Γιγγλυμωτές εσωτερικές πόρτες

Πλεονεκτήματα των διπλών swing εσωτερικές πόρτες

Διπλό πόρτες έχουν από καιρό πάψει να εκτελέσει μόνο ένα λειτουργικό ρόλο, έχουν γίνει μέρος του ντεκόρ και την ένδειξη κατάστασης. Μπορούν να θεωρηθούν στο ίδιο επίπεδο με ένα καλό φινίρισμα και τα έπιπλα ποιότητας. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται σε εσωτερικές πόρτες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί επιλέγουν για τις διπλές πόρτες, φαίνονται τεράστια και ευπαρουσίαστο, κατάλληλο για διαμερίσματα και γραφεία.

Διαφέρουν ως προς τους τύπους και τα είδη, μπορείτε να παραγγείλετε σχεδόν οποιοδήποτε σχέδιο που να ταιριάζει με το ντεκόρ σας. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα, θα πρέπει να επιλέξετε ένα μοντέλο με ένθετα γυαλιού.

Τύποι και εσωτερικές διπλές πόρτες

Ανάλογα με το χώρο, οι διπλές πόρτες χωρίζονται σε:

Στη Ρωσία, αυτό το στυλ έχει κερδίσει την πιο δημοτικότητα. Βάζουν σε κάθε δωμάτιο με ψηλά ταβάνια, αν αριστοκρατικά σπίτια, δωμάτια ή οποιοδήποτε δωμάτιο με αρκετό χώρο για το άνοιγμα των βαλβίδων. Κατά κανόνα, οι διπλές πόρτες swing που συνδέονται με θηλιές και χωρίς θόρυβο κατά το άνοιγμα. Οι κατασκευαστές προσφέρουν διάφορους τύπους: εκείνα που ανοίγουν προς μία κατεύθυνση και εκείνα που ανοίγουν στα δύο. Σε κάθε περίπτωση, να μην συμπίπτουν με την κίνηση, και είναι εξοικειωμένοι με την Ευρωπαϊκή μάτι.

Εάν επιλέξετε Σχεδιασμός με γυαλί ένθετα, το φως θα διεισδύσει μέσα στο δωμάτιο. γυαλί διακοσμήσεις πάρα πολύ: με μοτίβα, με ματ φινίρισμα, διαφανείς και ακόμη και βιτρό. Η τελευταία επιλογή είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, καθώς τα πολύχρωμα ακτίνες του ήλιου δημιουργούν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα. Πριν επιλέξετε ένα πράγμα, συνιστάται να δείτε μια φωτογραφία με ένα έτοιμο σχέδιο. Αυτό το καθιστά ευκολότερο να εκτιμήσει ποια επιλογή ταιριάζει καλύτερα.

Οι συρόμενες πόρτες είναι πιο κατάλληλο για ανατολίτικο σχεδιασμό, επειδή είναι στις ανατολικές χώρες που χρησιμοποιούνται πιο συχνά. Ο λόγος για αυτή την επιλογή είναι προφανής: εξοικονόμηση χώρου στα διαμερίσματα με στενούς διαδρόμους. Επιτρέπουν το φως και τον αέρα να εισχωρήσει. Μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν ως χωρίσματα για να διαιρέσει ένα μεγάλο δωμάτιο σε μικρότερες περιοχές.

Διπλή μεντεσέδες εσωτερικές πόρτες και ποικίλλουν σε φυλλάδια μέγεθος:

Ravnopolnye διπλές πόρτες

Ravnopolnymi ονομάζεται πόρτες, πτερύγια τα οποία είναι ταυτόσημα σε πλάτος. Για την εγκατάστασή τους απαιτούνται κρεμάστρες συμμετρικά βρόχο για κάθε λεπίδα. Ανάλογα με το πώς το σχεδιασμένο βρόχου, που μπορεί να ανοίξει προς τα μέσα ή προς τα έξω και για τις δύο πλευρές. Η ευελιξία της χρήσης γίνεται δυνατή με την εγκατάσταση μαγνητικές κλειδαριές, που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε και τις δύο πόρτες ταυτόχρονα.

Ασύμμετρη διπλές πόρτες

1

Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι σαφές ότι σε αυτού του τύπου περιλαμβάνουν σχεδιασμό με φτερά που ποικίλουν σε πλάτος. Με τέτοια ένα συνδετικό άνοιγμα μπορεί να μεταβάλλεται ανάλυση μοντέλο. Κατά την εγκατάσταση του κάτω πτερύγιο ανοίγματος και στερεώνεται με ένα μηχανικό μάνδαλο. Για να κλείσετε το ευρύ λεπίδα χρησιμοποιείται ως τις χωνευτές και το χείλος κλειδαριές.

Οι διαφορές στην κατασκευή υλικών

Τα εσωτερικά διπλές πόρτες που παράγεται κυρίως από 3 τύπους υλικών:

Laminate - αρκετό υλικό του προϋπολογισμού, η οποία χρησιμοποιείται πιο συχνά. Δεν υπάρχει αμφιβολία: οι πόρτες φαίνεται ομαλή και μπορεί να ανανεωθεί για διάφορα είδη ξύλου, βαμμένα σε οποιοδήποτε χρώμα και καλύπτονται με βερνίκι. Είναι πολύ καλά ανεκτή από μηχανική καταπόνηση, ανθεκτικά στην τριβή και απαιτούν ελάχιστη φροντίδα. Για να πλύνετε αυτό το μοντέλο, μπορείτε να χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά.

Καπλαμά - ένα φυσικό υλικό, είναι μια περικοπή από ένα δέντρο. Χρώμα εσωτερικό διπλές πόρτες του καπλαμά είναι πολύ παραδοσιακή, ακόμη και η φωτογραφία μπορεί να δει κανείς ότι φαίνονται φυσικά και ευγενή. Σε αντίθεση με laminate, όπου το σύνολο κόμμα έχει την ίδια εμφάνιση, είναι αδύνατο να απελευθερώσει δύο από το ίδιο μοντέλο των θυρών καπλαμά λόγω της φυσικής τους προέλευσης. Ενώ καπλαμά εφαρμόζονται vlagoottalkivayuschey διάλυμα, είναι πιο επιρρεπή σε απόξεση και απαιτούν πιο προσεκτική συντήρηση από άλλα είδη.

