Pelargonium λουλούδια φωτογραφία

Το γεράνι τύπων και ποιοτήτων δωματίων απεικονίζεται περιγραφή

Απαιτητικών για τη φροντίδα, την ανθοφορία για αρκετούς μήνες και είναι τόσο φωτεινό Pelargonium λόγω της ομοιότητας καλείται συχνά γεράνια. Ωστόσο, αυτό είναι ένα ξεχωριστό μεγάλη οικογένεια, ένα είδος δωματίου φωτογραφία και ποικιλίες γεράνι για να λύσουμε την υπάρχουσα διαφορετικότητα από αυτά τα καταπληκτικά φυτά προέρχεται από τη Νότια Αφρική.

Μεγαλώνοντας σχετικά με τα περβάζια, μπαλκόνια και λότζες στο εσωτερικό γεράνι, όπως στη φωτογραφία μπορεί να φαίνεται σαν θάμνος ποώδη ή φυτά με όρθια στελέχη, ή ροή. Όλα τα γεράνια είναι από τα υψηλότερα διακοσμητικό αποτέλεσμα. Εφιστάται η προσοχή όχι μόνο απλά ή διπλά λουλούδια από όλα τα σχήματα και τα χρώματα, αλλά και τις μοναδικές φύλλα του φυτού.

Μπορούν να είναι ευρεία, σχεδόν στρογγυλεμένο, γλυπτά τραχιά, παλαμοειδή, ομαλή κυματοειδή, πράσινο και πολύχρωμα.

Long γνωστή για γλάστρες γεράνια τόσο θεαματική και ανθεκτικά φυτά, που οδήγησαν στο γεγονός ότι τα τελευταία εκατό χρόνια:

 • Ελήφθη από μια μεγάλη ποικιλία μορφών ποικιλίας Pelargonium?
 • ανοίξτε τα οικόσιτα και άγρια ​​είδη?
 • υπήρχαν υβριδίων.

Ως εκ τούτου, η τρέχουσα ταξινόμηση είναι ένα είδος λάτρεις των φυτών περίπου 250 διακριτά είδη και ποικιλίες φυτών εσωτερικού χώρου διαβάθμισης έχουν εγκριθεί από τα διεθνή κοινότητα κηπουροί, προσφέρουν για να χρησιμοποιήσετε την ταύτισή τους με βάση τις εξωτερικές ενδείξεις, όπως στη φωτογραφία, ποικιλίες και τα είδη των δωματίων γεράνι:

 • Stellar - αστεροειδής δωμάτιο γεράνι, ποικιλίες και τα υβρίδια τους?
 • Tulip - τουλίπα Pelargonium?
 • Μοναδικά - γεράνι δωματίου μόνοι?
 • Διζωνικής - διζωνική ή συνορεύει εγχώριες ποικιλίες Πελαργόνια.
 • Άγγελος - Γεράνι δωμάτιο αγγέλους?
 • Χρωματιστά φύλλωμα - διαφοροποιημένο ποικιλίες?
 • Cactus - kaktusovidnye Pelargonium?
 • Ivy-αντίδια - plyuschelistnye γεράνι, η οποία μπορεί να είναι τυποποιημένων διαστάσεων, και νάνος και η μικρογραφία?
 • Μινιατούρα και Νάνος - μινιατούρες και νάνος φυτά σε γλάστρες Πελαργόνια?
 • Regal - βασιλική γεράνι?
 • Αρωματικά-πλατύφυλλα - αρωματικά γεράνια.

Ή συνορεύει διζωνική Pelargonium (zonale Pelargonium)

Όλα τα είδη των υβριδίων και ποικιλιών αυτού του είδους το δωμάτιο Γεράνι, όπως στη φωτογραφία, αναπτύσσεται καλά σε ένα σπίτι στα μπαλκόνια και ακόμη και σε παρτέρια της πόλης. Πρόκειται για μια αδιαμφισβήτητη ηγετική θέση στη δημοτικότητα και τον αριθμό των καλλιεργούμενων ποικιλιών που έχουν παραχθεί, η οποία έχει περίπου 75 χιλιάδες σήμερα.

Μεταξύ άλλων εγχώριων αιώνιο γεράνια διζωνική φυτό αναγνωρίζεται εύκολα από το χαρακτηριστικό χρώμα των φύλλων. Σε ένα φωτεινό πράσινο φόντο σαφώς ορατά πιο σκούρες περιοχές, η οποία έδωσε το όνομα του είδους των εσωτερικών γεράνια, όπως στη φωτογραφία. Διζωνικής Pelargonium λουλούδια μπορεί να είναι τόσο απλό και Terry.

Περιγράφοντας τις ποικιλίες γεράνια στη φωτογραφία, και τα ονόματα των φυτών χρησιμοποιώντας την ακόλουθη κατάταξη για τον αριθμό των πετάλων του Corolla:

 • nemahrovye άνθη αποτελούνται από πέντε πέταλα - Ενιαία?
 • ημι-διπλά λουλούδια να περιλαμβάνει από 6 έως 9 και υποδηλώνονται πέταλα ημίδιπλο?
 • διπλά λουλούδια γεράνι αποτελείται από 8 ή περισσότερα πέταλα - Διπλό.

ποικιλίες Terry είναι μερικές φορές αναφέρεται Peony- γεράνια, ελαφρώς λάθος. Αυτή η ομάδα των φυτών στην κατάταξη της αναγνωρίζεται από τη διεθνή κοινότητα να μην.

Διζωνικής γεράνι λουλούδια δεν διαφέρουν μόνο ως προς το μέγεθος και το μεγαλείο. Πολύ πηγαίνουν τις ημέρες όταν τα παράθυρα στολισμένα μόνο κόκκινα γεράνια.

1

Ανάλογα με τον τύπο και το είδος των πελαργόνιο ευχαριστεί τα μάτια ομπρέλα ταξιανθίες όλες τις αποχρώσεις του ροζ, κρεμ, μπορντό και βυσσινί. Δεν είναι ασυνήθιστο φυτά με λευκό, πολύχρωμο, ακόμη και με κίτρινη στεφάνη, όπως βελτιωμένων ποικιλιών γεράνι φωτογραφίας με τίτλο Πρώτη κίτρινη.

Αλλά αυτό δεν είναι όλες οι δυνάμεις του γεράνι δωματίου. Ιδιαίτερη προσοχή από τους καλλιεργητές χρησιμοποιούν ποικιλίες με ασυνήθιστη μορφή τύπου του λουλουδιού.

Rosaceae (Pelargoniums Rose-bud Ζωνική)

Ένα παράδειγμα είναι η rozovidnaya, όπως στη φωτογραφία, γεράνι με διπλό επιδεικτικός λουλούδια, στη δομή και την εξωτερική εμφάνιση μοιάζει με μια μικρογραφία αγγλικά τριαντάφυλλα.

Αυτό το είδος της γεράνι δωματίου, έχουν όνομα και τη φωτογραφία χρώματα του ήταν γνωστή από τον περασμένο αιώνα στον κόσμο. Οι πρώτες πληροφορίες για τα φυτά δημοσιεύθηκε στο «Δελτίο της Βασιλικής Εταιρείας της Βρετανίας Οπωροκηπευτικών» το 1876. Αλλά στη χώρα Rosaceae τάξη μας - ενώ δεν είναι ευρέως διαδεδομένη και βρίσκονται μόνο στις συλλογές των πιο ενθουσιώδεις κηπουροί.

Τουλίπα γεράνι δωματίου (Tulipe-bud Pelargonium)

Έναν αιώνα αργότερα, οι καλλιεργητές πήραν τα φυτά στο σπίτι γεράνι με λουλούδια που ακόμα και κατά τη στιγμή της πλήρη άνθηση, δεν έχουν αποκαλυφθεί, παραμένει στο στάδιο γενέσει της.

Ως αποτέλεσμα αυτού, φαίνεται στην γεράνι δωματίου φωτογραφία που ονομάζεται τουλίπα. Ξεκινήστε ποικιλίες έδωσε μια αυθόρμητη μετάλλαξη, και υπάρχουν σήμερα μερικές ποικιλίες και τα υβρίδια τουλίπα γεράνι στην καλλιέργεια ή την εκτροφή μερικές φορές να προσπαθήσει να επιστρέψει στην φυσική μορφή.

γεράνι δωματίου αστεροειδής (Stellar Ζωνική Pelargonium)

Στα μέσα του περασμένου αιώνα, ανθοπωλείο Αυστραλία κατάφερε να πάρει ένα γεράνι δωμάτιο έχει το αρχικό σχήμα του Corolla δεν είναι παρόμοια με τα προ-υπάρχουσες ποικιλίες.

Λόγω των οξείας γωνίας περιορίστηκε πέταλα γεράνι δωματίου, η φωτογραφία, το οποίο ονομάζεται αστεροειδής.

Επί του παρόντος διαθέσιμες ποικιλίες ανθοπωλείο και υβρίδια, όχι μόνο με το απλό και το διπλό λουλούδια όλων των χρωμάτων, αλλά και την αστεροειδή Pelargonium με φωτεινά φύλλα πολύχρωμα.

Kaktusovidnye σπίτι γεράνι (Cactus Pelargonium)

Ελήφθη στο γύρισμα του kaktusovidnye γεράνι ΧΧ αιώνα, σήμερα είναι εξαιρετικά σπάνια. Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτών των φυτών - μεγάλα λουλούδια με στένωση, μερικές φορές που ομοιάζουν με βελόνες πέταλα που δίνουν στο χείλος ατημέλητη αναμαλλιασμένος εμφάνιση.

Gvozdikotsvetnye Pelargonium (Carnation Pelargonium)

Γλάστρες με γεράνια στη φωτογραφία, εκπληκτική ποικιλία από λουλούδια, χρώματα και τύπους. Ένα από τα πιο ασυνήθιστα - gvozdikotsvetnaya διζωνική ποικιλία πελαργόνιο με οδοντωτή πέταλα, δίνοντας την ομοιότητα με λουλούδια γαρίφαλα.

