Ύφασμα ρούχων

Μια ποικιλία κλιπ για κουρτίνες και τις λειτουργίες τους

Κλιπ για κουρτίνες - αυτό είναι ένα από τα στοιχεία του εσωτερικού. Τα κλιπ εκτελούν διάφορες λειτουργίες. Πρώτον, τα προστατευτικά είναι ένα διακοσμητικό εξάρτημα. Δεύτερον, θεωρούνται πρακτικό στοιχείο στο σχεδιασμό κουρτινών. Με τη βοήθεια προστατευτικών, μπορείτε να ρυθμίσετε τον βαθμό φωτισμού στο δωμάτιο.

Τα κλιπ για τις κουρτίνες πραγματοποιούν κυρίως τη λειτουργία της στερέωσης του καμβά. Επιτρέπουν στο φως να εισέρχεται ελεύθερα στο δωμάτιο. Για πλήρη μείωση της έντασης, απλώς αφαιρέστε τον σφιγκτήρα. Τα πλεονεκτήματα των κατόχων περιλαμβάνουν:

 • απλότητα στη λειτουργία.
 • διακοσμητική αξία ·
 • ρύθμιση των ακτίνων του ήλιου.

Τα προστατευτικά προσκολλούνται πιο συχνά στο ύψος του παραθύρου, αλλά κάθε ερωμένη μπορεί να τα βάλει στο επίπεδο που επιθυμεί. Με τα κουτάκια, οι κουρτίνες φαίνονται πιο κομψές. Κλιπ για κουρτίνες χρησιμοποιούνται σε δύο περιπτώσεις: όταν η κουρτίνα βρίσκεται στην πόρτα ή όταν το τούλι με κουρτίνες είναι στο παράθυρο.

Όταν επιλέγετε μια προστασία, δεν είναι απαραίτητο να το επιλέξετε κάτω από τον τόνο του κύριου χρώματος των κουρτινών. Μέχρι σήμερα, η αγορά έχει μια τεράστια ποικιλία από διάφορα κλιπ, ώστε να μπορείτε να πάρετε εύκολα ένα εξάρτημα, δεδομένου του συνολικού στυλ του εσωτερικού χώρου.

Αν γνωρίζετε μερικά κόλπα, τότε με τη βοήθεια προστατευτικών, μπορείτε να δώσετε μια ιδιαίτερη κομψότητα στο στυλ του δωματίου ή να κρύψετε τα ελαττώματα στο εσωτερικό. Μπορείτε να επεκτείνετε οπτικά το παράθυρο. Γι 'αυτό, η ανύψωση πρέπει να ρυθμιστεί στο 1/3 του ύψους από το πάτωμα. Σε αυτή την περίπτωση, το παράθυρο θα εμφανιστεί λίγο μεγαλύτερο. Εάν ο σφιγκτήρας είναι τοποθετημένος σε ύψος 1/3 του ύψους από την οροφή, αυτό θα κάνει οπτικά τις οροφές ελαφρώς υψηλότερες και θα αυξήσει τον οπτικό χώρο του δωματίου.

Ανάλογα με τη μέθοδο στερέωσης, τα διακοσμητικά αξεσουάρ έρχονται σε διάφορες μορφές.