Σμάλτο έχει γίνει δημοφιλής πρόσφατα. Πίνακες ζωγραφικής, βαμμένο, Είναι πολύ όμορφη και κομψή, δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα, σαν να καταστραφεί εύκολα βάφτηκε σε κάθε νέο χρώμα.

Διαστάσεις και εγκατάσταση εσωτερικές πόρτες διπλής

Εσωτερικές πόρτες έρχονται σε διαφορετικά μεγέθη, μπορείτε εύκολα να βρείτε την επιθυμητή επιλογή. Ωστόσο, εάν οι προτεινόμενες επιλογές δεν ταιριάζουν, θα πρέπει να σκεφτείτε Ταξινόμηση των ατομικών επιλογών.

Κατά κανόνα, εσωτερικά μοντέλα ταλάντευση βγαίνουν στα ακόλουθα μεγέθη: 0.6mh1.9m, 0.6mh2m, 0.7mh2m, 0.8mh2m, 0.8mh2m και 0.9mh2m (πλάτος x ύψος).

Εάν υπάρχει ανάγκη να βρεθεί στο διαδίκτυο με πλάτος 1 m, το ύψος θα είναι πάντα μέχρι 2.3 m, και συχνά ακριβώς 2m.

Η κύρια διαφορά μεταξύ των εσωτερικών διπλές πόρτες ότι αν θέλετε να κλείσετε το πέρασμα στο 2,4 m, αρκεί να βρείτε δύο πίνακες από 1,2 μέτρα, αντί να ψάχνει για ένα μοντέλο με το ίδιο πλάτος με το πέρασμα. Επιπλέον, το φύλλο του διπλές πόρτες Μπορεί να κανονιστεί και να δημιουργήσει νέα σχέδια, περιορίζεται μόνο από τη φαντασία των χαρακτηριστικών σχεδιασμού του μοντέλου.

Έτσι, μετά την εξαγορά της πόρτας, είναι αναγκαίο να ρυθμιστεί σωστά. Αυτό είναι όπου πολλές ερωτήσεις, επειδή η εγκατάσταση των νεοφερμένων φαίνεται να είναι αρκετά μια πρόκληση. Ωστόσο, αν περάσουν λίγο χρόνο για να προετοιμαστούν, και μπορούν να διαχειρίζονται ανεξάρτητα.

Για να ξεκινήσετε, το υλικό ελέγχου και εξαρτημάτων. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται πόρτα, αν είναι απαραίτητο, είναι απαραίτητο να εξισώσει το επίπεδο των πρανών.

Πριν από ιστούς στερεώνεται στο κουτί, προσεκτικά διενεργείται εγκατάσταση δοκάρια στην κολόνα της πόρτας, η οποία είναι σταθερή κατά τη χρήση. Rigel σετ και το πάνω και το κάτω μέρος του φύλλου της πόρτας. Frazier χτύπησε έξω την αναγκαία εμβάθυνση και με βίδες εγκατασταθεί οριζόντια δοκάρια.

Στη συνέχεια, θέλετε να εγκαταστήσετε και να στερεώσετε το πλαίσιο της πόρτας με την κλίση. Πρώτη στήριξη πλαίσιο διαλόγου, στον οποίο το διαδίκτυο έχει εφαρμοστεί ένα χερούλι της πόρτας. Στη συνέχεια, κρέμασαν τον καμβά, βάζουμε το δεύτερο υποστήριξη και η δεύτερη web είναι τοποθετημένη κοντά σε αυτό. Προκειμένου να αποφευχθούν ελαττώματα στο μέλλον, όλα τα στοιχεία πρέπει να εγκατασταθεί σε επίπεδο.

Στο τελευταίο σύνολο κλειδαριές, zapenivayutsya κενά και σταθερές λωρίδες sham που κρύβουν την σφράγιση μεταξύ των θυρών.

ανοιγόμενες πόρτες

Χωρίς εσωτερικές πόρτες είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς κάποιο από το διαμέρισμα ή το σπίτι. Παίζουν ένα λειτουργικό ρόλο: την απομόνωση του θορύβου, διατηρούν τη θερμότητα, οριοθετούν το χώρο μεταξύ των δωματίων και να διακοσμήσετε, διατηρώντας το εσωτερικό στυλ. Οι θύρες είναι γνωστά σε μας από πρώτο χέρι - αυτά είναι τα έργα ζωγραφικής που στέκονται στο σπίτι σχεδόν όλοι.

Η πόρτα - είναι ύφασμα που καλύπτει το άνοιγμα και διαχωρίζει ένα δωμάτιο από την άλλη. Το όνομα «swing» πόρτα βγήκε από το δρόμο της λειτουργίας τους - όργωμα.

Οι θύρες - ο πιο κοινός τύπος της κατασκευής με τα δικά της πλεονεκτήματα και τα προφανή μειονεκτήματα. Μπορούν να διαφέρουν ως προς το μέγεθος και το περιεχόμενο (εξωτερικές και εσωτερικές), αλλά το σύστημα ανοίγματος τους ενσωματώνει στο διαδίκτυο στην κατηγορία των «swing». Οι πόρτες ανοίγουν με τη χρήση της άρθρωσης, τα οποία συνδέουν τον ιστό και το κουτί, και κατέχουν άμεσα στον ιστό στο άνοιγμα.

Τα μοντέλα αυτά είναι πολύ πιο συχνές αναδίπλωσης ή συρόμενες, έχουν γίνει ένα είδος κλασικό στο εσωτερικό.

Πόρτα παίρνει όχι μόνο το φύλλο της πόρτας, αλλά και:

Το κουτί έχει ένα U-σχήμα το σχήμα και είναι εγκατεστημένο σε μια θύρα, και εξειδικεύει υποθέτει το βάρος του θυρόφυλλου. Στις συναρμολογείται στάσει κουτί μεντεσέδες, άρθρωσης - θυρόφυλλο, και τέλος - ένα τελειώματα. Με λίγα λόγια, το κουτί - τη δομή στήριξης, χωρίς την οποία τοποθέτηση και τον χειρισμό δεν μπορεί να είναι πόρτα.