Pelargoniums plyuschelistnye (Ivy αντίδια Pelargonium)

Οι περισσότερες ποικιλίες ampelnyh γεράνι χώρο, όπως στη φωτογραφία ανήκουν σε μια μεγάλη ομάδα Pelargonium και τα φύλλα που μοιάζουν με ένα πυκνό πράσινο κισσό φύλλωμα. Λόγω αυτής της ομοιότητας, πολλές ποικιλίες με απλό και μεγάλο διπλό λουλούδια και ονομάζεται plyuschelistymi.

Ampelnye γεράνι, όπως στη φωτογραφία, είναι ένα φυτό με υφέρπουσα ή ρέουσα μίσχους, φθάνοντας μέτρο μήκους. Στην κουλτούρα των ποικιλιών αυτών είναι απαραίτητη για την κάθετη κηπουρική, και να διακοσμήσετε κρεμαστά καλάθια. Γλάστρες με Pelargonium και χρησιμοποιούνται ως εδαφοκάλυψης φυτών.

Φύλλα ampelnye γεράνι παχιά, δερματώδη, σε αντίθεση με ζωνική είδη, εντελώς λεία.

Πολύ ενδιαφέρον ποικίλλουν μορφές plyuschelistnoy γεράνι, όπως στη φωτογραφία.

Royal Pelargonium (Regal Pelargonium)

Πολλοί γεράνι δωματίου ελήφθησαν με την αναπαραγωγή και την υβριδοποίηση μεταξύ ειδών. Μέσα από αυτές τις προσπάθειες ήταν βασιλική Pelargonium με λουλούδια μέχρι 7 cm σε διάμετρο.

Η ιδιαιτερότητα αυτών των ποικιλιών και υβριδίων δεν είναι μόνο το μέγεθος των απλών και ημίδιπλο στεφάνη, αλλά και σε πολλά χρώματα τους. Από τα πέταλα έχουν απαραίτητα σημεία, γραμμές ή κηλίδες του αντίθεση χρωμάτων.

Pelargonium Άγγελοι (Angel Pelargonium)

Pelargonium Άγγελοι στην εμφάνιση μοιάζουν με «βασιλικές» ποικιλία φυτών. Αλλά τα λουλούδια είναι κάπως μικρότερα, και οι υπάρχουσες ποικιλίες που προέρχονται από διασταυρώσεις με σγουρά Pelargonium grandiflorum.

Angels - αυτό είναι βασικά ampelnye γεράνι, όπως στη φωτογραφία, σχηματίζοντας ένα υπέροχο στέμμα των βλαστών με μεσαίου μεγέθους μονόχρωμη φύλλωμα.

Πελαργόνια μοναδικούς (Unique Pelargonium)

Τα υβριδικά φυτά που παράγονται από Pelargonium βασιλικό και λαμπρή, ήρθε να ονομάζεται μοναδική. Αυτή η ομάδα ανήκει στις αρχαιότερες ποικιλίες, αν και δεν είναι τόσο εύκολο να βρείτε τα φυτά στις συλλογές των κηπουρών.

Αν και τα λουλούδια αυτού του είδους, όπως στην φωτογραφία γεράνι δωματίου, παρόμοια με τα βασιλικά άνθη των φυτών, αλλά είναι πολύ μικρότερες. Αλλά το φύλλωμα είναι συχνά ραγισμένα, πτυχωτά, καθώς και μια πολύ ευχάριστη οσμή.

Για παράδειγμα, μια πράσινη εικόνα στις ποικιλίες γεράνι φωτογραφία ονομάζεται Μοναδικό Paton έχει ένα γλυκό φρουτώδες άρωμα.

Αρωματικά γεράνι (Αρωματικά αντίδια Pelargonium)

Ήταν η μυρωδιά των σφυροκόπησε φύλλα γεράνια και επέστησε την προσοχή του ατόμου σε αυτό το εργοστάσιο. Μέχρι τον περασμένο αιώνα, η εστίαση στην επιλογή του γλάστρες με γεράνια δεν ήταν στην ομορφιά των λουλουδιών και το άρωμα, επειδή τα φυτά ήταν «ζωντανό αποσμητικά.»

Παρόμοια ποικιλίες και τα υβρίδια Γεράνι δημοφιλής σήμερα. Δεν έχουν χτυπήσει ένα λαμπρό ανθοφορία συστάδες λουλουδιών ή μορφή, αλλά χρησιμοποιούνται για τον αρωματισμό και το ψήσιμο φαγητών, και τα αρώματα των νοικοκυριών για την αποθήκευση σεντόνια ή τα ρούχα.

Ανάλογα με το είδος και την ποικιλία, όπως στη φωτογραφία, αφήνει γεράνια δωμάτιο μπορεί να μυρίζει όλα τα είδη των φρούτων, δυόσμο και τα τριαντάφυλλα, το μοσχοκάρυδο, το καρότο ή βελόνες.

σπίτι Pelargonium

Το εργοστάσιο, το οποίο συνήθως ονομάζουμε το δωμάτιο Γεράνι, είναι πραγματικά μια πολύ διαφορετική λουλούδι - Pelargonium. Αυτό δεν είναι συνώνυμες, αλλά δύο διαφορετικές οικογενειακές εκπρόσωπος γεράνι! Σήμερα, μια πιο προσεκτική ματιά στις ποικιλίες των φυτών Pelargonium - ανεπιτήδευτη, αλλά πολύ επιδεικτικός και χρήσιμη κάτοικος περβάζια παραθύρων μας.

Γεράνι και Pelargonium - δύο διαφορετικά φυτά που ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Η οικογένεια του γερανιού - ένα γρασίδι και θάμνους, οι κάτοικοι των νοτίων γεωγραφικά πλάτη, τροπικός, χώρες της Αφρικής. Στη Ρωσία υπάρχουν περίπου 50 είδη αυτής της πλούσιας οικογένειας. Ένας από αυτούς - ένα γεράνι, ή «γεράνι», όπως είναι ευρέως ονομάζεται. Αυτός ο κήπος, το κρύο ανθεκτικότητα του φυτού, τα οποία μπορούν να περάσουν το χειμώνα στο ανοιχτό πεδίο. Pelargonium - ένα είδος αιώνιο και ανθοφόρα φυτά θερμότητα που αγαπούν, που δεν είναι κατάλληλα για να ζει σε ένα κρύο κλίμα, και καλλιεργούνται ως φυτά σε γλάστρες.

Ζώντας αυτές τις ομορφιές, κυρίως στη Νότια Αφρική, αλλά βρίσκεται επίσης στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία μπορεί να έχει διαφορετική ampelnye χρώμα και νάνος μορφές. Σε ένα ξεχωριστό Pelargonium γένος ταυτοποιηθεί αμέσως, πριν αποδοθεί στο γερανιού. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι συχνά το αποκαλούν το «δωμάτιο Γεράνι.» Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν το παρατσούκλι του «γερανών μύτη», η οποία έλαβε ένα λουλούδι για την ομοιότητά της ξεθωριάσει κουτιά με ράμφος από μια κουραστική πουλιού. Εκτός από τις «Πελαργός» Ελληνική γλώσσα σημαίνει «πίτα».

Στη μεσαιωνική Αγγλία λουλούδι Pelargonium σπίτι έχει γίνει ένα σύμβολο της βικτωριανής εποχής. Στο δέκατο ένατο αιώνα της Αφρικής γεράνι Εξωτικά δωμάτιο έγινε ένας κανονικός σε ευρωπαϊκό σπίτια. Και σε αυτήν την ημέρα για τις εκθέσεις μπορούμε να δούμε τις πιο σπάνιες ποικιλίες της σουηδικής ρείθρων, την Αγγλία, το Βέλγιο και τη Γερμανία. Στη Ρωσία, έγινε δημοφιλής τον 19ο αιώνα, διακοσμημένο με τα θερμοκήπια Alexander Garden και παρτέρια από το παλάτι Vorontsov στην Κριμαία.

Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι όλα πελαργόνιο αλλά αρωματικά, τα φύλλα έχουν μια χαρακτηριστική οσμή, που είναι σαν να μην όλους.

Διζωνικής Πελαργόνια που ονομάστηκε έτσι για το χρώμα του φυλλώματος διαφοροποιημένα ζώνη, παρόμοια μπορεί να υπερηφανεύεται για το δωμάτιο Krapivka. Είναι συνήθως μερικές αποχρώσεις από το φως στη βάση - με σκούρο στα άκρα. Ο συνδυασμός χρωμάτων διαφέρει από το γνωστό πράσινο και κίτρινο με ροζ και μοβ. Επίσης ποικίλες αποχρώσεις των λουλουδιών αυτού του κομψά ειδών - κόκκινο, λευκό, ροζ, φούξια, μοβ, διάστικτα, με χείλος, στίγματα, μπορούν να scalloped, διπλό, κοίλο.

διζωνικής Pelargonium

Συνήθως, αυτό θάμνος φυτά, που αναπτύσσονται σε ύψος από 12 εκατοστά (νάνος) έως 120cm (μεγάλο). Άνθιση συνεχίζεται καθ 'όλη την περίοδο από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο.

Pelargonium διζωνικής Graded Pelargonium διζωνικής Graded

Plyuschelistnye Pelargonium - η δεύτερη ομάδα, που ονομάστηκε έτσι λόγω της ομοιότητας με κισσό. Το φύλλωμα των ειδών αυτών είναι πιο πυκνό, τους φέρνει πιο κοντά στην παχύφυτα. Είναι ampelnye και σγουρά, ανθοφορία ποικιλίες. Υπάρχουν διπλά και ημίδιπλα ποικιλία με πολύ ενδιαφέρον και διαφοροποιημένο χρώμα.

