Αλλαξιέρα για μωρά

Αλλαξιέρα για μωρά

Χωρίς να περιμένει τη γέννηση του μελλοντικού μέλους της οικογένειας, οι γονείς αρχίζουν να σχεδιάζουν για την αγορά, για τις πρώτες ημέρες της μέγιστης προσοχή για να τον περιβάλλουν. Pelenators δεν παίρνει πάντα στον κατάλογο των απαραίτητα πράγματα, και όμως είναι μια μεγάλη εφεύρεση εξοικονομεί χρόνο, προσπάθεια και τα νεύρα του πρόσφατα ολοκληρωμένο μαμά. Το ερώτημα είναι κατά πόσον είναι αναγκαία η αλλαξιέρα, με τη γέννηση του μωρού δεν είναι πλέον ένα δίλημμα όταν θα πρέπει να εκτελεί όλες τις οικιακές και υγιεινής χειραγώγηση του βάρους ή κλίνει σε τρεις θανάτους. Γιατί λοιπόν να μην ασχοληθούν με την άνεση του εκ των προτέρων;

Γιατί χρειαζόμαστε μια αλλαγή τραπέζι

Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι Pelenators - μια προαιρετική πολυτέλεια. Αλήθεια, γιατί σε κάθε διαμέρισμα υπάρχει αφθονία των επιφανειών στις οποίες μπορείτε να αλλάξετε τα ρούχα του μωρού! Αλλά όταν αυτοί οι χειρισμοί πρέπει να ταξιδέψει μια ντουζίνα φορές την ημέρα, που τρέχει γύρω από το δωμάτιο σε αναζήτηση πάνες, σκόνες και κρέμες, η φροντίδα του παιδιού αρχίζει να προχωρήσουμε πέρα ​​από την ιδέα της μια ευτυχισμένη μητρότητα. Πάνες, σάλτσα για μια βόλτα, να αλλάξει πάνες, λερωμένα ρούχα όταν σίτιση, μασάζ και υγιεινής, λουτρά αέρα - αυτό δεν είναι μια πλήρης λίστα Pelenators ραντεβού.

Πιο ανθεκτικές αποφασίσει να απαλλαγεί από αλλαξιέρα, για τον στο βωμό πίσω της υγείας, έχουν ήδη αποδυναμωθεί από τεκνοποίησης. Wise μητέρα κατηγορηματικά εγγράψει αυτό το απλό πράγμα στο εσωτερικό του δωματίου ενός παιδιού.

Pelenators συνήθως σχεδιασμένα για τα παιδιά κατά το πρώτο έτος της ζωής. Αλλά στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από τους γονείς είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν πόσους μήνες πριν από την απαιτούμενη αλλαξιέρα, με βάση τα χαρακτηριστικά της ανάπτυξης και την ανάπτυξη του παιδιού τους. Συνήθως Pelenators «dozhivayut9raquo? μέχρι έξι μήνες, γιατί σε αυτή την ηλικία το παιδί αρχίζει να μάθουν ενεργά για τον κόσμο, προσπαθώντας να κινούνται ανεξάρτητα και με την παραμικρή απρόσεκτη κινδύνους kuvyrknutsya στο πάτωμα. Ως εκ τούτου, η ιδιοσυγκρασία του μωρού είναι παρακάμψετε τις συστάσεις του κατασκευαστή.

Έχει αξία και την ανάπτυξή της: το μήκος Pelenators είναι συνήθως 70-80 εκατοστά, και όταν το παιδί αυτό ξεπερνά, η χρήση του πίνακα γίνεται άβολα.

Η αλλαγή πίνακας μπορεί να αντικατασταθεί

Αρνούμενος να αγοράσει ένα μεταβαλλόμενο πίνακα για οικονομικούς λόγους, τους γονείς ή προσαρμοσμένα για την εκτέλεση όλων των χειρισμών με το μωρό στα γόνατά της στο κρεβάτι της, ή να δείξει φαντασία και να δημιουργήσουν το δικό τους χώρο εργασίας σε οποιαδήποτε από την ελεύθερη επιφάνεια. Μερικές φορές Pelenators μετατρέπει ένα συνηθισμένο γραφείο, το που μουσαμά και κουβέρτα, μερικές φορές αλλάζοντας το μωρό να προσαρμοστούν μεγάλη περβάζια παραθύρων.

Σε όλα αυτά να αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα μειονεκτήματα: χαμηλή λειτουργικότητα (χωρίς πρακτικό ράφια και διοργανωτής με τα εργαλεία, σκόνη και πάνες), στην περίπτωση ενός καναπέ - δεν είναι αρκετά σταθερή επιφάνεια, η οποία είναι τόσο αναγκαία για το παιδί να αναπτύξει το συντονισμό και μασάζ, καθώς και η ανασφάλεια λόγω της έλλειψης των περιορισμών. Ως εκ τούτου, συνθήκες, όταν η κύρια συσκευή είναι η παροχή αυτοσχέδια Pelenators χάντρα, τη σταθερότητα και την ελαστικότητά του.

Μια ποικιλία από αλλαξιέρες σήμερα είναι συγκλονιστικό. Είναι κατασκευασμένα από πλαστικό, μέταλλο και ξύλο, σταθερό και αναδιπλούμενο, με ράφια και συρτάρια, και μερικές φορές ακόμη και παρέχεται με ένα δίσκο - πώς να μην μπερδευτείτε νεαρή μητέρα! Αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο. Το κύριο πράγμα είναι να αναλύσει τους όρους της και να περιορίσετε την αναζήτηση για τα μοντέλα που πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια.