πλεξίδα - διακοσμητικά στοιχεία που συνδέονται με τα πλευρικά τοιχώματα κουτί. Οι περισσότερες σύγχρονες τηλεσκοπικό περιβλήματα, δηλαδή, είναι στερεωμένο στο πλαίσιο για να κοπεί αυλάκια και δεν χρειάζονται καρφιά ή βίδες. Υπάρχουν πλαίσια που είναι ακόμα prikalachivayutsya τον τοίχο (κουτί) κάρφωμα λεπτό, αλλά η ποιότητα αυτών των προϊόντων δεν είναι καλό να μιλήσει.

υπέρθυρα - ένα ξύλινο πάνελ, το οποίο είναι εγκατεστημένο στο άνοιγμα του πάχους τοιχωμάτων. Εάν το πλάτος του τοιχώματος πάνω από 10 cm, η τυπική αυτό δεν εμποδίζει το κουτί, και θα πάρει τραβέρσες: θα εκτελέσει μια καθαρά διακοσμητική λειτουργία.

Οι μεντεσέδες επιτρέπουν το άνοιγμα του κουφώματος πόρτας. Συνδέουν το κουτί και το φύλλο της πόρτας και κινητά αρθρώσεις που μετακινούνται κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο της πόρτας. βρόχο συνήθως έρχονται με λαβές και σύρτες (κλειδαριές), και όλα αυτά μαζί λέγεται τα εξαρτήματα.

Υπάρχει μια ευρεία κατάταξη του βρόχου, αλλά θα εστιάσουμε την προσοχή τους μόνο για το κόστος αυτών των δύο τύπων. Ορατό μεντεσέδες μπορούμε να δούμε σε οποιαδήποτε θέση της πόρτας: ανοικτή ή κλειστή. Μπορούν να επικαλύπτονται, απογύμνωσης, γωνιακό, τοποθετείται απευθείας στην ιστοσελίδα της εγκατάστασης ή στο εργοστάσιο. Δεν έχουν τα μειονεκτήματα, εκτός, ίσως, ένα - τα δει.

Οι Κρυφές μεντεσέδες κρυμμένο από την άποψη. Πόρτα καλωσορίζουμε τους αισθητικά ευχάριστο, χωρίς αυτούς δεν κάνει σύγχρονο μινιμαλισμό ή hi-tech - στυλ στο εσωτερικό, όπου είναι σημαντικό να δείξουμε τις τελευταίες εξελίξεις. Οι Κρυφές μεντεσέδες τυπικά εγκατασταθεί από το εργοστάσιο, λόγω της περίπλοκη διαδικασία. Ο σχεδιασμός τους - τρεις ή περισσότερες άξονα περιστροφής, εσοχή στο επάνω και στο κάτω μέρος του ιστού από το τέλος.

Συμβατικά, όλες οι εσωτερικές πόρτες μπορούν να χωριστούν σε είσοδο και το εσωτερικό. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σχεδόν το 100% των θυρών εισόδου - swing, γιατί είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να μονώσει το σπίτι από το δρόμο. μοντέλα Swing έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα που έχουν τα πιο περιζήτητα και δημοφιλή, αξιόπιστα, λειτουργικά και αισθητικά ευχάριστο.

Η ακόλουθη κατάταξη προκύπτει από τον αριθμό των πτερυγίων ή λεπίδων στην πόρτα:

 • μονό φύλλο - μία πόρτα στην πόρτα?
 • μαλακίων - δύο καμβάδες στο άνοιγμα που σε έναν βρόχο?
 • Polutorastvorchatye ή dvupolnye - ένα πρότυπο φύλλο παραθυρόφυλλο, η δεύτερη - μια στενή και ακίνητα.

Οι ασύμμετρες πόρτες εγκατασταθεί όταν το άνοιγμα είναι πολύ μεγάλο για ένα τυπικό μέγεθος καμβά. Η μέγιστη πρότυπο πλάτος - 90 εκατοστά, όλο αυτό το μεγάλο - όχι συνηθισμένες. πλάτος Web 100 cm και βαρύτερα, και δεν είναι πάντα σε θέση να αντέξουν την πόρτα τους για να εξασφαλίσουν ασφαλές άνοιγμα. Ως εκ τούτου, η έξοδος γίνεται η αγορά των διαφορετικών ιστών πλάτος, ένα εκ των οποίων είναι ένα ακίνητο τοίχωμα, ένα δεύτερο - ένα πλήρες ανοιγόμενη πόρτα. Διπλό πόρτες συναρμολογημένο για το άνοιγμα πλάτους - 120 cm ή περισσότερο (60 cm το καθένα πόρτας).

Διπλό ακτίνα δεν εμπίπτει στην κατηγορία των κούνια - πόρτα-coupe. Το όνομα που έλαβε από την έμμεση ταξιδιωτικούς οδηγούς. Χωρίς Συσκευασία πόρτες - συρόμενες. Ο μηχανισμός τους δεν απαιτεί το άνοιγμα του κουτιού, είναι συνδεδεμένη με το τοίχωμα και είναι ένας οδηγός με πολλαπλά ζεύγη κυλίνδρων.

Οι θύρες απαιτούν χώρο για το άνοιγμα τους από τη μία πλευρά του δωματίου. Για μερικούς είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα, αλλά οι περισσότεροι από εμάς έχουν από καιρό συνηθίσει και να μην το προσέξει.

μοντέλα Swing έχει μια σειρά από τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • Απομονώστε το θόρυβο που οφείλεται στην στενή εφαρμογή κουτί διαδίκτυο, χωρίς κενά (όταν έχει εγκατασταθεί σωστά)?
 • Διατηρούν τη θερμότητα ή μονώνουν το από τοποθέτηση μέσα από το ίδιο?
 • Την πρόληψη της εξάπλωσης των οσμών, ως εκ τούτου, συνιστάται για εγκατάσταση στην κουζίνα αντί για τα συρόμενα μοτίβα ή «βιβλία»?