 1. Οι πιο δημοφιλείς κάτοχοι γίνονται με τη μορφή καρφίτσας ή barrette. Το ύφασμα συνδέεται με διάτρηση. Μπορείτε να κάνετε αυτόν τον κάτοχο μόνοι σας. Διακοσμήστε κλιπ μαλλιών για κουρτίνες μπορεί να είναι διάφορες χάντρες και άλλες μικρές λεπτομέρειες.
 2. Στο παιδικό δωμάτιο ή το γραφείο στο σπίτι, η ιδανική επιλογή είναι ένας ιμάντας, σχοινί ή τιράντες. Αυτή η μέθοδος προσκόλλησης είναι ότι οι υποδοχείς καλύπτουν το ύφασμα στο επιθυμητό επίπεδο και σφίγγονται και στη συνέχεια συνδέονται με τη βάση τοίχου. Μια παρόμοια μέθοδος προσάρτησης στους κατόχους κλειδαριών ή πόρπες. Τέτοιες μέθοδοι στερέωσης είναι πολύ πρακτικές για πυκνές και ογκώδεις κουρτίνες.
 3. Τα τελευταία χρόνια, οι κάτοχοι μαγνητών έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς. Στα άκρα των κλιπ τοποθετούνται μικροί μαγνήτες, οι οποίοι, όταν συνδέονται, παρέχουν μια πυκνή στερέωση του ιστού. Μπορούν να στερεωθούν σε οποιοδήποτε επίπεδο του ύψους κουρτινών. Σήμερα, οι κάτοχοι μαγνητών είναι διακοσμημένοι με μέταλλο, ξύλο, πλαστικό ή κάτι παρόμοιο, από πολύτιμη πέτρα.
 4. Στο παιδικό δωμάτιο, οι κουρτίνες μπορούν να σταθεροποιηθούν με μια παραλαβή με τη μορφή παιχνιδιού. Και στην κουζίνα μπορείτε να σηκώσετε τους αυθεντικούς κατόχους με τη μορφή ενός πιρουνιού, κουτάλι, κύπελλο ή βάζο χωρίς κατώτατο σημείο. Μπορείτε να κάνετε τον κάτοχο με τα χέρια σας από παλιά στολίδια. Για να δημιουργήσετε μια σύνθεση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καρφίτσες, barrettes, χάντρες ή βραχιόλια.
 5. Οι knot knots μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως pick-up. Μπορούν να κατασκευαστούν από μικρά κομμάτια από ύφασμα, κορδέλες ή σχοινί. Ο ευκολότερος και ευκολότερος τρόπος για να μεταμορφώσετε τις κουρτίνες μπορεί να είναι με ένα νήμα. Αυτό το κοινό στοιχείο μπορεί να μετατραπεί με αυτοσχέδια μέσα σε ένα αυθεντικό εξάρτημα. Για να δώσετε στο δωμάτιο ένα ανατολίτικο ύφος, μπορείτε να τραβήξετε τον καμβά με κλιπ με τη μορφή ιερογλυφικών διαφορετικών σχημάτων ή χρωμάτων. Και για την κρεβατοκάμαρα, μπορείτε να επιλέξετε τα floral clothespins. Αυτοί οι κάτοχοι θα δώσουν στο δωμάτιο ένα ρομαντικό ύφος.

Ανάμεσα σε μια τέτοια μεγάλη ποικιλία είναι πολύ δύσκολο να πάρει την ασπίδα, επειδή είναι σημαντικό να μην χαλάσει το ύφος ολόκληρου του δωματίου. Για τον αέρα και το φως τούλι οργάντζα προτίμηση θα πρέπει να δοθεί στο μανταλάκι υπό τη μορφή μαγνητικών σφιγκτήρων, καρφίτσες, ταινία ή σχοινί περιθώριο. Βέλτιστο επίσης θα είναι clothespins με φτερά, χάντρες ή χάντρες.

1

Οι φωτεινές κουρτίνες με σχέδια σχεδιάζονται καλύτερα με μονοφωνικά προστατευτικά. Ή, αντίθετα, για το μονόχρωμο, μπορείτε να επιλέξετε ένα χρώμα ή λαμπερό αξεσουάρ με τη μορφή καρφίτσας ή κλειδαριάς. Προστατευτικά από την ομοιότητα μιας πολύτιμης πέτρας θα φέρουν κομψότητα στο μπαρόκ στυλ. Στυλ hi-tech διακοσμούν clothespins από πλαστικό ή γυαλί. Για να παραλάβετε τις κουρτίνες στο δωμάτιο των παιδιών, προτιμάτε καλύτερα τα προστατευτικά με τη μορφή παιχνιδιού. Ο πίθηκος θα φανεί πρωτότυπο, που ένωσε το πανί με τα πόδια του.

Κλιπ για κουρτίνες με τα χέρια σας (βίντεο)

Τα πιο εύρωστα και καθολικά είναι μαγνητικά σφιγκτήρες.

Τι μοιάζει με μια μαγνητική ασπίδα; Είναι ένα καλώδιο ή σύρμα, στα άκρα του οποίου είναι σταθεροί μικροί μαγνήτες. Για διακόσμηση, μπορείτε ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσετε αρκετά παρόμοια προστατευτικά.

