Προϊόντα από ελαστικά αυτοκινήτων

Προϊόντα από ελαστικά

Η σύγχρονη εφαρμοσμένη τέχνη δεν έχει όρια, έτσι ώστε να ταιριάζει κάποια από τα διαθέσιμα υλικά. Έτσι, τα πάντα για την περιοχή της χώρας, ή περιοχή κηπουρική στο σπίτι χαρά να δημιουργήσουν διακοσμητικά αντικείμενα κατασκευασμένα από ελαστικά. Καουτσούκ είναι εύκολο να κάνει την αρχική παρτέρια, γλάστρες, έπιπλα και ειδώλια με τη μορφή ζώων.

Πώς να κάνετε χειροτεχνίες από τα λάστιχα των τροχών με τα χέρια τους

Στα δημιουργική χέρια ενός ανθρώπου ελαστικών μπορεί να βρει μια δεύτερη ζωή ως διακόσμηση τοπίο. Για να δημιουργήσετε τις τέχνες από τα ελαστικά πρέπει να έχουν μόνο μια φαντασίωση, την επιθυμία να δημιουργήσουν και εργαλεία: ένα κοφτερό μαχαίρι, γάντια οικιακής χρήσης, χρωμάτων και κιμωλία για να σηματοδοτήσει κυκλώματα. Πριν από την έναρξη της δημιουργικής διαδικασίας, είναι επιθυμητό να κάνει ένα σκίτσο του το μέλλον του θέματος σε ένα κομμάτι χαρτί, και στη συνέχεια πρέπει να σηματοδοτήσει τα περιγράμματα στο καπάκι. Η διαδικασία κατασκευής δεν παίρνει πολύ χρόνο, στοιχειώδη εκπαίδευση, και την ίδια στιγμή να αποδειχθεί αριστουργήματα.

Αυτοκίνητο ελαστικών είναι ιδανικό για υπαίθριους χώρους, διότι μπορεί εύκολα να αντέξει διάφορες καιρικές συνθήκες. Καλαίσθητο χειροτεχνίας μπορεί να διακοσμήσει το εξοχικό σπίτι σας ή μια παιδική χαρά για πολλά χρόνια σε μια σειρά. Ωστόσο, το ελαστικό είναι πολύ ζεστό ήλιο. θα πρέπει να ληφθεί υπόψη το γεγονός αυτό στη δημιουργία των επίπλων, τα οποία σχεδιάζετε διακοπές το καλοκαίρι. Προϊόντα από παλιά ελαστικά είναι ουσιαστικά συντήρηση - θα πρέπει να πλένονται με νερό και σαπούνι περιστασιακά.

Ενδιαφέροντα άρθρα από την Τύρο για τον κήπο με τα χέρια του

Σύγχρονη κηπουροί έχουν την τάση να είναι δημιουργικοί, όχι μόνο στον κήπο, αλλά και στην περιοχή της κηπουρικής σχεδιασμό και τον κήπο. Θα κάνετε το site σας πιο κομψός, όμορφο και πρωτότυπο. Χειροτεχνία από ελαστικά αυτοκινήτου μπορούν να μεταφέρουν όχι μόνο διακοσμητικό χαρακτήρα, αλλά και για να γίνει ένα πρακτικό και χρήσιμο πράγμα για την οικονομία. Το ελαστικό - ένα πρακτικό υλικό στο χέρι, από την οποία είναι εύκολο να γίνει το αρχικό θέμα, ακόμη και ένα άτομο που δεν είχε ποτέ αντιμέτωποι με χειρωνακτική εργασία.

Καουτσούκ ελαστικά είναι γοητευτική αριθμούς των ζώων. Λαμβάνοντας ένα ή δύο ελαστικά κάνοντας σχισμές στις σωστές θέσεις και, εφόσον απαιτείται, με την κάμψη, είναι δυνατόν να πάρει την αρκούδα, βάτραχος, καμηλοπάρδαλη, κάμπια, ένας κροκόδειλος, ένας γάιδαρος, ένας σκύλος, ένας ελέφαντας ή μια χελώνα. Αν θέλετε, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χαρακτήρα καρτούν ως τσιράκι, Luntik, κούκλες, αυτοκίνητα, ή Fixiki. Περαιτέρω λεπτομέρειες της χειροτεχνίας από κόντρα πλακέ. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των δημιουργικές τέχνες από τα ελαστικά είναι βαμμένα σε έντονα χρώματα και τοποθετούνται στο προαύλιο της χαράς όλων.

