Ρολά για το μεταλλικό κουτί

Παντζούρια στα παράθυρα - μέταλλο και πλαστικό, εσωτερική και εξωτερική, η τιμή της εγκατάστασης

Αυτό το σπίτι σας ήταν απόρθητο φρούριο, χρησιμοποιήστε βολικό και πρακτικό δομή προστασίας - ρολά στα παράθυρα. Έλασμα σε ένα προστατευτικό κουτί εγκατασταθεί στο παράθυρο που ανοίγει, προστατεύοντας το σπίτι όχι μόνο του φωτός και του ήχου, αλλά και από την εισβολή. έλεγχος ρολά μπορεί να είναι χειροκίνητη ή αυτοματοποιημένη.

Η απλή και στιβαρή κατασκευή ρολά στα παράθυρα είναι δημοφιλής με τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών κατοικιών, βίλες και διαμερίσματα στον πρώτο όροφο. ρολά στα παράθυρα, παντζούρια και ασφάλεια - μια ποικιλία από εσωτερικές ή εξωτερικές περσίδες, που έχουν οριστεί για να κρύψει το δωμάτιο από το έντονο φως της ημέρας, η θερμοκρασία, ήχο και την πρόληψη της παράνομης κλέφτες hacking. Το σύστημα αποτελείται από δύο κατευθυντήρια και ολίσθηση επ 'αυτής ένα μέταλλο, ξύλο ή πλαστικό ιστό.

ρολά κατατάσσονται σε διάφορες παραμέτρους. Οι κατασκευαστές προσπαθούν να διαφοροποιήσουν τα προϊόντα για την κάλυψη διαφόρων αναγκών των πελατών. Διακρίνουν τους τύπους ρολών για τις ακόλουθες παραμέτρους:

 1. Τύπος Διαχείρισης: αυτόματη και χειροκίνητη.
 2. Με τη μέθοδο της τοποθέτησης: το εξωτερικό, εσωτερικό, σε συνδυασμό.
 3. Σύμφωνα με τα υλικά: χάλυβας, αλουμίνιο, πλαστικό, ξύλο.
 4. Σύμφωνα με το προφίλ του τύπου: κυλίνδρων έλασης και εξωθήθηκε.

Παρά το γεγονός ότι η αγορά μπορεί να ανταποκριθεί στις διαφορετικές παραλλαγές του προϊόντος, ο σχεδιασμός του ρολού είναι πάντα η ίδια. Το σύστημα αποτελείται από τρία κύρια στοιχεία:

 • web, το οποίο αποτελείται από πλάκες ελασμάτων?
 • οκταγωνικό ή στρογγυλό άξονα επί του οποίου ο καμβάς είναι πληγή?
 • οδηγούς, ο οποίος κινεί το καμβά?
 • πλαίσιο που προστατεύει τα στοιχεία του συστήματος από τις επιπτώσεις των καιρικών συνθηκών.

Οι στενές πλάκες (ελάσματα) των ρολών για τα παράθυρα διασυνδέονται με μεντεσέδες. Σε κάθε πλευρά των οδηγών άνοιγμα που βρίσκεται επί των οποίων οι ράγες μετακινηθεί προς τα επάνω ή προς τα κάτω. Ο ιστός τυλίγεται σε έναν άξονα τοποθετημένο στην κορυφή της κατασκευής. Κατά την περιστροφή προς την αντίθετη κατεύθυνση εγκοπών πέφτουν προς τα κάτω λόγω του βάρους του. Σταθερή λεπίδα στην κλειστή θέση από το κάτω σύστημα κλειδώματος ή άλλα μέσα που προβλέπονται. Η αρχή της λειτουργίας του ρολού είναι το ίδιο για κάθε τύπο δομής προστασίας για τα παράθυρα.

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για την τοποθέτηση των ρολών σχέδια. Είναι πιο πιθανό να εγκαταστήσετε ρολά στα παράθυρα πραγματοποιείται από εξωτερικούς, αλλά μερικές φορές πιο κατάλληλος τρόπος για εσωτερική εγκατάσταση. Καθένα από αυτά έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Κατά την τοποθέτηση του ρολό ενσωματωμένη δομή έχει μια μικρότερη περιοχή, η οποία μειώνει το κόστος της. Όταν η επιφάνεια-mounted φεγγίτες δεν στενεύει, γι 'αυτό συνιστάται σε περιπτώσεις όπου το μικρό μέγεθος του παραθύρου.

Φορτωτική ή εξωτερική εγκατάσταση που χρησιμοποιείται πιο συχνά από ό, τι τα άλλα είδη της εγκατάστασης ρολά στα παράθυρα. Σε αυτή την περίπτωση, δεν χρειάζεται να κατασκευάσει μια ειδική θέση για το κουτί. Κατά την εγκατάσταση του εξωτερικού κουτιού με τον καμβά στερεώνεται στο παράθυρο, και τοποθετείται κατά μήκος των πλευρών του οδηγού. Εξωτερικά ρολά στα παράθυρα είναι βολικό, επειδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν για υφιστάμενα κτίρια με τα παράθυρα εγκατασταθεί. Ένα τέτοιο σύστημα θα κοστίσει λίγο πιο ακριβό από το ενσωματωμένο, αλλά οι εξωτερικές παραθυρόφυλλα δεν μπλοκάρει το άνοιγμα του παραθύρου, κατάλληλο για την εγκατάσταση οποιουδήποτε είδους οδήγησης, ως εκ τούτου είναι σε μεγάλη ζήτηση.

