Η κίνηση για συρόμενες πύλες

Πώς να επιλέξετε ένα δίσκο για συρόμενες πόρτες: η μάρκα και σχόλια. Πώς να κάνετε σπιτικό κίνησης για συρόμενες πόρτες;

Συρόμενης πόρτας - είναι μια ευκαιρία για να ανοίξει γρήγορα, με ακρίβεια και ευκολία. Η σημερινή κατασκευαστές προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα των μοντέλων, έτσι προτού να κάνετε μια επιλογή, θα πρέπει να αναλύσει τις προτάσεις της κάθε μάρκας. Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζετε τους βασικούς κανόνες για την επιλογή αυτών των προϊόντων για να εξυπηρετήσει μια μακρά και αξιόπιστη.

Όπως η πύλη σε ένα ιδιωτικό σπίτι είναι αναγκαία όχι τόσο πολύ το φορτίο, δεν είναι απαραίτητο να επιλέξετε τα πιο ισχυρά μοντέλα με κινητήρα. Για το σπίτι καθημερινή χρήση είναι μια χαρά, και η κίνηση για συρόμενες πόρτες ευκολότερη. Η βέλτιστη ενσωμάτωση του κινητήρα - 220 V, η οποία διαφέρει αποδοτικότητα. Όσο για το βάρος, δεν είναι πάντα να είναι αξιόπιστος οδηγός. Αν πύλη σας ζυγίζουν 200 έως 400 kg και πλάτος 4 m, το βάρος της επίλεκτης ενεργοποιητή 800 έως 1.200 kg. Σε γενικές γραμμές, η επιλογή της καλύτερης δώσουν προσοχή στο λεωφορείο πύλη: είναι μικρές, μεσαίες και υψηλές, αντίστοιχα, και η μονάδα θα πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο. Το εύρος αυτών των συσκευών εκπροσωπείται σε όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές, οπότε δεν μένει παρά να κατανοήσουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προτάσεις των τιμών.

Οι μεταρρυθμίσεις είναι αναγκαίες για την κονσόλα συρόμενες πόρτες που εμφανίζονται πιο συχνά. Χρησιμοποιώντας ένα αντίβαρο ισορροπημένη web, όπου το μέγεθος του είναι συνήθως μέχρι 50% καταλαμβάνεται από το άνοιγμα της πόρτας ως σύνολο. Εάν το μέγεθος του αντίβαρο για να μειώσει το φορτίο επί των κυλίνδρων πύλη καθίσταται μεγαλύτερη καθώς η δύναμη τριβής, ως αποτέλεσμα, οι πύλες θα ανοίγει και κλείνει εύκολα.

Η μονάδα για τις συρόμενες πύλες αποτυγχάνει συχνά όταν χρησιμοποιείται συχνά το χειμώνα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι χαμηλές θερμοκρασίες, βροχή ραβδί με τους κυλίνδρους οδήγησης και διαχωριστές, δημιουργώντας έτσι μια αυξημένη αντίσταση κύλισης από την πύλη, ιδιαίτερα όταν αρχίζουν. Γι 'αυτό οι ειδικοί συμβουλεύουν να επιλέξετε ένα μοντέλο με μια παροχή ρεύματος, η οποία είναι, κατά βάρος του web. Τουλάχιστον οι εν λόγω πύλες θα ανοίξουν αποτελεσματικά σε όλες τις καιρικές συνθήκες, λόγω της μεγαλύτερης μηχανική αντοχή και υψηλότερη ροπή.

Όλες οι συρόμενες πόρτες πρέπει να τοποθετηθεί σωστά, είναι σημαντικό να επιλέξετε εξαρτήματα ποιότητας. Επηρεάζει πόσο εύκολο θα είναι να μετακινήσετε τους κυλίνδρους, και πόση προσπάθεια θα χρειαζόταν για να μετακινήσετε τα πτερύγια. Όσο για την εγκατάσταση, θα πρέπει να δώσουν προσοχή στο στάδιο της εγκατάστασης. Τις περισσότερες φορές, αυτοματοποίηση αποτύχει λόγω μη συμμόρφωσης με την τεχνολογία εγκατάστασης. Η μονάδα για τις συρόμενες πύλες να εργάζονται σταθερά και με ακρίβεια, χωρίς καμία πρόσθετη προσπάθεια.

Η κατασκευή της πύλης εισόδου - είναι τεχνικά τέλεια διαδικασία. Με τη σωστή εγκατάσταση, μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο, αφού ο καμβάς θα μετατοπιστεί προς τη μία πλευρά. Σύγχρονη συρόμενες πύλες είναι τριών τύπων:

 1. Console. Πρόκειται για το κάτω μέρος του μπαρ βρίσκεται οδηγού ρουλεμάν, η πύλη του κινήματος δεν θα αγγίξει το οδόστρωμα, καθώς είναι σε καμία περίπτωση περιορισμένη. Αυτό το σχέδιο χρησιμοποιείται πιο συχνά σε σύγκριση με αναστολή ή με ρόδες.
 2. Σύστημα ανάρτησης. Σε οδηγό του τοποθετημένο πάνω από το άνοιγμα, και οι πύλες κρεμαστεί στον καρότσια κυλίνδρου. Τέτοια σχέδια που έχουν επιλεγεί για το σχεδιασμό της παραγωγής και χώρο αποθήκης.
 3. Πύλη RV. Ράγες σε μια τέτοια δομή εγκαθίσταται στην πόρτα, και οι τροχοί συναρμολογημένοι στο φύλλο της πόρτας.

