Διαστάσεις Μονάδες από πυριτικό άλας

μπλοκ αερίου πυριτική: Διαστάσεις

Gazoblok - ένα νέο υλικό για το κτίριο, το οποίο χρησιμοποιείται στην κατασκευή όλων των εγκαταστάσεων μπορεί να φανταστεί κανείς.

μπλοκ Μέγεθος πυριτικό και μικρή μάζα και έτσι ένα μεγάλο ποσό, να είναι εύκολο να τα μετακινήσετε, και εύκολο στην εγκατάσταση. Επιπλέον, αυτές οι τεχνητές πέτρες έχουν εξαιρετική αντοχή στην υγρασία και ηχομόνωση σε χαμηλό κόστος τους.

Οι παράμετροι των προϊόντων πορομπετόν

Μία μέθοδος για την εκτέλεση τσιμεντόλιθους δύσκολη και συνίσταται στην προσθήκη στο μίγμα της άμμου που αποτελείται από χαλαζία και ασβέστη και τσιμέντο, σκόνη αλουμινίου με προσθήκη νερού. σκόνη αλουμινίου αντιδρά με την άσβεστο με την απελευθέρωση υδρογόνου και οξυγόνου. Ως αποτέλεσμα ο όγκος του διαλύματος αυξάνεται.

Όταν στερεοποίηση του διαλύματος καθίσταται αρκετά ισχυρή, να υπόκεινται σε απλότητα στην επεξεργασία. Επίσης, πυριτικό μπλοκ του φυσικού αερίου δεν εγκατασταθούν κατά τη διάρκεια της ωοτοκίας. Επίσης από το σπίτι Gazbloki αναπνέει, που τους επιτρέπει να «αναπνεύσει» και είναι σε θέση να απορροφήσουν την υγρασία στο δωμάτιο, που χωρίζει το έξω.

Gazoblok δεν φοβάται μύκητες και μούχλα, καθώς και πρόδρομοι δείκτες της εξοικονόμησης θερμότητας, η οποία αντιστοιχεί με το τούβλο σε αναλογία 1: 4.

Κατ 'όγκο, πρότυπο πυριτικό μπλοκ, σε μάζα 22 kg και παρόμοιες παραμέτρους, ισούται με τον όγκο των τούβλων 18, που έχει μάζα 63 χιλιογράμμων.

Μεγέθη που καθορίζεται gazoblokov χύτευση πλάτος, στις περισσότερες περιπτώσεις 600 χιλιοστά και το πλάτος και το ύψος τους εξαρτάται από την κοπή τους σε ειδικά μηχανήματα. Κατά προτίμηση έχουν ύψος 200 χιλιοστών.

Το πορομπετόν μπορεί να είναι είτε λεία ή έχουν τέλος πρόσωπα στο προφίλ «groove-grebeka». Προμήθεια gazoblokov διενεργείται μέγεθος παλέτας 1000 mm χ 1200 mm.

Μονάδες από πυριτικό άλας. Το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του υλικού

1

Αυτό το υλικό έχει σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και είναι δημοφιλής στην αγορά των κατασκευών στη χώρα μας. Χαρακτηρίζεται από ελάχιστο βάρος, το οποίο διευκολύνει ανέγερση των τοίχων και επίσης παρέχει αξιόπιστη εσωτερικό μόνωση λόγω της πορώδους δομής. Επιπλέον, πυριτικό μπλοκ του φυσικού αερίου προσελκύσουν αγοραστές προσιτή τιμή από ευνοϊκά με εκείνα από τούβλα ή ξύλο.

Είναι φυσικό ότι το δομικό υλικό έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, καθώς και τις λεπτομέρειες της εφαρμογής. Ως εκ τούτου, παρά το χαμηλό κόστος, η χρήση των μπλοκ από σκυρόδεμα δεν gazoselekatnogo πάντα κατάλληλα. Για να κατανοήσουμε καλύτερα αυτές τις λεπτές αποχρώσεις, είναι λογικό να εξετάσει λεπτομερώς τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά του υλικού.

Το υλικό παράγεται χρησιμοποιώντας μια μοναδική τεχνολογία. Συγκεκριμένα, τα τεμάχια που παράγονται από αφρισμού, η οποία τους δίνει μια κυψελοειδή δομή. Για το σκοπό αυτό, με τη μορφή από το μίγμα τροφοδοσίας προστίθεται σε ένα παράγοντα φουσκώματος, όπως οποία είναι συνήθως μια πούδρα αργιλίου. Ως αποτέλεσμα, οι πρώτες ύλες αυξάνεται σημαντικά σε όγκο, τα κενά που σχηματίζονται.