Όταν οι ράγες και κουτί τοποθετημένο απευθείας στο άνοιγμα παραθύρου, που ονομάζεται παραθυρόφυλλα τοποθετηθεί. Το πλεονέκτημα αυτού του τύπου της εγκατάστασης - υψηλή αντοχή σε ρηγμάτωση. Συχνά, αυτή η μέθοδος εγκατάστασης χρησιμοποιείται για μεγάλα παράθυρα από το άνοιγμα μερικώς επικαλύπτει το τοίχωμα του κουτιά και ράγες. Τα παραθυρόφυλλα στα παράθυρα είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης για τον άξονα εξόδου στη γυάλινη επιφάνεια.

1

Αυτή είναι μια σοβαρή αγορά, όπως τα παντζούρια για τα παράθυρα απαιτεί κάποια προετοιμασία, τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με το προϊόν. Μπορείτε να αγοράσετε τα παντζούρια στα παράθυρα των συστάσεων της εταιρείας, οι οποίες αναφέρονται, αλλά να είστε σίγουροι για τη σωστή επιλογή, είναι καλύτερο να εξετάσει τις προτάσεις σε αυτό το τμήμα. Οι κύριοι καταναλωτές του λάθους - η επιδίωξη των φθηνών προϊόντων. Φτηνές παραθυρόφυλλα μπορούν να γίνουν εύκολη λεία για τους εγκληματίες, φέρνουν αναστάτωση σε λειτουργία ή άλλα προβλήματα. Πηγαίνετε στην επιλογή των καλά, για να εξυπηρετήσει σωστά και περσίδες κοσμούν την πρόσοψη για χρόνια.

Η ποιότητα των προϊόντων τους με τις παγκοσμίου φήμης κατασκευαστές ρολών από τη Γερμανία, για παράδειγμα, ALUTECH. Αν είναι απαραίτητο να προστατεύσουμε τα σπίτια τους κατά της διείσδυσης των ληστών η εγκατάσταση των ρολών, είναι καλύτερα να δώσουν προσοχή στα προϊόντα της χώρας του κατασκευαστή. Υπάρχουν ρωσικές εταιρείες που κατασκευάζουν αυτά τα προϊόντα, για παράδειγμα, DoorHan. Ρολά για την εταιρεία θα είναι ελαφρώς φθηνότερα από ό, τι γερμανικών προϊόντων, αλλά η ποιότητα της σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο.

Το κύριο χαρακτηριστικό για την επιλογή του ρολού για τα παράθυρα είναι το υλικό κατασκευής της δομής. Τα ελάσματα μπορούν να είναι κατασκευασμένα από χάλυβα, αλουμίνιο, πλαστικό ή ξύλο. Συστήματα αλουμινίου που θεωρούνται αξιόπιστες και εύκολα. Μεταλλικά ρολά χάλυβα (Verende Σχεδιασμός-PD39 (Ν)) έχουν μέγιστη δύναμη, αλλά με σημαντικό βάρος, αλλά εξακολουθούν να είναι ευαίσθητα στη διάβρωση. Μηχανισμοί πλαστικό (GRANDELUX PL55) - είναι φθηνή, αλλά όχι με αξιοπιστία. Τα ξύλινα πηχάκια που χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν την περιβαλλοντική κατάσταση και την ιδιαίτερη αισθητική.

Η σημερινή κατασκευαστές προσφέρουν διάφορα είδη ρολά. Όλα τα παραθυρόφυλλα έχουν πολλές λειτουργίες. Προστατεύουν το δωμάτιο από την υπερβολική ηλιακή ακτινοβολία, τον αέρα και το θόρυβο του περιβάλλοντος. Σχεδιασμός αισθητικά συμπληρώνουν την πρόσοψη των κτιρίων. Εκτός από αυτές τις βασικές λειτουργίες, το σύστημα μπορεί να έχει μια πρόσθετη επιβάρυνση. Σε ένα λειτουργικό σκοπό μπορούν να χωριστούν στους ακόλουθους τύπους:

 • Βανδαλισμούς απόδειξη - μπορεί να αντέξει σε σοβαρή μηχανική καταπόνηση (AER55S ALUTECH)?
 • φωτιά - κλείδωμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, η εξάπλωση της φωτιάς (Eko®Fire-Απόδειξη Flema).

Στην αγορά των καταναλωτών, οι προστατευτικές παραθυρόφυλλα παρουσιάζονται με διάτρητες και στερεό έλασμα. Από τις παραδοσιακές ρολά διάτρητο διακρίνεται από την παρουσία των οπών που αφήνουν το φως και να παρέχει καλή ορατότητα. Τέτοια συστήματα χρησιμοποιούνται συχνά σε βιτρίνες, τράπεζες ή άλλους δημόσιους χώρους. διάτρητο σχέδιο δεν είναι κατώτερο από το βαθμό αξιοπιστίας του συστήματος των κωφών, αλλά κοιτάζει πιο αισθητικά ευχάριστο. Παραδείγματα τέτοιων συστημάτων μπορούν να είναι ALUTECH AEG 56 ή RollHan RHS117P.

