Επισκευή διαμερίσματα με τα χέρια τους στο hruschevke φωτογραφία

Διαθέτει ανακαίνιση της κουζίνας σε Χρουστσόφ

Όλα τα διαμερίσματα στο Χρουστσόφ οποιουδήποτε τύπου και έτος κατασκευής χαρακτηρίζεται από πολύ μικρό μέγεθος. κουζίνες Περιοχή σε τέτοια κτίρια είναι εντός 5-6-7 τετραγωνικά. m Όταν κάνετε μια ανακαίνιση της κουζίνας σε Χρουστσόφ, τον κύριο κύριο θέμα -. ορθολογική χρήση όλων των διαθέσιμων εκατοστό. Και για να βεβαιωθείτε ότι το εσωτερικό του ήταν άνετο και όμορφο. Για την εκπλήρωση αυτού του όρου, είναι απαραίτητο να επιλέξετε το σωστό παλέτα χρωμάτων και επίπλωση.

Επιλέξτε τα τελειώματα το χρώμα και το υλικό

Σε μικρά δωμάτια για τους τοίχους είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε φωτεινά χρώματα. Θα διευρύνει οπτικά τον όγκο, η κατάσταση την ίδια στιγμή αισθάνεται σαν ένα «ελαφρύ». Για τους τοίχους στην κουζίνα υπάρχουν μερικές επιλογές για το τελείωμα:

  • Wallpaper. Καθαρισμός ή όχι - η επιλογή είναι δική σας. Βολικό και σχετικά φθηνό. Σχετικά με το πώς να επιλέξετε την ταπετσαρία για την κουζίνα διαβάστε εδώ.

Wallpaper - ένα από τα πιο δημοφιλή είδη των φινίρισμα κουζίνας

Διακοσμητικά γύψο έχει διαφορετική υφή και το χρώμα

Πλαστικά πάνελ τοίχου - οικονομική επιλογή για την επισκευή του Χρουστσόφ στην κουζίνα και όχι μόνο

Βαμμένο τοίχοι πρέπει να παρασκευάζονται προσεκτικά

1

Το ανώτατο όριο είναι επίσης αναγκαίο να γίνουν λευκό ή φως και καλύτερη - τέντωμα γυαλιστερό ή ημι-γυαλιστερό. Λόγω της αντανάκλασης του φωτός που σας δίνει τη δυνατότητα να θολώνει τα όρια μεταξύ των τοίχων και της οροφής. Δύο άλλες δημοφιλείς επιλογές - ένα λείο επίχρισμα οροφής ή να ανασταλεί πιο ήσυχο, αλλά εξίσου καλό. Και αν κάνετε την οροφή γυψοσανίδας με φωτισμό, προσθέτει, επίσης, με τον όγκο του δωματίου.

Φως έπιπλα και λευκή οροφή δεν δίνουν την αίσθηση της «συμφόρησης» μικρό χώρο

Για το δάπεδο είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιήσετε ένα ελαφρύ χρώμα. Δεν κάνει «φορτίο» του χώρου, η οποία είναι μια μικρή κουζίνα στο Χρουστσόφ δεν είναι περιττή. Μετά από όλα, σε μια μικρή περιοχή που θέλετε να τοποθετήσετε ένα μέγιστο των επίπλων.

Φωτεινό δάπεδο δημιουργεί μια αίσθηση ελαφρότητας του εσωτερικού

Κουζίνα που στην Χρουστσόφ κάνει γραμμική - κατά μήκος ενός τοίχου ή γωνία - εκτός ντουλάπια μαζί δύο παρακείμενα τοίχους. Την ίδια στιγμή που τα έπιπλα δεν φαίνεται δυσκίνητη, αυτό μπορεί να γίνει με ανοιχτά χρώματα. Καλή σύγχρονη εκδοχή - δύο χρώματα προσόψεις: η πιο σκοτεινή κάνει ντουλάπια πόρτες πάτωμα και το φως - το κάτω μέρος.

Φωτεινό προσόψεις καλή «δουλειά» στις κουζίνες των 6-7 τ.μ.

Λοιπόν σε μικρούς χώρους δούμε γυάλινες πόρτες. Μπορούν να είναι σε ένα μεταλλικό πλαίσιο ή καθόλου χωρίς αυτό, το αποτέλεσμα είναι - ελαφρύ σχεδιασμό. Στο κάτω γυαλί ντουλάπια δεν έχει οριστεί, δεν είναι πρακτικό, αλλά στην κορυφή φαίνεται μεγάλη - λίγο έντονο φως, σκέδαση φωτός και προσοχή.