Για να κάνετε ένα σπιτικό συρόμενη πύλη, πρέπει να απόθεμα επάνω επάνω στο πλαίσιο για πόρτες, ρουλεμάν, τέλος κυλίνδρου, το άνω και κάτω παγίδα, άνω περίπτερο προσαρμογή περιοριστή και βύσμα. Όλες οι εργασίες μπορούν να γίνουν σε διάφορα στάδια.

1

Όλα τα στάδια των εργασιών εγκατάστασης μπορεί να χωριστεί σε διάφορα στάδια:

 1. Κατ 'αρχάς το διακανονισμό θεμέλια.
 2. Γίνονται συρόμενες πόρτες.
 3. Διενεργείται εγκατάσταση της πύλης.
 4. Βάλε την πανοπλία.

Πόσο καλά και με συνέπεια θα μπορούσε να λειτουργήσει σπιτικά συρόμενης πόρτας εξαρτάται από υπόγειο σκέψη-έξω. Ξεκινά με την τοποθέτηση του τμήματος ένθετο που δημιουργήθηκε από το κανάλι, στο οποίο επισυνάπτεται εξαρτήματα. Αν η πύλη είναι αυτόματη, πρέπει να κάνετε αμέσως τη βάση για τη μονάδα δίσκου - πρέπει να είναι πάνω από περβάζι επίπεδο. στην ίδρυση απαιτήσεις είναι οι εξής:

 • έκχυση βάθος - όχι μικρότερο από το βάθος της ψύξης του εδάφους?
 • μήκος της βάσης αποτελείται από το μισό του πλάτους ανοίγματος, και το πλάτος του ιδρύματος θα πρέπει να είναι όχι μικρότερη από 500 mm?
 • το ανώτερο μέρος της βάσης συμπίπτει με το επίπεδο-στόχο του οδοστρώματος.

Fundam χύνεται σκυρόδεμα αντοχής όχι μικρότερο από 200 kg / cm 2. Εάν η πύλη συνδέεται με την αυτοματοποίηση, είναι αναγκαίο να καθοριστούν τα καλώδια στις αυλακώσεις. ίδιο το ίδρυμα θα πρέπει να είναι μονολιθική, ή βίδα σωρό.

Για να γίνει το πλαίσιο συρόμενες πύλες, απαιτείται σωλήνες προφίλ, καθώς και ένα σύνολο συστημάτων φορέα. Ορόσημα περιλαμβάνουν:

 1. Πρώτον, το εξωτερικό πλαίσιο του σωλήνα συγκόλλησης συνδέεται τότε με το φλόκο.
 2. Κάνοντας κλουβί και συγκολλήσεις αυτό.
 3. Συγκολλημένο κάτω ράγα.

Τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε την εγκατάσταση του πλαισίου. Αυτό γίνεται επί του τελικού βάσης, η οποία έχει ήδη ενσωματωθεί ενσωματωμένες πλάκα. Η πύλη μπορεί στη συνέχεια να oblitsevat διαφορετικά υλικά - πλαισιώσει, φύλλο ή προφίλ σανίδες.

Σήμερα, πολλές εγχώριες και ξένες εταιρείες προσφέρουν δίσκους για πύλες. Κριτικές για κάθε μάρκας είναι διαφορετική, ώστε να είναι σίγουρος για να εξοικειωθείτε με αυτούς - ξαφνικά περιέχει πολύ χρήσιμες πληροφορίες για σας. Εξετάστε το πιο δημοφιλές μεταξύ των αγοραστών των αυτόματων συστημάτων για συρόμενες πόρτες.

Η μάρκα παράγει ένα ευρύ φάσμα συστημάτων για πόρτες διαφόρων τύπων. Οι περισσότερες καλές κριτικές πήρε ένα αυτοκίνητο για τις συρόμενες πύλες DoorHan. Τα πλεονεκτήματα αυτού του εξοπλισμού περιλαμβάνουν ήρεμη και σταθερή λειτουργία καθ 'όλη τη χρήσιμη ζωή, ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών τιμών, τη χρήση σε διάφορα καθεστώτα θερμοκρασίας. Για πύλες βάρους έως 800 kg κατάλληλο σύστημα συρόμενη DoorHan - 800 KIT. Λειτουργεί αποτελεσματικά σε θερμοκρασίες μέχρι 20 βαθμούς, έχει μία ενσωματωμένη μονάδα ελέγχου, εφοδιασμένο με λυχνία σήματος με μια ενσωματωμένη κεραία και ένα τηλεχειριστήριο.

Σε αυτό το μοντέλο, κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων είναι διατεταγμένα σε ένα περίβλημα και εμβαπτίζονται σε υγρό λιπαντικό. Κατά συνέπεια, με τη μονάδα πύλης μπορεί να λειτουργεί τρεις φορές πιο δύσκολο. Βελτιωμένο μηχανισμό απελευθέρωσης προστασίας εξασφαλίζει μια σταθερή και αδιάλειπτη λειτουργία, έχει προστασία από την υπερθέρμανση. Η μονάδα έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση στη Ρωσική Ομοσπονδία, να διακρίνει τις καλές επιδόσεις από τη σκόνη και το νερό. Αυτό το μοντέλο - ένα από τα διαθέσιμα: μπορείτε να αγοράσετε στην τιμή των περίπου 15000-16000 ρούβλια.