Παντζούρια μπορεί να είναι αυτόματη και μηχανική. Για να οδηγήσετε τα αυτόματα ρολά (Fakro ARZ) χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Πολλές εταιρείες προσφέρουν αξιόπιστη συσκευή για τον έλεγχο των συστημάτων ασφαλείας, για παράδειγμα, η Siemens και Legrand. Αυτή η ομάδα των ρολών είναι χρήσιμο όταν τα παράθυρα στο δωμάτιο πολύ. Στη μέθοδο χειροκίνητο έλεγχο (Verende Σχεδιασμός-PD39 (Ν)) χρησιμοποιείται αρκετούς μηχανισμούς. Η κίνηση του ιστού είναι μία ταινία, χειριστές στροφάλου ή γρανάζι.

Ένας μεγάλος αριθμός από τους κατασκευαστές και μια ποικιλία μοντέλων σε τροχαίο τμήμα της αγοράς οδηγεί σε σύγχυση, ακόμα και επαγγελματίες, και οι απλοί καταναλωτές να ασχοληθεί με ολόκληρο το φάσμα των προϊόντων που προσφέρονται είναι πολύ δύσκολο. Κατά την επιλογή προστατευτικά ρολά για παράθυρα σας καθοδηγείται από τις τεχνικές προδιαγραφές που προβλέπονται από τον κατασκευαστή, και η φήμη του κατασκευαστή. Παρακάτω είναι πολλά μοντέλα των ρολών, τα οποία έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση.

Η ρωσική εταιρεία DoorHan σήμερα είναι ο ηγέτης στις πωλήσεις στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας των προϊόντων της. Ο κατασκευαστής παράγει προστατευτικά ρολά στα παράθυρα, σύμφωνα με όλα τα πρότυπα ποιότητας που ισχύουν στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της ΚΑΚ. DoorHan κατάφερε να κάνει παραθυρόφυλλα επιτρέπει το ρωσικό κλίμα, έτσι ώστε η αντοχή του συστήματος διατηρείται ακόμα και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες. Ένα από τα δημοφιλή μοντέλα του κατασκευαστή RH-45:

 • Μοντέλο Όνομα: RH-45?
 • Κατασκευαστής: DoorHan?
 • σύντομη περιγραφή: penozapolnenny προφίλ, σχεδιασμένα για τις μεσαίου μεγέθους παραθύρου, το διαδίκτυο από ελαφρύ αλουμίνιο?
 • πλεονεκτήματα: υψηλή θερμότητα και ηχομονωτικές ιδιότητες, αντοχή και αξιοπιστία?
 • Μειονεκτήματα: δεν ανιχνεύεται?
 • Τιμή: από 2100 ρούβλια ανά 1 τετρ. μ.

Γερμανική ποιότητα και το προσιτό κόστος της Λευκορωσίας ενωμένοι στα προϊόντα της γερμανικής-Λευκορωσίας εταιρεία ALUTECH. Η εταιρεία προσφέρει ένα εξαιρετικά ρολά αλουμινίου, που παράγονται με εξώθηση. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα κατάλογοι Μόσχα είναι πάνω από 6000 είδη ρολά με εικόνες, καθένα από τα οποία μπορούν να παραγγελθούν. Οι επιλογές των καταναλωτών συχνά σταμάτησε στο προφίλ AR / 39:

 • Όνομα μοντέλου: AR / 39 προφίλ?
 • Κατασκευαστής: ALUTECH?
 • σύντομη χαρακτηριστικά: υψηλή αντοχή σε ρηγμάτωση, εξαιρετική απόδοση ήχου και θερμομόνωση?
 • Πλεονεκτήματα: Υψηλής πυκνότητας της περιέλιξης στο κουτί, η ικανότητα να κλείνει το άνοιγμα σε 2,12 m πλάτος?
 • Μειονεκτήματα: δεν είναι πολύ υψηλή προστατευτικές ιδιότητες?
 • Τιμή: από 3100 ρούβλια ανά τετραγωνικό μέτρο. μ.

Για τα παράθυρα σοφίτας Δανέζικη εταιρεία Velux έχει αναπτύξει διάφορα συστήματα προστασίας. Μια ξεχωριστή θέση στην ενδεκάδα των ρολών παίρνει δομή SSL, η οποία ελέγχεται από την ηλιακή ενέργεια. Άνοιγμα και κλείσιμο του συστήματος μπορεί να είναι μέσω τηλεχειρισμού, το οποίο επιλέγεται αυτόματα τις ρυθμίσεις για βέλτιστη εσωτερικό κλίμα. ρολά θέμα που κατασκευάζονται σε 12 τυποποιημένα μοντέλα, που διαφέρουν μόνο στο μέγεθος:

 • Όνομα μοντέλου: SSL?
 • Κατασκευαστής: Velux?
 • μια σύντομη περιγραφή των: ρολά αλουμινίου τροφοδοτείται από ηλιακούς συλλέκτες?
 • Πλεονεκτήματα: αφής του πίνακα ελέγχου, χειροκίνητο έλεγχο, αξιόπιστο, ανθεκτικό, καλή θερμομόνωση?
 • Μειονεκτήματα: Υψηλή τιμή?
 • Τιμή: από 18 ρούβλια ανά τεμάχιο.