Για την παρασκευή του αρχικού μείγματος, συνήθως χρησιμοποιείται μια σύνθεση:

υψηλής ποιότητας τσιμέντο, όπου το περιεχόμενο πυριτικό κάλιο υπερβαίνει 50%.

Sand με 85% χαλαζία περιεχόμενο.

Lime, με οξείδιο του μαγνησίου και του ασβεστίου περισσότερο από 70%, και σβέσης έως 15 λεπτά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συμπερίληψη στο μίγμα του τσιμέντου δεν είναι μια απαίτηση, αλλά αν χρησιμοποιούνται σε μικρές ποσότητες.

Σκλήρυνση ολοκληρώνεται σε τετράγωνα αυτόκλειστο κλιβάνους όπου η υψηλή πίεση δημιουργείται και θερμοκρασίας.

που χαρακτηρίζεται από τέτοιες τεχνικές παράμετροι για πυριτικό μπλοκ:

χύμα βάρος από 200 να 700 μονάδες. Αυτό το σχήμα πυκνότητα κυψελοειδές σκυρόδεμα ξηρό πάνω στο οποίο υπάρχει σήμανση μπλοκ.

αντοχή σε θλίψη. Η τιμή αυτή ποικίλλει B0.03-B20, ανάλογα με την προβλεπόμενη χρήση.

θερμική αγωγιμότητα. Αυτές οι τιμές βρίσκονται στο εύρος 0,048 έως 0,24 W /m, και εξαρτάται άμεσα από την πυκνότητα του προϊόντος.

διαπερατότητας ατμού. Αυτή η αναλογία είναι 0,30 έως 0,15 mg / Ρα και επίσης ποικίλλει ανάλογα με την αύξηση της πυκνότητας.

συρρίκνωση. Εδώ, οι βέλτιστες τιμές ποικίλουν εντός 0.5-0-7, ανάλογα με τα αρχικά υλικά και τεχνικές κατασκευής.

κατάψυξης κύκλους. Αυτό παγετό που παρέχει μπλοκ κατάψυξη και απόψυξη χωρίς βλάβη στη δομή και τη δύναμη ιδιότητες. Με αυτά τα κριτήρια, πυριτικό μπλοκ εκχωρηθεί ταξινόμηση των F15 για να F100.

Θα πρέπει να διευκρινισθεί ότι δεν υπάρχει καμία αναφορά δίνεται αναγνώσεις και μέσες τιμές, η οποία μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με την τεχνολογία παραγωγής.

αντοχή σε θλίψη

Ξήρανση συρρίκνωση

Φυσικά, ότι οι κατασκευαστές παράγουν αέριο πυριτικό μπλοκ διαφορετικών μεγεθών. Ωστόσο, οι περισσότερες εταιρείες προσπαθούν να ακολουθήσουν τις καθιερωμένες νόρμες GOST αριθμημένα 31360 όπως τροποποιήθηκε 2007 έτους. Υπάρχουν ταχθείσας διαστάσεις του τελικού προϊόντος:

Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι η διακύμανση του μήκους και της διαγωνίου, η οποία περιλαμβάνει τα τελικά προϊόντα επιτρέπεται σύμφωνα με GOST 1-δεύτερη ή 2-πρώτη κατηγορία.

Ο αριθμός των μπλοκ για τοιχοποιίας 1m3

Γνωρίζοντας τα τυποποιημένα μεγέθη, είναι δυνατόν να υπολογιστεί πόσα δαπανώνται για πυριτικό μπλοκ του φυσικού αερίου 1m3 τοιχοποιία. Αυτές οι υπολογισμοί είναι δεσμευτικές και θα βοηθήσει να καθορίσει το ακριβές ποσό που απαιτείται για την κατασκευή υλικών.

Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να μετατρέψετε ένα κόμμα μπλοκ στην επιθυμητή μονάδα μέτρησης και να καθορίσει πόσα κυβικά μέτρα καταλαμβάνει μία μονάδα.

Τα πιο κοινά προϊόντα στην αγορά έχουν τέτοιο μέγεθος: 600 * 200 * 300. Μεταφράζουμε χιλιοστά σε μέτρα, και παίρνουμε 0,6 * 0,2 * 0,3. Για τον προσδιορισμό του όγκου ενός ενιαίου μπλοκ, πολλαπλασιάζουμε τον αριθμό και να 0.036 m3. Στη συνέχεια, χωρίζουν το προκύπτον κυβικό μέτρο ανά ψηφίο.

Το αποτέλεσμα είναι ο αριθμός 27,7, μετά την στρογγυλοποίηση δίνει 28 πυριτικού μονάδες ανά κυβικό μέτρο της τοιχοποιίας.