Pelargonium plyuschelistnaya Pelargonium plyuschelistnaya

Η άνθιση είναι με ελατήριο Pelargonium plyuschelistnaya μέχρι το φθινόπωρο, και πάνω από το μήκος των βλαστών, λουλούδια σκορπισμένα μπορεί να φθάσει το 1 m.

Σύμφωνα με τις αρχαίες δοξασίες, το κόκκινο πελαργόνιο προωθεί τύχη στην αγάπη υποθέσεις, και λευκά αυξάνει τη γονιμότητα. Και Φενγκ Σούι, αυτό το λουλούδι έχει μια ευνοϊκή δύναμη.

Odorous Pelargonium μπορεί να απομονωθεί σε μια ξεχωριστή ομάδα. Μερικά από αυτά ανθίζουν συγκρατημένα άσημος, άλλοι έχουν διαφοροποιημένα φύλλα. Αλλά όλα είναι προικισμένο με γεύσεις που μπορείτε να νιώσετε, αγγίζοντας σχεδόν το φύλλωμα. Νότες τριαντάφυλλου, μαντζουράνα, λεμόνι, κρίνο, το τζίντζερ, ευκάλυπτος, φασκόμηλο, μέντα, μήλο, φράουλα, κέδρου, μοσχοκάρυδου και πολλά άλλα φρούτα και βότανα.

αρωματικά Πελαργόνιο αρωματικά Πελαργόνιο

Pelargonium ροζ - η πηγή του διάσημου πετρελαίου γεράνι, το οποίο θεωρείται ένα άξιο ανάλογο του ροζ. Αρχική λουλούδι με άρωμα πελαργόνιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φυσική γεύση.

Υπάρχουν και άλλες λιγότερο πολυάριθμες ομάδες που είναι σχετικά πρόσφατη. Royal Pelargonium - ένα είδος με μεγάλα λουλούδια. Pelargonium άγγελοι έχουν ασυνήθιστες λουλούδια, που θυμίζει «πανσές.» Υπάρχουν συχνά μοναδικά είδη που λαμβάνεται με τη διέλευση.

Άγγελος και Royal Pelargonium Pelargonium

Οι τρέχουσες μελέτες δείχνουν ότι γεράνι δωματίου απορροφά τοξικές ουσίες, απολυμαίνει τον αέρα γύρω τους. Δίπλα σε αυτό είναι χρήσιμο και σε άλλες φυτά εσωτερικού χώρου, όπως πελαργόνιο αποτρέπει παράσιτα: αφίδες, αλευρώδης, και ακόμη moles.

Pelargonium - δεν είναι το πιο παιχνιδιάρικη από τα ανθοφόρα φυτά, αλλά εξακολουθεί να απαιτεί την τήρηση ορισμένων κανόνων της φροντίδα. Ανεξάρτητα από ανθισμένα έχεις, ή αρωματικά, οι συνθήκες είναι περίπου το ίδιο.

Pelargonium σπίτι - photophilous των φυτών. Η παρουσία ενός σταθερού φωτισμού είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ανθοφορία ποικιλίες της σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι. Για την αμπελουργική ζώνη και plyuschelistnoy είδη κατάλληλα παράθυρα, με προσανατολισμό προς το νότο, δεν φοβούνται, ακόμη και σε άμεσο ηλιακό φως. Στη βόρεια πλευρά της άνθισης μπορεί να είναι πολύ κακή, ή απουσιάζει εντελώς. Αρωματικά Pelargonium δεν ιδιότροπα στο φως, σε περίπτωση απουσίας του ηλιακού χώρου και μπορεί να αναπτυχθεί σε μερική σκιά, αλλά από ένα ισχυρό έλλειμμα του φωτός κλαδιά μπορεί να τεντώσει και λεπτό από το φύλλωμα.

Καλοκαίρι λουλούδι Pelargonium μπορεί να κρατήσει στο μπαλκόνι, με τη θερμοκρασία άκρων είναι ανεκτική, καθώς και για την καλοκαιρινή ζέστη. Η περιοχή θερμοκρασίας στην οποία δεν υπάρχει γεράνι απώλεια - από 5 έως 35 μοίρες. Χειμερινή λειτουργία εξαρτάται από τη θερμοκρασία - αν είναι δυνατόν να προσφέρει ένα δροσερό χειμώνα γεράνια, επιπλέον φωτισμό απαιτείται, σε θερμοκρασία υψηλότερη από 16 βαθμούς είναι απαραίτητο να τονίσει το εργοστάσιο, έτσι ώστε να έχει αναπτυχθεί σωστά. Τεχνητή συμπληρωματικός φωτισμός το χειμώνα.

δωμάτιο Geranium είναι πιο φοβισμένοι από την υπερχείλιση. Το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας του εδάφους στεγνώνει γρήγορα, και σε ψυχρές συνθήκες μπορεί να παραμείνει πολύ υγρό. Όταν το βρέξιμο των ρίζες των φυτών μπορεί να χάσει και να πεθάνουν! Σε θερμοκρασίες κάτω από 10 βαθμούς μειώσει το πότισμα έως 1 φορές το μήνα εάν διαχειμάζοντα φυτού κάτω από συνθήκες -18 έως 20 βαθμούς παροχή νερού είναι δυνατόν μετά το στέγνωμα του ασταριού εντελώς. Ακόμα και το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια της ενεργού ανθοφορία, είναι καλύτερα να νερό λιγότερο, αλλά πιο άφθονη. 8 κανόνες λουλούδια πότισμα.

Ο ψεκασμός Pelargonium σπίτι δεν χρειάζεται. Στο ζεστό θεραπεία του νερού δεν θα βλάψει, αλλά στις δροσερές συνθήκες υπερβολικής υγρασίας θα δημιουργήσει ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάπτυξη του μύκητα.

Ξεκινήστε προσθέτοντας λίπασμα για την άνοιξη, όταν υπάρχει ισχυρή ανάπτυξη και το σχηματισμό των οφθαλμών. Συχνότητα σίτιση - κάθε 2 εβδομάδες. Στις αρχές της άνοιξης, όταν υπάρχει σχηματισμό νέων φύλλων και το ριζικό σύστημα αναπτύσσεται, είναι απαραίτητο συστατικό αζώτου, είναι επίσης απαραίτητο αρωματικά είδη που αποτιμώνται για διακοσμητικά φύλλωμά τους. Κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας και ζωνική plyuschelistnye Pelargonium χρειάζονται φώσφορο-κάλιο επίδεσμος μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθολικής ορυκτό μίγμα με υπεροχή των στοιχείων (π.χ., με μία αναλογία Ν-Ρ-Κ: 16-27-20). Πίνακας μικροθρεπτικά συστατικά για τα φυτά.

Pelargonium, γεράνι υπνοδωμάτιο ή ανταποκρίνονται καλά στην οργανική λίπανση (φλόμος, σαπροπηλός, vermicompost, κομπόστ, τέφρα) που πρέπει να εφαρμοστεί, που εναλλάσσονται με ορυκτό. Η χρήση της οργανικής ύλης.

Pelargonium λουλούδι αγαπά ένα πλούσιο και θρεπτικό χώμα, υποστρώματα τύρφης και έτσι το φως δεν ταιριάζει στην πιο αγνή της μορφή. Ως βάση μπορούμε να αγοράσει ένα μείγμα από χούμο, τύρφη ή σκούρο, προσθέστε στο χώμα του κήπου της, φυλλόχωμα. Να είστε βέβαιος να αραιώσει το μίγμα άμμου, θα βελτιώσει τη δομή του εδάφους, διότι δεν πρέπει να είναι δύσκολο, και το «βουλώσει». Αντί της άμμου κατάλληλων βερμικουλίτη, περλίτη, πρόστιμο διογκωμένης αργίλου. Λουλούδι του εδάφους: κάνετε στο σπίτι.

Το σχήμα του δοχείου δεν παίζει ρόλο, αλλά τα θέματα του μεγέθους μαγειρικά σκεύη. Σε πολύ μεγάλο δοχείο θα είναι δύσκολο να βρουν το δρόμο τους προς το πότισμα, η διάμετρός του θα πρέπει να είναι μόνο 2-3 cm. Μεγαλύτερο από το μέγεθος του ριζικού συστήματος. Ampelnye σχήματα φαίνονται καλά σε κρεμαστά δοχεία και σπρέι - σε ευρεία κουτιά. Πώς να επιλέξετε ένα γλάστρα.

Χρειάζεται να κοπεί Pelargonium;

Κλαδεύονται αρχική σελίδα Pelargonium υποβληθεί ζεστό άνοιξη (Μάρτιος-Απρίλιος) για να σχηματίσουν όμορφο μικρό θάμνο συντομεύσει το τεντωμένο-out κατά τη διάρκεια των βλαστών χειμώνα. Σε ένα υποκατάστημα θα πρέπει να μείνει για τουλάχιστον τρία μπουμπούκια και μικρά βλαστοί μπορεί να τρυπηθούν από την ενθάρρυνση. Το κλάδεμα πρέπει να πραγματοποιείται απότομη ψαλίδι ή ένα μαχαίρι και φέτες gloss στα κάρβουνα. Η φωτογραφία δείχνει το κάθισμα τελειώματα μπλε γραμμή.