Fakro εταιρεία προσφέρει για την προστασία του δωματίου από το ήχους, τη θερμοκρασία και τους εισβολείς, χρησιμοποιώντας ρολά στα παράθυρα. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει ρολά μοντέλο ARZ- E / P, έναν υψηλό βαθμό αξιοπιστίας. σταθερότητας κατηγορίας του παρουσιάζονται μοντέλο - P5, που επιτρέπει τη χρήση των τυφλών σε περιοχές με υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας:

 • Μοντέλο Όνομα: ARZ- E / P?
 • Κατασκευαστής: Fakro?
 • μια σύντομη περιγραφή των: παρασκευής του υλικού - ελαφρύ κατηγορία ασφαλείας αλουμινίου - P5, ο τύπος του ανοίγματος - η κατακόρυφη, το είδος του ελέγχου - αυτόματο?
 • πλεονεκτήματα: υψηλή αντοχή σε ρηγμάτωση, εξαιρετική θερμομόνωση και ηχομόνωση?
 • Μειονεκτήματα: υψηλό κόστος?
 • Τιμή: από 22 χιλιάδες ρούβλια για το τελικό προϊόν.

Ακόμα δεν είναι πολύ ακριβό προφίλ μπορεί να γίνει μια αξιόπιστη αντι-βανδαλισμούς προστασία. Ένας άξιος εκπρόσωπος των συστημάτων προστασίας είναι μεταξύ AER / 42 από την εταιρεία ALUTECH. Εξαιρετική αξία για τα χρήματα και την ποιότητα της παραγωγής αυτό το μοντέλο σε ηγετική θέση:

 • όνομα του μοντέλου: AER / 42
 • Κατασκευαστής: ALUTECH?
 • ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: βανδαλισμούς παντζούρια, το πάχος του αλουμινίου - 0,9 cm, το μέγιστο πλάτος ανοίγματος - 2,5 μέτρα?
 • πλεονεκτήματα: υψηλή αντοχή σε ρηγμάτωση, κατάλληλο για εντατική χρήση, λογική τιμή?
 • Μειονεκτήματα: καμία λειτουργία θερμομονωτικά.
 • Τιμή: από 6000 ρούβλια ανά μέτρο.

Κριτικές

Όταν αγόρασε το εξοχικό σπίτι, παρουσίασε για πρώτη φορά στο παράθυρο πλέγμα, αλλά αισθάνθηκε στο σπίτι, σαν μια φυλακή. Βάλτε αντι-βανδαλισμούς παντζούρια - Προστασία και αξιόπιστη άποψη δεν είναι χαλασμένο. Το συνολικό κόστος ήταν υψηλό, αλλά με δεδομένη την μεγάλη διάρκεια ζωής δεν αποδειχθούν πάρα πολύ ακριβό.

Ζούμε σε μια ιδιωτική κατοικία κατά το παρελθόν έτος έχουν θέσει όλα τα ρολά του παραθύρου. Braley ALUTECH με υψηλή θερμική μόνωση. Τα έξοδα θέρμανσης το χειμώνα μειώνεται σημαντικά. Το σύστημα ελέγχου στο εγχειρίδιο μας, αλλά για να ανοίξει ή να κλείσει τις περσίδες για να πάει έξω, δεν είναι απαραίτητο. Αν αφήνοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα, στη συνέχεια να κλείσει στο κάστρο.

Ρολά στο παράθυρο μέταλλο: Περιγραφή, τύποι και την τιμή

Παρέχουν καλύτερη προστασία παντζούρια σε μέταλλο παράθυρα, δεδομένου ότι είναι η καλύτερη προστασία της περιουσίας, την προστασία από βίαιες βροχοπτώσεις και η υπεριώδης ακτινοβολία. Αυτό το άρθρο είναι γραμμένο για την εξοικείωση με μεταλλικές κατασκευές, τις απόψεις τους και τα προϊόντα ποιότητας, στα σχέδια παράθυρο της αγοράς.

Προστατευτικά παντζούρια από μέταλλο πηχάκια

Παντζούρια: Περιγραφή και λειτουργία

Μεταλλικά ρολά στα παράθυρα, η τιμή τους θα εξαρτάται από τα υλικά για τη δημιουργία και τις διαστάσεις του τελικού σχεδιασμού τους, συλλέγονται τα καλύτερα αποτελέσματα της εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών και λύσεων σχεδιασμού. Προστατευτικά μεταλλικά ρολά είχε δοκιμασμένη στο χρόνο από τους καταναλωτές και επιβεβαίωσε την αξιοπιστία του και την πρακτική χρήση.

Τα παραθυρόφυλλα είναι ένα είδος παντζούρια, αλλά έχει ένα σχήμα ρολού. Επίσης στο πακέτο περιλαμβάνει δύο οδηγούς και πλάκες που γλιστρούν κατά την οδήγηση πάνω τους. Προνομιακή ανάθεση των ρολών από μέταλλο είναι για την προστασία από παραβίαση. Επίσης, είναι σε θέση να απομονώσουμε και να απομονώσει δωματίου από εξωτερικούς θορύβους.