1

Η σημερινή πραγματικότητα είναι ότι δεν είναι κάθε νεαρή οικογένεια έχει υλικό που μπορεί να φιλοξενήσει όλες τις καινοτομίες που αναπτύχθηκαν για τη φροντίδα του μωρού και την ανάπτυξή του. Αναμφίβολα, μπορούμε να αυξήσει με επιτυχία τα παιδιά μας, και αν υπάρχει μια κούνια, έτσι ώστε οι δίσκοι ποτ. Αλλά οι κατασκευαστές έχουν βρει έναν τρόπο για να κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και μητέρες που ζουν σε περιορισμένο χώρο, έχει αναπτύξει μια ποικιλία από κινητά Pelenators. Σε αυτά περιλαμβάνονται:

 • πίνακες για πτυσσόμενα πόδια?
 • κρέμονται μοντέλο τοίχο?
 • κλωστοϋφαντουργίας αλλαξιέρα με πλευρές που μπορούν να αποθηκευτούν τυλιγμένο σε ρολό και να αναλάβει το δρόμο?
 • σκληρό Pelenators του διοικητικού συμβουλίου για την εγκατάσταση στην άκρη κούνιες των παιδιών και άλλες επιφάνειες.

Εάν το δωμάτιο των παιδιών διαθέτει δωρεάν κομοδίνο ή ράφια, η οποία μπορεί να κινηθεί προς τα επάνω για τα κινητά Pelenators και να αποφασίσει για τον εαυτό τους τη λειτουργικότητα του προβλήματος, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώσουν περισσότερα. Τι θα συμβεί αν οι κατάστημα πάνες, βάζα και σωλήνες από το πουθενά; Χωρισμένος από το μωρό σας, ακόμα και για ένα λεπτό, μαμά κινδυνεύει να τον πιάσει στο πάτωμα με όλες τις επακόλουθες συνέπειες. Η παρουσία του στα ράφια των καταστημάτων, είτε για τους διοργανωτές - είναι ένα πολύ σημαντικό κριτήριο, το οποίο συνορεύει με ασφάλεια. Η μαμά ποτέ δεν θα χάσει την επαφή της αφής με το παιδί και δεν θα επιτρέψει τον τραυματισμό του, αν η επιλογή του είναι:

Αυτές οι παραλλαγές έχουν ένα άλλο πλεονέκτημα: μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλα τα επόμενα χρόνια της ζωής ως μια πέτρα για τα πράγματα ή τα παιχνίδια, γιατί Αλλαγή χαλιά σε πολλές σταθερές μοντέλα που εκτελούνται αφαιρούμενη. Κομοδίνο προστατεύει επίσης τα περιεχόμενα από τη σκόνη.

Ως ξεχωριστό είδος που αξίζει να αναφερθεί ειδικά Pelenators με ενσωματωμένο δίσκο που σας επιτρέπουν να συνδυάσετε τη διαδικασία κολύμβησης και ντύσιμο και να μην βασανίζουν αντιθέσεις θερμοκρασία του παιδιού του. Μετά μπανιέρα κολύμβησης κλειστό αρθρωτό κάλυμμα, το οποίο είναι φάσκιωμα επιφάνεια. Αν, όμως, στο μπάνιο και χωρίς Pelenators δεν γυρίσει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ίδιες πλακέτες κινητών τα μικρότερα, τοποθετώντας το στο πλυντήριο.

Πώς να επιλέξετε ένα τραπέζι αλλαγής για ένα νεογέννητο

Ό, τι συστάσεις του κατασκευαστή και παιδίατροι, όταν ψάχνουν Pelenators γονείς συχνά απωθούνται από δύο παράγοντες: την τιμή και το μέγεθός του.

Μην νομίζετε ότι οι οικονομικές δυνατότητες είναι πολύ περιορίζουν την ελευθερία επιλογής. το κόστος της αλλαξιέρα πολύ συχνά περικοπεί εκδοχή του γνωστού ευρωπαϊκή μάρκα είναι ίση με την τιμή της πλήρους στήθος της εγχώριας κατασκευαστή. Σε κάθε περίπτωση, η πιο εύκολα διαθέσιμη είναι μοντέλα κινητών.

Μπορείτε να το δείτε εδώ:

Το εύρος τιμών από 900 για να 1500 ρούβλια. μπορείτε να αγοράσετε την ποιότητα συμβούλια τα μικρότερα (για παράδειγμα, Ρωσική Polini Classic - 1000 ρούβλια και Fairy - 1450 ρούβλια ή πολωνική Ber Ber Dino - 1400 τρίψιμο ...), και προσθέτοντας λίγο περισσότερο - και η εγχώρια πτυσσόμενο τραπέζι με τα πόδια (για παράδειγμα, «Feya9raquo? από 1500 τρίψιμο.).

Αν ο χώρος το επιτρέπει, είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα μεταβαλλόμενο πίνακα σταθερές. Ράφια και συρτάρια ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό, θα είναι «vzroslet9raquo? μαζί με το μωρό, αλλάζοντας μόνο το περιεχόμενό της. Το εύρος τιμών αυτής της αγοράς θα είναι 3-7 χιλιάδες. Τρίψτε. για τα εγχώρια προϊόντα (κομμά «Feya9raquo? ράφια μοριοσανίδες καπλαμά ή μασίφ ξύλο από Άντζελα Bella), και 8-15000 ρούβλια .. για ξένα πρότυπα (λακωνική γερμανική πίνακες από Geuther ή έντονο ιταλικό hi-tech από Brevi). Η επιλογή της μόδας μενταγιόν ή μοντέλο τραπέζι, εξοπλισμένα με μπάνιο, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τις δαπάνες έως και 20 χιλιάδες. Τρίψτε. και πάνω.