 • Κοίτα αισθητικά ευχάριστο, ειδικά αν επιλέξετε κρυφό μεντεσέδες ως συνημμένο?
 • Ποικίλες στην εξωτερική σχεδίαση, το μέγεθός τους?
 • Διαφορετικό υλικό και το περιεχόμενο που επηρεάζει άμεσα το κόστος του web?

 • την ασφάλεια?
 • πρακτικό?
 • Είναι εύκολο να ανοίξει και να κλείσει?
 • Είναι εύκολο να εγκαταστήσετε μόνοι σας, σε αντίθεση με συρόμενη μοντέλα.

Ανάμεσα στα μειονεκτήματα, οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι οι εσωτερικές πόρτες μπορεί αυθαίρετα και απότομα έκλεισε με μια απότομη σχέδιο. Απαιτούν την εγκατάσταση του περιορισμού στο πάτωμα, έτσι ώστε η λαβή δεν κτύπησε στον τοίχο και δεν την χαλάσει.

Το κανονικό ύψος της κάθε λεπίδας - 2000 χιλιοστών, ή 200 εκατοστά Ορισμένοι κατασκευαστές, όπως το πρότυπο λεπίδα απελευθέρωση 190 εκατοστά, αλλά όχι όλα ..

Πρότυπο πλάτος φύλλου: 600 mm, 700 mm, που 800 mm και 900 mm. Και πάλι, ορισμένοι κατασκευαστές πιστεύουν ότι η τυπική πλάτος 400 mm, και μπορεί να βρεθεί εύκολα στη συνηθισμένη κόστος.

Προσαρμοσμένη μεγαλύτερο web συνήθως 20-30% πιο ακριβά, κατά παραγγελία \ μεμονωμένες μετρήσεις. Το ύψος της λεπίδας 2100 mm, 2200 mm και 2300 mm - μη τυποποιημένων, όπως το πλάτος 1000 mm, 1100 mm, που 1200 mm.

Στενά πόρτες 400 mm ή λιγότερο γενικά θεωρούνται ως μη-τυποποιημένες και παράδοξο είναι πιο ακριβά κλασικά πλάτους 600 mm. Εξαιρετικά στενό μοντέλα εγκατασταθεί «σφιχτό» και να χρησιμεύσει ως ένα εμπόδιο, συμπληρώνουν το πρότυπο ύφασμα και εξευγενίζει πολύ μεγάλη πόρτα.

Πρότυπο πάχος πόρτας 40 mm θεωρείται ότι είναι, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να διαφέρει κατά 1-5 mm.

Οι θύρες διαφέρουν ως προς το υλικό που χρησιμοποιείται ως βάση:

 • Ξύλο. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει σφιχτό πόρτες είναι κατασκευασμένες από 100% μασίφ ξύλο: οξιά, δρυς, τέφρα, κέδρο, έλατο, μαόνι και άλλα, πιο συμπαγή βράχο. Διαφορετικές ξύλινο καμβά μεγάλο βάρος και υψηλό κόστος, την αισθητική και μεγάλη διάρκεια ζωής (50 έτη). Μπορείτε να πει για μια σειρά από πεύκο - μη ρυπογόνα φυσικό υλικό από το οποίο παράγονται συχνά πίνακες και επιπροσθέτως καπλαμάς καπλαμά ξύλου. Ένας ιστός του πεύκου διαφέρει μικρότερο βάρος (λιγότερο από δρυς, για παράδειγμα) και χαμηλότερη πυκνότητα. πόρτες πεύκο συνήθως τελείωσε με φυσικό καπλαμά κορυφή.

Αυτό δίνει το υψηλό κόστος και την αισθητική του προϊόντος, είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ασφαλής, ανθεκτικά, αλλά το κόστος του είναι μειωμένη σε σύγκριση με 100% high-end δέντρο συστοιχία.

 • Composite. Αυτό πόρτα, με μια ποικιλία υλικών. Η βάση του σύνθετου ιστού μπορεί να κείνται πλαίσιο αλουμινίου και MDF ως υλικό πληρώσεως (ή οποιοδήποτε άλλο ελαφρύ υλικό). Υφάσματα από MDF έχουν τυπικά ένα πλαίσιο κατασκευασμένο από πλαστικοποιημένο σκάφους, ένα πληρωτικό, ekoshpon και ένα υλικό επιφανείας. Με σύνθετο πλαστικό πόρτες είναι: η βάση του ίδιου πλαισίου είναι αργίλιο?

 • Metal. Τις περισσότερες φορές είναι οι πόρτες?
 • Glass. Swing είναι πλήρως διαφανείς πόρτες συνήθως εγκαθίστανται σε γραφεία, επιχειρήσεις και εμπορικά κέντρα.

 • λούστρο - μια λεπτή φέτα ξύλου, η οποία εξευγενισμένο ύφασμα. Διατηρεί τις φυσικές πρότυπο ξύλου υφή χάρη στην ελάχιστη επεξεργασία. Αναλογική - ekoshpon το οποίο είναι φθηνότερο από το φυσικό και δημιούργησε στο εργοστάσιο, και προσομοιώνει την υφή του ξύλινο πρότυπο και έχει δείκτες υψηλής ποιότητας. Κανείς δεν μπορεί να πει ποια είναι η καλύτερη: φυσικό ή ekoshpon. Φυσικό - ένα κομμάτι του ξύλου με ένα μοναδικό σχέδιο και συνήθως ξυλώδη. Τεχνητή καπλαμά ξύλου υφή μπορεί να επαναληφθεί και να έχουν ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων από το καθαρό λευκό σε γκρι και ακόμη και το μαύρο.