Αν δεν ξέρετε τι μπορεί να γίνει από παλιά ελαστικά, στη συνέχεια, ξεκινήστε με τα κρεβάτια. Προστασία για τα λουλούδια από τα ελαστικά είναι ο ευκολότερος τρόπος για να διακοσμήσετε τον κήπο. Αν σας δείξω λίγη φαντασία, την κοπή και τη συστροφή του ελαστικού, είναι δυνατόν να δημιουργήσουν πρωτότυπα δοχεία ή βάζα, το οποίο χύνεται χώμα και φύτεψε φυτά. κατοίκους το καλοκαίρι συχνά χρησιμοποιούν το λεωφορείο ως ένα λάκκο κομπόστ, τοποθετώντας ένα ελαστικό στην άλλη. Ελκυστικό κούνιες, άμμο, τα βήματα, περιφράξεις, πέτρες - για τα προϊόντα αυτά ισχύουν μηχανή ελαστικών, η οποία δόθηκε μια δεύτερη ζωή.

Τα ελαστικά μπορούν να προσαρμοστούν για ενδιαφέρουσες έπιπλα που είναι βέβαιο ότι θα έρθει σε πρακτικό στη χώρα και να γίνει μια ελκυστική καινοτομία για όλους τους επισκέπτες. Αυτό δεν θα είναι μόνο από καουτσούκ κατασκευή και μια άνετη ανάπαυσης για το θέμα των ταράτσες, βεράντες ή ανοιχτό χώρο. Για να δημιουργήσετε μια καρέκλα του ελαστικού, θα πρέπει να πάρετε:

 • ελαστικά παλιό αυτοκίνητο - 2 τεμ?.
 • Ευέλικτη κόντρα πλακέ - μέγεθος 100h90 δείτε τον πίνακα?
 • αφρού - ένα ζευγάρι των τεμαχίων: παχύ και λεπτό?
 • τσόχες?
 • Εργαλεία: κατσαβίδι, βίδες και συρραπτικό για τα έπιπλα.

Αν όλα τα απαραίτητα στοιχεία στα χέρια σας, ήρθε η ώρα να ξεκινήσει άμεσα την παραγωγή επίπλων κήπου:

1
 1. Ένα ελαστικό αυτοκινήτου τοποθετείται από την άλλη, που στερεώνονται μεταξύ τους με βίδες.
 2. Στο κάτω μέρος των πιθανών προϊόντων, δηλαδή, το κάτω ράγα είναι συνδεδεμένη αντιστοιχεί στο μέγεθος του ένα κομμάτι τσόχα με ένα συρραπτικό. Με αυτό το στοιχείο κάθισμα μπορεί εύκολα να μετακινηθεί σε όλο το πάτωμα.
 3. Κόντρα πλακέ, η οποία θα χρησιμεύσει ως το στήριγμα πλάτης είναι διπλωμένο και στερεωμένο στο δίαυλο μέσω κοχλία.
 4. Μετά από αυτό θα πρέπει να κοπεί κύκλους από τον αφρό. Κάνουμε ένα από παχύ υλικό της εξωτερικής διαμέτρου του ελαστικού, και ένα ζευγάρι των άλλων - από το πρόστιμο. Το μεγάλο κύκλος ώθηση στο εσωτερικό μέρος του ελαστικού, το οποίο τοποθετείται στην κορυφή. Λεπτό κύκλους τοποθετείται στην κορυφή του ελαστικού για να δώσει την άνεση του προϊόντος. Οι λεπτομέρειες καθορίζονται από ένα συρραπτικό.
 5. Επεξεργασμένα πίσω. Τρίψτε ένα λεπτό αφρό στο κόντρα πλακέ.
 6. Η τελευταία πινελιά - ένα κάλυμμα καπιτονέ υλικό.