Αντιμέτωποι με το ερώτημα, πόσο αλλάζει τραπέζι, πολλοί γονείς ξεχνάμε άλλες σημαντικές στιγμές:

 • υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένο, πρέπει να είναι φιλική προς το περιβάλλον και υποαλλεργικά?
 • θα πρέπει να επιλέγονται επικάλυψη vlagoottalkivayuschey, αλλά όχι ολισθηρό?
 • όλα τα τμήματα της δομής θα πρέπει να καθαρίζονται εύκολα?
 • πρέπει να επιλέξετε Pelenators με μέγιστο μήκος που το μωρό δεν αυξάνεται κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του?
 • εργονομία - εύκολο άνοιγμα κουτιά, σταθερότητα, αντιολισθητικά πόδια - θα είναι ο αδιαμφισβήτητος πλεονέκτημα.

«Με κάποιο τρόπο εμείς οι ίδιοι έχουν μεγαλώσει χωρίς Pelenators» - θεωρείται από πολλούς μητέρες, εντυπωσιακή αυτή συσκευή από τη λίστα των απαλλοτριώσεων για το νεογέννητο. Και στη συνέχεια, να θυμάστε τα κουρασμένα πρόσωπα των δικών τους μητέρων και συνειδητοποιούν: ναι, μπορείτε να το κάνετε, αλλά με το κόστος της δικής τους υγείας και την άνεση. Ωστόσο, η μητρότητα δεν είναι ένα θύμα, και οι πιο ευτυχισμένες στιγμές για μια γυναίκα που εκτελεί μεγάλη αποστολή του - να συνεχίσει την ανθρώπινη φυλή.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας:

 • Η επιλογή των επίπλων για το πρώτο παιδί
 • Εσωτερικό δωμάτιο για το νεογέννητο μωρό
 • δωμάτιο Idalnaya για το νεογέννητο
 • Τι χρειάζομαι για να αγοράσω ένα δωμάτιο για το μωρό;
 • νεογέννητο δωμάτιο του μωρού. έπιπλα
 • Αλλάζοντας Πίνακες με Bath
 • Το νερό για το μωρό, ή ό, τι δεν πρέπει να ξεχαστεί
 • Η επιλογή των επίπλων για το πρώτο παιδί
 • Εσωτερικό δωμάτιο για το νεογέννητο μωρό
 • δωμάτιο Idalnaya για το νεογέννητο
 • Τι χρειάζομαι για να αγοράσω ένα δωμάτιο για το μωρό;
 • νεογέννητο δωμάτιο του μωρού. έπιπλα
 • Αλλάζοντας Πίνακες με Bath
 • Το νερό για το μωρό, ή ό, τι δεν πρέπει να ξεχαστεί
 • Η σωστή φροντίδα των πιάτων σας
 • Τα μυστικά των παιδικών ρούχων
 • Ξύλινο κρεβάτι με πτυσσόμενο κρεβάτι
 • Παιδικά σκουλαρίκια - το πρώτο εξάρτημα στη ζωή ενός κοριτσιού
 • 10 πράγματα που θα μπορούσαν μόνιμα πάρει ένα παιδί έως ένα έτος

Ανατύπωση των υλικών επιτρέπεται μόνο με τη γραπτή άδεια του εκδότη!

Αλλαγή πίνακες: 5 δημοφιλή μοντέλα για νεογέννητα

Όταν είστε στο τραπέζι μωρό σπίτι για την αλλαγή Εξοικονομήστε χρόνο και την ενέργεια των γονέων. Είναι δύσκολο να υπερεκτιμούν τη λειτουργικότητα Pelenators και την ευκολία στη χρήση του. Η μητέρα μου δεν θα έχουν προβλήματα με το πίσω μέρος των πολυάριθμων πλαγιές και τις πράξεις χειραγώγησης του παιδιού. Ό, τι χρειάζεστε είναι πάντα στο χέρι, και το παιδί υπό επίβλεψη. Επισκόπηση μοντέλων και 5 άνετα τραπέζια αλλαγής θα βοηθήσει τους γονείς στην επιλογή του θέματος για ένα νεογέννητο.

Μορφές αλλάζει πίνακες: τα υπέρ και τα κατά των διαφόρων τύπων των πινάκων για την αλλαγή τραπέζι

Στα καταστήματα μπορείτε να βρείτε Pelenators 2 είδη: κινητές και σταθερές.

Κ κινητό αλλαξιέρα περιλαμβάνουν:

κινητό κατασκευές καλό για μικρά διαμερίσματα , στην οποία δεν υπάρχει επιπλέον χώρος για τη συνολική έπιπλα. Οι πίνακες αυτοί μπορούν να κληθούν πεζοπορία: είναι εύκολο να πάει πάσο, και μπορείτε να κάνετε εκδρομές για να επισκεφθείτε ή στη χώρα τους.

Σταθερός μοντέλο - το πιο βολικό Pelenators. Σε αντίθεση με τις κυτταρικές δομές, όπως τα μοντέλα αποτελούν μέρος της διακόσμησης του σπιτιού. Είναι λειτουργικό, ασφαλές για τα παιδιά και εύκολη για χειραγώγηση. Pelenalnik επιλέγονται ανάλογα με το ύψος των ενηλίκων, γεγονός που καθιστά πιο εύκολο για τη φροντίδα του μωρού, χωρίς να επιβαρύνεται η μητέρα της σπονδυλικής στήλης. Είναι βολικό για τη μεταφορά όλων των ειδών τα φάσκιωμα.

Λειτουργικότητα και την κινητικότητα.

Εύκολα διπλώνονται και μεταφέρονται από τόπο σε τόπο.

Μπορείτε να το πάρετε μαζί σας, αν έχετε να πάτε για να επισκεφθείτε ή να κάνετε μια εξόρμηση στη χώρα.