Πιο ακριβά δίσκο "Dorhan" συρόμενη πόρτα - DoorHan συρόμενη-1300 KIT. Είναι σχεδιασμένο για συρόμενης πόρτας μέχρι 1300 kg βάρος και μπορεί να λειτουργεί σε θερμοκρασίες μέχρι - 40 μοίρες. Το σύστημα αυτό κοστίζει περίπου 18.000 ρούβλια, ενώ ο εξοπλισμός θα σας δώσει μια εξαιρετική ποιότητα της εργασίας. Η μονάδα μπορεί να λειτουργεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα. Ο πίνακας ελέγχου έχει μια ψηφιακή λειτουργία προβολής, καθώς και αισθητήρες ελέγχου κίνησης. Δεν είναι τυχαίο, το μοντέλο αυτό θεωρείται ότι είναι το καλύτερο στην κατηγορία του.

Αυτόματες κινήσεις FAAC παρουσιάζονται επίσης σε μια ποικιλία μοντέλων. Κάθε εξοπλισμός - ένας συνδυασμός υψηλής ποιότητας και υψηλής επεξεργασίας. Ειδικές μονάδες μικροεπεξεργαστή, διπλό συμπλέκτη δίσκο σε λουτρό ελαίου επιτρέπει στο σύστημα να λειτουργεί όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα. Συρόμενο 741KIT πύλη FAAC δημιουργήθηκε για κατασκευές μέχρι 900 kg και μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες έως και - 30 βαθμούς. Ένα ειδικό σύστημα των επώνυμων λιπαντικών προστατεύει το μοντέλο εμπλοκή εργαλεία, ακόμη και κατά τη διάρκεια ενός έντονου παγετού.

Η σύνθεση του μοντέλου περιλαμβάνει μία μονάδα ελέγχου μετάδοσης κίνησης, λυχνία σήματος, στοιχεία ασφαλείας εσοχή κεραία δέκτη. Επώνυμα λιπαντικό προστατεύει τη φθορά εργαλείων σκουλήκι, και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου εμπλοκής ταχυτήτων. Ενσωματωμένη μονάδα ελέγχου στοιβάζονται σε μια πλαστική θήκη για να το προστατεύσει από μηχανικές επιδράσεις. Αν ξαφνικά θα σβήσει ρεύματος, η μονάδα θα λειτουργεί σε χειροκίνητη λειτουργία. Το κόστος αυτού του βελτιωμένου συστήματος είναι περίπου 30 000 ρούβλια.

Νίκαια συρόμενη πόρτα όπως και πολλοί χρήστες λόγω του γεγονότος ότι είναι διαθέσιμο σε δύο μορφές - το μοχλό και γραμμική. Όλα τα μοντέλα της μάρκας χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική σχεδίαση, ευκολία χρήσης, ασφάλεια. Επιπλέον, οι κατασκευαστές διαρκώς την εισαγωγή νέων τεχνολογιών, έτσι ώστε τα προϊόντα τους μπορούν να ανταγωνιστούν με επιτυχία μοντέλα από άλλες μάρκες.

Από αποδοτικών μοντέλων πολύ καλές κριτικές για το αυτοκίνητο Νίκαια RD400 του. Είναι σχεδιασμένο για πύλες βάρους 40 kg, είναι ικανό να λειτουργεί σε θερμοκρασία από -20 έως +50 βαθμούς. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη λειτουργία ρύθμισης της ταχύτητας, παύση, να επιταχύνει, να επιβραδύνει στα τελικά σημεία, και ανιχνεύει επίσης τα εμπόδια. Η μονάδα εύκολα και με ασφάλεια τοποθετημένη, η οποία είναι επίσης γιορτάζεται από πολλούς χρήστες. Προσαρμόστε την άνεση, χάρη στην ενσωματωμένη μονάδα ελέγχου. Ο προγραμματισμός εκτελείται με τρία κουμπιά, με μπορεί επίσης να ελεγχθεί η τελική θέση της πόρτας. Έχει μια λειτουργία του το μερικό άνοιγμα της πόρτας. Το μοντέλο κόστους - 13 950 ρούβλια.

Πιο ισχυρό κίνητρο για συρόμενης πόρτας Νίκαια - Νίκαια THOR 1561. Είναι σχεδιασμένο για πύλες βάρους έως 1500 kg, η οποία χαρακτηρίζεται από ένα ηλεκτρονικό συμπλέκτη και την πιο αθόρυβη λειτουργία. Ασφάλεια παρέχεται με τη χρήση ενός ηλεκτρονικού φρένων, το οποίο μπορεί να προγραμματιστεί για να εξαλειφθεί η αδράνεια πύλη. Ο κινητήρας είναι εξοπλισμένος με μια αναγκαστική εξαερισμού για να αυξήσει την ένταση της εργασίας. Το μοντέλο του κόστους - σχεδόν 31 000 ρούβλια.