υλικό βάρους

Κατασκευαστικά βάρος μονάδας ποικίλλει ανάλογα με την πυκνότητα του τελικού προϊόντος. Κρίνοντας από τη σήμανση, μπορείτε να επιλέξετε ένα βάρος:

D400. Μάζα 5-21 kg.

D500 / D600. Βάρος - 9.30 kg.

D700. Βάρος - 10-40 kg.

Εκτός από την πυκνότητα, μια θεμελιώδης αλλαγή στον παράγοντα βάρους θεωρείται ότι είναι το συνολικό μέγεθος του τελικού μονάδας.

600 x 200 x 300

600 χ 100 χ 300

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των πυριτικών σκυροδέματος

Όπως και με κάθε μπλοκ πυριτικού αερίου οικοδομικό υλικό έχουν δυνατά και αδύνατα σημεία. τέτοιες στιγμές μπορεί να αποδοθεί στα θετικά χαρακτηριστικά:

Πυριτικό σκυρόδεμα έχει χαρακτηριστεί ως άκαυστα υλικά και μπορεί να αντέξει τις φλόγες μέχρι 5 ώρες, χωρίς αλλαγή στο σχήμα και τις ιδιότητες.

Μεγάλες διαστάσεις παρέχουν ταχεία κατασκευή των δομών τοιχώματος.

Τα μπλοκ έχουν ένα συγκεκριμένο χαμηλό βάρος, το οποίο απλοποιεί σημαντικά τη διαδικασία εργασίας.

Στην παραγωγή χρησιμοποιεί μόνο φυσικά υλικά, έτσι ώστε οι αέριο πυριτικό μπλοκ είναι ασφαλή για το περιβάλλον.

Μία πορώδης δομή παρέχει μία υψηλή τιμή θερμικής μόνωσης χώρου.

Υλικό εύκολα σε επεξεργασία, η οποία βοηθά να χτίσει έναν τοίχο με μια σύνθετη γεωμετρία.

Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Καλά απορροφούν την υγρασία, η οποία μειώνει τη διάρκεια ζωής.

Αίτηση συμπλέκτη ειδικές κόλλες.

Υποχρεωτική εξωτερική διακόσμηση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ένα γερό θεμέλιο απαιτείται για πυριτικό μπλοκ. Στις περισσότερες περιπτώσεις, απαιτείται ενισχυτική ζώνη.

Και τα δύο υλικά ταξινομούνται ως πορώδες μπετόν, έτσι ώστε να έχουν σχεδόν πανομοιότυπη δομή και ιδιότητες. Πολλοί κατασκευαστές πιστεύουν ότι το πυριτικό αερίου και πορομπετόν - δύο ονόματα για ένα υλικό. Ωστόσο, αυτό είναι παραπλανητικό. Όταν ομοιότητα, κυτταρική σκυροδέματα έχουν μια σειρά από ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τα οποία καθορίζει η περαιτέρω χρήση και τις προδιαγραφές τους.

Ειδικότερα, στην κατασκευή πορομπετόν σκλήρυνσης αφήνεται φυσική εξωτερική μονάδα για gazosilikata - αυτόκλειστο κλίβανο είναι επιτακτική ανάγκη. Επιπλέον, οι τσιμεντόλιθους στο κύριο συστατικό συνδετικό υλικό είναι ένα τσιμέντο, σε πυριτικό αναλόγων - ασβέστη. Η χρήση των διαφόρων συστατικών επηρεάζουν το χρώμα των τελικών μπλοκ.

Αν μιλάμε για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, μπορείτε να δείτε αυτές τις διαφορές:

Πυριτικό μπλοκ έχουν μια ομοιόμορφη κατανομή των κοίλων κυττάρων, η οποία παρέχει υψηλή αντοχή.

Βάρος τσιμεντόλιθους είναι πολύ περισσότερα που πρέπει να ενισχύσει τα θεμέλια κατά τη διάρκεια της κατασκευής.

Από την άποψη της θερμικής μόνωσης, αέριο πυριτικό μπλοκ ξεπεράσουν τα αεριούχα.

Πορομπετόν απορροφά την υγρασία καλύτερα, επιτρέποντας μεγαλύτερο αριθμό κύκλων κατάψυξης.

Πυριτικό μπλοκ έχουν μια συνεπής γεωμετρία μπορεί να απλοποιηθεί ως αποτέλεσμα της τελικής επεξεργασίας κατασκευές τοίχων.

Όσον αφορά την αντοχή των υλικών πανομοιότυπα και μπορεί να χρησιμεύσει πάνω από 50 χρόνια.