Δεν υπάρχει αρκετός χώρος για τα προϊόντα υγιεινής.

Αστάθεια αναδιπλούμενα πόδια σε ανώμαλες επιφάνειες.

Δεν παίρνει ωφέλιμη επιφάνεια.

Καθορίζεται σε ένα άνετο ύψος για τη μαμά.

Εξοπλισμένο με ένα μικρό ράφι για προσωπική βρέφος υγιεινής.

Σε ορισμένα μοντέλα, παρέχει στους κατόχους για πάνες.

Πολύ μικρά ράφια που δεν περιέχουν όλα τα απαραίτητα είδη περιποίησης.

Βολικό, κινητά pelenalnika έκδοση.

Το διοικητικό συμβούλιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα τραπέζι, καναπέ, ή να το διορθώσετε με το μωρό κούνια.

Ιδανική λύση για μικρά διαμερίσματα.

Περιορισμένη λειτουργικότητα: δεν υπάρχουν προσαρμογές για είδη περιποίησης, υγιεινής και ρούχα του παιδιού.

Mat είναι απαραίτητη στο κόμμα, με τις εκστρατείες στο γιατρό και στα ταξίδια.

Είναι συμπαγές, εύκολο να πάει πάσο και να διαγραφούν.

Υπάρχουν μοντέλα με προσκέφαλα, προφυλακτήρες, καλύμματα και θήκες για πάνες.

Η ανάγκη για συχνό πλύσιμο μειώνει τη διάρκεια ζωής των Pelenators.

Το παιδί δεν πρέπει να μείνει στο χαλί χωρίς επίβλεψη.

Ντύνοντας στο μπάνιο μετά από την επεξεργασία του νερού είναι βολικό για τη μαμά και το μωρό.

Το παιδί δεν πρέπει να βιώσουν μια απότομη πτώση της θερμοκρασίας.

Με δίσκος πρακτικό Pelenators: μικρογραφία σκάφες του παιδιού αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς.

Ανθεκτικό σε άνιση πόδια, είναι συχνά εξοπλισμένα με τροχούς για τη μετακίνηση γύρω από το διαμέρισμα.

Μια πολύ χώρο για μια ποικιλία από αξεσουάρ για παιδιά: από προϊόντα προσωπικής φροντίδας για τα ρούχα και τα παιχνίδια.

Κατάλληλο για χώρους με αρκετό χώρο.

Ευελιξία, ευκολία στη χρήση.

Καθώς μεγαλώνουν παιδί αφαιρούμενη Pelenators αναπτύσσεται, δημιουργώντας ένα ακόμη ράφι.

Στη συνέχεια, μια συρταριέρα χρησιμεύει ως συνήθη έπιπλα για την αποθήκευση ρούχα.

Το μοντέλο αυτό χρειάζεται πολύ χώρο και έχει σημασία μόνο για μεγάλα διαμερίσματα με ξεχωριστό χώρο για το νεογέννητο.

5 πιο άνετα τραπέζια αλλαγή - τα δημοφιλή μοντέλα και κατασκευαστές

Αλλαγή πίνακα - πρακτικό δώρο για τους νέους γονείς για τη γέννηση του μωρού σας. Αν σκοπεύετε να κάνετε και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ένα δώρο για ένα νέο μωρό, τότε λύσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των 5 δημοφιλή μοντέλα θα βοηθήσει την επισκόπησή μας.

Τι είναι αλλαξιέρα βολικό και όταν δεν είναι απαραίτητη σε όλες - τις μητέρες συμβουλές για την επιλογή και την αγορά

Αλλαγή κατασκευαστές πινάκων έχουν προσπαθήσει να κάνει τα πάντα για να διευκολυνθεί η νεαρή μητέρα για τη φροντίδα των παιδιών. Τι επιλογή να εξαρτάται από τις προτιμήσεις των γονέων, την τιμή που είναι διατεθειμένος να πληρώσει και το μέγεθος του διαμερίσματος. Αλλά είναι δύσκολο να κατανοήσουμε σε ένα ευρύ φάσμα των προϊόντων που προσφέρονται σε όσους κάνει πρώτα μια τέτοια αγορά. Δεν πρέπει να συγχέεται με την επιλογή, ακούμε τις συμβουλές των έμπειρων μητέρες που δείχνουν μια σειρά από απαιτήσεις για τις μελλοντικές αγορές.

Τι πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή ενός μεταβαλλόμενο πίνακα;

 • Το ύψος του τραπεζιού. Μια πολύ σημαντική παράμετρος. Από αυτό θα εξαρτηθεί από την υγεία της σπονδυλικής στήλης του μια νεαρή μητέρα και την άνεση της. Διαλέξτε ένα τραπέζι κάτω από το ουρλιαχτό της ανάπτυξης.
 • Κινητά πίνακες. Τραπεζάκι με ρόδες πιο βολικό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι εύκολο να κινηθεί γύρω από το διαμέρισμα, καθώς και σύρτες στις ρόδες Secure ειδικό εργαλείο σε οποιαδήποτε θέση.
 • για την υγεία του μωρού . Επιλέξτε ένα μοντέλο από φυσικά υλικά, το καλύτερο ξύλο.
 • Προσέξτε για το μέλλον. Αν επιτρέψετε χώρο του σπιτιού σας, είναι καλύτερο να αγοράσει μια αλλαγή κομμό. Λειτουργική, ευρύχωρα και εξυπηρετούν το παιδί σας για πολλά χρόνια μετά το παίρνει από τη βάση.