Η ποικιλία των μαγνητικών pickups είναι απλά καταπληκτική. Στα καταστήματα μπορείτε να βρείτε προστατευτικά με τη μορφή λουλουδιών, πεταλούδων, κοχύλια ή βότσαλα. Το χρώμα των αξεσουάρ μπορεί να συνδυαστεί με κουρτίνες ή αντίστροφα. Τα Universal είναι κλασικά μαγνητικά κλιπ, καθώς ταιριάζουν σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο του δωματίου.

Οι μαγνητικές θήκες μπορούν να είναι ανοιχτού ή κλειστού τύπου. Η κλειστή όψη διαφέρει από την ανοιχτή, καθώς ο μαγνήτης είναι ραμμένος στον ιστό. Τέτοια μοντέλα θεωρούνται λιγότερο πρακτικά, αφού η δράση του μαγνήτη είναι ασθενέστερη.

Οι σφιγκτήρες μαγνητών έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Είναι καθολικά, λειτουργικά, αξιόπιστα και προσβάσιμα. Αλλά παρά τα πλεονεκτήματα αυτών των κατόχων έχουν τα μειονεκτήματά τους. Για τη στερέωση βαριάς ή ογκώδους κουρτίνας, δεν ταιριάζουν, καθώς δεν μπορούν να τα κρατήσουν στην επιθυμητή θέση. Αν πέσουν, οι μαγνητικοί σφιγκτήρες μπορεί να σπάσουν. Ως εκ τούτου, επιλέγοντας κατόχους στο μαγνήτη, βεβαιωθείτε ότι θα ανταποκριθούν στο έργο τους.

Μαγνητικές παραλαβές για κουρτίνες (βίντεο)

Έχετε υποστεί ποτέ αφόρητο πόνο στις αρθρώσεις σας; Και δεν ακούτε τι είναι:

 • αδυναμία εύκολης και άνετης κίνησης.
 • δυσφορία κατά την αναρρίχηση και την κατάβαση των σκαλοπατιών.
 • μια δυσάρεστη κρίση, ένα snap όχι κατά βούληση?
 • πόνος κατά τη διάρκεια ή μετά την άσκηση.
 • φλεγμονή στις αρθρώσεις και πρήξιμο.
 • αδικαιολόγητο και μερικές φορές αφόρητο πόνο στις αρθρώσεις.

Και τώρα απαντήστε στην ερώτηση: είστε ικανοποιημένοι με αυτό; Είναι δυνατόν να υπομείνετε τέτοιο πόνο; Και πόσα χρήματα έχετε ήδη "συγχωνευτεί" με την αναποτελεσματική θεραπεία; Αυτό είναι σωστό - ήρθε η ώρα να τελειώσουμε με αυτό! Συμφωνείτε; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να δημοσιεύσει μια αποκλειστική συνέντευξη με τον καθηγητή Dikul, στο οποίο αποκάλυψε τα μυστικά για να απαλλαγούμε από πόνο στις αρθρώσεις, αρθρίτιδα και η αρθροπάθεια.

Προσοχή, μόνο ΣΗΜΕΡΑ!

Πλοήγηση με αρχεία

Προσθέστε ένα σχόλιο Ακύρωση απάντησης

Η αντιγραφή χωρίς άμεση αναφορά στην πηγή του υλικού απαγορεύεται.

Τι είδους clothespins υπάρχουν: τύποι και μορφές

Δεν είναι μυστικό ότι τα όμορφα σχεδιασμένα ανοίγματα παραθύρων δίνουν το εσωτερικό της ακεραιότητας του σπιτιού και της λογικής πληρότητας. Αλλά δεν είναι όλοι που ξέρουν πόσο όμορφα να κουρτίσουν σφιχτές κουρτίνες ή φως κουρτίνες. Ας μιλήσουμε λοιπόν για το τι είδους clothespins υπάρχουν: είδη και σχήματα, και πολλά άλλα.