Η αρχή λειτουργίας είναι τα ρολά τυλίγματος και ξετυλίγματος ιστούς των σιδηροδρομικών γρίλιας προς την κατεύθυνση προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Ο μηχανισμός μετάδοσης κίνησης μπορεί να είναι δύο τύπων: ηλεκτρικό, που ελέγχεται από το πληκτρολόγιο ή συσκευή Διαχείριση μηχανισμό εξ αποστάσεως ή με το χέρι.

Ποικιλία μεταλλικών κατασκευών

Ανάλογα με την επιλεγμένη μέθοδο συναρμολόγησης, η αρχή υλικό και ο σχεδιασμός της λειτουργίας μπορεί να είναι διαφόρων τύπων. Έτσι, υπάρχουν τα εξής τύποι παραθυρόφυλλα:

 • παντζούρια προφίλ χάλυβα. Αυτό το είδος είναι η πιο αξιόπιστη και ανθεκτική, αλλά απαιτούν την τήρηση ορισμένων κανόνων της εγκατάστασης. Η εγκατάσταση επιτρέπεται μόνο στις κάθετες και με κλίση ανοίγματα στον πρώτο όροφο των κτιρίων.

Προσοχή! από χάλυβα πηχάκια μπορεί να είναι εκτός από πυρίμαχο, και επίσης έχουν μια ειδική επίστρωση κατά της διάβρωσης.

παραθυρόφυλλα χάλυβα

 • Αλουμίνιο προστατευτικές δομές. Ρολά από ένα ειδικό κράμα που τους παρέχει εξαιρετικές ιδιότητες. Δεδομένου ότι είναι απολύτως ακίνδυνα υλικά και πυρασφαλείας επίσης ευκολότερο φύλλα σχεδιασμού, το οποίο επιτρέπει την εγκατάσταση πάνω από τον πρώτο όροφο, και φθηνότερα.

 • Κάθετα τοποθετηθεί ρολά. Αυτός ο τύπος είναι το πιο δημοφιλές και πρακτικό, καθώς η μόνη δυνατή όταν η ανάγκη για την προστασία των παραθύρων. Δομικά, ο μηχανισμός εκτελεί την κίνηση των προστατευτικών ράγες web πάνω και κάτω.
 • Οριζόντια.
 • Λάθος. Αυτό το είδος της εγκατάστασης καθιστά δυνατή την αποφυγή μείωσης των ανοίγματα των παραθύρων.
 • ενσωματωμένο. Σε αυτή τη μέθοδο, η εγκατάσταση παραθυρόφυλλα καταστεί αναπόσπαστο μέρος της μονάδας παραθύρου και του ανοίγματος.

Δεδομένου ότι η τιμή των προϊόντων, τότε δείτε παρακάτω για προτάσεις από κάποιες εταιρείες.

Ρολά - παραγωγή και εγκατάσταση.

Σημείωση. Η περιοχή έχει μια ηλεκτρονική αριθμομηχανή κόστος

 • Πού θα βρείτε: Μόσχα, Spiral 10
 • καλέστε: +7495 98-91-762
 • Περισσότερα: http://www.rolstar.ru/

παντζούρια Κατασκευή, εγκατάσταση και συντήρηση.

 • Πού θα βρείτε: Μόσχα, Novoposelkovaya 6/217 (205)
 • καλέστε: +7 (495) 72-29-547, +7 (905) 57-57-793, +7 (903) 72-29-547
 • Περισσότερα: http://msk.rollstandart.ru/

Οι περισσότεροι χρήστες αναδεικνύει πολλά σημαντικά πλεονεκτήματα για να εργαστούν. Μαρίνα: Οι πύλες αποφάσισε να παραγγείλετε για τον κήπο. Μπορώ να πω ότι έστω και μια φορά.

Denis, 33: Όταν έβαλα την πόρτα αυτόματη διατομής, σχόλια και τις παρατηρήσεις των γειτόνων ήταν διαφορετικά, τότε το παιχνίδι της κονσόλας - είναι μεγάλη.

πληροφορίες Αντιγραφή από το site είναι δυνατή μόνο με την άδεια του εκδότη.

Προστατευτικά μεταλλικά ρολά και στόρια στα εξωτερικά παράθυρα

Πριν από μερικά χρόνια, τα παράθυρα των πολλών σπιτιών έχουν αποκλειστεί από τους έξω από τα μπαρ, τα οποία δεν φαίνονται εντυπωσιακά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αποτελούνται από μεταλλικές ράβδους ασφαλίζεται στο πλαίσιο του παραθύρου, το οποίο, δυστυχώς, δεν προκαλούν πάρα πολύ θετικές συσχετίσεις. Λίγοι θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά πλέγμα σφυρήλατο σίδερο, που εκτός από την προστασία, έχουν ένα είδος αίσθηση της διακόσμησης. Αυτή τη στιγμή στην αγορά μπορείτε να βρείτε πολλά είδη των πινάκων, η οποία μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε κάθε παράθυρο ύψος σε παλιά κτίρια και πιο σύγχρονη. Παρά το γεγονός ότι παρά την τεράστια ποικιλία των μεγεθών, τα μοντέλα, διαφορετικές εκδόσεις των γρίλιες σιγά-σιγά εξαφανίζονται από τα παράθυρα, δίνοντας χώρο σε μια συσκευή, όπως εξωτερικές περσίδες στα παράθυρα - ή ρολά.