Μερικές μητέρες συγκεκαλυμμένο χαρούμενος παιδιά σε Pelenators. Αλλά άλλες μαμάδες άβολα μεταμφίεση παιδί έσκυψε pelenalnikom. Συχνά προτιμούν φυσιολογικό ενήλικα κρεβάτι. Ένα ορισμένο ποσοστό από τους γονείς προτιμούν όλες οι χειρισμοί με τον διάδοχό του να πραγματοποιήσει, κάθεται στο ευρύ, μαλακή επιφάνεια. Και υπάρχουν κάποια πλεονεκτήματα. Άνετο καθιστικό ό, τι στέκεται. Δεν υπάρχει ο φόβος ότι το παιδί είναι λίγους μήνες μετά τη γέννηση γίνεται πολύ ευκίνητος και vortkim, πέφτουν από το τραπέζι αμέσως μόλις γυρίσει μακριά.

Αν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα μεταβαλλόμενο πίνακα, ελπίζουμε ότι οι πληροφορίες στο άρθρο θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για το μωρό σας.

Προσθέστε ένα σχόλιο ακυρώσετε την απάντηση

συμμορφώνονται με τις ειδικές περιστάσεις της υγείας σας, και δεν αποτελεί ιατρική συμβουλή.

© Τα 2014-2016 Τα υλικά ιστοσελίδα προστατεύονται από διεθνείς πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγενικών δικαιωμάτων.

Εάν χρησιμοποιείτε και να επανεκτυπώσετε τα υλικά ενεργό και ευρετήριο συνδέσμους προς την ιστοσελίδα είναι υποχρεωτική!

Αλλαξιέρα για μωρά

Μετά τη γέννηση των γονέων του μωρού αρχίζουν να σκεφτούμε τι θα είναι εξαιρετικά αναγκαία και τι θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε αυτόν κομμάτια των επίπλων. Πρόσφατα, πριν οι νέοι γονείς συχνά αναρωτιούνται αν για να αγοράσει ένα μεταβαλλόμενο πίνακα ή να προσπαθήσει να κάνει οποιαδήποτε άλλη αναγκαία μέσα, όπως ένα γραφείο ή έπιπλο. Και αν το κάνετε να αποφασίσει σχετικά με μια αγορά, είναι καλύτερα να επιλέξετε; Ποια μοντέλα για να διαλέξετε;

Οι περισσότεροι από τους γονείς αυτή τη στιγμή δεν είναι να κατανοήσουμε ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ένα μεταβαλλόμενο πίνακα και γιατί είναι, για να κυριολεκτήσουμε, απαραίτητο. Μετά από όλα, στην πραγματικότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα «αυτοσχέδια μέσα» και δεν ξοδεύουν επιπλέον χρήματα. Αλλά αν γυρίζουμε σε ένα κατάστημα ειδικότητας ή αναζητήστε τα διάφορα άρθρα στο διαδίκτυο, μπορείτε να δείτε πόσα διαφορετικά μοντέλα μπορούν να σας προσφέρουν τη σύγχρονη αγορά. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά.

 • Κλασικό αλλαξιέρα. Πρόκειται για ένα ξύλινο τραπέζι σε ένα αρκετά υψηλό πόδια, με την αλλαγή του τόπου ειδικά εξοπλισμένα μωρού που περιβάλλεται από ειδικούς προφυλακτήρες. Επιπλέον, κάτω από τον νεροχύτη μπορεί να είναι ένα μικρό ράφι. Αν είναι, τότε ο πίνακας γίνεται περισσότερο σαν ένα γραφείο, βιβλιοθήκη, όπου μπορείτε να βάλετε πάνες, πάνες και διάφορα είδη υγιεινής χωρίς προβλήματα.
 • Αλλαγή πίνακα-μετασχηματιστή. πίνακας Το όνομα μιλάει από μόνη της. πίνακα πολλαπλών λειτουργιών, ρύθμιση ύψους, ράφια μπορείτε όχι μόνο να αλλάξει, αλλά και πολύ καθαρά. Ανάλογα με την επιλεγμένη λειτουργία ένα μεταβαλλόμενο πίνακα μπορεί να είναι βάθρο-περίπτερο, επιτραπέζια παιχνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες, κ.α. Φυσικά, για μια μακροπρόθεσμη εξυπηρέτηση και την εξαιρετική ποιότητα αυτών των πινάκων θα πρέπει να πληρώσει πολλά χρήματα, έτσι ώστε μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε αν αξίζει τον κόπο.
 • Αλλαγή πίνακα για το μπάνιο. Στην εμφάνιση μοιάζει πολύ με μια κανονική βιβλιοθήκη. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι προορίζεται να χρησιμοποιηθεί στο μπάνιο, όπου η υγρασία είναι σχεδόν πάντα κάνουν αυτά τα τραπέζια από υλικά που δεν φοβούνται υγρασία - πλαστικό και μέταλλο. Όπως αλλαγή πίνακες είναι συμπαγές και ελαφρύ. Πολλά αλλάζουν τραπέζια είναι εξοπλισμένα με ειδικό ενσωματωμένο στο δίσκο, η οποία απλοποιεί σημαντικά τη διαδικασία της κολύμβησης μωρό. Δίσκος βρίσκεται στο ιδανικό ύψος για σας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να λυγίσει κάτω από χαμηλό σε αυτήν.
 • Αιωρούμενα αλλαξιέρα. Αυτός ο πίνακας είναι καλά στερεωμένο στον τοίχο στο επιλεγμένο ύψος και εμφανίζεται μόνο όταν το χρειάζεστε. Όλα τα υπόλοιπα του χρόνου που κλίνει χωρίς πολύ χώρο και να μην ενοχλείτε κανέναν. Έχουμε ειδική Pelenators τοίχο ευρύχωρο τσέπες ότι όλα τα απαραίτητα πράγματα ήταν πάντα στο χέρι, καθώς και για την ασφάλεια του μωρού στα άκρα στερεώνονται περιοριστικά προφυλακτήρες.
 • Αλλαγή τουαλέτα. Σε αντίθεση με τα συμβατικά τουαλέτα έχει ένα ειδικό, κλειστό προφυλακτήρες, τοποθετήστε για φάσκιωμα ένα αδιάβροχο μαλακό κρεβάτι. Σερβίρει κομμό από ένα χρόνο, αξιόπιστη και πολύ σταθερό. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αρκετά μεγάλο μέγεθος, οπότε αν το διαμέρισμά σας δεν έχει τον απαραίτητο αριθμό των θέσεων, δίνουν το προβάδισμα σε οτιδήποτε άλλο. Φυσικά, ένα μεγάλο στήθος είναι πολύ πιο βολικό στη χρήση, όπως στην προκειμένη περίπτωση, με την προϋπόθεση περισσότερο χώρο για το μωρό και για τη μαμά. Το μωρό θα είναι πολύ ευρύχωρο, επειδή υπάρχει περισσότερος χώρος για φόρτιση, μασάζ και ανάπτυξη παραμένει.
 • πίνακες Εμπορεύματα για τα μικρότερα. Ένα δημοφιλές και πολύ πρακτική λύση για όσους δεν είναι διατεθειμένοι να παράσχουν πολλά περιθώρια για Pelenators. Λόγω άκαμπτο πλαίσιο, αυτό το διοικητικό συμβούλιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε: σε ένα τραπέζι, στο στήθος, στο πλυντήριο, σε μια πλευρά μπάνιο. Για να στερεώσετε την πλακέτα έχει ειδικές εγκοπές στις οποίες μπορεί να συνδεθεί με το κρεβάτι ή οποιοδήποτε άλλο κομμάτι των επίπλων. Μετά τη χρήση, μπορείτε να καθαρίσετε τα μικρότερα συμβούλια στο ντουλάπι ή να κρεμαστεί στον τοίχο.