Εάν η απάντηση στο ερώτημα: «Τι είναι καλύτερο», Μονάδες από πυριτικό άλας έχει πολύ περισσότερα τεχνικά πλεονεκτήματα. Ωστόσο, η τεχνολογία κατασκευής αναγκάζει να αυξήσει το κόστος των τελικών προϊόντων, έτσι ώστε πορομπετόν είναι φθηνότερα. Ως εκ τούτου, όσοι επιθυμούν να χτίσουν ένα σπίτι της ποιότητας και της σύγχρονης πυριτικό υλικό που επιλέγεται αερίου, που επιθυμούν να σώσει την κατασκευή - προτιμούν πορομπετόν.

Έτσι, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη η χρήση της περιοχής: σε περιοχές με υψηλή υγρασία, η διάρκεια ζωής των μπλοκ πυριτικού αερίου μειώνεται σημαντικά.

Γύψος τοιχώματα του πυριτικού μπλοκ

Σοβάτισμα τοίχων περιλαμβάνει την τήρηση ορισμένων κανόνων και κανονισμών. Ειδικότερα, η εξωτερική σχεδίαση πραγματοποιείται μόνο μετά την ολοκλήρωση των εσωτερικών εργασιών. Διαφορετικά, στο όριο gazosilikata και γύψο στρώμα θα σχηματίσει ένα στρώμα συμπυκνώματος, η οποία θα προκαλέσει ράγισμα.

Επιπλέον, δεν συνιστάται η χρήση ενός συμβατικού κονιάματος τσιμέντου-άμμου. Block απορροφούν την υγρασία, αφήνοντας μόνο το ξηρό στρώμα. Ως εκ τούτου, μόνο ένα ειδικό μίγμα που θα χρησιμοποιηθεί για σοβάτισμα.

Αν μιλάμε για την τεχνολογία του έργου μπορεί να χωριστεί σε τρία κύρια στάδια:

Η εφαρμογή του στρώματος ασταριού για τη βελτίωση της πρόσφυσης.

Εγκατάσταση ενισχυτικού πλέγματος του fiberglass.

Για φινίρισμα είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα μίγμα πυριτικού και σιλικόνη γύψο, οι οποίες έχουν εξαιρετική ευκαμψία. Εφαρμόστε γύψο σπάτουλα μίγμα Umino πάνω ενισχυτικού πλέγματος. Το ελάχιστο πάχος του στρώματος 3 εκατοστών, κατ 'ανώτατο όριο - 10. Στην τελευταία περίπτωση, πολλές στρώσεις σοβά εφαρμόζεται.

Κόλλα για πυριτικό μπλοκ

Η δομή του υφάσματος περιλαμβάνει τη χρήση ειδικών συγκολλητικών στην κατασκευή των δομών τοιχώματος. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ειδικοί συστήνουν να πάρει την κόλλα και τα μπλοκ στο σετ, για να αποφευχθεί η σύγκρουση και τα υλικά για να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή πρόσφυση. Κατά την επιλογή ενός συγκολλητικού, είναι αναγκαίο να εξετάσει την εποχή της σκλήρυνσης της σύνθεσης. Μερικά μίγματα πιάνεται για 15-20 λεπτά, αλλά αυτό δεν αποτελεί ένδειξη της ποιότητας της κόλλας. Ο βέλτιστος χρόνος ρύθμιση - 3-4 ώρες.

Αν μιλάμε για συγκεκριμένα ονόματα, είναι δυνατόν να δώσουν προσοχή σε αυτές τις μάρκες κόλλα:

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διάφορες κόλλες που χρησιμοποιούνται για το καλοκαίρι και το χειμώνα κατασκευή. Στη δεύτερη περίπτωση, ένα μίγμα από ειδικά πρόσθετα προστίθενται, η συσκευασία υπάρχει μια αντίστοιχη σήμανση.

Αυτές οι πληροφορίες είναι συνήθως υποδεικνύεται από τον κατασκευαστή και ποικίλλει 1,5-1,7 kg. Είναι απαραίτητο να διευκρινισθεί ότι οι ανωτέρω τιμές είναι σχετικές μόνο για τις οριζόντιες επιφάνειες: για cubing κατανάλωση κόλλας θα είναι σημαντικά υψηλότερο. Μέσες τιμές της κατανάλωσης κόλλας από 1m3 για τον καθορισμό των γύρω 30 kg.

Σημειώστε ότι αυτή είναι οι υπολογισμοί των παραγωγών, οι οποίες μπορεί να διαφέρουν από τις πραγματικές τιμές. Για παράδειγμα, επαγγελματίες κατασκευαστές υποστηρίζουν ότι 1m3 τούβλα τοιχοποιίας από πυριτικό διαρκεί τουλάχιστον 40 kg. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η πλαστική σύνθεση γεμίζει όλα τα κενά και τις ατέλειες του τελικού μονάδας.