Από μοσχεύματα είναι δυνατόν να αναπτυχθεί ένα νέο φυτό. Μπορούν ρίζα εύκολα δεξιά στο έδαφος - ένα ελαφρύ μείγμα από τύρφη και άμμο. Όταν το στέλεχος και οι ρίζες θα γίνει ισχυρότερο, το έθεσε σε θρεπτικό υπόστρωμα. Blooming Pelargonium φυλές, συμπεριλαμβανομένων των σπόρων. Η καλύτερη στιγμή για τη φύτευση των σπόρων - το Μάρτιο και τον Απρίλιο. Pelargonium άνθιση κατά το ίδιο έτος με σταθερή ανάπτυξη. Αστάρι για φύτευση σπόρων συμβουλεύει πρόπλυσης «Fitosporin-Μ«για την πρόληψη διαδεδομένη ασθένεια των δενδρυλλίων - μελάνωση.

Οι σπόροι φυτεύονται σε απόσταση 4-5 cm από το άλλο, ελαφρώς καλύπτονται με χώμα, τοποθετούνται σε ένα περβάζι παραθύρου κάτω από το φως φιλμ. Οι πρώτοι βλαστοί σε θερμοκρασία 18-22 βαθμούς εμφανιστεί μετά από δέκα ημέρες, και ο ρυθμός ανάπτυξης εξαρτάται από την ποικιλία. Είναι απαραίτητο να κρατήσει το χώμα ελαφρώς υγρό, και επιλέγει να κάνει μετά την εμφάνιση του δεύτερου ζεύγους αλήθεια φύλλα.

Pelargonium - δεν είναι δύσκολο να φροντίσει για το λουλούδι, όμως, στο σπίτι, δεν είναι ασυνήθιστο να τρέξει σε προβλήματα.

Έτσι, λουλούδι μπορεί να ανταποκριθεί στην αλλαγή των συνθηκών στις εποχές που αλλάζουν. Κοινή αιτία μαρασμό παλιά φύλλα είναι η έλλειψη του φωτός το χειμώνα. Εάν το δωμάτιο είναι ζεστό, τα φύλλα συνεχίζουν να αυξάνονται, αλλά το φυτό δωρίζει παλιό. Προκειμένου να συνθήκες χαμηλού φωτισμού διαχειμάζοντα πέρασαν χωρίς απώλεια, είναι απαραίτητο να χαμηλώσει η θερμοκρασία στους 16 βαθμούς. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, είναι σημαντικό να δημιουργηθεί ένα μόνιμο τεχνητό συμπληρωματικό φωτισμό.

Ενεργός κιτρίνισμα φύλλων μπορεί ανά presushivanii και το βρέξιμο του εδάφους, όπως δοκιμές είναι γενικά επιβλαβείς για το Pelargonium, έτσι ώστε το πότισμα σταθερότητα είναι πολύ σημαντική.

Περισσότερα σχολαστικός για τη φροντίδα βασιλικό, είδη ποικιλιών. Ζώνης και Pelargonium plyuschelistnaya άνθιση ευχαρίστηση σε ηλιόλουστα παράθυρα. Τόνωση της ανθοφορίας βοηθά δροσερό διαχείμαση και την άνοιξη περικοπή. Μετά το κλάδεμα είναι απαραίτητο να τεθεί το κατσαρόλα σε πολύ φωτεινό χώρο και να αρχίσει διατροφή - πρώτα για διακοσμητικά φυλλώματα, και την εμφάνιση των μπουμπουκιών - για ανθοφόρα φυτά (βλέπε παραπάνω.).

Ακόμη και σχηματίζεται μπουμπούκια δεν μπορεί να ανοίξει και να πέσει, αν το λουλούδι είναι κρύο, ή στη φροντίδα των αλλαγών ήταν. Δεν συνιστάται να κινηθεί το δοχείο με το εργοστάσιο κατά τη στιγμή της εμφάνισης των μπουμπουκιών αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα σημαντικό να παρατηρηθεί η σταθερότητα των πότισμα και λίπανση. Χωρίς φως, τα νεαρά φυτά μπορεί να μην έχει αρκετή δύναμη για να ανθίσει, αλλά ηλιόλουστες ημέρες με την έλευση της κατάστασης θα πρέπει να επιστρέψει στο φυσιολογικό.

Καφέ κηλίδες εμφανίζονται λόγω υπεράρδευση, με περίσσεια μικροθρεπτικών συστατικών στο έδαφος (υπόστρωμα αλατότητα). Εάν κηλίδες (επίσης στέλεχος) είναι τεράστιο, μπορείτε να υποψιάζονται την παρουσία ασθενειών - μυκητιασικών, βακτηριακών, ή φυσιολογικό. ασθενειών των φυτών: φωτογραφίες και τα σημάδια. Ατομικές κηλίδες μπορεί να προκύψουν λόγω της έκθεσης στο κρύο, ή ηλιακό έγκαυμα. Είναι σημαντικό να επιθεωρήσει τα φύλλα για την παρουσία επιβλαβών οργανισμών, των οποίων τα λειτουργικά αποτελέσματα αντικατοπτρίζονται επίσης στην εμφάνιση του φυτού. Η διάγνωση των παρασίτων στην φωτογραφία.

Συνήθως στο τέλος των χειμερινών καλλιεργητές μπορούν να παρακολουθήσουν τα τεντωμένα-out βλαστούς με μακρά μεσογονάτια και μικρά ανώτερα φύλλα. Διορθωθεί η κατάσταση μπορεί να πηγάζουν κλάδεμα. Κάνει καλύτερη δουλειά με την έναρξη της σταθερής ηλιόλουστο καιρό, έτσι ώστε τα νέα φύλλα είναι ισχυρή και παχιά. Εάν ένα κούρεμα πάρα πολύ νωρίς για να έχουμε μια καθημερινή εργοστάσιο dosvechivat τεχνητό φωτισμό.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, να είστε βέβαιος να τους ρωτήσετε στα σχόλια. ✿ Αν σας αρέσει το άρθρο, μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα.

13 σχόλια

Καλώς ήρθατε! Μπορείτε σας παρακαλώ πείτε πώς να πάρει σπόρους από pelargoshki; Αντίθετα, καθώς ο χρόνος για να συγκεντρωθούν; Νομίζω ότι θα Boll)) στο ξεθώριασμα ποδίσκο)

Γεια σας, Σβετλάνα!

Ειλικρινά, ποτέ δεν ασχολούνται με τη συλλογή των σπόρων Pelargonium. Συνήθως πολλαπλασιάζεται με μοσχεύματα σε αυτό, το οποίο είναι ένα πολύ μετά το κλάδεμα την άνοιξη. Αλλά υπάρχει ένα σπερματικού μέθοδο αναπαραγωγής, όμως, δεν είναι όλα τα Πελαργόνια παράγουν σπόρους. Αν σας ανήκει στο είδος των σπόρων, μετά την ανθοφορία στέλεχος σχηματίζεται το λεγόμενο «ράμφος» με σπόρους μέσα. Είναι απαραίτητο να περιμένουμε για την ωρίμανση τους, πρόκειται για ένα μήνα, έτσι ώστε να γίνουν ξηρά και διαχωρίζεται εύκολα από το μίσχο. Στη συνέχεια, οι σπόροι θα φυτευτούν.

Ω, Χριστίνα, θα είναι πολύ χαρούμενος! Καλώς ήρθατε! Έτσι, ό, τι αποδείχθηκε ενδιαφέρουσα, αστεία! Έγραψα μια μακρά επιστολή και τις φωτογραφίες που επιλέγεται με την ελπίδα ότι, επίσης, θα πάει με ένα γράμμα. Αλλά για να μου λύπη, η επιστολή δεν πάει μακριά, προσπάθησα ξανά και ξανά (Δεν μπορώ να δουλέψω εδώ στο σύστημα), τότε περίμενε και ακόμα έκανε ακόμη και το υστερόγραφο. Επίσης, δεν πάει. Θα rastroilas και απενεργοποιήσει τον υπολογιστή. Και σήμερα, έρχομαι - ως παιδί ήταν ευτυχής ότι όλα είναι στη θέση τους. Τώρα, σχετικά με την υπόθεση: αυτές οι φωτογραφίες έγιναν για nesk.nedel πριν από την κοπή. Όταν έγραψα σε σας ότι θα κάνω τις φωτογραφίες που. δεν είναι δύσκολο. Αλλά να τα στείλετε σε μένα χωρίς επιτυχία. Και χθες Απλά porobovala στέλνετε. Nadozhe, αποδείχθηκε!. Έτσι ώστε να είναι πλέον σαφές. Λευκά φύλλα εξαφανιστεί σταδιακά. Αποφάσισα να κόψει, διότι αυτό το υψηλό pelargosha Βαθμοί. Λυπήθηκα γι 'αυτήν ότι η σκληρή της. Λοιπόν, την ίδια στιγμή που απέκτησε ένα νέο μικρόβιο της ελπίδας. Έτσι μπράβο. Και ο λόγος της γης στο τόφου, έγραψα λάθος. Υπάρχει γης σε τύρφη 3: 1. Έτσι μπορείτε να συνδυάσετε με το tofom γης. Υπάρχουν πωλητές τόσο * Συνιστάται *, αλλά εγώ δεν τους εμπιστεύομαι. Είναι όλα πωλούνται στην αγορά. Μου αρέσει πραγματικά τα κεραμικά αγγεία και κύπελλα της τουλίπας, χωρίς λούστρο. Πρέπει να έχεις ένα δοχείο φωτογραφία χωρίς λούστρο svetlenky αυτό είναι ακριβώς αυτό που μου αρέσει. Είμαι μάλλον πολύ γραφής, εγώ κατά πάσα πιθανότητα PTS. ευαίσθητο. Εντάξει, σας ευχαριστώ. Ααα! φύτρα μπορούν να φυτευτούν χωρίς ρίζα;. Αφήνει να πάει καλά. Θα ήθελα, επίσης, να δημιουργήσετε blogs. Αντίο! Καλή τύχη! Καλή διάθεση.