Το πρόβλημα των ρολών, καθώς και ψησταριές, μεταξύ άλλων - είναι η προστασία του σπιτιού από τους εισβολείς. Ωστόσο, εκτός από ρολά έχουν πολλά άλλα πλεονεκτήματα, όπως:

 • Την ίδια στιγμή που συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά των κουρτινών, κουρτίνες, παντζούρια και κάγκελα.
 • Προστασία από τις αρνητικές επιπτώσεις των καιρικών συνθηκών: προστασία, ειδικότερα, τα τζάμια από τη βροχή, χιόνι, χαλάζι.
 • Είναι μια καλή θερμομόνωση (παράθυρα είναι μια σημαντική πηγή απώλειας ενέργειας).
 • Μόλις ΣΤΟΡΙΑ πέφτει μεταξύ αυτού και το παράθυρο σχηματίζεται από ένα μονωτικό στρώμα αέρα, το οποίο κατά τη διάρκεια του χειμώνα πρόληψη της απώλειας θερμότητας προς μέσα σε 40%, ενώ κατά τους θερινούς μήνες προστατεύει από υπερβολική θερμότητα. Σημείωση: Για να ελαχιστοποιηθεί το κόστος της απώλειας ενέργειας, μην ξεχνάτε ότι το τέλος των ρολών πρέπει να είναι δίπλα στο περβάζι του παραθύρου, το βράδυ μειώσει τα ρολά και αφήστε το κλειστό μέχρι το πρωί.
 • Αποτελεσματική προστασία από τους εξωτερικούς θορύβους.
 • Κατά τους θερινούς μήνες μπορεί να παρέχει προστασία για τα έπιπλα και τα φυτά από πολύ έντονη ηλιακή ακτινοβολία.
 • Για το άνοιγμα ή το κλείσιμο τους δεν είναι απαραίτητη για να ανοίξει το παράθυρο.
 • Παρέχουν προστασία της ιδιωτικής ζωής, την προστασία της οικογένειας από τα αδιάκριτα βλέμματα.
 • Όλα τα παντζούρια προστατευτικά μεταλλικά ρολά μειώνουν την πιθανότητα της διάρρηξης, αλλά ότι είναι απολύτως ανθεκτικά, πρέπει να συμμορφώνονται με αντι-διάρρηξης πρότυπα.

Τύποι προφίλ αλουμινίου, υλικό κατασκευής

Blinds μπορεί να γίνει από τα ακόλουθα υλικά:

 • Πλαστικά (ιδιαίτερα PVC) - αυτό είναι το φθηνότερο υλικό, που χρησιμοποιούνται κυρίως σε παράθυρα με ένα μικρό πλάτος.
 • Αλουμινίου - πιο ακριβό υλικό, αλλά πιο σταθερό από PVC. Ο πιο σκληρή, έτσι ώστε να μπορεί να μεταφέρει καλύτερα το φορτίο πίεσης του ανέμου. Αν είναι εξοπλισμένα με πρόσθετο ενισχυτική δομή χρησιμεύουν ως αντι-hacking.
 • Steel - το πιο ακριβό και το πιο ανθεκτικό υλικό.

 1. κουτιά,
 2. οδηγούς στην οποία «βόλτες» ρολά,
 3. web (έλασμα)
 4. άξονα και ρουλεμάν,
 5. Η κάτω πλάκα με τη σφραγίδα,
 6. κορδέλα, κορδόνι,
 7. χειροκίνητο ή ηλεκτρικό ενεργοποιητή.

Επιπλέον, μπορούν να εξοπλιστούν με παντζούρια, κουνουπιέρες (με τη δυνατότητα να αφήσει μόνο το καθαρό).

Γι 'αυτό το σχέδιο, το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η ιστοσελίδα που είναι διαθέσιμη σε ένα πολύ ευρύ φάσμα διαφορετικών χρωμάτων, μεγεθών και πάχους. παντζούρια ύφασμα κατασκευασμένο από οριζόντιες (τα λεγόμενα προφίλ) λωρίδες οι οποίες συνδέονται στα άκρα με συνδετήρες (πλήρης ή διάτρητη). Λόγω του γεγονότος ότι η ένωση είναι κινητή λεπίδα κινείται κατά μήκος των περσίδες οδήγησης με ράουλα και εντελώς κρυμμένη στο κουτί (η ταινία). παραθυρόφυλλα καμβά να ολισθαίνει κατά μήκος των τροχιών οδηγού, τα οποία βιδώνονται μέσα στο πλαίσιο του παραθύρου ή τον τοίχο.

Σοβατεπί κοίλο εσωτερικά, είναι κατασκευασμένο από προφίλ αλουμινίου σφραγισμένο, συνήθως γεμάτο με αφρό πολυουρεθάνης χωρίς φρέον. Τα προφίλ είναι παχύτερο, το πάχος του στρώματος γεμίσματος, με αποτέλεσμα βελτιωμένη θερμική μόνωση και ακουστικές ιδιότητες. Ο μηχανισμός δράσης είναι μέσα στο σπίτι.