Swing πόρτες με γυαλί ως στοιχείο του ντεκόρ και εξαιρετικά δημοφιλής. Γυαλί διευρύνει οπτικά και μεταμορφώνει το χώρο και πολύ λειτουργικό. Σύγχρονη γυαλί με ασφάλεια και διαφορετικούς βαθμούς διαφάνειας. Για παράδειγμα, μια από τις τελευταίες τάσεις - αγοράζουν ξύλινες πόρτες με γυαλί μπάνιο και τουαλέτα. Γυαλί σε τέτοια μοντέλα είναι συχνά αδιαφανή και μη διαφανή: κοιτάζοντας στον καμβά, ακόμα και με το φως επάνω, δεν μπορείτε να δείτε το άτομο στην αίθουσα, αλλά για να δείτε το σχήμα του - ναι.

Mirror ξύλινες πόρτες - δεν είναι μόνο διακόσμηση, αλλά και πολύ λειτουργικό. Η βάση αυτών των θυρών μπορεί να πει ψέματα ξύλο πεύκου και εξωτερικός σχεδιασμός του είναι κατασκευασμένα από γυαλί. Ως μια επιλογή - ένα κλασικό καμβά με ολόσωμο καθρέφτη στη μία πλευρά. Με την ευκαιρία, ιδιαίτερα δημοφιλής μεταλλική πόρτα εισόδου από το σπίτι της στον καθρέφτη.

Χωρίζεται εσωτερικό εσωτερικές πόρτες μπορεί να είναι σε αποχρώσεις τους είναι κλασικό ξύλο και εντελώς αφύσικη αποχρώσεις.

Για αποχρώσεις ξύλου περιλαμβάνουν μαόνι, δρυς, οξιά, τέφρα, κέδρο, wenge. Μιλώντας για τις όψεις, τότε μπορεί να είναι ελαφρώς χρωματισμένο στην απόχρωση του καφέ: cappuccino, latte ή να έχουν μια πατίνα - την πλάκα «παλιά» πάνω στον καμβά, το οποίο βρίσκεται σε εξαιρετική διαγράφονται στα κλασικά της Προβηγκίας και πολλά άλλα στυλ του εσωτερικού.

Πόρτες με τεχνητό χλοοτάπητα ekoshpon, φιλμ (πλαστικοποίηση) είναι ποικίλες σμάλτο αποχρώσεις. Ο ηγέτης μεταξύ των οποίων - λευκό με μια ελαφριά γυαλάδα. Top - γκρι, μαύρο, ροζ. Φωτεινά χρώματα όπως το κόκκινο, μπλε, κίτρινο, και άλλοι τεθεί σε τεχνητό χλοοτάπητα πόρτα και κάλεσε σμάλτο. Φυσικά, μπορείτε να χρωματίσετε κάθε πόρτα, αλλά ένα πλέγμα 100% μασίφ ξύλο ως ελάχιστο θα το μετανιώσετε.

Οι θύρες είναι κατάλληλα για κάθε χώρο, είτε πρόκειται για ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα και νηπιαγωγείο, μπάνιο, μπαλκόνι. Ύφασμα στην κουζίνα ή το νηπιαγωγείο, κρεβατοκάμαρα ή το μπαλκόνι υπόσχεται να προστατεύσει το χώρο του ένα διαμέρισμα ή σπίτι από τη διάδοση αρώματα ή θόρυβο, έτσι ώστε να επιλέγει την πρακτική τους γονείς, τους φοιτητές, τους συνταξιούχους και τα άτομα με μικρές περιοχές των διαμερισμάτων.

Πόρτα «γιλέκο» στο σαλόνι ή μπορεί να είναι από γυαλί - πλήρως ή μερικώς. Λειτουργική εξασθενίζει στο υπόβαθρο, δίνοντας τη θέση τους στη διακόσμηση. Τι είναι πιο σημαντικό - το συνδυασμό χρωμάτων ένα στυλ σε όλες τις πόρτες του ένα διαμέρισμα. Τέλος πάντων, όλες οι πόρτες θα οδηγήσει στο διάδρομο, και θα υπάρχουν έχουν θέα σε όλα τα μοντέλα. Αν το στυλ ή το χρώμα του διαδρόμου είναι σημαντικά διαφορετική από τα δωμάτια, τότε υπάρχει ένας τρόπος - να διατάξει τις πόρτες swing με διαφορετικές αποχρώσεις και στις δύο πλευρές. Για παράδειγμα, από τη μία πλευρά ο καμβάς είναι λευκό, το άλλο - χρωματισμένα δρυς ή στάχτη.

Ένα απλό αλγόριθμο για να σας βοηθήσει να επιλέξετε την ποιότητα και την αξιοπρεπή πόρτα:

 • Στυλ. Οι πόρτες είναι παραδοσιακά χωρίζεται σε κλασικό, mod, υψηλής τεχνολογίας, Provence, και άλλες στυλιστικές κατευθύνσεις. Και όταν επιλέγονται πρέπει να ξεκινήσει από τη συνολική εικόνα του χώρου, ειδικά αν έχει ήδη δημιουργηθεί. Για ένα κλασικό εσωτερικό ταιριάζουν ξύλινες πόρτες φυσικές αποχρώσεις: 100% μασίφ ξύλο ή φυσικό καπλαμά στην επένδυση.
 • Πλήρωση υλικά. Χρυσή τομή ονομάζεται web στερεών πεύκα, με επένδυση από καπλαμά στο εξωτερικό. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον, πρακτικό, φαίνεται καλό, είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα (10-15 ετών). Ένας ιστός από 100% της συστοιχίας έχει τα ίδια πλεονεκτήματα, αλλά κοστίζει συνήθως 2-3 φορές πιο ακριβά (και στη συνέχεια περισσότερο), αλλά επίσης εξυπηρετεί επάνω μισό αιώνα.

Φτηνές μοντέλα ekoshpona ή σμάλτο είναι επίσης καλές: Χαμηλή τιμή, υψηλής αντοχής, κομψή σχεδίαση προσελκύει αγοραστές. Τεχνητή πόρτες μπορεί να αντέξει τις αλλαγές στη θερμοκρασία και την υγρασία, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό να λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή του υφάσματος για το μπάνιο.