Οι γυάλινες πόρτες - ένας τρόπος για να κάνει τα έπιπλα πιο «ελαφριά»

Σε γενικές γραμμές, η οργάνωση των επιφανειών εργασίας στις κουζίνες στο Χρουστσόφ - είναι μια τέχνη. Σε ένα ή δύο μικρά τοιχώματα είναι απαραίτητο να τοποθετήσει το φούρνο, νεροχύτη και ψυγείο. επιφάνειες που παραμένουν μεταξύ τους εργασίας δεν είναι αρκετό. Για μια τέτοια περίπτωση να καταλήξει σε διαφορετικά επίπεδα πάγκους.

Πολυεπίπεδη πάγκων - ένας τρόπος για να αυξηθεί η επιφάνεια εργασίας του καθολικισμού

Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα συρόμενο πάγκο. Όταν διπλωθεί, που είναι κρυμμένα κάτω από την κύρια περιοχή εργασίας, και εάν είναι απαραίτητο θέσει προς τα εμπρός. Θα πάρετε πρακτικό και βολικό.

Retractable ή αναδίπλωση επιφάνεια του τραπεζιού - είναι βολικό

Συχνά, σε μια τόσο μικρή περιοχή θα πρέπει να δοθεί περισσότερη και ένα τραπέζι με καρέκλες. Δεδομένου ότι οι δίοδοι είναι αρκετά μικρό, παραγγείλετε ή να βρείτε ένα τραπέζι-top με στρογγυλεμένες γωνίες. Μώλωπες των κατοίκων του Χρουστσόφ θα είναι μικρότερη. Ο τραπέζι μπορεί επίσης να είναι επιπλέον αναδίπλωση μέρος που εκτείνεται από τον πυρήνα.

Μια άλλη επιλογή - να αγοράσει ένα γυάλινο τραπέζι. Αυτά τα έπιπλα, ακόμα και σε ένα μικροσκοπικό κουζίνα φαίνεται μεγάλη. Γυαλί που χρησιμοποιείται μετριάζεται, έτσι ώστε με προσεκτική χειρισμό τους τίποτα δεν θα συμβεί. Μια άλλη μέθοδος σχεδιασμού επιτρέπει να διευρύνουμε τα όρια του χώρου και να παίζουν με το φως - ανακλαστικές επιφάνειες. Μπορεί να είναι μια ποδιά κουζίνας του καθρέφτη ή μεταλλικά κεραμίδια, τώρα καθρέφτη στον τοίχο (βλέπε φωτογραφία παρακάτω).

Γυάλινο τραπέζι - η τέλεια λύση

Οι Καρέκλες επιλέγουν το φως που δεν ακαταστασία το χώρο στη συνεπτυγμένη κατάσταση. Υπάρχουν ορισμένα μοντέλα που προσθέτουν έως και το ένα το άλλο. Είναι ελαφρύ και συμπαγές.

Κόλπα που βοηθούν στην εξοικονόμηση χώρου

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην κουζίνα του Χρουστσόφ - για να βρουν ένα μέρος για ένα ψυγείο. Λοιπόν, αν έχετε μόνωση μπαλκόνι. Αυτό το θαύμα της τεχνολογίας μπορεί να σταθεί εκεί. Και αν όχι, είναι απαραίτητο να υπερέχει. Εάν οι κάτοικοι της ένα μικρό, μικρό ψυγείο μπορεί να οριστεί στο «δεύτερο όροφο» - να θέσει στην κορυφή της εξωτερικής υπουργικού συμβουλίου.

Βάλτε το υπουργικό συμβούλιο ψυγείο, που λαμβάνουν χώρα στην κορυφή

Θα πρέπει επίσης να κάνουν πλήρη χρήση του χώρου στις ντουλάπες. Είναι καλύτερα να ασχοληθεί με το θέμα διάφορα συστήματα αποθήκευσης. Κοστίζουν πολύ, αλλά επιτρέπει σε όλους να παραγγείλετε και να οργανώσει το χώρο με τον πιο πρόσφορο τρόπο.