Γιατί να διακοσμήσετε τις κουρτίνες με μεταλλικές μπίλιες ή αξεσουάρ από άλλα υλικά;

Φυσικά, δεν κάθε ιδιοκτήτης πιστεύει ότι τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα χρειάζονται πρόσθετη διακόσμηση. Ωστόσο, η πρακτική δείχνει ότι η όμορφη αρπαγές, σφιγκτήρες ή άγκιστρα ικανό να μετατρέψει ακόμα και τα πιο συνήθη υφάσματα στο πρωτότυπο και ταυτόχρονα την πολυτέλεια του εσωτερικού.

Οι όμορφα σχεδιασμένες κουρτίνες μετατρέπουν ακόμα και ένα πολύ βαρετό εσωτερικό. Το δαχτυλίδι Clothespins για κουρτίνες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φινίρισμα σε διαφορετικά στυλ και χρωματικές αποχρώσεις. Το κύριο πράγμα είναι να κάνουμε το δωμάτιο αρμονικό. Η διαβίωση σε ένα τέτοιο δωμάτιο γίνεται πιο άνετη και άνετη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η διακόσμηση υφασμάτων στα παράθυρα με παρόμοια προϊόντα είναι τόσο μοντέρνα τελευταία.

Σήμερα, η παραγωγή μήκος μανταλάκια, δαχτυλίδια ή κλιπ για κουρτίνες χρησιμοποίησε μια μυριάδα των διαφορετικών υλικών: μέταλλο, ξύλο, γυαλί, πλαστικό, κλπ Πρωτότυπο μεταλλικό κλιπ μανταλάκι κουρτίνας φαίνεται πολύ εξελιγμένο και εύκολο στο σαλόνι και υπνοδωμάτιο, φωτεινά πλαστικά μανταλάκια είναι σημαντικές για την κουζίνα και το φυσικό ξύλο - στο εσωτερικό ενός σπιτιού χώρας.

Υπάρχει επίσης μια ποικιλία διακοσμητικών στοιχείων για τη διακόσμηση τέτοιων αξεσουάρ. Είναι δυνατόν να μετατρέψει τα δαχτυλίδια και τα μανταλάκια για κουρτίνες με χάντρες και πούλιες, υφασμάτινα λουλούδια και τα παιχνίδια, μαξιλάρια και κορδέλες, ερμπαρίου ή τεχνητά άνθη, μενταγιόν και φούντες, κουμπιά, κορδέλες και τα παρόμοια.

Κρεμάστρες για μεταλλικές κουρτίνες πωλούνται σε πολλά καταστήματα. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε αξεσουάρ αυτού του είδους, που δημιουργούνται από άλλα υλικά. Αλλά πολύ καλύτερο να φτιάξετε ένα τέτοιο ντεκόρ και να το κρεμάσετε με τα χέρια σας. Αυτό δεν είναι καθόλου δύσκολο, έστω και αν, με την πρώτη ματιά, φαίνεται ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να εκτελεσθεί αυτό το έργο ανεξάρτητα και χωρίς εμπειρία.

Είναι επίσης σημαντικό να κρεμάτε σωστά τις κουρτίνες σε clothespins έτσι ώστε τα υφάσματα να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά και πολυτελή. Μπορείτε να τους δώσετε ένα ασύμμετρο σχήμα στο γείσο ή να σταματήσετε στον κλασικό συνδυασμό πυκνών κουρτινών και ελαφρών διαφανών κουρτινών.

Τα clothespins για τις κουρτίνες με τα δικά τους χέρια πάντοτε φαίνονται πρωτότυπα και ακριβά. Αλλά όταν τα δημιουργείτε, είναι σημαντικό να μην κάνετε λάθος με στυλ. Μετά από όλα, το αξεσουάρ θα πρέπει να συμπληρώσει την υπάρχουσα διακόσμηση του δωματίου, και να μην βγούμε από τη συνολική εικόνα του σχεδίου.

Επομένως, αν μιλάμε για στυλιστικές λύσεις στις οποίες γίνεται η διακόσμηση του δωματίου, σημειώνουμε τα εξής. Τα εξαρτήματα θα πρέπει να επιλέγονται για το εσωτερικό με χρώμα, σχήμα και στυλ.