Φως μοντέρνα πόρτα τυπικά έχουν ένα πλαίσιο από αλουμίνιο ή κολλημένα στο εσωτερικό του ξύλου, και ένα πληρωτικό (χαρτόνι, πολυστυρένιο, MDF, συνδυασμός αυτών). εξωτερική τους φινίρισμα - ekoshpon ή φιλμ.

Οι θύρες αυτές που επιλέγονται για ένα δωμάτιο με λεπτά τοιχώματα, υψηλής ποιότητας ξύλινο λεπίδα που απλά δεν επιβιώνουν.

 • τον τύπο του δωματίου. Για υπνοδωμάτια και ένα νηπιαγωγείο, μπάνιο και τουαλέτα συνήθως επιλέγονται κωφών πόρτες - ξύλινες ζωγραφική χωρίς γυαλί και διακόσμηση. Κουζίνα και σαλόνι - γυαλί. Οι πόρτες για την θέση μπορείτε να επιλέξετε ανέξοδη για την ντουλάπα ή ντουλάπα.
 • τύπο κατασκευής. Οι πόρτες χωρίζονται σε ψευδώς και χωρίς νάρθηκα. Βεράντα ή «τρίμηνο» - ένα μαξιλάρι για το ύφασμα που καλύπτει τις πιθανές ρωγμές και τα κενά στο κλείσιμο του web. Κλασικό πόρτας έχουν συνήθως ένα κενό και την παροχή ποιοτικών πόρτα γειτνίαση με το κιβώτιο όταν είναι κλειστό. Συνοπτική μοντέλα χωρίς το «τρίμηνο» έχει το δικαίωμα να υπάρχει, και αν έχουν τη σωστή γεωμετρία, σε συνδυασμό με το μέγεθος του ανοίγματος και εγκατασταθεί σωστά, η βεράντα είναι σε μεγάλο βαθμό λειτουργικό ρόλο.

 • Αριθμός φτερά. Εάν η πόρτα ευρύτερη έως 100 cm, ο πλοίαρχος συμβουλεύονται να αγοράσουν μια πόρτα με δύο πόρτες: η τυπική ιστού 60 ή 70 cm και ένα στενό πτερύγιο 40 και 30 cm, αντίστοιχα. Απόκρυψη το χάσμα μεταξύ τα φτερά βοηθούν προσποιητή σανίδα, ή «Batten» με κωφά ή και τα δύο κινητά φύλλου.
 • Με ή χωρίς jumper. Άλτης ή επιθήματα, ενισχύει την σχεδίαση των πλαστικών θυρών και καθιστά ύφασμα ανθεκτικό σε τραντάγματα, το οποίο δεν μπορεί να αποφευχθεί με το άνοιγμα στον ιστό. Impost χρησιμοποιείται σε όλα τα πλαστικά μοντέλα, εξαίρεση - τα δύο θαλάμων πόρτα τσάντα swing ή ευρείας συστήματα προφίλ βασίζεται.

Κατά την επιλογή μιας πόρτας μπορεί να είναι μια ερώτηση - για να αγοράσει τον καμβά ξεχωριστά ή σε συνδυασμό με ένα κιβώτιο, το κάλυμμα. Τα σύγχρονα κατασκευαστές καλούνται να αγοράσουν τα πάντα με τη μία, με το υλικό, το χρώμα, την υφή και τις πόρτες απαιτούμενα στοιχεία συνέπεσε.

Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε μια ιστούς αισθητήρα θέσης - ένα στοιχείο που είναι υπεύθυνη για το άνοιγμα και το κλείσιμο της πόρτας. Ελέγχει ότι η πόρτα δεν θα κλείσει και η κλειδαριά δεν λειτούργησε.

Ο συνδυασμός μονά και διπλά πόρτες διευρύνει οπτικά το χώρο του διαμερίσματος και το μετατρέπει. Είναι σημαντικό ότι οι πίνακες ήταν στο ίδιο στυλ και το χρώμα.

Η πόρτα εκμετάλλευση μεντεσές κερδοφόρα ματιά στην κλασική, σκανδιναβική ή «χώρα» εσωτερικό. Σε μια σύγχρονη, δυναμική εικόνα του διαμερίσματος δεν είναι σχετικές.

χωρίς πόρτες καμινάδα και επιστύλια ασυνήθιστο για εμάς, αλλά εγκαταστάθηκαν στις δυτικές μινιμαλιστικό εσωτερικό.

Περισσότερα ποικιλίες περιστρεφόμενες πόρτες, μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα 14+

Η αντιγραφή υλικού site είναι δυνατή μόνο στην περίπτωση εγκατάστασης ενός ενεργό σύνδεση με την ιστοσελίδα μας.

Χαρακτηριστικά swing εσωτερικές πόρτες: ότι δεν ξέρετε γι 'αυτούς;

Κοινό και παραδοσιακά στην εσωτερική διακόσμηση είναι αρθρωτές πόρτες. Πρόκειται για ένα πλέγμα που συνδέεται με μεντεσέδες στο κουτί. Ανάλογα με την πόρτα swing υλικό ανοίγει σε μία ή και στις δύο κατευθύνσεις ταυτόχρονα. Τα προϊόντα αυτά χαρακτηρίζονται από τη διαθεσιμότητα και την αξιοπιστία. Επιπλέον, το υλικό είναι εύκολα να αντικατασταθούν. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα ή δύο πίνακες ζωγραφικής, κορνίζες και κουτί.

Γιγγλυμωτές εσωτερικές πόρτες

Ποικιλίες swing σχέδια

Για να επιλέξετε το σωστό swing εσωτερικές πόρτες πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με τα χαρακτηριστικά του σχεδίου τους και τα είδη.

Υπάρχουν τα ακόλουθα συστήματα σχέδια swing:

 1. Single-μοντέλα έχουν μια απλή κατασκευή και εύκολη στη χρήση. Έχουν διαφορετικές επιλογές για το σχεδιασμό, έτσι ώστε χρησιμοποιούνται σε διάφορους εσωτερικούς χώρους.
 2. Δίθυρα έχει δύο ιστούς και να εγκατασταθεί στα ευρύχωρα δωμάτια.
 3. προϊόντα εκκρεμές μπορεί να ανοίξει σε δύο κατευθύνσεις. Αυτές οι μεντεσέδες εσωτερικές πόρτες της ζήτησης για τις εγκαταστάσεις γραφείων και δωμάτια με μοντέρνο σχεδιασμό.