Ναταλία, αποδεικνύεται ότι τώρα pelargosha σας να γίνουν μικρότερα; Σωστά κάνει τα πάντα. Μπορεί να ενημερώνεται σε ετήσια βάση, κόψτε τα τεντωμένα-out καταστήματα. Αν θέλετε, μπορείτε να μου απευθείας με το ταχυδρομείο για να γράψετε: [email protected] Χωρίς λούστρο γλάστρες δεν είναι εύκολο, ακόμη και για μας, όλοι τους ζωγραφισμένα. Είναι λίγο επιδεινώνει την διαπνοή τους, αλλά δεν είναι κρίσιμη. Μπορείτε επίσης καλή τύχη και υγεία «Εμπιστοσύνη» σας)))

Ζωνική Pelargonium, το ύψος των φυτών είναι τώρα 40 cm., Διάμετρος κατσαρόλα 15 εκατοστά.

Χριστίνα, γεια σου! Πριν από πολύ καιρό δεν είχα γράψει, συγγνώμη. Έκοψα γεράνι μου 2 κορυφές. Τους έβαλα στο νερό. Ένας από αυτούς γρήγορα στερέψει, και η άλλη μεγαλώνει καλά στο νερό. Αποστολή φύλλα. Και το κύριο δέντρο (λαδωμένη φέτες aktivir.uglem) πήγε πλάγια φυλλάδια. Ενώ έτσι. Αλλά δεν ξέρω. Στις συστάσεις σας, δεν έχω βρει kakoyzhe επιλέξετε ένα δοχείο για το έντυπο pilargonii. Δεν ξέρω τι ρίζες της. Η νέα διαδικασία αμέσως θέλετε να βάλετε σε μια νέα κατσαρόλα και τη γη που αγόρασε. Υπάρχει μόνο το χώμα για φυτά βαγόνι και την τύρφη. Θέλω όλοι smeshat.Tam περίπου 1: 3. Κεραμικό ποτ αγόρασε κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια - την τουλίπα, δεν μου αρέσει ότι είναι καλυμμένο με γλάσο. Αλλά η επιλογή που och πενιχρά. μόλις το βρήκατε. δεν είναι μικρό. Ύψος 15 εκατοστά. Σε διάμετρο 19. Θα το pot. για λίγο.? Και πολλαπλασιάσει pilargoniyu δεν βρέθηκε. Ενώ όλα. Περισσότερα δεν μπορώ να γράψω - χτυπήματα παρακολουθεί-όπως ζεστό-άτομα με ειδικές ανάγκες. Σας ευχαριστώ. Αν βρείτε το χρόνο θα ήμουν χαρούμενος για μένα. Απλά εσείς θαυμάσει. Μπορείτε σχεδόν αμέσως otvechaete- είστε όλη την ώρα. Σίγουρα, έχετε μια οικογένεια, αρκετά ανησυχίες. Αργότερα ακόμα γράφω. Εάν δεν υπάρχει τόσο γράφω - seg.ochen ustala.Udachi.

Ναταλία, είμαι ευτυχής που έχετε γράψει. Μεγάλη αποτέλεσμα, συγχαρητήρια. Στη φωτογραφία η «μητέρα» των φυτών; Κίτρινα φύλλα - αυτά είναι τα νέα, τα οποία αυξήθηκαν μετά το κλάδεμα;

Με την πρώτη ματιά, η γη στην κατσαρόλα λίγο «πάρα πολύ βαριά», με την ακόλουθη μεταμόσχευση αραιώστε το με τύρφη. Την επόμενη άνοιξη, μπορείτε να την αναδάσωση των ενηλίκων γεράνι σας σε μια κατσαρόλα σε 3-4 εκ. Σε διάμετρο περισσότερο από αυτό.

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας - προστεθεί στα στοιχεία άρθρο σχετικά με το μέγεθος του pot και αναπαραγωγής. Σχετικά με το μέγεθος του pot για τις νέες εγκαταστάσεις ... Εξαρτάται από το μέγεθος του ριζικού συστήματος του, δεν είναι επιθυμητό να είναι πολύ πιο όπου είναι δυνατόν σε 3-4 εκ. Για να βγείτε από το αποθεματικό για την ανάπτυξη, είναι καλύτερα να μεταμόσχευση, όπως σας μεγαλώνουν συνέχεια. Κεραμικά, ή πλαστικό - δεν έχει σημασία, με τη μορφή από Pelargonium και χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. «Τουλίπα» είναι η σωστή (για μένα και σε αυτή την καλλιέργεια).

Καθαρό χρήση τύρφης για την αραίωση του μίγματος χώματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φύτευση και τον κήπο του εδάφους (προ-είδος να παράσιτα δεν ήταν), αραιώστε με τύρφη, άμμο. Μια καθολική υπόστρωμα μπορεί να αγοραστεί και να χρησιμοποιηθεί σε καθαρή μορφή, αν είναι ένα μίγμα, τότε έχει ήδη όλα τα συστατικά.

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, Ναταλία! Έχω απαντήσει αμέσως, όταν αποδεικνύεται. Τώρα το καλοκαίρι πολλές περιπτώσεις, ως εκ τούτου, δεν είναι πάντα δυνατή. Αλλά προσπαθώ την ιστοσελίδα - αυτό είναι το παιδί μου, και τα λουλούδια πάρα πολύ. Όλα τα συνδυάσετε είναι δύσκολο, αλλά για ενδιαφέρουσες)))

Ναταλία, γεια σου! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. 🙂

Κιτρίνισμα χαμηλότερα φύλλα συνήθως από την έλλειψη του φωτός και μόνο με την ηλικία. Όταν φύλλο υπερχείλισης καφέ στην άκρη, η νόσος προκαλείται επίσης προφανές λεκέδες (συχνά είναι το σημείο). Αν τα φύλλα έχουν ομοιόμορφο χρώμα, απλά δεν είναι φωτεινό πράσινο και απαλό, κιτρινωπό, ίσως λείπει κάποια ιχνοστοιχεία (ειδικά αν τα νέα φύλλα πίσω από την ανάπτυξη). Ειδικά, αν την ίδια στιγμή θα πρέπει να ανθίζει. Απηυδήσει με κάτι; Αφήνει στην ανάπτυξη δεν αλλάζουν χρώμα σε πράσινο;

Κατά τη γνώμη μου, αν και δεν μπορεί να έχει αρκετό φως, είναι επίσης είπε, και να επεκταθεί υποκαταστήματα. Συνηθίσουν σταδιακά στον ήλιο, μπορεί να τεθεί σχετικά με τις άμεσες ακτίνες του ανατολικού ή δυτικού παράθυρο, όπου ο ήλιος είναι ήπια έως 12 ώρες, ή μετά από 2 ημέρες.

Θα σας πω πώς να φροντίσει για πελαργόνιο τους. Αγόρασα ακριβώς αυτό το έτος, ένα μικρό κοτσάνι στην αγορά. Μόλις μεταμοσχευθούν σε μια κατσαρόλα και να θέσει στην πιο ηλιόλουστη περβάζι παραθύρου (νοτιοδυτικά). I γονιμοποιήσει κάθε άλλες φορές ποτίσματος μέσω μεταλλικό σύμπλοκο \ οργανικά (κοκκώδης κοπριά αλόγου). Ενεργά αυξάνεται, μεγάλες μίσχοι λουλουδιών. Παρατήρησα ότι με την αύξηση των κατώτερων φύλλα κιτρινίζουν παλιά, λόγω της πυκνότητας της κόμης τους λείπει το φως. Μόλις χυθεί το ελαφρώς δεξιά από τα κίτρινα φύλλα των κεκτημένων της ζάντας. Για pelargoshi όπως καταλαβαίνω ότι είναι σημαντικό: πολύ φως, σταθερή πότισμα και λίπανση κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε μια φωτογραφία των δενδρυλλίων σας.

Χριστίνα, γεια σου! Πολύ ευγνώμων για την απάντηση. Έχω την υποψία ότι pilargoshe μου λείπει μικροθρεπτικών συστατικών. Ο τόπος μας δεν είναι όπως το έχετε στη Ρωσία. Πρακτικά είναι κίτρινο. Τώρα θα δούμε για τα στερεά τρόφιμα. Και πάλι, έχουμε άλλη επιλογή από το να σκεφτούμε να βρούμε. Ναι, τα φύλλα εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης ενός τέτοιου φωτεινό κίτρινο χρώμα. Υπήρχε επίσης ένα κίτρινο μπουμπούκι. Είμαι έκπληκτος - σε μια τέτοια κατάσταση εξακολουθεί να είναι ανθισμένα!. Άμεση ακτίνες στο διαμέρισμά μου εκεί, και στις δύο πλευρές. Μόνο το βράδυ οι λοξές ακτίνες, αλλά ισχυρό, επειδή ο ήλιος είναι πολύ ζεστό. Αυτή τη στιγμή, το θερμόμετρο στο παράθυρο 40 *. Ακόμα πρέπει να κλείσει την κουρτίνα. Έτσι, νομίζω ότι το φως pilargonii μου αρκετά. Από την άλλη περβάζια παραθύρων φως μέσα. λιγότερο. Και πρόσφατα εμφανίστηκε στις χαμηλότερες κομμάτια των καφέ κηλίδων. Συμβουλεύει τι άλλο λίπανση εκεί! Ίσως στο άρθρο σας, υπάρχουν προτάσεις, και να δούμε. Έχουμε μια μικρή επιλογή των καταστημάτων δεν έχουν τέτοια koechto μόνο στην αγορά. Φωτογραφία και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, αυτή ακριβώς δεν ξέρω πώς, ρωτήστε kogonib εισάγονται σε έναν υπολογιστή, είναι θέμα χρόνου. Ευχαριστώ και πάλι για τον τόπο και την προσοχή σε μένα και το μωρό μου. Καλή τύχη και την αγάπη των άλλων.