Αυτό λένε οι ειδικοί στον τομέα του σχεδιασμού σε αυτό το θέμα:

 • Τα κλασικά σαλόνια θα φαίνονται ακόμη πιο πολυτελή αν διακοσμήσετε πυκνά υφάσματα σε παράθυρα με διακοσμητικά από μέταλλο ή γνήσιο δέρμα. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες για να δείτε παρόμοιους σφιγκτήρες. Τα μεταλλικά αξεσουάρ θα τονίσουν με επιτυχία το πλούσιο φινίρισμα στους τοίχους και το άνοιγμα του παραθύρου με τέτοια διακόσμηση θα είναι μια επιτυχημένη διακόσμηση για το σπίτι.
 • Το στιλ υψηλής τεχνολογίας συμπληρώνεται τέλεια από διαφανή πλαστικά clothespins και συνδετήρες, γυαλί δαχτυλίδια και μενταγιόν. Το κύριο πράγμα είναι ότι τα αξεσουάρ φαίνονται λακωνικά και κομψά. Μπορείτε να πάρετε ένα μανταλάκι στο ύφος των υφασμάτων στα παράθυρα, και μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές κουρτίνες χέρια αντίθεση και τα αξεσουάρ σας για να τονίσει την ομορφιά της κλωστοϋφαντουργίας?
 • Χώρα στυλ κοστούμι κρέμονται στο περβάζι και δέστρες με λουλούδια, κορδέλες, ή πουλιά. Αυτό το στυλ δεν επιτρέπει τη χρήση του σε συνδυασμό και μόνο αξεσουάρ. Για παράδειγμα, μια πεταλούδα ή ένα λουλούδι όμορφο όσο τα ρούχα μανταλάκια tyuley. Έτσι, το εσωτερικό μοιάζει πολύ εγκάρδιος και πολύ φυσικό, και να παραμείνουν σε αυτό πάντα εύκολο και ευχάριστο?
 • Μινιμαλιστική διακόσμηση απαιτεί εξαιρετική μανταλάκια συντομία για κουρτίνες. Πρέπει να είναι τετράγωνο, στρογγυλό ή οβάλ, και να γίνει σε μια μονόχρωμη παλέτα με κουρτίνες. Κοιτάξτε την επόμενη φωτογραφία εικόνα του εσωτερικού με το σχεδιασμό. Αυτό το εσωτερικό μοιάζει σύγχρονο και φρέσκο.

  Όταν θέλετε να δείξετε την προσωπικότητά - μπορείτε να δημιουργήσετε ένα διακοσμητικό μανταλάκια αυλαία για το δικό τους.

  Αν θέλετε να συνειδητοποιήσουμε το ταλέντο διακοσμητή σας, σκεφτείτε αυτοδημιούργητος μανταλάκια για τις κουρτίνες. Σε αυτή την περίπτωση, το εσωτερικό του σπιτιού σας δείξει τον εσωτερικό σου κόσμο και ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς και την αίσθηση του στυλ.

  Κάντε όπως διακοσμητικά αξεσουάρ δεν είναι δύσκολο, βέβαια, αν επιλέξετε να μην δημιουργηθεί ένα έργο τέχνης. Όλα τα απαραίτητα υλικά μπορούν να αγοραστούν σε εξειδικευμένα καταστήματα «υπηρέτρια χέρι», καθώς και καταστήματα λιανικής πώλησης με μια ποικιλία από υφάσματα, κορδέλες και τα παρόμοια.

  Σε γενικές γραμμές, η πιο σχετική με τέτοια έργα τα ακόλουθα εργαλεία: ψαλίδια, βελόνες, σουβλί (αν θέλετε να εργαστείτε με φυσικό δέρμα), και Melt Glue κολλά σε αυτό, μια ποικιλία από πέτρες, κρύσταλλα, χάντρες και άλλα παρόμοια.

  Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν, μέταλλο ή γυαλί, τότε υπάρχει η συνήθης συσκευών και εργαλείων για τη ραπτική δεν θα καταφέρουν. Τα στοιχεία αυτά απαιτούν την κατοχή ειδικών τεχνικών και η παρουσία ορισμένων εξοπλισμού. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να παραγγείλετε σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο.

