει ο συγγραφέας του καναλιού βίντεο και η ερωμένη του καταστήματος «Λουλούδι Πόλη» - Όλγα Kosenko.

  1

  Leave a Reply

  + 76 = 83