Τι μπορεί να γίνει από παλιά ελαστικά; Αποκλειστική λύση για εξοχικές κατοικίες και σπίτια γίνει ένα οθωμανικό. Αυτό μπορεί να γίνει με απλό τρόπο, αλλά θα πρέπει να είναι για αυτό το λαμβάνουν:

 • ελαστικών αυτοκινήτων?
 • ισχυρό νήμα, με τη μορφή νήματος ή σχοινιού κάνναβης?
 • ένα κομμάτι κόντρα πλακέ για να είναι αρκετό για μια-δυο γύρους?
 • εργαλεία με τη μορφή κοχλιών και πιστόλι κόλλας?
 • βερνίκι.

Οθωμανική των ελαστικών θα είναι μια ενδιαφέρουσα σχεδιαστική λύση για την οργάνωση μοντέρνους εσωτερικούς χώρους, όπως ένα κομμάτι των επίπλων δεν είναι μόνο όμορφη, αλλά και άνετο. Η διαδικασία παρασκευής είναι η εξής:

 1. Κύκλοι κοντραπλακέ τοποθετείται στο κάτω μέρος και στο πάνω μέρος του ελαστικού, που στερεώνονται με βίδες.
 2. Αρχίστε να σχεδιάσουν το πάνω μέρος οθωμανικά, το οποίο θα αποτελείται από χορδές. Λόγω του πιστόλι σταθερό σχοινί ή συρματόσχοινο στη σειρά του κόντρα πλακέ, μετά τη σειρά τους στην αρχή των σαλιγκαριών από το κέντρο. Έτσι κάνετε όσο το καπάκι είναι εντελώς κλειστό.
 3. Μετά την ολοκλήρωση της δημιουργικής διαδικασίας σπάγγου βερνίκι το οποίο θα προστατεύει το προϊόν από τις αρνητικές επιπτώσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων όπως η υγρασία.

Τα ζώα, τα πουλιά και τα υδρόβια ζωή των ελαστικών μεγάλη εμφάνιση. Έτσι πανέμορφο έργο τέχνης είναι οι κύκνοι των μεταχειρισμένων ελαστικών. θα πρέπει να ληφθούν για να γίνουν:

 • παλιό λεωφορείο?
 • άσπρη κιμωλία?
 • χρώμα (κατά προτίμηση με βάση το νερό)?
 • χορεύω είδε, τρυπάνι, βίδες?
 • πλάκα.

Η διαδικασία της λήψης βιοτεχνία δεν είναι το πιο δύσκολο, αλλά απαιτεί συνέπεια και προσοχή κατά τη λειτουργία:

 1. Σκιαγραφώντας σε μια έτοιμη κύκνου ελαστικού ελκτικής κεφαλής σε ένα ορθογώνιο 9Η2Ο cm, δεδομένου ότι το ράμφος. Στη συνέχεια, σχεδιάστε ένα λαιμό στο καπάκι, η οποία διεξάγεται από το κεφάλι και καλύπτει περισσότερο από το ήμισυ της περιμέτρου του ελαστικού. Ευθείες γραμμές επιστήσει την προσοχή για να μην πέσουμε στην περικοπή. γραμμή ουρά θα είναι στην περιοχή ράμφος, και θα διαρκέσει περίπου είκοσι εκατοστά.
 2. Προχωρήστε στην κοπή της κύκνο, τα οποία μεταφέρουν ένα τρυπάνι, ένα παζλ και στη συνέχεια.
 3. Γυρίστε μέσα στο λεωφορείο, δίνοντας το περίγραμμα ενός κύκνου. Το μεγαλύτερο μέρος της στήριξης είναι ότι το εσωτερικό της στροφής μέσα.
 4. Κεφαλής και του τραχήλου, χωρίς στερεά υποστρώματα δεν θα πραγματοποιηθεί, έτσι ώστε η πλάκα θα πρέπει να επισυνάπτεται στο παρόν τμήμα.
 5. Όταν το προϊόν είναι έτοιμο, ήρθε η ώρα να αρχίσει να ζωγραφίζει.