Είναι επίσης ένα δημοφιλές εμπορικό σήμα μεταξύ αυτοματοποίηση των πελατών για πύλες. Ήρθε συρόμενη πόρτα είναι διαθέσιμα σε μια ευρεία γκάμα μοντέλων, έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ό, τι είναι απαραίτητο για σας. Μια πολλά καλά αξιολογήσεις σχετικά με το μοντέλο Ήρθε ΒΧ-78, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πύλες βάρους έως 800 kg. Ανάμεσα στα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά αυτής της αυτο-ασφαλιζόμενο ενεργοποιητής μπορεί να λειτουργία, η παρουσία του ελέγχου των μετακινήσεων ανιχνευτή και ανίχνευση εμποδίων, καθώς και μια ενιαία μονάδα ελέγχου που αναφέρθηκαν. Αυτό το μοντέλο είναι δυνατό να το εγκαταστήσετε μόνοι σας. Μεταξύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του μπορεί να περιλαμβάνουν:

 1. Τροποποιημένο σύστημα ελέγχου πύλη της κυκλοφορίας.
 2. Πλήρης απομόνωση μονάδα ελέγχου, ο κινητήρας, που τα προστατεύουν από εξωτερικές επιρροές.
 3. Ο αποκωδικοποιητής λειτουργεί με διαφορετικούς τύπους των ραδιοφωνικών πομπών, απομνημόνευση κωδικών για να εργαστεί μαζί τους.
 4. Ειδικές ασφάλειες προστατεύουν τον κινητήρα και άλλα σημαντικά στοιχεία του συστήματος από την υπερφόρτωση.

Ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα κόστιζε περίπου 15.000 ρούβλια.

Ασφαλής μοντέλο - Βχ-243 - υπολογίζεται με την πύλη έως 300 kg και φύλλα μήκους 8,5 m Motor 24Β παρέχει ένταση εργασίας .. Αυτό το μοντέλο είναι ιδανικό για χρήση σε ιδιωτικές κατοικίες. Τα πλεονεκτήματα του μοντέλου είναι:

 1. Ολοκληρωμένη πίνακα ελέγχου.
 2. LED, τοποθετημένα σε μια κάρτα παρέχει διαγνωστικά εύκολο σύστημα.
 3. Εύκολη εγκατάσταση.
 4. Ευκολία ξεκλείδωμα βασικών εργαλείων.

Αυτοματοποίηση είναι σταθερή όταν διακοπή ρεύματος προκάλεσε την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με βάση την εφεδρική μπαταρία. Το μοντέλο κόστος είναι περίπου 13.000 ρούβλια.

Πώς να επιλέξετε ένα δίσκο για συρόμενες πόρτες; Με βάση τα χαρακτηριστικά τους στην πύλη τρέχει σταθερά και με ακρίβεια. Δώστε προσοχή στις παραμέτρους του καμβά - διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο σύστημα ανοίγματος και κλεισίματος.

Κάνουμε την επιλογή μιας κίνησης για συρόμενες πόρτες

Σήμερα, κάθε κάτοχος ενός πολυτελούς προαστιακή περιοχή ή τον κήπο, την ανέγερση ενός φράχτη που προσπαθεί να μεγιστοποιήσει την άνεση τους. Οργανώστε διάφορες φράχτη φωτισμό, κάνει μεγάλη η πύλη να είναι σε θέση να πάει σε αυτό χωρίς καμία δυσκολία. πύλες του πλήθους σε μέγεθος για τα σύγχρονα αυτοκίνητα, τα οποία μερικές φορές μπορεί να είναι τεράστιες.

Ένας τρόπος για να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και να επιταχυνθεί η διαδικασία της εισόδου στο έδαφος της περιοχής της, είναι η εγκατάσταση του απομακρυσμένου αυτόματο σύστημα ανοίγματος και κλεισίματος της πόρτας. Σήμερα θα μιλήσουμε συγκεκριμένα για αυτούς.

Για να επιλέξετε την πιο κατάλληλη ηλεκτρική συρόμενη πόρτα, θα πρέπει να αξιολογεί πολύ προσεκτικά τις απαραίτητες τεχνικές παραμέτρους, οι οποίες πρέπει να έχουν τη μονάδα. Μόνο με τη σύγκριση των συνθηκών υπό τις οποίες το σύστημα θα λειτουργήσει, μπορείτε να αγοράσετε ένα πολύ υψηλής ποιότητας προϊόν, το οποίο είναι σε θέση να διαρκέσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και να σας παρακαλώ με τις λειτουργίες του, διευκολύνοντας έτσι σημαντικά τη ζωή σας σε μια χώρα ή ένα εξοχικό.

Βασικά, η μονάδα βρίσκεται στο φύλλο πύλη, είναι. ενός ηλεκτρικού κινητήρα με μειωτήρα στροφών και ενεργό μονάδα ελέγχου

Έτσι, ό, τι χρειάζεστε για να είστε σίγουροι για να επιστήσω την προσοχή σας:

 • Οι καιρικές συνθήκες, είναι δυνατόν το κλίμα στην περιοχή σας, και υπό ποιες προϋποθέσεις θα πρέπει να λειτουργεί τη μονάδα χωρίς κανένα πρόβλημα.
 • Οδηγήστε δύναμη, η οποία αποτελεί βασικό παράγοντα.
 • Τύπος της εξουσίας για την ηλεκτροκίνηση, το πρότυπο του δικτύου, διακόσια είκοσι ή είκοσι τέσσερις βολτ.
 • Η ανάγκη για ένα τροφοδοτικό.
 • Και φυσικά, η μέση τιμή και σε ποια κατηγορία τιμής δεν πληρώνουν καν προσοχή σε παράπονα.

Ας ξεκινήσουμε με σκοπό, και πρώτα απ 'όλα εξετάσουμε τις καιρικές συνθήκες, που μπορεί να αντέξει το μηχανισμό. Αν στην περιοχή σας μπορεί οργή ισχυρό παγετό, την υγρασία και υπάρχει κίνδυνος απότομη πτώση της θερμοκρασίας, τότε πρέπει κανείς να επιλέξει ηλεκτρικών συσκευών κίνησης που είναι εύκολο να αντιμετωπίσει αυτές τις συνθήκες.