Αξιολόγηση Ανεξάρτητοι παραγωγοί

Πριν από την κατασκευή, είναι σημαντικό να επιλέξετε κατασκευαστής των υλικών, η οποία προμηθεύει την αγορά με προϊόντα ποιότητας. Στη ρωσική περιοχή της εμπιστοσύνης των καταναλωτών κερδίσει από τις εν λόγω εταιρείες:

JSC "Kcell-Κέντρο Aeroblok". Αυτή η γερμανική εταιρεία, μέρος των εγκαταστάσεων παραγωγής βρίσκεται στη Ρωσία. Τα προϊόντα της εταιρίας είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο, είναι σύμφυτη σε όλα τα γερμανικά ποιότητας. Είναι περίεργο ότι Xella εταιρεία διεξάγει τις δραστηριότητές της σε διάφορους τομείς, τρεις εκ των οποίων επικεντρώνονται στην παραγωγή και την μετέπειτα επεξεργασία των πρώτων υλών.

CJSC «EvroAeroBeton9raquo?. Η εταιρεία ειδικεύεται στην παραγωγή των μπλοκ πυριτικού αερίου 2008. Η εταιρεία έχει τη δική της γραμμή παραγωγής του που χρησιμοποιεί μια αυτοματοποιημένη διαδικασία, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό από τις κορυφαίες μάρκες. Το εργοστάσιο βρίσκεται στην περιοχή του Λένινγκραντ, η πόλη Shales.

«LSR LLC. Κτίριο-Ural ". Η εταιρεία έχει την έδρα της στο Ekaterinburg, το εργοστάσιο κατέχει ηγετική θέση στα Ουράλια. Η εταιρεία έχει μια ιστορία μισού αιώνα, χρησιμοποιεί αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής, τον ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια.

JSC «Λίπετσκ εργοστάσιο πυριτικό». Το ιστορικό της εταιρείας ξεκίνησε 1938, είναι ένας από τους κύριους προμηθευτές της κεντρικής περιοχής της Ρωσίας. ο 2012, η εταιρεία έλαβε ένα διεθνές πιστοποιητικό της κατηγορίας ISO 9001.2008, γεγονός που δείχνει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων.

OAO «Κοστρομά πυριτικό Φυτών». Αυτή είναι μία από τις παλαιότερες εταιρείες της χώρας, που ιδρύθηκε το 1930 έτους. Για χρόνια ύπαρξης, μια ειδική χάρτης αναπτύχθηκε, το οποίο σας επιτρέπει να φέρει την ποιότητα των προϊόντων σε ένα νέο επίπεδο. Η εταιρεία εκτιμά φήμη και επαίρεται για την απουσία της αρνητικής ανατροφοδότησης από τους καταναλωτές της.

Σημειώστε ότι αυτό δεν είναι μια πλήρης λίστα των αξιόπιστων κατασκευαστών πυριτικό μπλοκ ρωσική περιοχή. Ωστόσο, τα προϊόντα αυτών των σημάτων είναι μια βέλτιστη σχέση μεταξύ του κόστους και της ποιότητας.

υγιεινό συμβουλές

Ο πολτός τσιμέντου μπορεί να είναι πιο τολμηρή, ότι είναι πιο εύκαμπτο και εύκολο στη χρήση. Για να το κάνετε αυτό, προσθέστε το απορρυπαντικό - πάντα με βάση το σαπούνι, όπως η «Νεράιδα», και όχι ένα συνθετικό απορρυπαντικό.

Πυριτικό μπλοκ - βασικές ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά

μπλοκ αερίου πυριτικού - ένα είδος υλικού τοίχου από το πορομπετόν.

Στην προετοιμασμένη μίγμα σκυροδέματος προσθέσετε ειδικά πρόσθετα σχηματισμού πόρων. Στο 19ο αιώνα, για να παραχθεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα αναμιγνύεται εντός του αίματος των βοοειδών.

Στις αρχές της δεκαετίας του '30, η Σοβιετική οικοδόμος κοιλιά επέστησε την προσοχή σε ένα φυτό που φυτρώνει στην Κεντρική Ασία - ρίζα σαπούνι.

Τσιμέντο με ανάμιξη ενός διαλύματος αυτού του αφρού με τα φυτά απέκτησαν τη δυνατότητα να αφρίζει και να αυξήσουν σε όγκο, και κατά τη διάρκεια της στερεοποίησης - για να κρατήσει το προκύπτον πορώδη δομή.

Στη συνέχεια, προσθέστε το ατσάλι και υψηλής χημικής φυσάει πρόσθετα. Εμείς, δυστυχώς, δεν είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αυτή τη μέθοδο της τεχνητής παραγωγής πέτρα. Το έκανε Σουηδό αρχιτέκτονα Eriksson το 1924.