Διακοσμητικά προϊόντα από τους τροχούς για παιδικές χαρές

Τι μπορεί να γίνει των παλαιών ελαστικών στην παιδική χαρά; Υπάρχουν πολλές ιδέες που μετενσαρκωθεί ο οποίος υπηρέτησε στο θέμα της όμορφης αντικείμενα για τη διακόσμηση του χώρου αυλή. Των παλαιών ελαστικών μπορεί να είναι διακοσμημένα με παιδική χαρά, μετατρέποντάς το σε ένα παραμύθι της πόλης, όπου τα παιδιά θα περνούν πάντα ελεύθερο χρόνο διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα τους. Φτερωτός swing, mini-sandbox, ζώα, χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων από τα ελαστικά θα συμπληρώσουν τα πολύχρωμα χώρους αναψυχής για τα κορίτσια και τα αγόρια.

Παιχνίδια στην άμμο - ένα από τα αγαπημένα κατοχή της τα παιδιά στην παιδική χαρά. Ωστόσο, δεν είναι κάθε αυλή προσφέρει ενδιαφέρουσες sandbox. Ένα όμορφο και βολικό περιέκτη για την άμμο που πρέπει να συναχθούν από τα ελαστικά kamaznoy. Για το σκοπό αυτό είναι αναγκαίο να καθοριστεί το ελαστικό σε μια επιλεγμένη περιοχή, προσεκτικά ζωγραφίζει και γεμάτη με άμμο. Η διαδικασία του να καταστεί η sandbox που μπορείτε να κάνετε με το παιδί σας, πιστεύετε ότι το παιδί θα είναι πολύ ενδιαφέρον να ζωγραφίσει το μέλλον sandbox με διαφορετικά χρώματα.

Από το παλιό ελαστικό μηχάνημα μπορεί να γίνει όχι μόνο ένα όμορφο γλυπτό, αλλά και πόλο έλξης για τα παιδιά. Για παράδειγμα, στην αυτοκινητοβιομηχανία swing ελαστικών θα επιτρέψει στο παιδί να έχει τη διασκέδαση στη χώρα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι λιγότερο τραυματική από τα μοντέλα από ξύλο και μέταλλο. Επιλογές εναλλαγές των ελαστικών έχουν πολλά, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσει με την απλή. Το πρώτο βήμα:

 • Προετοιμάστε το παλιό λεωφορείο μηχάνημα?
 • να λάβει ένα κοφτερό μαχαίρι?
 • να πάρει το σχοινί ή αλυσίδα?
 • στη συνέχεια να βρει ένα δέντρο ανθεκτικό κλάδο που θα χρησιμεύσει ως στήριγμα.

συσκευή βήμα διαδικασία για σπιτικά swing δεν είναι τίποτα περίπλοκο. Αρχικά είναι στο ίδιο άκρο του σχοινιού να κάνει μια ισχυρή βρόχο, η οποία μεταφέρει μέσα από το επιλεγμένο υποκαταστήματος. Το δεύτερο άκρο του σχοινιού να περάσει μέσα από τον τροχό και να κάνει έναν βρόχο. Κούνιες κρέμονται κατακόρυφα, κάθετα προς το έδαφος σε επίπεδο ενενήντα εκατοστά. Το προϊόν έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και σε ενήλικες με μέτρια βάρους.

Ο ήλιος των φιαλών θα είναι ένα στολίδι για κάθε κήπο ή την παιδική χαρά. Για να γίνει μια τέτοια σπιτικό, χρειάζονται ελαστικών μηχανή, ένα κομμάτι κόντρα πλακέ, βίδες και πλαστικά μπουκάλια του μισού λίτρου που θα εξυπηρετεί τις ακτίνες. Για να δημιουργήσετε μια μονοκόμματη κατασκευή είναι απαραίτητη για την επίτευξη του κόντρα πλακέ λεωφορείο στο εξωτερικό της φιάλης σε έναν κύκλο για να δέσει μια-δυο φορές για να περπατήσει το κίτρινο χρώμα σε κόντρα πλακέ και χρώμα το πρόσωπο του ήλιου.