Ναταλία, σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! Μπορείτε κι εσείς ό, τι καλύτερο, καλή τύχη στην ανθοκομία και πιο ευχάριστα συναισθήματα στη ζωή.

Όσο για καφέ κηλίδες να υποθέσουμε ότι ξεχειλίζει. Η παραμικρή υπερβολική υγρασία που επηρεάζονται άμεσα. Αφήστε να στεγνώσει μεταξύ πότισμα του εδάφους σχεδόν εξ ολοκλήρου. Εύκολο να peresushka γεράνι είναι καλύτερη από την περίσσεια του νερού.

Σχετικά με λίπανση. Έχω ένα άρθρο: flowery-blog.ru/poleznie-statiy/udobreniya-i-podkormki/podkormka-rastenij-mineralnye-udobreniya.html Περιγράφει την ποικιλία των λιπασμάτων.

Κάποια ειδική λίπανση Pelargonium δεν χρειάζονται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε καθολική μεταλλικά μείγματα για ανθοφορία. Θα εφαρμοστεί το «Agricola» σε υγρή και διαλυτή μορφή, «fop» είναι επίσης μια καλή λίπασμα, «Rainbow» σε υγρή μορφή μου άρεσε. Τέτοιες σίτιση μπορεί να βρεθεί ακόμη και σε καταστήματα υλικού. Μια άλλη χρήση των λιπασμάτων «Καλοκαίρι κάτοικος» - είναι ένα οργανικό μισό, με εκχύλισμα κοπριάς αλόγου και χόρτα. Ωστόσο, είχα «Orgavit» - ένα ξηρό σβώλοι των περιττωμάτων των πτηνών και κοπριά αλόγου, και μπορούν να παραγγελθούν μέσω του Διαδικτύου.

Γονιμοποιήσει ένα μικρό κομμάτι μισή δόση κάθε δευτερόλεπτο πότισμα. Κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας και της ανάπτυξης των γεράνι χρήσιμα λίπανσης, αλλά μην το παρακάνετε, η υπέρβαση είναι κακό πάρα πολύ. Από την περίσσεια είδε την κίνηση αμέσως εμφανίζονται στα φύλλα.

Κατά τη γνώμη σας αρκετό φως για τις επόμενες άρδευση, αγοράστε οποιαδήποτε καθολική λίπασμα για να ξεκινήσει και pelargosha σας θα χαρούν την ανθοφορία και τον σχηματισμό υγιή φύλλα. Και η γη δεν έχουμε και τόσο ζεστό, είναι από πηλό και βαρύ, όχι για όλα τα χρώματα. Παίρνω συνήθως ένα κομμάτι γης με μια προαστιακή περιοχή, αραιώστε το με αγόρασε το φως τύρφη εδάφη, μπορεί ακόμα να προσθέσετε βερμικουλίτη (χαλαρώνει), το εξοχικό γης δεν χρησιμοποιούν ποτέ στην καθαρή του μορφή.

Καλή τύχη σε σας! Γράψτε για τα επιτεύγματά σας, να επισυνάψετε μια φωτογραφία της ομορφιάς σας!

Μην φοβάστε, δεν υπάρχει κουμπί «απάντηση», μπορείτε να κάνετε κλικ στο «απάντηση» στο προηγούμενο σχόλιο μου για να εισάγετε τη φωτογραφία (αυτό το χαρακτηριστικό είναι, ακριβώς κάτω από τη μορφή σχολίου).

Χριστίνα, γεια σου! Τέλος, πήρα να σας γράψω ένα γράμμα. Δεν ήταν μέχρι τότε. Για γεράνι απέκτησε πακέτο γης περίπου 2 kg. και η μέση ποτ torfa.Dumayu, είναι όλα μικτά στο χώμα για να το μεταμόσχευση. Στο κάτω μέρος της γλάστρας θα θέσει τις θρυμματισμένο κέλυφος των αυγών, περίπου το ένα τρίτο του δοχείου. γεράνια μου ένα υποκείμενο και 2 μεγάλες υποκαταστήματα. Θέλω να μεταμοσχεύσει να διαχωριστούν αυτά τα καταστήματα. Μπορώ; Και θα το κάνω όπως είναι γραμμένο σωστά; Θα υπάρξουν περισσότερες ερωτήσεις αργότερα. Σας ευχαριστώ. Θα προσπαθήσω να στείλετε τη φωτογραφία.

Πώς είναι τα γεράνια σας; Αγορά γης - μαύρη γη; Μπορείτε να προσθέσετε στο μίγμα της βερμικουλίτη ή περλίτη, βελτιώνει τη δομή του εδάφους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μπέικιν πάουντερ: πριονίδι, άμμο ποταμού, φλοιός, και εξακολουθούν να είναι χρήσιμα για να προσθέσετε το κάρβουνο, αποτρέπει τη νόσο και την αποσύνθεση. Το κέλυφος μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί της διαρροής, όπως πολλοί κάνουν. Μόνο μια κατσαρόλα πολύ μεγάλο, δεν χρειάζεται να είναι λίγο περισσότερο από το ριζικό σύστημα και δεν υπήρχε πάρα πολύ ελεύθερο έδαφος. Διαφορετικά, θα είναι μια πολύ χρόνο για να στεγνώσουν και θα δημιουργήσει υπερβολική υγρασία στην κατσαρόλα. Παρακάτω έβαλα μια φωτογραφία του rastyushki του. Εδώ σε αυτό το δοχείο μεγαλώνει μέσα μου έχει αυξηθεί από μια μικρή κλαδί. Σκοπεύω να μεταμοσχεύσει την επόμενη άνοιξη σε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθος.

Και πώς να διαιρέσει τα κλαδιά, αν μόνο ένα ρίζωμα; Και αν πρέπει ή όχι να τραυματίζουν το εργοστάσιο για άλλη μια φορά; Φυτών όπως είναι, ας είναι πιο πλούσια θάμνο, τότε μπορεί να κόψει και θα εξακολουθεί να αυξάνεται.

Καλώς ήρθατε! Είμαι στο Γεράνι εμφανίζονται μικρά φύλλα κίτρινα! Αυτό είναι ο κανόνας ή η ασθένεια; Αν ο ήλιος δεν έχω αρκετό! Δεν είναι μόνο οι άμεσες ακτίνες. Υποκατάστημα με την πολύ τεντωμένο. Πώς μπορώ να βοηθήσω; Αποκτήσει αυτή την άνοιξη λίγο rostochkom. Θα ποτίζονται όταν το επιφανειακό έδαφος είναι ξηρό, αλλά κάθε μέρα, χωρίς λόγο. έχουμε πολύ ζεστό, ζω στην Τασκένδη. Την αγαπώ πάρα πολύ. Είναι άνθισε ήδη 2 φορές. 2 ήταν λουλούδι. Μάλλον δεν έχετε σύντομα μια απάντηση. Αλλά Πάω να περιμένουμε. Σας ευχαριστούμε! αρέσει το site σας. Ναταλία.

Προσθέστε ένα σχόλιο ακυρώσετε την απάντηση

«Το να ζεις, χρειαζόμαστε τον ήλιο, την ελευθερία και ένα μικρό λουλούδι» ✿.

Συγγραφέας Ιστοσελίδα: Χριστίνα Reznik.

✿ Ελέγξτε το καταφύγιο το χειμώνα στον κήπο. Προσθέστε το χιόνι, αν αυτό δεν είναι αρκετό μεταξύ των φυτών.

✿ διενεργήσει έλεγχο των υφιστάμενων σπόρους των καλλιεργειών λουλουδιών: αυτό που φυτεύονται στο έδαφος, και μερικά - για τα σπορόφυτα.

✿ συνθήκες αποθήκευσης Κρατήστε τους βολβούς και κονδυλώδη φυτά. Στο τέλος του μήνα, προετοιμασία για αναγκάζοντας τους βολβούς το Φεβρουάριο.

✿ Ήρθε η ώρα να κάνουμε τον προγραμματισμό για το μέλλον προσγειώσεις.

✿ Προετοιμασία υποστρωμάτων για φυτά, αγορά λιπασμάτων και ελέγξτε τα εργαλεία κήπου.

✿ Παρακολουθήστε την υγρασία στο διαμέρισμα, συνήθως σπρέι φυτά εσωτερικού χώρου.

✿ Ανάλυση φωτισμό. Αν είναι απαραίτητο, παρέχετε τεχνητή λάμπες φωτισμού.

3 Ιαν-16 Ιαν (Αυξητική φεγγάρι) - είναι σκόπιμο να μην πραγματοποιήσει τραυματική διαδικασία, είναι δυνατόν να περιοριστεί η αύξηση τσουχτερός.

18 Ιαν.-30 Ιαν. (Αυξητική φεγγάρι) - μια ευοίωνη στιγμή για την κατασκευή λίπανση, τη μεταφύτευση και κλάδεμα, φύτευση σπόρων, πολλαπλασιασμός με μοσχεύματα.

Πρόσφατα σχόλια

 • Christine καταγραφή euharis: φροντίδα στο σπίτι
 • Έλενα καταγραφή euharis: φροντίδα στο σπίτι
 • Christine καταγραφή euharis: φροντίδα στο σπίτι
 • Έλενα καταγραφή euharis: φροντίδα στο σπίτι
 • Έλενα καταγραφή euharis: φροντίδα στο σπίτι

Ιστοσελίδα ψάχνει για τους κηπουρούς! Γίνετε ένας από τους συντάκτες: στείλετε τις φωτογραφίες και τις συμβουλές σας. Όλα τα άρθρα από τους αναγνώστες που δημοσιεύθηκε υπό τον τίτλο «Blog», και σύντομες σημειώσεις - στην ενότητα «Συμβουλές». Η προσωπική σας εμπειρία είναι πολύ σημαντική!