  Κλιπ για τυφλούς: πρακτικότητα και λειτουργικότητα

  Όμορφη Κλιπ για κουρτίνες όχι μόνο να συμπληρώσουν το εσωτερικό, αλλά και για να ολοκληρωθεί δωμάτια ύφος τους μπορεί να γίνει με το χέρι ή να πάρει κάτι από μια τεράστια ποικιλία του καταστήματος. Σε κάθε περίπτωση, οι μικρές λεπτομέρειες θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με όλη την ευθύνη, επειδή ολοκληρώνουν το στυλ του δωματίου.

  Όλα εξαρτώνται από το πώς τις κουρτίνες κρέμονται. Μπορούν να συνδεθούν έτσι ώστε οι πείροι θα περάσει απαρατήρητο, αλλά κατά τα άλλα θα πρέπει να φροντίσει ώστε οι συνδετήρες είναι καλά σε αρμονία με το γενικό εσωτερικό σχεδιασμό.

  Καρφίτσες για κουρτίνες διάφορα σχήματα, μεγέθη και σχεδιασμό, αλλά σε κάθε περίπτωση, είναι τέλεια διακοσμούν το εσωτερικό σας

  Υπάρχουν πολλοί τύποι κλιπ για κουρτίνες, το κύριο είναι:

  1. Metal. Είναι δημοφιλής για μεγάλο χρονικό διάστημα και το χρονικό διάστημα της χρήσης για κάποιο χρονικό διάστημα. Με την πρώτη ματιά, η εμφάνισή τους είναι όχι κάτι το ιδιαίτερο και ελκυστικό, αλλά με τη σωστή επιλογή των κουρτινών που θα δούμε ωραία, ειδικά ότι λόγω της απλότητας, που ταιριάζουν σε πολλά σχέδια. Μείον αυτά τα μανταλάκια - κροκόδειλοι αφήσει σημάδια στις κουρτίνες, από τις οποίες στη συνέχεια δύσκολο να απομακρυνθούν.
  2. Μαγνητικά. Είναι η σύγχρονη υποκατάστατο μανταλάκια προηγούμενη προβολή. Φαίνονται αρκετά αισθητικά ευχάριστο, και η υπηρεσία τους είναι αξιόπιστα. Αυτά τα μανταλάκια είναι καλά αραιωμένο και συμπληρώνουν το εσωτερικό, γιατί σε αυτή την έκδοση είναι διαθέσιμη επιλογή των χρωμάτων και των σχημάτων των σφιγκτήρων. Οι κουρτίνες που συνδέονται με αυτά μέσω βάρος των μαγνητών που είναι τοποθετημένα πάνω στο καλώδιο.
  3. Πλαστικά. Οι εν λόγω κλιπ δεν είναι πολύ πρακτικό και λειτουργικό, αλλά εξακολουθεί να είναι δημοφιλής. Χρησιμοποιούνται καλύτερα για τα μικρά δεν βαριές κουρτίνες, επειδή οι μεγάλες δεν μπορεί να σταθεί. Ένα πλεονέκτημα που έχει ένα πλαστικό κλιπ - μεγάλη γκάμα χρωμάτων και χαμηλό κόστος.
  4. Διακοσμητικά. κλιπ Λειτουργία για κουρτίνες μπορεί επίσης να είναι ένα διακοσμητικό barrette. Επιλέγοντας εν λόγω στοιχεία πρέπει να προσεγγιστεί με υπευθυνότητα, διότι δεν μπορεί παρά να δώσει στο εσωτερικό μια απαραίτητη γεύση, αλλά και να χαλάσει.

  Κάθε τύπος έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, και να αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τις σιαγόνες από μέταλλο, πλαστικό ή μαγνήτη απαιτείται λαμβάνοντας υπόψη όλα τα χαρακτηριστικά του εσωτερικού.

  Κουρτίνα κλιπ εξασφαλίζει όχι μόνο μια διακοσμητική λειτουργία, αλλά και λειτουργικά.

  Για να δώσει το εσωτερικό της τακτικής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καρφίτσες που μεταφέρουν νόημα. Μπορεί να είναι παρόντες στοιχεία του κάθε θέματος, το κύριο πράγμα - το δικαίωμα να επιλέξει, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες του χώρου.