Βίντεο: τι μπορεί να γίνει από την Ελαστικών

Χειροτεχνία από ένα ελαστικό αυτοκινήτου - είναι προσιτή και όμορφη διακόσμηση που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας. Στα ικανά χέρια ενός κύριου αχρησιμοποίητο τροχών του αυτοκινήτου να σταματήσει το όμορφο γλυπτό. Δείτε το βήμα βίντεο με οδηγίες βήμα και θα δω τι μπορώ να κάνω από τα ελαστικά. Αν έχετε κάποια βρίσκονται γύρω στα γκαράζ ακατάλληλα ελαστικά, μην χάσετε την ευκαιρία να τους δώσει μια δεύτερη ζωή, έχει δημιουργήσει πολλά έργα.

Χειροτεχνία από τα ελαστικά με τα ίδια του τα χέρια: 100 φωτογραφίες και master class

Μετατρέψτε το παλιό σας πράγματα σε διάφορα κομμάτια τους έπιπλα και διακόσμηση από καιρό ο κανόνας. Την παλιά ελαστικά, παλέτες και πλαστικά μπουκάλια, πολλοί άνθρωποι φαίνονται δεν είναι όπως τα σκουπίδια, αλλά μόνο ως οικοδομικό υλικό. Ίσως μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου, μπορείτε επίσης να ενωθούν μαζί τους, γιατί τώρα θα τι μια καταπληκτική αντικείμενα από τα ελαστικά μπορεί να γίνει με τα χέρια σας.

Πώς να κάνετε χειροτεχνίες από τα ελαστικά με τα ίδια τους τα χέρια.

Κατ 'αρχάς, δεν είναι μόνο όμορφη, αλλά με ένα όμορφο και χρήσιμο. Από εξυπηρετούνται τα ελαστικά τους, μπορούν να κάνουν πολλά λειτουργικά πράγματα για ένα οικόπεδο κήπο.

Πώς να κάνει τα έπιπλα κήπου γίνεται με εργαστήριο χέρια των ελαστικών τους.

Παλιά λάστιχα πρέπει να πλένονται και να καθαρίζονται. Για τον καθαρισμό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό εργαλείο για τον καθαρισμό των ελαστικών - στη συνέχεια, το λεωφορείο σας θα πάρετε μια γυαλιστερή μαύρη εμφάνιση. Η πλευρική επιφάνεια του ελαστικού ζωγραφίσει τα ακρυλικά χρώματα. Για ένα πιο ενδιαφέρον είδος των επίπλων κήπου πλευρικές επιφάνειες των ελαστικών μπορούμε να επικολλήσετε πάνω από δερματίνη και το χρώμα.

Για να απαλλαγείτε από σκούρο μαύρο χρώμα, όλα τα πρώτα μας κενό λευκό χρώμα. Στη συνέχεια εφαρμόζεται χρωματιστά ζωγραφίζει την εικόνα μας. Και τέλος, σε αυτό προσθέσουμε την εικόνα σαφές σκούρο περίγραμμα.

Για μέση μας παραγεμισμένο σκαμπό κάνουν ένα γύρο μαξιλάρι. Για να εφαρμόσετε ζωγραφική χρώμα σε μαύρο δερματίνη - μια θέση στο πρότυπο γεμίσει με λευκό χρώμα, και στη συνέχεια το βάζουμε πάνω από το μοτίβο χρώματος.

Πώς να κάνει ένα παλιό ελαστικό με πλεκτό κάλυμμα οθωμανικής άρχουσας τάξης.

Εάν τα έπιπλα κήπου από τα ελαστικά ήταν σημαντικό για εμάς αντοχή του στις καιρικές συνθήκες, τότε η πέργκολα ή βεράντα, μπορούμε να κάνουμε μια άλλη όμορφη έκδοση του παραγεμισμένο κόπρανα των ελαστικών.