Αυτόματη και χειροκίνητη παντζούρια

Στην περίπτωση χειροκίνητου κίνησης μπορεί να είναι εφοδιασμένα με ρολών επανατυλίξεως κλωστοϋφαντουργικών κορδέλα ή παχύ σπάγγο (είναι κατάλληλα για ρολά ελαφρύ αλουμίνιο ή ρολό περσίδες PVC) ή Cordoba (που χρησιμοποιείται για τα βαρέα μεταλλική επιφάνεια με μεγαλύτερους περσίδες 3. Τ.μ., ή εάν το υψηλό παράθυρο). Εγχειρίδιο συστήματα ελέγχου παραθυρόφυλλα είναι Cardan και ένα ελατήριο-αδρανειακό μηχανισμό.

Στην περίπτωση της χρήσης ενός ηλεκτρικού μηχανισμού άξονα τοποθετημένο ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος ενεργοποιείται με το πάτημα του κουμπιού, με την οποία μπορεί να κλείσει μία φορά όλα τα παράθυρα σε ένα δωμάτιο.

Ένα τέτοιο σύστημα μπορεί να περιλαμβάνει ενσωματωμένο διακόπτη τοίχου ή στο τηλεχειριστήριο.

Υπάρχουν, επίσης, σύγχρονες συσκευές που σας επιτρέπουν να ελέγχετε τα παντζούρια, ακόμα και όταν κανείς δεν είναι στο σπίτι.

Αξεσουάρ για ρολά:

 • αισθητήρες μετρούν την ταχύτητα του ανέμου,
 • δείκτη θερμοκρασίας,
 • μέτρηση της έντασης του φωτός του ήλιου,
 • αισθητήρας βροχής.

Πώς να επιλέξετε ρολά

τύπου ρολά επιλέγεται ανάλογα με το αν είναι εγκατεστημένα σε ένα τελικό σπίτι ή απλά υπό κατασκευή. Σε υπάρχουσες κατοικίες, ένα μεταλλικό κουτί βιδωμένη στο εξωτερικό από το παράθυρο, ενώ στην περίπτωση της κατασκευής των σπιτιών μόνο, το κουτί μπορεί να κρυφτεί στον τοίχο (blinds εγκατασταθεί με παράθυρα που είναι βιδωμένες στο πλαίσιο).

Τύποι ρολά και υπέρ τους και τα κατά

Εξωτερικά ρολά στα παράθυρα και προσόψεις

 • μπορείτε να ρυθμίσετε σε νέες και υφιστάμενες παράθυρα και παραστάτες πόρτας?
 • κουτί με ένα πανί τοποθετημένο στο εξωτερικό του παραθύρου ή του παραστάτη της πόρτας (είναι λίγο κρυμμένη, αλλά κρύβοντας το παράθυρο)?
 • εγκατασταθεί πάνω από τα παράθυρα του κουτιού σε σχήμα κόλουρου κυλίνδρου, ενώ πάνω από κοπάδια - με τη μορφή ενός κόλουρου ορθογωνίου πρίσματος, το πλεονέκτημά τους είναι ότι η απόφαση για την εγκατάστασή τους μπορεί να γίνει στο στάδιο του σχεδιασμού ή κατά το χρόνο των παραθύρων αντικατάστασης?
 • Χαρακτηρίζονται από μικρής διάρκειας του έργου, και την ευκολία της εγκατάστασης?
 • μειονέκτημα αυτού του τύπου των ρολών είναι η επίδρασή τους στην αρχιτεκτονική εμφάνιση του κτιρίου.

Κρυφό παντζούρια - υπέρ και τα κατά

 • εντοιχιζόμενο ρολά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε νέες κατασκευές?
 • απόφαση σχετικά με την κρυφή εγκατάσταση πρέπει να γίνει στο στάδιο του σχεδιασμού?
 • υπάρχει η δυνατότητα της πλήρους ενσωμάτωσής τους?
 • ένα κουτί σε ένα ειδικό κουτί πουλόβερ, το οποίο στη συνέχεια καλύπτεται με ένα στρώμα μόνωσης και γύψο?
 • μετά το σοβάτισμα Rolet δεν επηρεάζει την εμφάνιση της πρόσοψης, επειδή δεν είναι ορατή?
 • Μπορούν να είναι εξοπλισμένα με κουνουπιέρα.

 • που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή νέων και τον εκσυγχρονισμό των κτιρίων?
 • η απόφαση για την εγκατάσταση μπορεί να γίνει στο στάδιο του σχεδιασμού ή κατά το χρόνο των παραθύρων αντικατάστασης?
 • έχουν εγκατασταθεί στις κοιλότητες των παραθύρων με τα παράθυρα?
 • κουτί εγκατασταθεί με ειδικό προφίλ στο επάνω μέρος του πλαισίου σε συνδυασμό με ένα παράθυρο?
 • θυρίδα επιθεώρησης είναι στο δωμάτιο και βρίσκεται στο πίσω ή κάτω μέρος του παραθύρου?
 • συνολικά υπάρχει μια πιθανότητα (όσον αφορά αγωγούς και βαλβίδες) ή μερική ενσωμάτωση.