μορφή πόρτα είναι ορθογώνιο ή τοξωτά. Ορθογώνιο προϊόντα μπορεί να εξοπλιστεί με τύφλωση ή τζάμι υπέρθυρα.

Κατά την επιλογή ενός μοντέλου πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις διαστάσεις της ζωγραφικής και κουτιά. Υπάρχουν τυποποιημένα μεγέθη.

Swing εσωτερική πλάκα πόρτας έχουν μια σειρά του οποίου το πλάτος κυμαίνεται από 600 έως 900 mm. Σε αυτό το τυπικό μέγεθος το ύψος είναι 2100 ή 2000 mm.

Κατά την εγκατάσταση των θυρών πρέπει να έχουμε κατά νου ότι το μέγεθος του ανοίγματος είναι μεγαλύτερο από το μέγεθος της λεπίδας 2-3 cm κάθαρση Συνέλευση. Θα πρέπει να αφήσει το 1 cm.

Δεδομένων των διαρθρωτικών δεικτών, οι ακόλουθοι τύποι των θυρών:

 • στερεά?
 • αλεσμένο?
 • επένδυση?
 • γυαλί?
 • μέταλλο και πλαστικό.

Συνεχείς ιστοί είναι επίπεδη και λεία επιφάνεια, μερικές φορές διακοσμητικά πιάτα ή ανακούφιση.

Τα υφάσματα κατασκευάζονται ως μασίφ ξύλο, και με τη βοήθεια του πλαισίου. Στην τελευταία περίπτωση, η κοιλότητα να προστίθεται δομές ξύλο ή κηρήθρα. Το πλαίσιο είναι επενδεδυμένα με πλαστικοποιημένο μοριοσανίδες ή MDF.

πίνακες συχνά διακοσμημένα επικάλυψη ή τελείωσε με καπλαμά. Δύο φύλλα εσωτερικές πόρτες μερικές φορές διακοσμημένη με δεσμευτική απομίμηση ή ένθετα γυαλιού. Τα μοντέλα αυτά θεωρείται ότι είναι το φθηνότερο.

Φρεζάρισμα χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει σχέδια και masonite για τη διακόσμησή τους. βάθος άλεση των επιπτώσεων με το πάχος του προϊόντος. Ως εκ τούτου, ο πίνακας αποκτά ένα στερεό εμφάνιση. Κρεμαστός μαλάκια στενό πόρτες μπορεί να είναι διακοσμημένα με αυτόν τον τρόπο.

Paneled μπαρ κατασκευασμένο από δεσμεύσεως και του πλαισίου. Ο σχεδιασμός χωρίζεται σε τμήματα, καθένα από τα οποία έχει ένα πλαίσιο και πλήρωση. Πλήρωση ή πλάκα πλήρωσης κατασκευάζονται από κόντρα πλακέ, ξύλο, γυαλί ή ινοσανίδες.

Ποιοτική μοντέλα του ξύλου δεν είναι κολλημένες και τοποθετημένες επί των αρθρώσεων των δακτύλων.

Paneled προϊόντα διαθέτουν ιμπρεσιονιστών και δεσμευτική πλούτου.

αρθρώνονται εσωτερικές πόρτες με γυαλί που χρησιμοποιείται για την επέκταση του χώρου στο δωμάτιο. Τζάμια διεξάγεται σε διαφορετικές κλίμακες: από ένα μικρό παράθυρο σε πλήρη τζάμια.

Χρησιμοποιείται μια ποικιλία από είδη από γυαλί - διαφανές, έγχρωμο, παγωμένος, χαραγμένο και απλικέ. Οι θύρες με γυαλί εύκολο να καθαριστεί.

Οι πλαστικές εσωτερικές πόρτες που χρησιμοποιούνται πιο συχνά για τα γραφεία ή δωμάτια σε σύγχρονο στιλ. Οι εν λόγω ομάδες η οποία χαρακτηρίζεται από αντοχή στην υγρασία και καλή ηχομόνωση.

Υπάρχουν μοντέλα που δεν περιλαμβάνουν περιβλήματα. Μια πόρτα εγκατασταθεί σε ένα επίπεδο με τον τοίχο. Αν έχετε ζωγραφίσει την πόρτα το ίδιο χρώμα με την επιφάνεια του τοίχου, που διαλύεται στο χώρο.

Τα ακόλουθα υλικά από τα οποία αρθρώνεται φύλλο:

 1. Φυσικό ξύλο, MDF έχουν την αντοχή και την ποιότητα. Πριν από τη χρήση της πρώτης ύλης υφίσταται ειδική μεταχείριση από την φόρμα και το ωίδιο. Καθώς η επένδυση τέτοιων δομών χρησιμοποιούνται: καπλαμά, laminate και χαρτί μελαμίνη.
 2. Γυαλί - φιλικό προς το περιβάλλον υλικό με μεγάλη διάρκεια ζωής.
 3. Είναι ένα ανθεκτικό στη φθορά πλαστικό υλικό. πλαστικό μαλάκια πόρτες είναι σε συνεχή ζήτηση. Αυτό είναι μια μεγάλη επιλογή για χώρους με υψηλή υγρασία.
 4. Οι μεταλλικές πόρτες swing χρησιμοποιείται κυρίως ως πρώτη ύλη.

Πέραν του ξύλου, για την παραγωγή κουτιών αλουμινίου χρησιμοποιούνται, MDF και χάλυβα.

Υπάρχουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα της αρθρωτή δομή:

 • Ταιριάζει σε οποιοδήποτε εσωτερικό σχεδιασμό και να δώσει το συντηρητισμό?
 • μια ποικιλία των μοντέλων και των μορφών της απόδοσης και του σχεδιασμού?
 • ασυνήθιστα, για παράδειγμα, εσωτερικές πόρτες καθρέφτη?
 • όλες οι κατηγορίες τιμών?
 • έχουν την αξιοπιστία και την αντοχή?
 • μεγάλη ποικιλία υλικών και χρωμάτων?
 • να καθαρίζονται εύκολα?
 • μπορείτε εύκολα να πάρει αξεσουάρ.