K καθαρίζεται από μολυντές λεωφορείων αποδίδουν πόδια.

Δεμένη πλευρική επιφάνεια της οθωμανικής μας. Αν δεν ξέρετε πώς ή δεν θέλουν να πλέκει, για τους σκοπούς αυτούς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κομμάτια από παλιά πουλόβερ.

Αγκύρωσης ένα πλεκτό ύφασμα στην πλευρά του λεωφορείου και το κάτω μέρος. Κλείστε το άνω άνοιγμα στο καπάκι με έναν κύκλο του κόντρα πλακέ.

Ένα κυκλικό πλεκτό κομμάτι για το άνω παραγεμισμένο κόπρανα συνδέστε το άγκιστρο με την πλευρά κομμάτι.

Ενδιαφέρουσες επιλογές βιοτεχνία των ελαστικών.

Υπάρχουν και άλλες απλές επιλογές για έπιπλα κήπου από τα ελαστικά. Μπορούμε να παρέχουν τα ελαστικά ο ένας στον άλλο και να κάνουν την κορυφή των ελαστικών απορριμμάτων και μπράτσα του καθίσματος.

Ή μια άλλη επιλογή τα έπιπλα από τα ελαστικά. Τα Μέσα στο λεωφορείο μισά τοποθετηθεί ξύλινες σφήνες, διαχωριστικά και ραμμένα μαλακό ρολό - έτσι έχετε ετοιμάσει ένα άνετο κάθισμα για την προεδρία.

Του ελαστικού δεν είναι δύσκολο να προβεί σε ρυθμίσεις για παιδικές χαρές. Για παράδειγμα, εδώ είναι η απλή ταλάντευση.

Ή μια μηχανή, η οποία δεν θα αφήσει κανένα παιδί αδιάφορο.

Πολύ συχνά, τα παλαιά ελαστικά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία παρτέρια και γλάστρες στο δρόμο. Δηλαδή, φθηνά και χαρούμενα. Ένα κρεβάτι μπορεί να δοθεί μια διακοσμητική εμφάνιση, συμπληρώνοντας τις άκρες μια πιο ενδιαφέροντα τρόπο.

Για να κάνετε ένα τέτοιο κρεβάτι, θα πρέπει να σηματοδοτήσει την πλευρά του ελαστικού όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Και στη συνέχεια, μόλις κοπεί η γραμμή.

διαδικασία κοπής Sam μπορεί να είναι δύσκολη. Στην ιδανική περίπτωση, είναι καλύτερο να κάνουμε παζλ. Εάν κοπεί με ένα μαχαίρι, το τμήμα άρση ξύλινα μανταλάκια, μπορείτε να απλοποιήσει σε μεγάλο βαθμό το έργο σας.

Κόψτε το λεωφορείο πρέπει να είναι ενεργοποιημένη. Είναι πιο εύκολο να κάνουμε μαζί. Αλλά μπορείτε να ενεργοποιήσετε το ελαστικό και ένα πάτησε στην άκρη του ποδιού ελαστικών και στρίβοντας το άλλο άκρο των χεριών.

Αυτά τα κρεβάτια μπορούν να μεταβάλλονται και πρωτότυπο - αυτό είναι που τους βοήθησε να κερδίσει πολλή δημοτικότητα. Η πιο διάσημη εκδοχή - βάλτε ένα ελαστικό σε μια στάση που είχε κοπεί νωρίτερα από το πάνω μέρος της.

Α μπορεί να αναστραφεί και η ανεστραμμένη λεωφορείο για να κάνει μια τέτοια παραλλαγή το κρεβάτι λουλουδιών.

επειδή Καουτσούκ κακό κατέχει χρώμα, τότε αυτή η επιλογή με το ψηφιδωτό δεν είναι μόνο όμορφη, αλλά και πρακτικό.

Αντί για ένα κήπο με λουλούδια μπορεί να κάνει ένα καναπέ για το σκυλί.