Η χρήση του κιβωτίου ταχυτήτων οδηγεί πλαστικό μετάδοσης% εγγύηση 100 αυτόματη μείωση περίοδος λειτουργίας 3 φορές.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι κατασκευασμένα από πλαστικά εξαρτήματα, τα οποία είναι υπεύθυνα για την εκτέλεση. Εάν ένα ισχυρό κρύο, ακόμη και με αντοχή στον παγετό λιπαντικό μπορεί να αρχίσει να εργάζεται άσχημα, και είναι για το πλαστικό γρανάζι είναι πρακτικά δεν απαιτείται, καθώς δεν υπάρχει τριβή αρχικά πολύ μικρή.

Για περιοχές με κατάλληλες κλιματικές και ήσυχο, δεν ενοχλεί πολύ γι 'αυτό, και η έμφαση στη λειτουργικότητα της συσκευής.

Πολύ σημαντικό κριτήριο είναι η ονομαστική τιμή ισχύος. Θα πρέπει να επιλέγονται με βάση τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της συρόμενης πόρτας σας.

Για πόρτες με μάζα 400-600 kg βέλτιστη δίσκο 800 kg. Ένα βαρύ πόρτες έως 1100 kg CAME BK 1200 κατάλληλο μοντέλο για το φως των 300 kg - DoorHan συρόμενη 300.

Για μεγάλο και βαρύ ανοίγματα απαιτούν ένα αρκετά ισχυρό κινητήρα για μικρά, χαμηλής ισχύος απαιτείται, αντίστοιχα. Εάν επιλέξετε ένα κινητήρα χαμηλής ισχύος για βαριά πύλη, υπάρχει ο κίνδυνος ότι θα αποτύχει γρήγορα.

Τύπος τροφοδότηση ενός αρκετά σημαντικό κριτήριο για την υψηλή εξοπλισμό ισχύος για δίσκους χαμηλής ισχύος, το ποσοστό αυτό είναι δευτερεύον. Απαιτητικό σχεδιασμό χρειάζονται μια σταθερή και ισχυρή δύναμη από το ηλεκτρικό δίκτυο στα διακόσια είκοσι βολτ.

Εάν χρησιμοποιείτε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της ίδιας χωρητικότητας, αλλά και για είκοσι τέσσερις βολτ, τα επιπλέον αξεσουάρ θα φθαρούν πολύ γρήγορα λόγω των ισχυρών φορτίου. Έτσι αποδεικνύεται ότι επιλέγετε ισχυρούς κινητήρες με την κατανάλωση ενός πρότυπου δικτύου, και με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας για είκοσι τέσσερις βολτ.

Οι 24V ενεργοποιητές χρησιμοποιούνται για την εγκατάσταση του εφεδρική μπαταρία, η οποία είναι σημαντική όταν μια διακοπή ρεύματος. Αλλά κοστίζει πιο ακριβά και ευαίσθητα στην αντίσταση.

Τροφοδοσία απαιτείται μόνο για τις ηλεκτρικές μονάδες του δικτύου AC λειτουργεί είκοσι τέσσερις βολτ. Μετατρέπει τυπική τάση γραμμής και τροφοδοτεί ήδη σταθερή τάση η οποία απαιτείται για τη λειτουργία του συστήματος.

Η μέση τιμή, σύμφωνα με τις περισσότερες από τις παραμέτρους και τον κατασκευαστή είναι στο επίπεδο των $ 300-400. κόστος του συστήματος πάνω από $ 500, μπορείτε να πάρετε γύρο που είναι πιο κατάλληλο για βιομηχανική και πολύ συχνή χρήση.

Επιλέξτε ανάμεσα σε δημοφιλείς κατασκευαστές

Αυτοματοποίηση των Dorhan κατασκευαστής παρουσίασε ένα πολύ υψηλής ποιότητας προϊόντα, τα οποία έχουν εμφανιστεί στην αγορά πίσω στο μακρινό 1994, και τα εξαρτήματα για συρόμενες και άλλες πύλες αυτόματες άρχισε να κάνει αργότερα για τέσσερα χρόνια. Αυτό κατασκευαστής προσπαθεί συνεχώς να συμμορφώνονται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και συνεχώς αναβάθμιση του εξοπλισμού παραγωγής για τη βελτίωση της ποιότητας και της απόδοσης των προϊόντων της.

Η γκάμα των προϊόντων αυτού του κατασκευαστή αντιπροσωπεύεται από αυτά τα μοντέλα:

 • Συρόμενο-300 - με μέγιστη μάζα της πύλης μέσα σε διακόσια ογδόντα κιλά.
 • Συρόμενο-800 - μηχανοκίνητα οκτώ κιλά,
 • Το πιο ισχυρό είδος, με χωρητικότητα άνω των δύο τόνων, συρόμενη-2100.

ωραία προϊόντα παρέχονται τα καλύτερα μοντέλα των σύγχρονων συστημάτων για να δημιουργήσετε ένα «έξυπνο σπίτι». ωραία προϊόντα είναι εξαιρετικά συμπαγής και τέλεια ταιριάζουν με οποιοδήποτε σχέδιο, ωραία εξοπλισμός λειτουργεί τέλεια σε σκληρά περιβάλλοντα.