Μπορεί να είναι ένα πρόβλημα με την τοποθέτηση των μικροκυμάτων: επιφάνειες εργασίας και τόσο λίγο. Είναι επίσης δυνατό να αυξηθεί υψηλότερα, καθιστώντας το ένα από το ράφι ντουλάπια χωρίς πόρτες - μόνο ένα φούρνο μικροκυμάτων.

Σύμφωνα με φούρνο μικροκυμάτων κάνει μια ειδική ράφι

Αν έχετε μεγάλη περβάζια, και δεν θέλετε να τους κρατήσει κάτω από τις επιφάνειες εργασίας, συσκευές κουζίνας μπορεί να τεθεί εκεί.

Περβάζι - δεν είναι ένα μέρος για τον εξοπλισμό

Για να κάνετε πλήρη χρήση των λίγων τετραγωνικών μέτρων στην κουζίνα Χρουστσόφ σημείωμα στο περβάζι του παραθύρου. Ακόμη και σε σπίτια πάνελ με πολύ μικρό πάχος των τοίχων, μπορείτε να αντικαταστήσετε την επιφάνεια εργασίας. Υπάρχουν πολλές επιλογές, επιλέξτε.

Να κάνει ανακαινίσεις κουζίνα στο Χρουστσόφ δεν είναι ο καθένας αποφασίζει να κλείσει τα θερμαντικά σώματα, τα οποία είναι συνήθως βρίσκεται κάτω από το παράθυρο. Αλλά δεν είναι όλα σήμερα θερμαίνονται με συμβατικά θερμαντικά σώματα. Υπάρχει θέρμανση δαπέδου, υπάρχει σοβατεπί θέρμανσης. Εάν είναι επιθυμητό, ​​τα θερμαντικά σώματα μπορούν να μεταφερθούν σε ένα άλλο τοίχωμα. Σε περίπτωση που δεν θα παρέμβει. Έτσι, αυτό το πρόβλημα έχει λυθεί, αν και με σημαντικό κόστος.

Φωτισμός στην κουζίνα πρέπει να είναι ένα πολυ-ζώνη, ειδικά σε ένα μικρό δωμάτιο. Συνήθως κάνουμε οπίσθιου φωτισμού που εργάζονται επιφάνειες, την προσάρτηση των σωληνωτούς λαμπτήρες στο κάτω μέρος του άνω θαλάμου. Είναι άνετα και λειτουργικά.

Φωτισμό της επιφάνειας εργασίας μέσω λαμπτήρων που συνδέεται με ένα κατώτερο τμήμα αρθρώνεται θυρίδες

Ξεχωριστά αναμμένο τραπεζαρία. Αρκετές μικρές λάμπες πάνω από τον πίνακα φαίνονται πιο οργανικά από έναν μεγάλο πολυέλαιο. Είναι σαν να τονίζει το μικρό μέγεθος της κουζίνας.

Το φωτιστικό σώμα μπορεί να τοποθετηθεί, αλλά το μικρό μέγεθος

Κάνοντας επισκευές στο hruschevke κουζίνα μην ξεχάσουμε εξαερισμού. Για ένα μικρό διάστημα ήταν άνετη αναπνοή και οσμές δεν εξαπλωθεί σε όλο το διαμέρισμα, θα πρέπει να έχετε καλό εξαερισμό. Προηγουμένως, μυρωδιές και υπερβολική υγρασία έξω μέσω των ρωγμών στα παράθυρα, και το ζεύγος πέρασε μέσα από τους τοίχους - είναι διαπερατό από υδρατμούς. Εξοικονόμηση ενέργειας έχει οδηγήσει στο γεγονός ότι τα ξύλινα παράθυρα άλλαξε σε πλαστικό, και είναι σχεδόν εντελώς σφραγισμένο, με μόνωση στους εξωτερικούς τοίχους του αφρού που κρατά καμία απολύτως ατμού. Επειδή για τη σωστή υγρασία στο διαμέρισμα χρειάζεται μια καλή κουκούλα. Είναι συνήθως συνδέεται με τα υπάρχοντα αεραγωγούς. Αν το σπίτι δεν παρέχει αεραγωγούς, να συνάπτουν τον τοίχο.

Ένα ισχυρό απορροφητήρας είναι απαραίτητη για την κανονική ατμόσφαιρα

Οποιαδήποτε περισσότερο ή λιγότερο σοβαρή επισκευή ξεκινά με την καταστροφή. Καθαρίστε την παλιά έπιπλα, αφαιρέστε το φινίρισμα. Οι σύγχρονες απαιτήσεις για την ποιότητα του φινίρισμα είναι τέτοια ώστε, θεωρητικά, είναι απαραίτητο να μειωθεί το γύψο στο κύριο τοίχο, και στη συνέχεια να ευθυγραμμίσει τους, σοβάτισμα φάρους.