Μπλοκ πυριτικό μείγματα - ένα υλικό τοιχώματος που επιτρέπει τη δημιουργία ενός υγιές περιβάλλον, δεδομένου ότι έχει καλά χαρακτηριστικά διάχυτη. Αυτό είναι το κτήριο «αναπνέει», η οποία εξαλείφει την εμφάνιση μούχλας. Τι είναι τα αρχικά συστατικά που λαμβάνονται για την κατασκευή μπλοκ;

Το αεριωμένο σκυρόδεμα σύμφωνα μίγμα CH 277-80 «Οδηγός για την παραγωγή του κυψελοειδούς σκυροδέματος προϊόντα» περιλαμβάνει:

 • τσιμέντο Portland κατασκευάζεται σύμφωνα με GOST 10178-76, με το περιεχόμενο του πυριτικού ασβεστίου δεν είναι μικρότερη από 50%., Trohkaltsievogo αργιλικό όχι περισσότερο από 6%. Τρίπολη δεν επιτρέπεται πρόσθετο.
 • Η άμμος πρέπει να πληροί τις απαιτήσεις της GOST 8736 με 77, αργιλώδη και πηλώδη εγκλείσματα όχι περισσότερο από 2%, χαλαζία περιεκτικότητα τουλάχιστον 85%.
 • Νερό με τις τεχνικές απαιτήσεις της GOST 23732 - 79.
 • ασβέστη ασβέστη-ασβεστίου θα πρέπει να συμμορφώνονται με GOST 9179-77, και να μην είναι χαμηλότερη από την τρίτη τάξη. Πλεονεκτήματα: ταχύτητα 5-15min σβέσης, "ουδετεροποίηση" - όχι περισσότερο από 2%, η περιεκτικότητα του CaO + MgO - όχι λιγότερο από 70% ..
 • Pap σκόνη αργιλίου 1 ή ΡΑΡ-2 - Μεταχειρισμένα φουσκώματος
 • Το επιφανειοδραστικό (τασιενεργό) - sulphonol C.

Στη μέθοδο κατασκευής πυριτικού αερίου διαιρείται σε:

 • neavtoklavnogo - κατεργασία του μείγματος στερεοποιείται ίη νίνο. Η μέθοδος αυτή μπορεί να ληφθεί ένα φθηνότερο υλικό, αλλά τέτοιες μονάδες θα ήταν η χειρότερη χαρακτηριστικά της δύναμης, και ξήρανση συρρίκνωση πέντε φορές υψηλότερη από εκείνη του αυτόκλειστο προϊόντων.
 • αυτόκλειστο - μπλοκ με ενισχυμένη αντοχή και συρρίκνωση κατά την ξήρανση. Αυτόκλειστα παραγωγής μεγάλη δύναμη και την τεχνολογία. Πλεύση κατασκευάζονται gazosilikata έρχεται σε μια 0,8-1,2MPa πίεση και θερμοκρασία 175-200ºS που μπορούν να αντέξουν οικονομικά σε μεγάλες επιχειρήσεις. Αυτό θα πρέπει να θυμόμαστε από την απόκτηση μπλοκ του πυριτικού αερίου.

Μετρώντας το ποσοστό των συστατικών στη σύνθεση μείγματος σκυροδέματος αερίου, μπορεί κανείς να αποκτήσει διαφορετικά χαρακτηριστικά gazosilikata. Για παράδειγμα, η προσθήκη τσιμέντου Portland, έχουμε αύξηση της αντοχής και παγετό αντίσταση (μείωση του αριθμού των «επικίνδυνων μακρύ»), αλλά μειώνει την θερμική αγωγιμότητα του προϊόντος.

Τα κύρια φυσικο-μηχανικές ιδιότητες του τεμαχίου:

1. πυκνότητα αέριο πυριτικό μπλοκ χωρίζονται σε τους ακόλουθους τύπους:

 • Κατασκευή: μάρκα D700 και πάνω. Χρησιμοποιείται για την κατασκευή του πολυώροφα κτίρια - έως και τρεις ορόφους.
 • Κατασκευή μόνωσης: D500 μάρκα, D600, D700. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για φέροντες τοίχους και διαχωριστικούς τοίχους των χαμηλά κτίρια. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι το εμπορικό σήμα προϊόντων D500 ορισμένοι κατασκευαστές αναφέρονται στον τύπο της μόνωσης.
 • Θερμομόνωση: όχι μεγαλύτερο από ό, τι μάρκα D400. Αυτό το είδος αεροσκυρόδεμα για τη θερμική μόνωση τοίχων κύκλωμα φορέα ανεγερθεί από ισχυρότερα υλικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επαγγελματίες ειδικοί συμβουλεύουν: χρησιμοποιήστε ένα τείχος σχεδιασμό με ένα πλαίσιο φορέα, αν υποτεθεί ότι το μέλλον το σπίτι θα είναι περισσότερο από δύο ορόφους. Μάλλον θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη αυτή τη συμβουλή.