Η νέα σειρά δίσκων υψηλής ταχύτητας για την πύλη εγγυάται την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα

Μάρκα καθιστά δυνατή μηχανισμούς της αθόρυβο, αξιόπιστο και εξαιρετικά ισχυρό για γρήγορη άνοιγμα των πυλών σε μια αρκετά μεγάλη απόσταση. ωραία προϊόντα είναι επίσης εξαιρετικά συμπαγής, η οποία καθιστά δυνατή την εγκατάσταση εύκολα την αυτοματοποίηση των πιο απομονωμένη και περιορισμένους χώρους. Φτάνει στο τρένο στο σπίτι για να πιέσει ένα κουμπί και το ηλεκτρικό ωραία σε ένα φλας, πριν να ανοίξετε ένα ευρύ πέρασμα.

Επιλέγοντας το κατάλληλο προϊόν για την ωραία προϊόντα σας, μπορείτε να επιλέξετε με μεγάλη ακρίβεια ένα μοντέλο που είναι κατάλληλο για το βάρος των πυλών σας, τις καιρικές συνθήκες, η ταχύτητα ανοίγματος, την απόσταση, και άλλες παραμέτρους. Πρότυπο σύστημα οικιακού αυτοματισμού, κατά μέσο όρο, υπολογιζόμενο επί του βάρους της πύλης δεν είναι πάνω από 300 κιλά, η μονάδα θα λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό και χωρίς θόρυβο.

Αν νομίζετε ότι συρόμενες πόρτες σας είναι πάρα πολύ απλό και δεν είναι κατάλληλο για συστήματα αυτοματισμού, τα προϊόντα της Came προϊόντα θα αλλάξει εντελώς τη γνώμη σας. Αυτοματοποίηση των Ήρθε θα σας βοηθήσει εύκολα και γρήγορα να μετατρέψετε την πύλη σας και να τους σύγχρονο, κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και να δώσει μια σύγχρονη ματιά στο φράχτη σας.

Ήρθε προϊόντα είναι κατάλληλα για μια ποικιλία των πυλών, με τις παραμέτρους, ήρθε δουλεύει τέλεια σε όλες τις καιρικές συνθήκες και τις ιδιαιτερότητες του έργου. Με την επιλογή αυτόματων θυρών Came σύστημα επαναφοράς πρέπει να βασίζεται σε δύο κύριες παραμέτρους, τη μάζα της πύλης και τη συχνότητα της χρήσης του εξοπλισμού. Ήρθε ενεργοποιητές απελευθέρωση μπορεί να κινείται βάρος πύλη των 300-3000 κιλά.

Συγκρίνετε τις τιμές των προϊόντων από Dorhan, Νίκαια, ήρθε.

Συγκρίνοντας τις τιμές των προμηθευτών, όπως Dorhan, ήρθε και της Νίκαιας, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην πλειοψηφία αυτών των εμπορικών σημάτων εξοπλισμού διαφέρουν μεταξύ τους ως προς τις προδιαγραφές τους. Για παράδειγμα, αν πάρετε Dorhan κατασκευαστή, που επικεντρώνεται στην υψηλή ποιότητα, ενώ θυσιάζει ένα ευρύ φάσμα.

Αλλά Ήρθε και της Νίκαιας, αντιθέτως παράγουν αυτοματισμού τους σε ένα ευρύ φάσμα, το οποίο επιτρέπει μια πολύ ακριβή ρύθμιση του ενεργοποιητή για χρήση στο σπίτι ή την παραγωγή.

Το κόστος Dorhan προϊόντα είναι της τάξης των 350-380 δολαρίων. Κάντε ωραίο, σταμάτησα σε τιμή κατά $ 400. Ήρθε αυτοματισμού θα σας κοστίσει περίπου 330-375 δολάρια.

Γκέιτς με ηλεκτρική συρόμενη

Οι συρόμενες πόρτες χαρακτηρίζονται από υψηλή ευκολία στη χρήση - μπορούν εύκολα να μετακινηθούν τα χέρια σας ή τη δομή ελέγχου χρησιμοποιώντας το κουμπί. Μια τέτοια κατασκευή είναι απλή λειτουργία και υψηλή αξιοπιστία. Προϊόντα που κινούνται με το χέρι και συρόμενες πόρτες με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης δεν είναι θεμελιωδώς διαφορετικό από το άλλο. Στη δεύτερη περίπτωση, η σχεδίαση είναι εύκολο στην εγκατάσταση του συστήματος αυτοματισμού.

Η κατασκευή των κινητών πτερυγίων χέρια του απαιτεί ειδικές γνώσεις και κατάρτιση. Πρώτα πρέπει να μελετήσουν τη συσκευή αυτοματισμού, και ιδιαίτερα την κατασκευή και εγκατάσταση των πυλώνων πλαισίου.

Ο σχεδιασμός της πύλης ελέγχου αποτελείται από ηλεκτρονικά και μηχανικά εξαρτήματα. Περιλαμβάνει επίσης μια ποικιλία από ηλεκτρικά καλώδια που είναι υπεύθυνες για διαφορετικές λειτουργίες. Χάρη σε καλά συντονισμένη εργασία τους πραγματοποιείται σωστή λειτουργία της πύλης. Για αυτή η τεχνική έχει εργαστεί για πολλά χρόνια, θα πρέπει να το συνδέσετε σε μια πηγή ρεύματος. Ειδική κατασκευή διαφόρων μονάδων «Came9raquo συρόμενες πόρτες?.

Ο αριθμός των δικτυακών τόπων που παρέχουν εργασία συρόμενη χειριστή πύλη περιλαμβάνει:

 • μειωτήρα κινητήρα?
 • η οδοντωτή ράβδος το οποίο μεταφέρει τη δύναμη από τον ενεργοποιητή στο πτερύγιο?
 • αυτοκίνητο?
 • το κύκλωμα ελέγχου.