Ρύθμιση του swing εσωτερικές πόρτες δεν είναι περίπλοκη. Αν καλέσετε τον πλοίαρχο, το κόστος των έργων που κυμαίνονται 1500-5000 ρούβλια. Έτσι θα πρέπει να προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε το προϊόν μόνοι σας την πόρτα. Το κύριο πράγμα που πρέπει να τηρούν όλα τα επίπεδα και μεγέθη, καθώς και υπομονή.

Κατά την απόφαση αυτή, αξίζει να ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά. Οι ειδικοί εγγυώνται την ποιότητα. Αν στηριχθεί στις δικές της δυνάμεις, υπάρχει ο κίνδυνος των στοιχείων ζημιάς συν το χρόνο που δαπανάται.

Το πρώτο βήμα της ρύθμισης περιλαμβάνει την προπαρασκευαστική διαδικασία. Κατ 'αρχάς, θα πρέπει να επιλέξετε τα εργαλεία:

 • σφυρί ή λοστό για να διαλύσει?
 • σμίλη?
 • επίπεδο και μεζούρα?
 • σιδηροπρίονο?
 • κατσαβίδι?
 • αφρό κατασκευή?
 • μπαρ και βίδες?
 • σετ κατσαβιδιών?
 • αποστάτες από ξύλο?
 • γωνιακές αγκύλες?
 • σελοφάν?
 • δισκοπρίονο.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε διάλυση. Για να αφαιρέσετε παλιά ζωγραφική και αποσυναρμολογηθεί κουτί.

Για να αφαιρέσετε εύκολα το καλάθι της πόρτας, συνιστάται να καταθέσει ανοικτά στη μέση σε κάθε πλευρά.

Καταργώντας την ανάγκη για το σχεδιασμό με τη βοήθεια των αποβλήτων κατεδάφισης. Στη συνέχεια θα πρέπει να καθαρίσετε το άνοιγμα της βρωμιά και αφαιρέστε τη μόνωση και συνδετήρες. μοντέλο πόρτα για να επιλέξετε, λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος του ανοίγματος. Θα πρέπει να καθορίσετε το μέγεθος των διπλές πόρτες. Είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη τα κενά σε όλες τις πλευρές κατά 12 mm, που εκτός από το πάτωμα. Εάν το δάπεδο έχει προγραμματιστεί λιθοβολισμό, το πάχος της επικάλυψης λαμβάνεται υπόψη.

Όταν αγοράζετε ένα πλήρες σύνολο των κουτιά και τις πόρτες, ύφασμα ταιριάζει άνετα κάτω από το καλάθι. Αν η πλάκα έχει επιλεγεί ξεχωριστά, θα χρειαστεί να κάνουν δικό τους πλαίσιο.

Ο καμβάς απλώνεται στο πάτωμα και έκανε τα τμήματα περικοπή λόγω των κενών. μέρη κουτί σε χώρους διασύνδεση βιδωμένα.

Μεντεσέδες για πόρτες swing είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, που καθορίζουν την αντοχή και λειτουργικότητα της μονάδας πόρτας. Πρώτη καταμέτρηση γίνεται από το βρόχο σε απόσταση 200 mm από τον πυθμένα και την κορυφή της πόρτας.

Αν βαριά κατασκευή, δημιουργεί ένα άλλο βρόχο.

Στη συνέχεια, εκτελέστε μια σμίλη αυλάκια. Όπως υπογραμμίζεται θέσεις για βίδες. Είναι απαραίτητη η χρήση βιδών 35 mm σε μέγεθος. Με τον ίδιο τρόπο τη σήμανση στο κουτί πόρτα. Μετά τη στερέωση βρόχους από πρώην ελαφρύ άνοιγμα κτιρίου.

Το μπλοκ πόρτα τοποθετείται μέσα στο προετοιμασμένο άνοιγμα. ειδικές σφήνες που χρησιμοποιείται για την ευθυγράμμιση της μονάδας. Στη συνέχεια, το ύφασμα απομακρύνεται από μεντεσέδες της και το κουτί ασφαλίζεται. Ο σχεδιασμός τοποθετείται με πείρους με βίδες. Το πλαίσιο καθορίζεται σε αρκετά σημεία.

Μετά από αυτό, η πόρτα είναι κρεμασμένα σε μεντεσέδες και να ελέγχεται η δυνατότητα ανοίγματος-κλεισίματος. Εάν υπάρχει τριβή, είναι απαραίτητο να προσαρμόσετε τις αρθρώσεις. Στη συνέχεια, δομή συγκρατείται αποστάτες και γεμίστε τα κενά με αφρό. Αφού έχει στεγνώσει η περίσσεια απομακρύνεται και οι αποστάτες απομακρύνονται.

Εγκατάσταση εσωτερικών διπλές πόρτες, και άλλα μοντέλα περιλαμβάνει την εγκατάσταση των χειρολαβών. Είναι τοποθετημένο σε απόσταση 0,9 m από το δάπεδο.

Μια πλήρη θέα της θύρας γίνεται μετά την κατασκευή κουφωμάτων. Τα διακοσμητικά στοιχεία στερεωμένα με βίδες. Ο συνδυασμός της μέρη είναι κατασκευασμένα σε γωνία 45 μοιρών.

Αυθόρμητη άνοιγμα της πόρτας μπορεί να προκύψει εάν το λάθος έγινε κενά. Τέτοια ελαττώματα διορθώνονται με την προσαρμογή τους μεντεσέδες.

Αυτο εγκατάσταση της πόρτας είναι σε θέση να εξοικονομήσει χρήματα και να σας δίνει την ευκαιρία να συνεργαστεί με το γούστο σας, ανάλογα με τις ανάγκες.

1

Leave a Reply

− 2 = 6