Για να δημιουργήσετε ένα τέτοιο λουλούδι κρεβάτι δεν χρειάζεται να αποδειχθεί το λεωφορείο. Αυτό θα διευκολύνει σημαντικά το έργο μας.

Αυτό το σχέδιο δεν είναι μόνο για το λουλούδι στον κήπο, αλλά και για διασκέδαση καρέκλες κήπου.

Από παλιά ελαστικά μπορεί να κάνει πολλά φωτεινά και ενδιαφέροντα πράγματα. Αν έχετε βρίσκονται γύρω στο γκαράζ των ανεπιθύμητων ελαστικών, μην βιαστείτε να τα πετάξετε - σκεφτείτε αν μπορείτε να τους δώσει μια δεύτερη ζωή. Ίσως θα πρέπει να προσπαθήσουμε μια παραλλαγή των επίπλων κήπου στη χώρα; Ή ίσως, θέλετε φωτεινά εξωτικά μέρη όπως ασυνήθιστη παρτέρι των ελαστικών;

Η απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα μπορεί να είναι τα πρωτότυπα άρθρα των ελαστικών που μπορείτε να κάνετε με τα χέρια σας. Ακόμα κι αν βρείτε απαράδεκτο για τον εαυτό τους να χρησιμοποιούν παλιά ελαστικά στη χώρα, νομίζω ότι θα εκπλαγείτε φαντασία των κηπουρών μας.

Προϊόντα από ελαστικά και τα ελαστικά

Χειροτεχνία από τη συλλογή φωτογραφιών των ελαστικών, ελαστικά αυτοκινήτων διακοσμούν

Διακοσμήστε προαστιακή περιοχή ή αίθριο έξω από το σπίτι μπορεί συνήθως starіmi τροχούς, και μια σειρά από δασκάλους χειροτεχνίας με τα χέρια τους για να κάνουν πραγματικά αριστουργήματα! Πράγματι, στη χώρα μας, την ανακύκλωση των χρησιμοποιημένων ελαστικών δεν είναι στο υψηλότερο επίπεδο, και μπορούμε να δούμε πολλά παλιά λάστιχα ακριβώς πάνω στο δρόμο. Αλλά μπορείτε επίσης να συνδυάσετε δουλειά με τη διασκέδαση και τη δημιουργία χειροτεχνίας - κόσμημα για το εξοχικό, κήπος, λαχανόκηπος με τα χέρια του. Ας δούμε μια επιλογή από φωτογραφίες των ελαστικών σκάφη:

Παρτέρια ενός ελαστικού αυτοκινήτου

Ένα ζευγάρι με παραδείγματα για το πώς μπορείτε να κάνετε όμορφες παρτέρια των ελαστικών.

Χρησιμοποιούμε τα ελαστικά στον κήπο

Με τη βοήθεια των χρωμάτων και της φαντασίας και μπορείτε να δημιουργήσετε το έργο τέχνης σας. Οι ενσωματώσεις των κοριτσιών λουλουδιών μπορεί να είναι πολύ τον εαυτό τους πλοιάρχου - μαθήματα θα συζητηθούν σε μελλοντικά άρθρα, αλλά προς το παρόν ας δούμε το εξωτικό νότο - παλάμη:

Πάλμα από το ελαστικό με τα χέρια σας

Χειροτεχνία στο νότιο διακοπές είναι πολύ δημοφιλές στη χώρα μας, έχουμε ήδη δημοσιεύσει ένα άρθρο Πάλμα από πλαστικά μπουκάλια, τα οποία περιγράφει λεπτομερώς την παραγωγή του. Εκτός από τα εξωτικά φυτά, μπορείτε να δημιουργήσετε και της Αφρικής αρπακτικά:

Διακοσμήστε κροκόδειλοι τον κήπο σας από τα ελαστικά αυτοκινήτων

Αυτά τα ζώα δεν μπορούν να προκαλέσουν μόνο θαυμασμό, αλλά και να τρομάξει τους ανεπιθύμητους επισκέπτες ... Πραγματικά έκανε πολύ όμορφη και πιστευτό.