Αυτοματισμοί για πύλες ενεργοποιούνται με το κλείσιμο της επαφής. Μόλις αυτό έχει συμβεί, το σήμα αυτό παρέχεται σε κυκλώματα ελέγχου μετάδοσης κίνησης και τα ηλιακά κύτταρα. Ο κινητήρας αρχίζει να λειτουργεί σε μια εποχή που η επιτροπή υπεύθυνη για τη διαχείριση, λαμβάνει ένα σήμα από το τηλεχειριστήριο.

Gate φύλλα κινείται μέχρι να σταματήσει και ο κινητήρας σταματάει όταν ο αισθητήρας δείχνει ότι η δομή είναι στη θέση του. Μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, ενεργοποιείται το χρονόμετρο, και η πύλη είναι κλειστή.

Για να κλείσετε αυτόματα η πύλη ορίσετε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ο κινητήρας είναι εντελώς απενεργοποιημένο μόλις οι πύλες επαναφορά.

Συσκευή για την αυτόματη συρόμενη τύπου πύλη επιλέγεται σύμφωνα με δύο κριτήρια:

 • συσκευή ισχύος?
 • συχνότητα άνοιγμα και κλείσιμο της πόρτας.

Ισχύς επιλέγεται με βάση την αρχή - όσο μεγαλύτερη είναι η πύλη των φύλλων, το πιο ισχυρό πρέπει να είναι αυτόματη. Επίσης, η επιλογή της συσκευής σύμφωνα με αυτόν το δείκτη επηρεάσει διαστάσεις πτέρυγα πύλη, το πάχος του μετάλλου από το οποίο είναι κατασκευασμένο, η ποσότητα που χρησιμοποιείται στο σφάγιο ενισχυτικές νευρώσεις. Για να μετακινήσετε το βάρος φύλλου 300 kg, χωρητικότητα 250 έως 300 watts αρκετά εξοπλισμό. Για πύλη 1000 kg χρειάζονται 600W αυτομάτων.

Αν λάβουμε υπόψη ότι οι συρόμενες πόρτες εκτελούνται από το στερεό, αξίζει να υπολογίσει τη δύναμη του φορτίου ανέμου. Τυπικά, ο συντελεστής υποθέτει μια τιμή 4. Αυτό σημαίνει ότι το πραγματικό βάρος του φύλλου που πρέπει να πολλαπλασιάζεται με 4. Το αποτέλεσμα είναι ένας αριθμός, ο οποίος αντιπροσωπεύει το μέγιστο φορτίο στο μηχανισμό. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα δεδομένα, είναι δυνατόν να επιλέξει την ηλεκτρική ενέργεια που απαιτείται για την πύλη.

Συχνά πύλες εγκατασταθεί σε ιδιωτική ιδιοκτησία, δεν υπόκεινται σε εντατική χρήση. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να επιλέξετε τον εξοπλισμό που υποδηλώνει τη δυνατότητα λειτουργίας σε ένταση 50%. Αν το φράχτη με μια πύλη τοποθετείται σε δικό τους, όπως αποχρώσεις που αξίζει να εξεταστεί. Σε αντίθετη περίπτωση, ο εξοπλισμός μπορεί γρήγορα να καταστραφεί. Ηλεκτρική συρόμενη πόρτα μπορεί να κατασκευαστεί με τα χέρια τους (τα σχέδια που έχουν γίνει σύμφωνα με την άποψη του μεγέθους πύλη). Το κύριο πράγμα - να αφορούν τα χαρακτηριστικά της πύλης και τη δύναμη των συλλεχθέντων στοιχείων.

Εκτέλεση τη σωστή ακολουθία της εργασίας - το κλειδί για την μεγάλη στόχος ζωής. Εργασία ξεκινά με την σήμανση. Στη συνέχεια, το θεμέλιο γεμίζεται, το πτερύγιο τοποθετηθεί, στη συνέχεια, - τα απαραίτητα στοιχεία υλισμικού και του εξοπλισμού κίνησης. Μόνο τότε μπορείτε να ξεκινήσετε την εγκατάσταση των περιφερειακών συσκευών. Αυξημένη λειτουργικότητα και την αξιοπιστία των διαφόρων μονάδων για «Nice9raquo συρόμενες πόρτες?.

Ο ευκολότερος τρόπος για να καθορίσει τις πύλες από την περιοχή. Πριν από αυτό, θα πρέπει να καθορίσει το μήκος της κατασκευής. Πρέπει να είναι μεγαλύτερο από το πλάτος ανοίγματος στο ½. Θα πρέπει επίσης να επιλέξετε το σωστό ενεργοποιητή. Είναι επιλέγεται σύμφωνα με τις διαστάσεις του φύλλου.

Παράμετροι του pad:

 • κανάλι πρέπει να είναι ίσο με το μήκος του λάκκου θεμελίωσης?
 • βαλβίδες, συγκολλούνται με τα κανάλια, θα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από ράβδους d 12-14 mm.

Με την παροχή ενός περιβάλλοντος πύλες εύκολα θα πλοηγηθείτε U-.

Για πόρτες είναι υψηλής αντοχής, απαιτείται να εξοπλίσει τα θεμέλια σωστά. Πρέπει να είναι σταθερό και αξιόπιστο. Η βάση πρέπει να θέσει ένα βάθος από 1,5 έως 2 μ. Ταιριάζει το μέλος τοποθέτησης που αποτελείται από μία βαλβίδα και τα κανάλια. Το μήκος του ιδρύματος είναι συνήθως ίσο με το μήκος του ανοίγματος. Το βάθος του λάκκου για τη βάση βλέπει 40 cm.