  Λειτουργικά, οι ακίδες μπορούν να ρυθμιστούν είσοδο του φωτός μέσα στο δωμάτιο, και αν το παράθυρο είναι παλιό μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κρύψει τις ατέλειες.

  Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το σωστό φουρκέτα για κουρτίνες, γιατί πρέπει να ταιριάζει με το χρώμα των κουρτινών και εσωτερικό χώρο

  Με την ένωση αυτή την διακόσμηση στοιχείο και παράλληλα με το περβάζι του παραθύρου μπορεί να είναι μια καλή μεταμφίεση μερικές από τις αποχρώσεις και τα παράθυρα ατέλειες. Με αυτό το pick-up φως στο δωμάτιο θα γίνουν καλά, και στις πιο χαριτωμένες πτυχές των κουρτινών θα αποτελέσουν ότι θα δώσει μεγάλη άνεση και την εσωτερική ζεστασιά.

  Αν το στενό παράθυρο φουρκέτα συνιστάται να τοποθετήσετε κοντά στο ανώτατο όριο - είναι οπτικά κάνουν το άνοιγμα μεγαλύτερο.

  Τα δωμάτια όπου οι οροφές είναι αρκετά χαμηλή, μπορείτε να σηκώσει και να επισυνάψετε τους σφιγκτήρες στο 2/3 του μήκους του τις κουρτίνες. Με τέτοια φτερά φως του ήλιου θα πέσει και μέσα στο δωμάτιο.

  πινέζες των τοποθεσιών μπορεί να είναι διαφορετική, για την αξιοπιστία τους, μπορεί να στερεωθεί στον τοίχο με ειδικές συνδετήρες.

  Η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη:

  • Διακοσμητικά άγκιστρα?
  • Διακοσμητικά σπιράλ?
  • Διακοσμητικές πρίζες.

  Επίσης, συχνά τα κλιπ που βρίσκεται πιο κοντά στο κέντρο του παραθύρου. Σε μια τέτοια περίπτωση, για τον καθορισμό της ζώνης επαφής χρησιμοποιείται, συνδετήρας ή πιέτες.

  Αντίστοιχα επιλεγμένη μέθοδος προσάρτησης της σύνθεσης που θέτει.

  Όταν χρησιμοποιείται πιέτες για κουρτίνες

  Για Ρωμαϊκή ή ρολά, οι περσίδες αρπαγές δεν χρησιμοποιείται, αλλά και άλλα είδη, θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη. Μπορούν να αγοραστούν στο κατάστημα ή να κάνετε μόνοι σας. Η δεύτερη επιλογή θα σώσει όχι μόνο χρήματα, αλλά και να δώσει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν τις δεξιότητες και τη φαντασία τους.

  Οι διάφορες μορφές των κουρτινών πρέπει να επιλέγονται τα τερματικά σωστά

  Οι κάτοχοι είναι ένα καθολικό χαρακτηριστικό, το οποίο δημιουργεί την άνεση και την αρμονία στο εσωτερικό.

  Οι κάτοχοι μπορούν να κατασκευάζονται με τη χρήση:

  • Μαλακούς ιστούς (αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε είδος υφάσματος, δαντέλα διακόσμηση, με χάντρες, λουλούδια, κλπ)?
  • Καρφίτσες που κατασκευάζονται από kanzashi τέχνη?
  • Μαγνήτες (να είναι εύκολο να δημιουργήσετε όμορφα πτυχώσεις)?
  • Κορδόνια με φούντες.

  Με μια καλή φαντασία των παλιών πράγματα που μπορείτε να κάνετε διάφορα διακοσμητικά. Τα αυθεντικά κάτοχοι λαμβάνονται από το παλιό αυτοκίνητο.

  Για το σκοπό αυτό, υπάρχει μια ειδική τεχνική kanzashi. Χρησιμοποιείται για διαφορετικά πλάτη του την ανάγκη σατέν κορδέλες, δίσκους, λιωμένων και ιαπωνικά chopsticks.