Χρουστσόφ στην κουζίνα έτοιμη για την επισκευή

Αντικατάσταση των επικοινωνιών και των συστημάτων μηχανικής

Αλλά πριν από την έναρξη του στόκου είναι αναγκαία η αντικατάσταση όλων των επικοινωνιών και των συστημάτων μηχανικής. Σε αυτό το στάδιο, αντικαταστήστε την καλωδίωση, σύρμα τροφοδοτείται σε μέρη όπου έχει προγραμματιστεί να τεθεί συσκευές περιλαμβάνουν λάμπες. Ηλεκτρικά καλώδια που στο Stroebe - σκαλισμένα στον τοίχο του αυλακιού, το οποίο στη συνέχεια συγκαλύψει μια λύση γύψο.

Πρώτα κάνουν Stroebe στους τοίχους για τη νέα καλωδίωση

Στοιβάζονται τα καλώδια, κουτιά σύνδεσης που

Απαιτούμενη αλλαγή νερού και σωλήνες αποχέτευσης. Εάν η αναδιαμόρφωση της κουζίνας σε Χρουστσόφ θα φέρει νεροχύτη σε μια άλλη θέση, αυτό δεν μπορεί να αποφευχθεί. Αλλά ακόμα και αν παραμένει στην ίδια θέση, είναι απαραίτητο να αλλάξει το σωλήνα μέχρι το tie-in μετώπες. Στο ίδιο στάδιο μπορεί να αλλάξει σώματα θέρμανσης και του σωλήνα που εκτείνεται σε αυτές, εάν το σχέδιο τέτοια επιχείρηση.

Από τη στιγμή που γραμμή επικοινωνίας τους τοίχους. Για να γίνει αυτό, το γύψο ή γυψοσανίδας (όπως να ευθυγραμμιστούν οι τοίχοι διαβάστε εδώ) μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Την επένδυση τοίχου ποδιά κουζίνας ή διακοσμητικό σοβά εφαρμόζονται. (Πώς να βάλει το κεραμίδι στους τοίχους διαβάστε εδώ).

Πλακάκια ποδιά κουζίνας, που laminate

Στη συνέχεια θα πρέπει να λύσει ένα από τα κύρια καθήκοντα - να καθορίσει το ανώτατο όριο. Υπάρχουν διάφορες επιλογές:

  • αφαιρέστε το παλιό ασβέστη / χρώμα και στόκος για την ομαλή βάφεται κατάσταση?
  • κάνει μια ψευδοροφή γυψοσανίδας?
  • παραγγείλετε και να εγκαταστήσετε ψευδοροφές.

Διαφορετικές εκδοχές τελείωμα της οροφής προτείνουν μια διαφορετική ακολουθία των επισκευών στην κουζίνα. Εάν πρόκειται να ζωγραφίσει ή να ξεπλύνουν την vodoemulsionkoy οροφής, στόκος ανώτατο όριο είναι απαραίτητο, μαζί με τοίχους. Γύψος συλλέχθηκαν πριν από την ευθυγράμμιση των τοίχων, και την ένταση τοποθετημένα μετά τα τοιχώματα ευθυγραμμισμένα, και τελείωσε όλη τη βρώμικη δουλειά. Μερικές φορές, ακόμη και μετά οι τοίχοι τελειώσει.

Οι τοίχοι είναι επενδεδυμένα, επίχρισμα, έτοιμοι για την εγκατάσταση των ελαστικών ψευδοροφών

Δημοφιλής τα τελευταία ζεστό πάτωμα. Τα διαμερίσματα είναι πολύ άνετα - η ηλεκτρική θέρμανση. Κάτω από το κεραμίδι είναι πιο βολικό να βάλει τα χαλιά καλώδιο, υπό laminate ή λινέλαιο - φιλμ άνθρακα. Αν έχετε αυτόνομη θέρμανση, είναι δυνατόν να κάνει το νερό ζεστό πάτωμα. Χρησιμοποιείται για την ενδοδαπέδια θέρμανση κεντρική θέρμανση απαγορεύεται. Έχει μια πολύ υψηλή υδραυλική αντίσταση και απλά κλειδώνει την κίνηση του ψυκτικού διαμέσου του σωλήνα ανύψωσης. Επίσης, με την άνεση του δαπέδου θέρμανση του νερού πηγαίνει σχεδόν κρύο και οι γείτονες θα παγώσει.