Τι πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή;

Όταν επιλέγετε ένα μεταβαλλόμενο πίνακα, θα πρέπει να δώσουν σίγουρα την προσοχή στα ακόλουθα σημεία:

 • Φυσικά υλικά. Επίσης, σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο πίνακας αλλαγή πρέπει να γίνει, διότι από φυσικά υλικά που είναι ασφαλή για την υγεία του μωρού. Για παράδειγμα, λατέξ, ξύλο, κλπ Το στρώμα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από το νερό-απωθητικό και εύκολο να καθαριστεί υλικό.
 • πίνακα ευκολία. Μπορεί να είναι εξοπλισμένα με τροχούς και φρένα.
 • Σταθερότητα. Είναι σημαντικό ότι ήταν σταθερά σταθερό pelenalnik
 • Ευρυχωρία. Προσπαθήστε να επιλέξετε το πιο ευρύχωρο τραπέζι, γιατί το παιδί θα μεγαλώσει πολύ γρήγορα, και σε μια μικρή pelenalnike θα είναι στενά
 • Η παρουσία του ράφια, θύλακες, ράφια, κ.λπ. Όλα αυτά δεν είναι σε κάθε Pelenators, αλλά είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα στον πίνακα επιλογής. Σε αυτά μπορείτε να βάλετε όλα τα απαραίτητα, έτσι ώστε τα σωστά πράγματα ήταν πάντα στη διάθεσή σας χωρίς δυσκολία.
 • αντοχή στην υγρασία. Αν το επιλεγμένο πίνακα είναι κατασκευασμένο από ξύλο, στη συνέχεια, να ρωτήσω πώς το υλικό υγρασία-απόδειξη, και ποια είναι η διάρκεια της εγγύησης του.

Πόσο είναι η αλλαξιέρα;

Δεδομένου ότι η τιμή του αλλάζει πίνακες, τότε υπάρχει μια ποικιλία από σειρές με τον ίδιο ευρύ φάσμα όσον αφορά την επιλογή του επίπλου. Η φθηνότερη λύση θα ήταν να, φυσικά, την αλλαγή του σκάφους, μπορεί να αγοραστεί στα σύνορα του 630 να 3500 ρούβλια. Αρκετά δημοσιονομική κατανομή των πόρων, συμφωνώ. Πτυσσόμενο τραπέζι για ένα μπάνιο θα σας κοστίσει από 3600 να 7950 ρούβλια, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι αυτό το μοντέλο δεν είναι κατάλληλο για κάθε διαμέρισμα. Ευρύ φάσμα των επιλογών άλλαγμα συρτάρια, επίσης, μια τεράστια ποικιλία τιμών. από 3790 μέχρι και 69000 ρούβλια, όλα εξαρτώνται από τον κατασκευαστή, το μέγεθος, τα υλικά και άλλους παράγοντες. Ανεστάλη η αλλαγή πίνακας μπορεί να αγοραστεί για τόσο χαμηλό όπως 3299 να 24385 ρούβλια. Και πάλι, όλα εξαρτώνται από τον κατασκευαστή. Μετά από όλα, οι ίδιοι εγχώρια πίνακες θα κοστίσει πολύ φθηνότερα από ό, τι ιταλικό. Αλλά εδώ θα πρέπει να αποφασίσει τι είναι καλύτερο για την τσέπη και τις απαιτήσεις σας.