γεράνι δωματίου: φωτογραφίες, είδη και ποικιλίες

Pelargonium (Geranium) - είναι suffrutescent ή ποώδη λουλούδι, γεράνι το οποίο ανήκει στην ομάδα. Περισσότερες από 400 ποικιλίες που βρίσκονται σε όλες τις γωνιές του κόσμου. Έλαβε το όνομά της από την ελληνική ονομασία του σχήματος του καρπού, τα οποία είναι παρόμοια με γερανούς ράμφος, και στη Γερμανία, αυτό το λουλούδι ονομάζεται η «μύτη του πελαργού».

Στην Ευρώπη, πελαργόνιο εισήχθησαν από την Αφρική στα μέσα του 17ου αιώνα. Περίεργη μυρωδιά, και καλλωπιστικά φυτά έχουν κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα της σε αριστοκρατικούς κύκλους, και στη συνέχεια άρχισαν να εμφανίζονται γεράνια στους κήπους των άλλων κατηγοριών. Σε Pelargonium χώρα μας ήρθε τον 18ο αιώνα και από τότε έχει γίνει το πιο αγαπημένο λουλούδι σχεδόν όλα κηπουρούς. Αυτό οφείλεται στο όμορφα λουλούδια, τη δυναμική της ανάπτυξη και την ανεπιτήδευτη στη φροντίδα.

είδη Pelargonium: φωτογραφία και περιγραφή

Στη φύση, υπάρχουν περίπου 250 είδη γεράνι. Ανάπτυξη κτηνοτρόφοι βοήθησε να δημιουργηθούν πολλά υβρίδια και ποικιλίες χαρακτηρίζονται από τους μορφή, το χρώμα των φύλλων και ταξιανθίες. δωμάτιο Pelargonium χωρίζεται σε διάφορες ομάδες:

Αυτό το λουλούδι είναι το πιο δημοφιλές ποικιλία, καθώς και πολυάριθμα είδη που έχουν ένα μεγάλο αριθμό ποικιλιών. Όλες οι ποικιλίες των γεράνι αρκετά σταθερή και χαρακτηρίζονται από πλούσια ανθοφορία. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το σύνολο του γερανιού τάξης δωμάτιο έχει άμεση κορμό σχήμα πλούσια ρεφρέν φύλλωμα και περιβάλλουν ένα καφέ ή κόκκινη απόχρωση. Τα φύλλα της ποικιλίας αυτής είναι εφηβικά, και ταυτόχρονα δημιουργούν μια περίεργη μυρωδιά.

Το σχήμα των διζωνικής Pelargonium λουλούδια είναι:

 • Terry - για τα λουλούδια πάνω από 8 λοβούς?
 • Ημι-διπλό - για τα λουλούδια σε 8 πέταλα?
 • Συνήθης - έχουν 5 πέταλα.

Η μορφή αυτής της ποικιλίας των λουλουδιών, επίσης, είναι διαφορετική:

 • Τουλίπα, σαν ένα κλειστό λουλούδια τουλίπα?
 • Rozebudy, με ροζ ή κόκκινο μπουμπούκι-όπως μορφή δεν είναι πλήρως ανοικτή τριαντάφυλλο?
 • Κάκτος με στριμμένα και τα στενά πέταλα, που θυμίζει κόκκινα χρυσάνθεμα?
 • Αστεροειδής, τα φύλλα και τα άνθη του ίδιου σχήματος, όπως τα αστέρια?
 • Formosa, με λουλούδια, με τη μορφή των γραναζιών και χωρισθεί σε 5 μέρη φύλλωμα?
 • Διάκονος, τα μικρά άνθη συλλέγονται σε ένα μπουκέτο μοβ, κόκκινο και ροζ αποχρώσεις.

Χρωματισμός τα πέταλα είναι επίσης διακρίνεται για την ποικιλομορφία της. Μπορούν να είναι πολύχρωμα, δίχρωμο ή μονόχρωμο, με ή χωρίς σύνορα. Ξεχωριστά απομονωμένες λουλούδια, τα οποία ονομάζονται «αυγά πουλιών», Έχουν σκοτεινές κηλίδες ωοειδή με διακεκομμένες τελείες και ρίγες. Ανθίζει ποικιλίες Πελαργόνια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, και αν η μονάδα δεν τίθεται το χειμώνα σε κατάσταση ηρεμίας, μπορεί να ανθίζουν όλο το χρόνο.

Οι Ζωνική Pelargoniums διαιρούνται και ύψος:

 • Microminiature - 14 εκατοστά?
 • Dwarf - 14-25 cm?
 • Κανονικό - 25-70 cm?
 • Ειρήνη - μέχρι 70 εκατοστά.

Το όνομα αυτού του τύπου γεράνι δίνεται από τα χρώματα των φύλλων με σαφώς καθορισμένους τομείς, ένα κεντρικό τμήμα και στεφάνη έχουν διαφορετική απόχρωση. Η μπορντούρα μπορεί να είναι κόκκινο, άσπρο, μπλε και μπορντό χρώμα. Το μεσαίο φύλλο είναι πολύ διαφορετική, ακόμη και ένα μαύρο, ασημί ή χρυσό. Υπάρχουν ποικιλίες με τρι-χρωματισμένο φύλλωμα.

Θεωρείται τα πιο ελκυστικά φυτά της ποικιλίας αυτής. Έχει πολύ μεγάλα λουλούδια σε διάφορα χρώματα: ροζ, λευκό, μοβ, μπορντό και το κόκκινο. λουλούδια μπορεί να φτάσει σε διάμετρο 16 cm., και το ίδιο μέγεθος στο ύψος.

Υβρίδια αυτού του φυτού έχουν αρχίσει να εμφανίζονται τον 19ο αιώνα, και έγινε ένα βασιλικό δωμάτιο γεράνι ένα από τα αγαπημένα των κηπουρών παντού. του Τα μεγάλα λουλούδια πετσετέ ή απλό μορφές πτυχωτό ή κυματιστά πέταλα, κατά την οποία όλη την ώρα είναι λωρίδες ή σκοτεινό σημείο, το οποίο είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του είδους. Δύο πέταλα στην κορυφή του μεγαλύτερου και πιο βελούδινο από τους άλλους.

Το φυτό μπορεί να φτάσει σε ύψος 15 cm. Αν κοιτάξετε τις φωτογραφίες του βασιλικού γεράνι, μπορεί να δει κανείς ότι τα ακατέργαστα και ακανόνιστα φύλλα είναι πολύ παρόμοια με φύλλα σφενδάμου, και την ίδια στιγμή είναι και οι δύο μονοφωνικά και φωτεινά.

Αυτή η ποικιλία είναι Pelargonium πιο ιδιότροπη λουλούδι από όλα τα γεράνια, την ίδια εποχή της ανθοφορίας είναι πολύ μικρότερη από ό, τι το άλλο (όχι περισσότερο από 4 μήνες) και εμφανίζεται μόνο μετά από δύο χρόνια ανάπτυξης.

Αυτή η ποικιλία των γεράνι έχει τις πιο ευχάριστες αρώματα, γι 'αυτό πήρε το όνομά του, καθώς και την αναγνώριση των κηπουρών. Εάν προσεκτικά αγγίζετε τα φυτά φύλλων, μπορείτε να νιώσετε αμέσως τις διάφορες δυνατές γεύσεις, μεταξύ των οποίων μπορείτε να αισθανθείτε ένα λεμόνι, τριαντάφυλλο, φράουλα, το τζίντζερ, μέντα.

Μέχρι σήμερα, προέρχεται υβρίδια που μυρίζει όπως το μήλο, το μοσχοκάρυδο, λιλά, αμυγδαλιές, πεύκα και ακόμα ανανά και ακτινίδιο.

Τα άνθη του αυτό το μικρό δωμάτιο Pelargonium και συνήθως έχουν μοβ ή ροζ, καθώς επίσης και διαφορετικό σχήμα. Bright εγχάρακτη φύλλωμα είναι 5-7 μέρη. Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε ότι το γεράνι φύλλωμα μοιάζει με terry.

Η χρήση των αρωματικών Pelargonium

Από αυτό το εκχύλισμα της ποικιλίας έλαιο γερανιού, το οποίο έχει ένα μεγάλο αριθμό των μοναδικών ιδιοτήτων, και έχει μια τεράστια εφαρμογή στην ιατρική, αρώματα, καλλυντικά, καθώς επίσης και στο μαγείρεμα. Το έλαιο αυτό προστίθεται στα σιρόπια για ποτά, ζελέ και καραμέλες. Ένα ζευγάρι από σταγόνες λάδι για να καθαρίσει, το οποίο βρίσκεται μερικές φορές, κακή γάλα.

Τα φύλλα της ποικιλίας αυτής προστίθεται στο τσάι, γλυκά και φαγητά με φρούτα. Με τη βοήθεια των οποίων γίνεται αρωματική ζάχαρη. Γιατί σε ένα γυάλινο μπολ τοποθετείται στρώματα της ζάχαρης και τα φύλλα. Τράπεζα 14 ημέρες εκθέτετε στον ήλιο. Μετά τα φύλλα απομακρύνονται και αμέσως τη ζάχαρη που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των διαφόρων πιάτων.

Αυτή η ποικιλία των γεράνια είναι ampelnye είδος ποώδη φυτά. Εύθραυστη και τραβήξτε προς τα κάτω οι βλαστοί του φυτού μπορεί να είναι μέχρι 1 μ. Το λαμπερό αφήνει πλούσιο πράσινο χρώμα με τη μορφή των άστρων που θυμίζει κισσού, το οποίο έδωσε το όνομα σε αυτό το λουλούδι.

Άνθη εν τη γενέσει μπορεί να είναι terry, ημίδιπλο μέγεθος και απλή 5 εκ. Το χρώμα τους μπορεί να διαφέρει από το καθαρό λευκό έως το μαύρο και το μπλε. Άνθιση λαμβάνει χώρα στις αρχές του καλοκαιριού έως τα τέλη του φθινοπώρου.