  Οι κάτοχοι γίνει βήμα προς βήμα. Θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε ένα ίδρυμα. Χρειάζεστε ένα κολλητήρι να κάψει ένα δίσκο με μικρότερη διάμετρο. Το επόμενο βήμα - για την περάτωση ο δακτύλιος πιο σατέν κορδέλα. Για να αποφευχθεί η ολίσθηση πρέπει να εφαρμοστεί με μια κόλλα θερμού τήγματος που τυλίγεται.

  Ο δίσκος συνδέεται με τα διακοσμητικά πέταλα και τα λουλούδια. Είναι κατασκευασμένα από σατέν κορδέλες.

  Τα πιο ευέλικτο διαφορετικά μαγνητικά σφιγκτήρες. Δημοφιλή κλασικά, επειδή εύκολα μείγμα με οποιαδήποτε εσωτερική διακόσμηση. Πολύ συχνές είναι πλέον οι υπόκεινται αρπαγές.

  Με όλα τα πλεονεκτήματα (λειτουργικότητα, ευκολία τοποθέτησης, τη διαθεσιμότητα) και όπως οι κάτοχοι έχουν το μειονέκτημα - αν επιλέξετε λάθος, είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα κρατήσουν τις βαριές κουρτίνες συνέλαβε θέση.

  Για να κάνετε στο σπίτι, οι κάτοχοι πρέπει να χρησιμοποιούν μαγνήτες, κόλλα, υφάσματα και άλλα διακοσμητικά στοιχεία. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε το σωστό μέγεθος και τη δύναμη των μαγνητών.

  Κάντε αυτά τα αποσπάσματα ως εξής: πρώτα απ 'όλα μαγνήτες μανδύα πανί, στη συνέχεια, διακοσμούν διακόσμηση. Συνδέστε τους μπορεί να είναι από το ίδιο ύφασμα ή να αγοράσετε διακοσμητικό κορδόνι.

  Υπάρχουν διαφορετικά στυλ των αρπαγές και το καθένα από αυτά έχει τα δικά της χαρακτηριστικά:

  • Style «ρομαντισμό» (για να χρησιμοποιήσουμε στη διακόσμηση των λουλουδιών, τόξα, όμορφη δαντέλα)?
  • «Πολυτελή» (που χρησιμοποιείται στη διακόσμηση των λίθων, χάντρες, καρφίτσες, περιθωριακοί)?
  • Στυλ (το πιο κατάλληλο βαμβάκι δαντέλες, πλεκτά σύνολα, ξύλινα κουμπιά ή χάντρες) «χώρα»?
  • Style «δημιουργική» (που θα χρησιμοποιηθεί για τη διακόσμηση απροσδόκητη αντικείμενα όπως ζώνες, κύπελλα ή παιχνίδια)?
  • «Μινιμαλισμός» (συνήθως η χρήση των λωρίδων του υφάσματος με ένα πυκνό βάση).

  Σήκωσε μια όμορφη φουρκέτες για κουρτίνες, δεδομένου δικές τους προτιμήσεις και, φυσικά, το γενικό ύφος του δωματίου σας

  Υπάρχουν διάφορα είδη των ράβδων και συνδετήρων για να τους (τα δαχτυλίδια, ιμάντες, σφιγκτήρες). Η επιλογή αυτών των τμημάτων - ένα σημαντικό μέρος της δημιουργίας μιας άνετο σχεδιασμό.

  Οι κάτοχοι είναι ένα απαραίτητο μέρος του μια όμορφη σύνθεση.

  Κατασκευή ή αξεσουάρ επιλογή για κουρτίνες πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν είναι απαραίτητο να καταφύγουμε σε ακριβά μέρη - πολλά από τα πρωτότυπα μπορεί να γίνει ανεξάρτητα.

  Η σωστή επιλογή των ακίδων για κουρτίνες (βίντεο)

  Στοιχεία για κουρτίνες διακόσμηση δεν είναι μόνο ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό, αλλά και ένα τεράστιο χώρο για φαντασία.

  Προσοχή, μόνο σήμερα!

  © 2017, Vseobalkone.ru. Η αντιγραφή επιτρέπεται μόνο με μια σύνδεση πίσω στην πηγή

  Η αντιγραφή επιτρέπεται μόνο με μια σύνδεση πίσω στην πηγή

  1
 • Leave a Reply

  6 + 1 =