2. Ο συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας εξαρτάται από τη μονάδα προορισμού:

 • Διαρθρωτικά σήματα έχουν μια θερμική αγωγιμότητα 0,18 έως 0,20 W / m · ° C, έτσι ώστε οι κάτω δείκτες τούβλων.
 • Θερμομονωτικό κατασκευαστικά και - 0,12 - 0,18 W / m · ° C.
 • Απομόνωση - 0,08 - 0,10 W / m · ° C. Εάν σε σύγκριση με τη θερμική αγωγιμότητα του ξύλου (0,11 έως 0,19 W / m · ° C), τότε για ανωτερότητα θα Gazoblok.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το ποσοστό αυτό αναφέρεται στην εντελώς ξηρό υλικό. Αυτό το χαρακτηριστικό υποβαθμίζει όταν είναι υγρά.

3. Frost μπλοκ gazosilikata εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά της κυτταρικής δομής, η οποία χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες:

 • Απολυμένοι - όγκος πόρων που έχουν διάμετρο μεγαλύτερη από 200 μικρά
 • Ασφαλής - όγκος των πόρων που έχουν διάμετρο μικρότερη από 0,1 micron
 • Επικίνδυνα - 200 - 0,1 microns

Εάν ένα εφεδρικό αναλογία όγκου προς την επικίνδυνη όγκο είναι μεγαλύτερη από 0,09, ο πορομπετόν μπλοκ θα έχει μια υψηλή αντοχή σε παγετό. αντίσταση Gazoblokov Frost είναι αρκετά υψηλό. Είναι ίση με: 15, 25, 35 κύκλους. Ορισμένοι κατασκευαστές αξίωση 50, 75 ή ακόμα και 100 κύκλους. Ως παράδειγμα, Saratov φυτό που παράγει μπλοκ YTONG.

Αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι οι GOST 25485-89 δελτίο σημάδια στην αντοχή στον παγετό που ξεκινούν από D500, και ο ρυθμός δεν ήταν υψηλότερο από ό, τι F35.

Ως εκ τούτου, είναι σκόπιμο να είναι δύσπιστοι όσον αφορά τη δήλωση του κατασκευαστή της αντίστασης στον παγετό των προϊόντων της. Μπορείτε να ζητήσετε την αξία του παραπάνω λόγου.

Με το διορισμό του φυσικού αερίου πυριτικό μπλοκ διακρίνονται:

 • μπλοκ τοίχο. Τυπικό μέγεθος block πυριτικό: 600 × 200 × 300 mm (μήκος, το βάθος, ύψος)
 • semiblock Wall. Το μέγεθός του: 600 × 100 × 300 mm.
 • Gazosilikata μεγέθη, ανάλογα με τον κατασκευαστή, μπορεί να ποικίλλει σημαντικά: 500 × 200 x 300 mm? 588 × 150 × 288 χιλιοστά? 588 × 300 × 288 χιλιοστά? 600 × 250 × 400 mm? 600 × 250 × 250 mm, κλπ

Πόσο βαρύ πυριτικό μπλοκ; Το βάρος, φυσικά, εξαρτάται από τα gazosilikata πυκνότητα και χύδην χαρακτηριστικά:

 • Βάρος μπλοκ δομικό τοίχωμα είναι 20 kg - 40 kg. Semiblock - από 10 kg έως 16 kg.
 • Βάρος του θερμομονωτικού μονάδας - από 17 kg έως 30 kg. Semiblock - από 9 kg έως 13 kg.
 • Βάρος θερμομονωτικό μπλοκ ισούται από 14 kg έως 21 kg. Semiblock - από 5 kg έως 10 kg.

Πλεονεκτήματα της αέριο πυριτικό μπλοκ:

 • Χαμηλής πυκνότητας (μικρό βάρος), έχει μικρή πίεση στο κάλυμμα βάσης. Μπορεί να μειωθεί ο χρόνος κατασκευής, μείωση του κόστους εργασίας και των μεταφορών.
 • Χαμηλή θερμική αγωγιμότητα. Είναι τρεις φορές χαμηλότερη από εκείνη των τούβλων.
 • Υψηλή Εξασθένηση. Είναι 10 φορές υψηλότερη από εκείνη της τοιχοποιίας από τούβλα.
 • Σχεδόν τέλεια γεωμετρία του προϊόντος, το οποίο επιτρέπει την τοποθέτηση ειδικών συγκολλητικών ουσιών.
 • Το σχετικά χαμηλό κόστος.
 • Εξαιρετική ανθεκτικά στη φωτιά ιδιότητες.
 • Δημιουργήστε ένα υγιές περιβάλλον.