Φαίνεται μεγάλη και λότζες διακόσμηση και μπαλκόνια, ειδικά όταν σε μια ανασταλεί κατσαρόλα φυτεύονται αρκετών ειδών με διαφορετικό χρώμα των οφθαλμών.

Αυτός ο τύπος χαρακτηρίζεται από violotsvetnymi μπουμπούκια γεράνι ότι «Pansy μάτια» σαν ένα λουλούδι. Plant έως 35 cm. Ύψος (σε σταθερές κλαδεύονται) Διαθέτει μια μάλλον κομψή μορφή, πλούσια διακλάδωση και ανεπιτήδευτο στη φροντίδα. Blooming συνεχίζει τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα λουλούδια μπορεί να είναι ροζ, λευκό, μοβ, βιολετί με σκούρα ρίγες ή κηλίδες στα δύο άνω λοβούς.

Η ηλικία αυτών των χρωμάτων πηγαίνει πίσω περισσότερο από έναν αιώνα. Μόνο αυτά που ελήφθησαν από τη διέλευση λαμπρή και βασιλικό ποικιλίες. Τα σκούρα πράσινα φύλλα του φυτού κομμένα σε μεγάλο βαθμό και να έχουν ένα ελαφρύ πικάντικο άρωμα. Λουλούδια σαν ένα βασιλικό γεράνι, αλλά ελαφρώς μικρότερο σε μέγεθος. Κατά κανόνα, έχουν μια μέση λευκό και κόκκινο χρώμα των φύλλων. Οι ποικιλίες του ροζ και του λευκού είναι λιγοστές. Ορισμένα είδη διαφορετικών λωρίδες σκοτάδι και κηλίδες.

Αυτό είναι ένα μάλλον ασυνήθιστο είδος γεράνι. Woody μίσχους των φυτών από τα κάτω ισχυρά καμπυλωμένες και διακλαδισμένα. Όταν η ξηρότητα του αέρα και τις απορρίψεις αδύναμη πότισμα θάμνο φύλλα. Το εργοστάσιο έχει μια μάλλον ευφάνταστο σχήματα που μοιάζουν με διάφορα φανταστικά πλάσματα. Τα υποκαταστήματα έχουν μερικές φορές αγκάθια. Αυτό το λουλούδι συνήθως επιλέγονται για μπονσάι επεξεργασία, και ως εξωτικά φυτά για τη διακόσμηση του δωματίου. Από τα 10 είδη του φυτού, κατά κανόνα, μπορεί να βρεθεί γεράνι kortuzolistnuyu, καμπούρης, pushistolistnuyu, σαρκώδη, γωνιακό και tolstostebelnuyu.

Η δημοτικότητα αυτού του είδους των γεράνι κερδίζονται μέσα από τους silnorassechennye, εφηβικά, καταπράσινα φύλλα του περίπλοκο σχήμα. Ο Μπους είναι αρκετά υψηλή, μπορεί να αυξηθεί έως και 1,5 μέτρα. Όταν αγγίζετε τα φύλλα αρχίζουν να εκπέμπουν μια ισχυρή μυρωδιά του λεμονιού.

Για τις μοναδικές θεραπευτικές ιδιότητες πολλών τύπων γεράνι, οι Βούλγαροι την αποκαλούν «θέρετρο». Και στην πραγματικότητα, βοηθά σε μεγάλο βαθμό σε πολλές ασθένειες:

 • Πονόδοντος περνάει αν γεράνια κρατήσει μακριά στο στόμα?
 • Η φλεγμονή και η αίσθηση του πόνου της μέσης ωτίτιδας μπορεί να αφαιρεθεί πουρέ αφήνει αρωματικά Πελαργόνιο, αν τους θέσει στο κανάλι του αυτιού?
 • Έγχυση γεράνι είναι μεγάλη για άγχος και νευρικότητα, καθώς και τη θεραπεία της αρθρίτιδας και του κρυολογήματος?
 • Συνδεδεμένο με το γεράνι φύλλο καρπό σταθεροποιούν πίεση?
 • Κνησμός, πληγές, έκζεμα και οίδημα χρησιμοποιώντας λουτρά των φύλλων?
 • Το άρωμα αυτού του λουλουδιού εξαλείφει ευερεθιστότητα, αϋπνία και πονοκέφαλος?
 • Το εργοστάσιο βοηθά επίσης το κατοικίδιο ζώο στη θεραπεία των ακάρεων των αυτιών?
 • Οι ζωμοί ρίζες και τα φύλλα χρησιμοποιούνται για νεφρική νόσο, διαβήτη και εναπόθεση αλάτων.

Μιλώντας για το Pelargonium, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τα αιθέρια έλαια που είναι κατασκευασμένα από αυτό το φυτό. Σήμερα, χωρίς τη χρήση των ήδη δεν κάνει καμία αισθητική ή άρωμα ή ζαχαροπλαστικής ή σαπούνι βιομηχανία. Επίσης, αυτό το λάδι δεν μπορεί να είναι χωρίς χρωματισμό και το ντύσιμο ορισμένων τύπων δέρματος.

Στη λαϊκή ιατρική, ένα ζευγάρι των σταγόνων ελαίου αραιωμένο σε ένα ποτήρι νερό χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ελκών, λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος, διάρροια, διαβήτης, αιμορραγία.

Επίσης, αυτό το λάδι είναι ένα ανθελμινθικό παράγοντα. λουτρό ελαίου που χρησιμοποιείται ως έκζεμα, εγκαύματα, υψηλή πίεση και κεφαλαλγία.

Αλλά μην ξεχνάμε ότι, όπως όλες οι παραδοσιακές μέθοδοι θεραπείας, χρήση γεράνι έχει κάποιες αντενδείξεις, ενώ δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ιατρική θεραπεία. Επειδή πριν αναζητούν θεραπεία με αυτό, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Geranium καθαρίζει τέλεια τον αέρα, αφαιρεί οσμές (π.χ., αιθάλη). Την ίδια στιγμή είναι καλά αγωνίζεται με νυχτοπεταλούδες, μύγες και τα κουνούπια.

Αυτό το λουλούδι θεωρείται ένα φυλαχτό που προστατεύει το σπίτι από τα πολλά δεινά και δεν πάει σ 'αυτόν για τους ανθρώπους με κακές προθέσεις. Το εργοστάσιο έχει μια θετική ενέργεια, και ως εκ τούτου, πολλές προλήψεις και οιωνοί που συνδέονται με αυτήν, έχουν μια θετική εστίαση.

Αν το σπίτι είναι το λουλούδι, το των νοικοκυριών σχεδόν ποτέ δεν υποφέρουν από άγχος και δεν τσακώνονται. Σύμφωνα με αρχαίες δοξασίες γεράνι λάδι προστατεύει από το κακό μάτι, σκοτεινές δυνάμεις και άλλα κακά πνεύματα. Και τα κορίτσια που μεταφέρουν μικρές τσάντες γεμάτες με γεράνια για να προσελκύσει μνηστήρες. Και οι κυρίες στην ηλικία που βοήθησε διατήρηση της νεότητας και της ελκυστικότητας.

Ανθοφορίας λευκό γεράνι ήταν ένα σημάδι προσθήκη στην οικογένεια, επειδή είναι το έθιμο να το δώσει σε ζευγάρια που για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορούν να έχουν τα παιδιά. Σε αυτό το λευκό γεράνια ακόμα προστατεύει από την καταστροφή και την καταστροφή.

Αλλά το κόκκινο γεράνι χρήσιμο για εκείνα τα ζευγάρια που είναι πάντα σε σύγκρουση. Αυτό το λουλούδι μεταφέρει στο σπίτι ηρεμία και αφαιρεί όλα τα αρνητικά συναισθήματα.

Μεγάλο ρόλο και αυξήθηκε γεράνι. Μπορεί να αναστήσει εξαφανιστεί τα συναισθήματα των συζύγων για μεγάλο χρονικό διάστημα της συμβίωσης. Επιστρέφει το συναίσθημα, το πάθος και ορμή στη σχέση. Επίσης χρησιμοποιείται από την μαγεία. Δεδομένου ότι είναι το λουλούδι της απόλαυσης, τότε καλό είναι να κρατήσει σε σπίτια όπου ζουν οι δημιουργικοί άνθρωποι.

επίσης υπάρχει η πεποίθηση ότι τα γεράνια, το πιο κόκκινο, βοηθά τους ιδιοκτήτες της να διαχειριστεί σωστά τα χρήματα, που συνοδεύει το υλικό ευημερία. Και αν βρίσκεται κοντά στην κατσαρόλα αζαλέα, τότε η ροή του χρήματος δεν είναι απαραίτητα αναπόφευκτο.

Οι αστρολόγοι λένε ότι το γεράνι δωμάτιο μπορεί να σβήσει γρήγορα το θυμό και οργή, για να εξουδετερώσει την αρνητική ενέργεια στο χώρο, να αναπτύξουν μια αίσθηση του χιούμορ και να χαλαρώσουν τα νεύρα.

Σε χώρους όπου υπάρχει γεράνι, ποτέ δεν το συνηθισμένο φίδια.

Αν το φυτό είναι, στην πραγματικότητα, είναι τουλάχιστον ένα μέρος από τις προβλεπόμενες ιδιότητες, το ερώτημα κατά πόσον είναι δυνατόν να φυτέψει γεράνια στο σπίτι δεν είναι πλέον σχετικό, τοποθετώντας το στο περβάζι σας, ίσως, θα είναι δυνατόν να διακοσμήσετε το σπίτι σας και να απαλλαγούμε από πολλά προβλήματα στην οικογένεια και το σπίτι .

1

Leave a Reply

27 − = 18