Αγοράσαμε τον εαυτό σας αλλάζοντας τραπέζι από ξύλο με μια ευρεία κορυφή και προφυλακτήρες. Στη συνέχεια αγοράζουν εκτός από το απλό εύκαμπτο στρώμα. Ο πίνακας βρισκόταν στο φυτώριο κοντά στο παχνί και να χρησιμοποιηθεί από τη γέννηση έως 1 έτος. Πρόσφατα μόλις κυριολεκτικά διαλυθεί και τον πήρε στους γονείς του για φύλαξη μέχρι την επόμενη ανανέωση της οικογένειας. Ένα στρώμα που ακόμα βρίσκεται στο πλυντήριο ρούχων στο μπάνιο. Συνεχώς για να σκουπίζω το μωρό σας

Πριν από τη γέννηση του μωρού που σαφώς ως στόχο να αγοράσει ένα μεταβαλλόμενο πίνακα, γιατί ξέρω πόσο είναι βολικό. Από την αρχή, αποφάσισα ότι θα πρέπει να είναι ένα μικρό αλλά ευρύχωρο, ώστε να μπορείτε εύκολα να αποσυναρμολογηθεί και να αναδιατάξετε αυτό. Ως αποτέλεσμα, μαζί με το σύζυγό της αποφάσισαν να αγοράσουν ένα μεταβαλλόμενο πίνακα με μπανιέρα, τώρα γενικά για την επιλογή του να μην μετανιώσετε. Είναι απόλυτα εισαχθεί σε όλες τις απαιτήσεις που είχε αρχικά οριστεί. Την ίδια στιγμή, το οποίο είναι πολύ βολικό, επειδή μπορεί να είναι εύκολο να ρίχνουμε το νερό, τοποθετείται μαζί μας παντού και ο ίδιος εξακολουθεί να έχει δύο επιπλέον ράφια. Με τον τρόπο υπάρχει και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για την αλλαγή του μωρού χαλί τοποθετείται.

Μας τη γέννηση του φίλους έδωσε ένα τραπέζι με 4 συρτάρια και ένα αναδιπλούμενο ράφι. Μπορώ να αλλάξω τα ρούχα του μωρού καιρό σε αυτό, γιατί η πλάτη δεν βλάπτει να χρησιμοποιήσετε. Αρκετά βολικά, όλα τα βασικά πράγματα, όπως ρυθμιστικά, bodykit και έτσι είναι στο χέρι, και στο κάτω συρτάρι κουδουνίστρες συσσωρεύονται για τη νύχτα.

Πριν από την έλευση του πρώτου παιδιού αγόρασε αλλαξιέρα σε συνδυασμό με μια συρταριέρα. Στην πραγματικότητα, είναι χρήσιμο να μας μόνο για την αποθήκευση παιδικά ρούχα για κάποιο χρονικό διάστημα, και ακόμη και μια πορεία μασάζ. Τότε νομίζω ότι τα πράγματα δεν θα χωράει στην ίδια komodik πολύ μικρό για αυτό. Απλά χρειάζονται περισσότερο χρόνο για το εν λόγω ειδικό ράφι στο ντουλάπι. Το πρώτο μάθημα του μασάζ είχαμε 3-4 μήνες και όλα είναι φυσιολογικά, και η δεύτερη είναι 6 μήνες είναι χειρότερο, γιατί το παιδί έχει τοποθετηθεί εκεί εντελώς σταματήσει. Έτσι, για τους σκοπούς αυτούς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κανονικό τραπέζι (τόσο τα πραγματικά όσο και αλλαξιέρα) - ακόμα λίγο από όλα. Φόρεμα το παιδί μπορεί να είναι στο κρεβάτι. Τώρα υπάρχει pelenalnik - ράφι στο κρεβάτι-χώρο, που αγοράστηκε ειδικά για το δεύτερο παιδί. Κάπως περισσότερο σαν, όπως γέρνει προς την πλευρά, αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε, και τις περισσότερες φορές έχει τεθεί στο κρεβάτι το παιδί, ειδικά την πρώτη φορά. Είναι βολικό να βάλει το μωρό, κάτι σαν ένα λίκνο στροφές. Δεν είναι το πιο απαραίτητο πράγμα στο σπίτι, φυσικά, αλλά δεν είναι κακό και μπορεί να είναι πολύ, πολύ χρήσιμο.

Δεν έχω πάει ποτέ και δεν υπάρχει αλλαξιέρα, νομίζω ότι είναι μια σπατάλη των χρημάτων. Veshchichki τα παιδιά βρίσκονται σε ένα ράφι σε μια ντουλάπα. Μερικές πιο απαραίτητα καλλυντικά - το ίδιο μέρος και το υπόλοιπο των καλλυντικών (στην περίπτωσή μου, είναι παντού). Pampers - ένα μεγάλο πακέτο - στέκεται ακουμπάει κάτι. Φασκιωμένοι το μωρό στο κρεβάτι του. Το μασάζ πραγματοποιείται στο πλυντήριο ρούχων και στη συνέχεια στο κρεβάτι. Ακόμα ακούσει πολλά για το πού τα παιδιά με αυτά τα pelenalnikov πέσει.

Εάν είστε σε αναζήτηση της αλλαξιέρας, ή έχουν εμπειρία στην επιλογή του, μοιραστείτε μαζί μας! Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τη γνώμη σας!