Σε αυτό το στάδιο, θα πρέπει να εξετάσει αν πρέπει να εγκαταστήσετε το πόλο στην απέναντι πλευρά του ταξιδιού. Εάν η απόφαση για την εγκατάσταση του, είναι σημαντικό να καθοριστεί το πώς θα πρέπει να εγκατασταθεί - με ή χωρίς θεμέλια. Τοποθετημένη επί του κινητού καναλιού τμήμα της πόρτας η οποία είναι τοποθετημένη βαλβίδα προς τα κάτω.

Θέτει κανάλι κοντά στο φράχτη. Επίσης, θα πρέπει επίσης να καθοριστεί.

Μετά από αυτό θα πρέπει να θέσει το καλώδιο. Είναι καλύτερα να το βάλω σε ένα καλώδιο καναλιών. Κατά προσέγγιση θέση του καλωδίου - στο μέσο της βάσης. Αφού έχετε κάνει ρίχνει η συγκεκριμένη λύση θα πρέπει να περιμένετε περίπου 3 εβδομάδες για να πάρει τελικά πάγωσε.

Κατά την έναρξη των εργασιών θα πρέπει να οριστεί πόλους, χωρίς τη σύνδεσή τους στο μπαρ του καναλιού. Είναι αναγκαίο να θεσπιστεί μια δέσμη στήριξης που θα υποστηρίξει το στόχο. Οι δράσεις αυτές θα καθορίσουν τη θέση των στηριγμάτων με τους κυλίνδρους.

Μετά από αυτό, ολόκληρη η δομή έχει αφαιρεθεί, και είναι συγκολλημένο στο επίθεμα προσαρμογή υποθήκη. Θα πρέπει να επισυνάπτεται αργότερα και ρουλεμάν.

Εξοπλισμός για το αυτοκίνητο και το ράφι

Σπιτική κίνησης για συρόμενες πύλες κατασκευάστηκε σύμφωνα με ορισμένους κανόνες. Θα πρέπει πρώτα να καθορίσει την περιοχή προσαρμογής στο πλαίσιο της κίνησης πύλη. Μετά από αυτό, είναι αναγκαίο να συνδέσουν τον οδοντωτό κανόνα σε όλο το μήκος της μονάδας φορέα.

Οι διακόπτες ορίου εισάγεται μέσα στην πύλη δοκό εδράνου, έτσι ώστε δεν ήταν ορατό από το εξωτερικό φύλλο. Στερεώνονται βίδες τους. Στην πίσω πλευρά της πύλης πρέπει να εγκατασταθεί στο πλαίσιο στήριξης ειδικό βύσμα που θα αποτρέψει την είσοδο των βροχοπτώσεων μέσα στο κύτταρο. Σε αυτό το στάδιο, είναι σημαντικό να εξασφαλιστεί η άνω και κάτω catcher φύλλων.

Η μονάδα ελέγχου τοποθετείται διαφορετικά συστήματα που οργανώνουν το έργο μιας ρυθμιζόμενης δομής. Οι κόμβοι διαμορφωθεί σύμφωνα με τις οδηγίες. Αυτό σας επιτρέπει να απλοποιήσει την εγκατάσταση του συστήματος. Κατά τις δυσκολίες, μπορείτε να καλέσετε έναν ειδικό.

 • Άνω catcher πρέπει να τοποθετηθεί σε μια θέση που είναι στο ίδιο επίπεδο με τις γωνίες. Κάτω catcher εγκατασταθεί όταν η πόρτα είναι κλειστή. Τέτοιες δράσεις που διεξάγονται για μια πιο αποτελεσματική κατανομή της εξουσίας μεταξύ των κυλίνδρων και αυτό το μέρος. Επίσης, είναι απαραίτητο να προσπαθήσει να συμφιλιωθεί με το κάτω άκρο catcher κυλίνδρου.
 • Όταν η πύλη δέσιμο κυματοειδή χάλυβα φύλλα πρέπει να χρησιμοποιούν ειδικό συνδετήρες για την προσάρτηση του υλικού, τα οποία είναι εξοπλισμένα με παρεμβύσματα από ελαστικό. Όπως επίσης δυνατόν να χρησιμοποιηθούν καρφιά. Δεν συνιστάται για συγκόλληση φύλλων. Αυτό θα προκαλέσει μια μείωση σε διακοσμητικά ιδιότητές του.

Δημιουργήστε μια μονάδα δίσκου για συρόμενες πόρτες με τα χέρια τους, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. Το κύριο πράγμα που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη - η δύναμη του μέλλοντος προϊόντος. Αν δεν αντιστοιχεί στο βάρος πύλη, τη λειτουργικότητά τους μειώνεται σημαντικά.

Όπως μπορεί να δει κανείς, που σε αυτόματες συρόμενες πόρτες μπορεί να είναι οι ίδιοι. Θα πρέπει να επιλέξετε τα υλικά και τα εξαρτήματα του συστήματος. Επίσης, δώστε προσοχή στα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού των διαφόρων κατασκευαστών. Όταν το αυτόματο σύστημα ελέγχου θα πρέπει να σχετίζονται με τα χαρακτηριστικά των παραμέτρων του μοντέλου με το φύλλο.

Str. Οι περισσότεροι Dorogomilovskaya 10

Dmitrov Shosse. 163 και, κτίριο 1, όροφος -1

1

Leave a Reply

33 − = 28