Όταν το σύνολο των εργασιών κατασκευής έχει τελειώσει, συλλέγουν κουζίνα

Στο πάτωμα της κουζίνας είναι συνήθως τοποθετείται πλακάκι ή laminate καλής ποιότητας. Οικονομία έκδοση - λινέλαιο. Κάτω από οποιοδήποτε τύπο επικάλυψης απαιτεί μια επιφάνεια με διαφορές ύψος μικρότερο από 5 mm ανά τετραγωνικό μέτρο. Υψηλή διαφορική απαιτείται ευθυγράμμιση. Η πιο συνηθισμένη επιλογή - μια συσκευή η συγκεκριμένη κονίαμα. ελάχιστο πάχος του - 3 εκατοστά Σε αυτό το πάχος, δεν θα ραγίσει .. Απλά να έχετε κατά νου ότι δεν είναι όλα Χρουστσόφ μπορεί να χύσει το συμβατικό σκυρόδεμα. Τα σπίτια χτίστηκαν εδώ και πολύ καιρό και φέρουσα ικανότητα των τοίχων μπορεί να είναι ανεπαρκής. Θα πρέπει να ορίσετε στην επιχειρησιακή οργάνωση, ποιο είναι το περιθώριο ασφαλείας στο σπίτι σας. Αν βαρύ σκυρόδεμα πάρα πολύ βάρος, μπορείτε να συμπληρώσετε ελαφρύ σκυρόδεμα ή να κάνετε ξηρό κονίαμα - το πάτωμα να ορίσει ένα συγκεκριμένο πρόστιμα μπλοκ σε αυτό δύο στρώσεις γυψοσανίδας.

Τελευταίες πινελιές - το τραπέζι της κουζίνας, καρέκλες και καναπέδες. ανακαίνιση κουζίνας στην Χρουστσόφ έληξε

Μόλις το δάπεδο είναι κατασκευασμένο, αυτό συμβαίνει στο τελικό στάδιο της τελικής επεξεργασίας τοίχους, αν αυτό επιλεγμένη ταπετσαρία. Πώς να κρεμάσει ταπετσαρία διαβάσετε εδώ. Το τελευταίο στάδιο της ανακαίνισης της κουζίνας σε Χρουστσόφ - εγκατάσταση πρίζες, διακόπτες. Σε αυτό το στάδιο, να φέρει τα έπιπλα και να το εγκαταστήσετε. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι η ανακαίνιση της κουζίνας σε Χρουστσόφ πάνω.

ιδέες Φωτογραφία επιδιόρθωση Χρουστσόφ στην κουζίνα

Αν Χρουστσόφ ζωντανά δύο τόσο μικρό τραπέζι είναι επαρκής

Πολύ φωτεινό και πολύ εύκολο να πάρει τα τρόφιμα

Για να τοποθετήσετε ανάμεσα στον τοίχο και το ψυγείο ήταν άδειο, δεν μπορείτε να κάνετε ένα ειδικό ράφι pull-out

Κρεμώδης σχεδίαση κρέμα ευχάριστο στο μάτι και δεν είναι απολύτως ενοχλητικό

Όταν κάνετε την κουζίνα το κύριο πράγμα - μην το παρακάνετε με το χρώμα τόνους. Θα πρέπει να υπάρχει λίγη

Αν αποφασίσετε να κάνετε τις προσόψεις φωτεινό, όλα τα άλλα χρώματα - ουδέτερη

φάσμα μπλε χάλυβα - σχεδόν κλασικό. Θα είναι καλή στην κουζίνα, με νότιο προσανατολισμό

Μοντέρνο σήμερα ένα σύγχρονο στιλ - καθαρές γραμμές χωρίς διακοσμητικά στοιχεία

Λευκή κουζίνα με μικρές μαύρες αποχρώσεις - είναι πάντα σχετικές

Μπεζ και καφέ χρώματα - μια άλλη παραδοσιακή επιλογή για μια μικρή κουζίνα (υπουργικού συμβουλίου σωστά - αυτό είναι ένα ψυγείο, και κάτω από αυτό - ένα κουτί για τα λαχανικά)

Δύσκολο να κάνουν καραμέλα από Χρουστσόφ, αλλά ο οδηγός στα δεξιά! Μπράβο!