Δημοσιεύτηκε 17 Σεπ, 2012 Filed under: Παιδιά, Οικογένεια

Τα παιδιά πέφτουν από την αλλαγή πίνακες; Γι 'αυτό μην τους αφήσουμε εκεί χωρίς επιτήρηση! Αυτός και το κρεβάτι σας μπορεί να πέσει, αν το κάνεις μια θέση. Και με το πλυντήριο ρούχων σας. Δεν νομίζω ότι θα βγουν έξω από το μπάνιο, ενώ το παιδί εκεί «ψέματα και στεγνώνει.» Σε γενικές γραμμές, και το στήθος-pelenalnik και του σκάφους. Καλή - στη φρίκη! I're όχι σε πάνες και πάνες από τη γέννηση διατηρείται, οπότε δεν ξέρω πώς θα αντιμετωπίσει, εάν υπήρχε ένα πράγμα. Ειδικά με ένα νεογέννητο όταν είναι 25 φορές την ημέρα για να γράψω. Από την τουαλέτα ετοίμαζε ένα καθαρό πανί και γάζα πάνες. Και στο κρεβάτι να ορίσει ένα κενό του σκάφους και περίμενε την ώρα H. Πώς να ξυπνήσει βασίλισσά μου - μου ξετύλιξε στο διοικητικό συμβούλιο, όλοι οι βρώμικες πάνες βρίσκονται εκεί μαζί της στο μπάνιο και το μπάνιο - ένα καθαρό και στεγνό για pelenalnike. Αποκοιμηθείτε - Είμαι στην βρώμικα ρούχα, και μια νέα παρτίδα pelenalnike συχνά μαγειρεύουν. Σε γενικές γραμμές, δεν ήταν δυνατό να γίνει, αλλά θα χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο. Και έτσι συνέβη ότι έχουμε αγοράσει ένα, και το δεύτερο μας έδωσε. Εγώ ο ίδιος θα είχε σκεφτεί 2 πράγματα εις διπλούν αγορά. Όμως, αποδείχθηκε - πολύ cool! ))))

Η ιδέα είναι ότι όλες αυτές οι συσκευές είναι πραγματικά απαραίτητη μόνο κατά το πρώτο έτος. 10 μήνες μου, ήδη θέλουν να πουλήσουν κομμό, ίσως ντύσιμο γίνεται - και έχει υπάρξει ράφια για τις κόρες των πραγμάτων. Ένας πίνακας θα αφήσει - δεν πραγματοποιούνται καθόλου (δεν μου αρέσει η εικόνα, αλλά γενικά επίπεδη και ένα πέταλο σχήμα στεφάνης είναι 3 εκατοστά).

Παρ 'όλα αυτά, εγώ θα σε συμβούλευα όλους - ακόμα και το διοικητικό συμβούλιο, ακόμη και μια συρταριέρα, αν και .... γενικά, οτιδήποτε, αρκεί να μην λυγίσει την πλάτη - πολύ εύκολο να σχίσει! Ένα αποκατασταθεί με ένα μωρό - είναι μη ρεαλιστική. Μόνο όταν είχε αρκετή αυτο-θέληση, και δεν το έχουν τακτικά σε ετοιμότητα για να φορέσει.

Υ.Γ:. Σκάφους που έχουμε είναι 800 ρούβλια. Τοποθετείται στο κρεβάτι, ο τόπος δεν παίρνει. Δεν τρύπες στον τοίχο. Εγκατεστημένο στο παχνί, D δεν παρεμβαίνει. Από τη στιγμή που τα πόδια σας θα πάρει, και το kick - να αρχίσει να καθαρίσει. Αλλά σε αυτό το σημείο, και η καρέκλα τους λιγότερο συχνά, και το διοικητικό συμβούλιο δεν είναι βαρύ.

Δεν βλέπω το σημείο στην αλλαγή πίνακα. Σπατάλη των χρημάτων και ακαταστασία το δωμάτιο. Φυσικά, αν έχετε επιπλέον χρήματα, μπορείτε να αγοράσετε τίποτα.

Στήθος Κάρλο αγόρασε το M12, πολύ παρόμοια με τα 11 χτυπήματα, αλλά δεν pelenalnika κομμό και εργοστάσιο επίπλων «Olymp-έπιπλα». Επίπλων βρωμάει πικάντικη μυρωδιά για δύο εβδομάδες, ο τρόμος δεν συνιστάται για βρέφη.

Αν ανοίξετε όλα τα κουτιά την ίδια στιγμή - κλίνει προς τα εμπρός, έτσι πρέπει να στερεώνεται στον τοίχο.

Έπιπλα ωραίο, αλλά επισφαλής, κατά την οικοδόμηση λίγο ισχυρότερη δάκτυλο πιέζεται στον τοίχο - υπήρχε ένα βαθούλωμα στο πλαστελίνη. * Οικονομικά, χαρούμενα *

BabyDesk καθολική - για όλη την οικογένεια!

«Για πολύ καιρό έχω αμφιβολίες κατά πόσο χρειαζόμαστε ακόμα ένα μεταβαλλόμενο πίνακα ως ένα μικρό διαμέρισμα με τρία παιδιά, κάθε μέτρο για την ευκαιρία schetu.Sovershenno στο διαδίκτυο για να δείτε την αλλαγή πίνακα τοίχου, που ενδιαφέρονται, να μελετήσει το θέμα. Αποδείχθηκε ότι ένας πίνακας που εξοικονομεί χώρο, πολύ καλά συνδεδεμένο στον τοίχο σε ένα επιλεγμένο ύψος και εμφανίζονται μόνο όταν είναι απαραίτητο. Επιπλέον ήταν 4-1, το pelenalnik είναι επιτραπέζια παιχνίδια και δημιουργικότητα, αυτό το μαγνητικό πίνακα -markernaya και καβαλέτο. Ανάλογα από αυτά δεν πληρούνται, η επιλογή σας ικανοποιημένοι "

Συνολικά σε απευθείας σύνδεση 2168 άρθρα.

Τέλος, ήρθε η πολυαναμενόμενη ημέρα που θα σταματήσει.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν είναι μόνο η εμφάνιση και η γεύση των γυναικών.

Είναι αδύνατο να υπερεκτιμούν τη σημασία της σωστής στοματικής υγιεινής.

Κάθε γονέας πιστεύει ακράδαντα ότι πάρα πολύ με το παιδί του, ακριβώς.

Ποιος δεν θα ήθελε να εργαστεί στην τηλεόραση; Μάλλον ο καθένας.

1

Leave a Reply

63 − 58 =