Blinds σε ένα ξεχωριστό παράθυρο υπέρθυρο

 • χαρακτηριστικό που τους διακρίνει από άλλους τύπους ρολών, είναι η δομή του κουτιού?
 • κουτί έχει δύο λειτουργίες: πρώτα κρύβει μηχανισμός κυλίνδρου - ένας άξονας με ένα πανί πληγή σε αυτό, και δεύτερον έχει τελειώσει κατασκευαστικό στοιχείο είναι ένα παράθυρο το οποίο γέφυρα?
 • συναρμολόγησή τους πραγματοποιείται σε δύο στάδια: το πρώτο βήμα - είναι ενσωμάτωση κουτί κατά τη στιγμή της ανέγερσης του τοίχους του σπιτιού, το δεύτερο βήμα - είναι η ενσωμάτωση στον ιστό και τους οδηγούς όταν τοποθετούνται στα παράθυρα?
 • η απόφαση για την εγκατάσταση, πρέπει να λαμβάνονται στο στάδιο του σχεδιασμού, και ο καμβάς και οι οδηγοί μπορούν να εγκατασταθούν μετά την κατασκευή του κτιρίου?
 • Υπάρχει η δυνατότητα πλήρους ενσωμάτωσης του πλαισίου, που επιτρέπει στη συσκευή να συμπληρώσει τέλεια την πρόσοψη.

Ρολά λειτουργία antivzloma

 • πρέπει να έχουν την κατάλληλη συσκευή (ένα ειδικό ύφασμα ενισχυμένο ράγες και αναστολείς)?
 • εξοπλισμένο με σκληρό και βαρύ καμβά χωρίς διάτρηση?
 • κατασκευασμένο από διπλό προφίλ αλουμινίου (συμπληρώθηκε για ακαμψίας πολυουρεθάνη ή πολυεστερική ρητίνη) ή χάλυβα?
 • λόγω βάρους πρέπει να είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης?
 • προφίλ έχουν ένα παχύ τοίχωμα, η οποία είναι πολύ πιο ανθεκτικά σε κάμψη?
 • ειδικά βύσματα και στις δύο πλευρές του υφάσματος επιτρέπει την βαθιά τοποθέτηση στον οδηγό?
 • Οι οδηγοί προστατεύονται από ειδική μάσκα για να το προστατεύσει από τον κίνδυνο της χαλάρωσης?
 • η κάτω γραμμή του άκαμπτη δομή είναι τοποθετημένη μια ειδική συσκευή ασφάλειας και αντικλεπτική χαλύβδινου οπλισμού.

Είναι συχνά αναφέρεται λανθασμένα ως όλα τα προστατευτικά ρολά ή antivzlomnymi. Αλλά αυτό δεν είναι η περίπτωση, θα πρέπει να είναι εφοδιασμένο με πρόσθετη ασφάλεια.

Τα συμβατικά ρολά σε κάποιο βαθμό να προστατεύσει ένα σπίτι για κλοπή, συχνά με τα στοιχεία που εμποδίζουν να τους πάρει έξω.

Για το σκοπό αυτό:

κλειδαριές μπουλόνι - τόσο η φθηνότερη και εύκολο στην εγκατάσταση. Αποτελούνται από δύο βαλβίδες που βρίσκονται στο κάτω μέρος του παντζούρια στα δεξιά και αριστερή πλευρά. Βίδες πέσουν στα ανοίγματα γίνονται στον οδηγό, εμποδίζοντας έτσι τα παντζούρια λεπίδα. Η πρόσβαση σε αυτές είναι δυνατή μόνο μέσα από, αλλά συχνά δίνει πολλά προβλήματα, επειδή απαιτούν χειροκίνητο έλεγχο.

αυτόματη deadbolts - χρησιμοποιούνται λόγω της ευκολίας. Κατά τη στιγμή της μείωσης της λεπίδας, υπάρχει μια αυτόματη κλειδαριά deadbolt, και κατά το χρόνο της αύξησης της κλειδαριάς ύφασμα απελευθερώνεται, επιτρέποντας στους δοκούς για να βγούμε από τις οπές στις ράγες.

• Άλλοι τύποι κλειδαριές και γάντζους.

Επί του παρόντος, τα εξωτερικά παραθυρόφυλλα του χάλυβα εναλλακτική λύση για κουρτίνες, κουρτίνες και περσίδες για τα παράθυρα. Είναι εύκολο στη χρήση σε σπίτια, λόγω της το ευρύ φάσμα των λειτουργιών και της έλλειψης αντίκτυπο στην αρχιτεκτονική εμφάνιση του κτιρίου, την επιλογή των κατάλληλων δομών. Στην αγορά υπάρχουν πολλές εταιρείες που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα ρολά, και οι πελάτες μπορούν να προσαρμόσουν την επιλογή τους, σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

αφήστε ένα σχόλιο ακυρώσετε την απάντηση

Κατασκευή, ανακαίνιση και εσωτερική διακόσμηση © 2018

1

Leave a Reply

1 + 8 =