Ο ήρωας αυτού του άρθρου εξοικονομήσει χρήματα για τα επόμενα χρόνια Αγοράστε διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων σε ένα σπίτι από τούβλα. «Έτσι, τι Χρουστσόφ, αλλά έχει τη δική του! - αναφώνησε. - Εδώ είναι μια μικρή podnakoplyu - επισκευές ξεκινήσει ". Αλλά κοιτάζοντας την κατάσταση γύρω, το κύριο πράγμα ήταν - για να μην χάσουν την καρδιά και να μην χάνουν τον ενθουσιασμό.

Η ζωή ήταν δυνατό, αλλά όπως συχνά συμβαίνει με τεχνίτες, τα χέρια άρχισαν να φαγούρα μπροστά από το χρόνο. Αποφασίστηκε η επισκευή να γίνει σταδιακά και συγκέντρωση χρημάτων.

Κοιτώντας προς το μέλλον, θα ήθελα να πω ότι η διαδικασία διήρκεσε όχι λιγότερο από 3 χρόνια. Και αυτό είναι το πώς ήταν.

Επισκευή Χρουστσόφ στα χέρια τους

Ξεκινήστε τη μετατροπή του πλοιάρχου της ιδιοκτησίας αποφάσισε με μπάνιο και τουαλέτα, 2 mikroprostranstv συνδυάζει σε κάτι σαν μια κανονική τουαλέτα. Για να ευθυγραμμίσετε τα τείχη της πιο κατάλληλη και εύλογη άνθρωπος που βρέθηκαν δέρμα ανθεκτικό στην υγρασία γυψοσανίδα.

Προφίλ από ανθεκτικό μεταλλικό διαμόρφωσε το πλαίσιο κάτω από το νεροχύτη.

Νέες θερμοσίφωνα και διαχωρισμού νερού. Πάνω - ζεστό, στο κάτω μέρος - κρύο.

βάθρο λουτρό κλείσει επιτυχώς μετώπες ζεστό νερό.

Πλακάκια, φωτισμό, ράφια και ένας καθρέφτης (κατόπιν αιτήματος της συζύγου του).

Για να επιδιορθώσετε τα υπόλοιπα δωμάτια και επέλεξε έναν άνθρωπο gipsokaton.

Διάρκεια κάτω από το προφίλ τηλεόραση και εξειδικευμένες.

Σύμφωνα με τον πλοίαρχο, στο χρώμα του εσωτερικού σχεδιασμού και της συζύγου εργαστεί.

OSB τη δυνατότητα να θέσει ένα πάτωμα laminate χωρίς προβλήματα. Επισκευές στην κρεβατοκάμαρα πάνω.

Και ήταν η σειρά του διαδρόμου. Και γύψο από αυτό το κύριο εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα! Ο ίδιος παραδέχεται ότι έχει χάσει σχεδόν 7 εκατοστά του χώρου από τον τοίχο, αλλά δεν μετανιώνω, γιατί ξεφλούδισμα των παλαιών γύψο και τον νέο διαπραγμάτευση είναι δύσκολη χωρίς ειδικούς.

Στο δάπεδο - ένα φύλλο πλαστικού με τη μετάβαση στο κεραμίδι.

Τελικοί. Δοκάρια στην οροφή της falshdereva, φανάρια, διακόσμηση τοίχου τεχνητή πέτρα ...

Ποιος κάνει επισκευές στην κουζίνα ξέρει πώς αυτό χρονοβόρα διαδικασία.

Μυστηριώδεις παράθυρο στο μπάνιο έκλεισε με επιτυχία αφρό.

Ο άνθρωπος εν μέρει εκ νέου σχεδιασμένη αίθουσα μήκους umenishiv του τοίχου ανάμεσα στην κουζίνα και σαλόνι.

Πλακάκια στο πάτωμα Πανέμορφο! Ποδιά τοίχο από γυψοσανίδα, εκτίθενται λάκα-νεροχύτη.

Με τη μορφή ενός λευκού τοιχοποιία από τούβλα και πλαισιωμένο τοίχο που συνδέει την κουζίνα και το καθιστικό.

Ψυγείο απόλυτα ταιριάζει στην θέση. Κουζίνα δεν ξέρει!