Ελέφαντας από παλιά λάστιχα και θάλαμο κήπο

Πολύχρωμο μπλε ελέφαντα, όλα με τις ίδιες χώρες της νότιας Αφρικής, θα είναι μια πολύ καλή ματιά στην παιδική χαρά. Εδώ είναι μερικά παραδείγματα από αυτά τα υπέροχα κατοίκων της Αφρικής:

Κάντε το σωστό χρώμα των ελαστικών, μπορείτε να δημιουργήσετε ζωολογικό κήπο σας από μια ποικιλία ζώων από όλο τον κόσμο. Και γι 'αυτό το μόνο που χρειάζεται: την επιθυμία, κάποια ελαστικά και λίγη φαντασία. Εδώ στο σπίτι κάποιου μετατραπεί σε ένα σαλιγκάρια λεωφορείων και μαύρο ζέβρα-Bela:

Σαλιγκάρια και Zebra: βιοτεχνία από τα ελαστικά για τον κήπο

διακοσμητικά κήπου μπορεί να έρθει με ευφάνταστο πουλιά, έτσι για παράδειγμα ένας παπαγάλος μπορεί να είναι ένα καλό σπίτι για τα χρώματα:

Parrot και κύκνους: σπιτικά από παλιά ελαστικά

Για να γίνει λάτρεις των πτηνών και εδώ είναι διασκέδαση βιοτεχνία:

Πουλιά - χειροτεχνήματα των ελαστικών για προαστιακό κήπο

Πολύ αξιόλογη πήρε το σπίτι πουλιά, ακόμη και κύκνοι φτιαγμένα από ελαστικά δεν είναι και τόσο εντυπωσιακό!

«Auto» χελώνα από δαπανώνται τα ελαστικά αυτοκινήτων

Οι χελώνες ελαστικών αυτοκινήτων

Τι θα λέγατε για ένα ωραίο φλιτζάνι τσάι ?? Κάντε ένα «τσάι» μπορεί να είναι για διακόσμηση λουλούδι κρεβάτι, ένα φλιτζάνι θα είναι δύσκολο να πάρει στο χέρι, αλλά φαίνεται μεγάλη!

Προϊόντα από ελαστικά για αίθριο

Για την πλήρη σειρά των φλιτζάνια τσαγιού γι 'αυτό θα πρέπει να έχετε μια καλή έπιπλα κήπου, αυτό είναι μόνο κατάλληλα δείγματα του ελαστικού:

Παλιά ελαστικών όπως έπιπλα

Έπιπλα γύρισε πραγματικά το αρχικό, αληθινό να αντέξει το βάρος ενός ατόμου από μόνη της δεν μπορεί, ως εκ τούτου, πρέπει να κάνει το πλαίσιο της μεταλλικής κατασκευής.

Διακόσμηση της παιδικής χαράς, με τη χρήση των ελαστικών

Fabulous ζώα μπορούν να διακοσμήσουν ως παιδική χαρά τους, και το έδαφος γύρω από το σπίτι. Περάστε τους από την χωρίς ένα χαμόγελο - πολύ λίγοι άνθρωποι μπορούν και τα παιδιά είναι τα στοιχεία θα πρέπει να ενδιαφέρονται περισσότερο.

Άλογα από τα ελαστικά του αυτοκινήτου

Αυτά είναι αρωγοί στον κήπο βοηθήσει να το μεταφέρετε - τίποτα, ή απλά για να μεταφέρουν τρόλεϊ σας - παρτέρι.

Basket - λουλούδι στον κήπο

Λοιπόν, στην ολοκλήρωση των φωτογραφιών μας - συλλογή ας δούμε το βίντεο, που χρησιμοποιούν επίσης το λεωφορείο για κεντήματα, και ότι θα είναι μια καλή προσθήκη:

Προϊόντα από τα ελαστικά με τα χέρια τους

Αυτό είναι όλο, Ελπίζω να σας αρέσει η συλλογή φωτογραφιών της χειροτεχνίας από ελαστικά και τα ελαστικά τα χέρια τους, μπορείτε να δείτε στο site μας!

1

Leave a Reply

82 − = 78