Μειονεκτήματα πυριτικό μπλοκ:

1. Η κατασκευή του σπιτιού αυτού του υλικού τοίχο απαιτεί συνεργασία με υψηλά προσόντα, εμπειρία με gazosilikata:

 • Αν δεν θέλουμε να πάρει στις ρωγμές του τοίχου, θα πρέπει να έχετε την εφαρμογή υψηλής ποιότητας του ιδρύματος. Είναι σημαντικό ότι στη βάση (ή καπάκι), οριζόντια αποκλίσεις ήταν όχι περισσότερο από 3 mm σε μήκος 2 m.
 • Τοποθέτηση σχετικά με τις κόλλες πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή: ένα διάλειμμα στη γραμμή κόλλας είναι έγκυρη, διαφορετικά θα έχουμε φυσικό αερισμό μέσα από τους τοίχους, και, σε αντίθεση με τις προσδοκίες, το σπίτι είναι κρύο. Δεν πρέπει να κάνουμε τις ραφές με λιγότερο από 3-5 χιλιοστά πάχος.
 • Ακριβά εσωτερική διακόσμηση. Γύψος είναι υποχρεωτική για το δίκτυο (fiberglass) που δεν θα εκδηλωθεί ρωγμές. στρώμα σοβά θα πρέπει να είναι όχι περισσότερο από 4-5 mm.

2. Η ανάγκη για να ολοκληρωθεί η πρόσοψη, όχι μόνο εξαιτίας της ασχήμια της τοιχοποιίας, αλλά και λόγω του γεγονότος ότι πυριτικού αερίου απορροφά την υγρασία. Σε σχέση με αυτό το χαρακτηριστικό, αυτό δεν συνιστάται για χρήση σε περιοχές όπου η υγρασία είναι μεγαλύτερη από 60%.

3. Το τείχος των αεριούχων κακό συνεχίζει να κρέμεται βαριά αντικείμενα.

Πόσο είναι ένα πυριτικό μπλοκ;

Ανάλογα με τον κατασκευαστή και το εμπορικό σήμα, η τιμή για 1 m3 (28 κομμάτια - 600h200h300) είναι:

 • Wall, θερμομονωτικό μονάδα από 3500 ρούβλια. έως 3800 ρούβλια.
 • Διαρθρωτικές - περίπου 3800-4000 ρούβλια.

Τιμή μονάδος 1 gazosilikatnyh μπλοκ πρότυπο μέγεθος του θερμομονωτικού σκοπού ποικίλλει οπουδήποτε από 120 για να 140 ρούβλια.

Σχόλια (0)

Νέα στο χώρο του ξενοδοχείου

Σπορόφυτα αναπτύξουν και να επεκτείνουν φυτική μάζα σε περιορισμένο όγκο του υποστρώματος. Και αυτός ο όγκος.

Χειμώνας - μια δοκιμασία για τα κατοικίδια ζώα. Ιδιαίτερα δύσκολο μεταφέρεται ωοπαραγωγών ορνίθων. Σύντομο.

ματαιοδοξία της Πρωτοχρονιάς με τα δώρα και την κατάρτιση εορταστικό μενού ισχύει και για τη διακόσμηση του σπιτιού εσωτερικό.

σπίτι Άνετα χώρας, που χτίστηκε μακριά από τα δίκτυα παροχής φυσικού αερίου είναι αδύνατη χωρίς τη σόμπα. Στο κρύο.

Φωτισμός της προαστιακή περιοχή περιοχή θεωρείται ως ένα ξεχωριστό πολεοδομικές ζώνες ρύθμισης στάδιο.

Τακτική φράση της ζωής του σκύλου αυτές τις μέρες ισχύει μόνο για τους άστεγους σκυλιά. .

Η απόκτηση γης και κάνει ένα σχέδιο για το μέλλον το σπίτι, να είστε βέβαιος να σκεφτεί για την τοποθέτηση.

Τα τελευταία 10 χρόνια στο φυτικό καλλιέργεια και σεμιναρίων κηπουρικής και φόρουμ είναι ένας ενεργός συζήτηση.

Είναι δύσκολο σήμερα να βρεθεί κάποιος που δεν έχει ακούσει τίποτα για τις πλάκες.

Εξετάζοντας τις τσάντες του τσιμέντου και ένα σωρό από άμμο, δεν είναι κάθε προγραμματιστής αισθάνεται.

1

Leave a Reply

9 + 1 =