Μπράβο γενναία diy! Πόσο θα πρέπει να έχετε δύναμη, την ικανότητα και την υπομονή για να τα χέρια τους για να κάνουν τις επισκευές σε ένα παλιό διαμέρισμα ... Δεν κουράζομαι να θαυμάσετε αυτούς τους ανθρώπους.

Στείλτε αυτή εμπνευσμένη ιστορία ενός φίλου, για να μοιραστείτε μαζί τους το άρθρο!

Του αρέσει να φωτογραφίζει την ομορφιά της φύσης, απολαμβάνει hendmeydom. Γιος Βάνια έμαθε η μητέρα μου να ασχοληθεί με τις δουλειές του σπιτιού χωρίς κόπο Μαρίνα ξέρει πώς να πάρει τα πιο επίμονους λεκέδες και να καθαρίσει το σπίτι μέσα σε λίγα λεπτά. Ενδιαφέρον πιο οξεία, μια ποικιλία θεμάτων ζωή δεν είναι ποτέ εκτός από το γεγονός ότι νοιάζονται κοντά! Αγαπημένο βιβλίο Μαρίνα - «Όσα παίρνει ο άνεμος» από τον Μ Μίτσελ.

Επισκευή εξαιρετική. Μπράβο! Αλλά για να ζήσει για τρία χρόνια όσον αφορά την επισκευή - ο εχθρός δεν θέλει.

Παιδιά, ο τύπος κάνει! Όλα από μόνη της! Της; Made καραμέλα! .

Γεύσεις διαφέρουν, βέβαια, αλλά το γεγονός ότι ο ίδιος έκανε όλα ο ίδιος εντολές σεβασμό

Διάδρομος με φώτα και falshkamnem απλά απαίσιο. Δεν μου άρεσε το χρώμα του υπνοδωματίου σε όλα άθλιο.

Και στην Χρουστσόφ μας αρχικά δεν το παράθυρο ήταν στο μπάνιο. Έτσι, μου άρεσε ακόμη και την ιδέα με ένα παράθυρο στο φως της ημέρας στο μπάνιο δεν περιλαμβάνονται. εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, όπως αποδεικνύεται. Στην πραγματικότητα, έχω καιρό συνειδητοποιήσει την ιδέα της για την επέκταση της περιοχής: στην κουζίνα, αφαιρώντας τα μισά από τα τείχη των κουζίνα, αλλά στο διάδρομο - εντελώς εγκαταλείψει το διαμέρισμα. Ακόμη και οι γείτονες ήρθαν με τα αποτελέσματα των επιθεωρήσεων, να λάβει υπόψη της για την αναδιαμόρφωση του Χρουστσόφ του.

Καλό απόγευμα, υπήρχε πολλές ερωτήσεις μετά βλέποντας τη σκηνή. Αρχηγός: ο οποίος ζει σε ένα διαμέρισμα; - ένα, τότε ταιριάζει, αλλά όπου ντουλάπια για τα ρούχα, τα σκεύη, τα παπούτσια; Σε περίπτωση που το γραφείο; όπου το τραπέζι, γιατί μόνο η κουζίνα-πρωινό. Υπάρχει άδεια για την ανοικοδόμηση; - την τοποθέτηση του διαδρόμου (για να φιλοξενήσει το ψυγείο), για τον καθορισμό παράθυρο εξαερισμού στο μπάνιο; (από την προμήθεια - σύστημα εξαερισμού είναι απαραίτητη σε κάθε δωμάτιο, ειδικά στο μπάνιο και κουζίνα), το πέρασμα στην κουζίνα μέσα από μια πόρτα τρυπημένα στο σαλόνι, και την πόρτα που είναι; ?, διαφορετικά, δεν υπάρχει υπηρεσία του φυσικού αερίου δεν θα δώσει το νεύμα σε ένα ανακατασκευή); Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις και οι απαντήσεις μπορεί να δει στις φωτογραφίες. Σαφή απάντηση - δεν αρέσει Χρουστσόφ, ζουν σε μια πιο άνετη διαμονή, αλλά ο στόχος είναι να γίνει ένα φίλο, ως στόχο να δείξει τις δυνατότητες, έτσι ώστε όταν αυτές οι ευκαιρίες νόμιμα, βολικό ανασυγκρότηση, εκτός από την προβολή διακοσμητικά υλικά; - Αυτό δεν είναι πρόβλημα, μπορεί να είναι τα πάντα. Παρόμοια επισκευές - όλη την ώρα, δεν υπάρχει τίποτα νέο.

... φούρνο μικροκυμάτων και πέταξαν μακριά ... τότε μπορούμε να θαυμάσουμε. :))

Το παράθυρο δεν είναι απαραίτητο να κλείσει το μπάνιο. Ο μύκητας σχηματίζεται. Μυστηριώδεις κουτί ....

Πώς να κάνει μια μεγάλη και ανέξοδη επισκευές στο «Χρουστσόφ». φωτογραφία

Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα όταν αυτοί που είχαν την ευκαιρία, απέκτησε τεράστιο διαμέρισμα, με ψηλά ταβάνια, μπαλκόνια και βεράντες. Και τώρα, λόγω των πολύ υψηλών και διαρκώς αυξανόμενες τιμές για υπηρεσίες κοινής ωφελείας και των φόρων ακίνητης περιουσίας, εκείνοι που ζουν σε «Χρουστσόφ», ίσως, ήταν ακόμη στη νίκη.

Ωστόσο, ακόμη και σε ένα τόσο μικρό διαμέρισμα θα ήταν επιθυμητό να γίνει μια φυσιολογική και σχετικά φθηνό επισκευή. Εδώ, σας προσφέρουμε ένα εικονογραφημένο ιστορία της επισκευής στο πρότυπο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, «Χρουστσόφ».

Ξεκινάμε με την κουζίνα. Στο σχέδιο του διαμερίσματος μπορεί να δει κανείς ότι στην κουζίνα, με έκταση 5,9 τετραγωνικά προβληματική χώρα, ακόμη και ψυγείο.

Ωστόσο, εμείς εκπροσωπούμε το εξής: αν Do η είσοδος στην κουζίνα από το δωμάτιο, τότε είναι δυνατόν να κρύψει το ψυγείο στην εσοχή πρώην διάδρομο, και η πίσω πλευρά του διαδρόμου μπορεί να κανονιστεί μια τέτοια μικρή ντουλάπα.

Αυτή η φωτογραφία δείχνει την κατάσταση του διαμερίσματος πριν από την ανακαίνιση. Όσον αφορά την επισκευή - την κατεδάφιση των εσωτερικών τοίχων, αντικατάσταση των παραθύρων και θυρών, την εγκατάσταση των υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Και εδώ είναι το πώς το σαλόνι, το ίδιο μετά από επισκευή. Η νέα είσοδος στην κουζίνα για να βοηθήσει την καλύτερη οργάνωση μικρό χώρο - μπορείτε να δείτε πόσο καλά που βρίσκεται το ψυγείο σε μια νέα θέση.

Σε μια μικρή εσοχή στον αντίθετο τοίχο από την κουζίνα - σε ένα πρώην ντουλάπι, το κρεβάτι είχε τοποθετηθεί. Κάτω από αυτό πραγματοποιήθηκε επίσης μια μερική κατεδάφιση του τοίχου και κινήθηκε προς το χώρισμα σε ένα μικρό δωμάτιο.

Εδώ είναι το μπάνιο πριν και μετά την επισκευή: ακόμη χωρέσει ένα στενό πλυντήριο ρούχων!

Παλιά μπαλκόνι, χάρη στην εφευρετικότητα των ιδιοκτητών, έχει αποκτήσει ένα ελαφρύ ευρωπαϊκό στυλ.

Και εδώ είναι το διάδρομο μετά την ανακαίνιση.

Περίτεχνα ανάπλασης και ακριβή επισκευής επιτρέπεται να δημιουργήσουν σε αυτό το παλιό σπίτι καθαρό και φρέσκο ​​χώρο.

Παρά το γεγονός ότι, σε αυτό το σπίτι υπάρχει μια τολμηρή επαναστατική σχεδιαστικά στοιχεία, τα οποία είναι τόσο λάτρης της μας εκπλήσσει περιοδικά μόδας, το διαμέρισμα να πάρει ζεστό και λειτουργικό, είναι μια επιθυμία να δει το σπίτι της.

HIGHLIGHTS:

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ:

Νέα από τους εταίρους

Δημοσιεύσεις υπό τον τίτλο «Blogs» δεν είναι συντακτικό και αντανακλούν μόνο τις απόψεις του συγγραφέα, αναθεώρηση που δεν μπορούν να διαχωριστούν.

1

Leave a Reply

75 − 71 =