Αλλαγή έπιπλο ΙΚΕΑ

Содержание

Παιδική συρταριέρα με αλλαξιέρα - βολικό για τη μαμά και το μωρό

Ένα μικροσκοπικό άνθρωπο, ήρθε μόνο στην ύπαρξη, αβοήθητοι και εύθραυστη, και είναι καλύτερα να συγκαλύψει ένα ειδικό συμβούλια τα μικρότερα με σανίδες. Και βολικό και ασφαλές - απλά δεν το παιδί να πέσει κατά λάθος. Αυτό είναι απλά να κρατήσει αυτόν τον πίνακα, όπου αυτό είναι απαραίτητο, και είναι μικρή. Ως εκ τούτου, πολλές μητέρες προτιμούν να αγοράζουν αλλαγή τουαλέτα φτηνά παιδιών, το άνω μέρος του οποίου χρησιμεύει ως χώρος για την αλλαγή του μωρού.

Τα προϊόντα αυτά μπορεί να έχει διαφορετική δομή από το άλλο, αλλά στο σύνολό τους έχουν ένα - ένα μέρος για την αλλαγή στην κορυφή. Κατά κανόνα, είναι εξοπλισμένο με προφυλακτήρες. Επιπλέον, περιλαμβάνεται μερικές φορές επισυνάπτεται στρώμα. Σωστά την επιλογή και την αγορά ενός συρταριέρα, μπορεί να διατηρηθεί σε ένα σημείο όλα όσα χρειάζεστε για τις μικρές πάνες, είδη ένδυσης, προϊόντα υγιεινής. Λοιπόν, πάνες, φυσικά.

 • Μια αλλαγή η περιοχή είναι αρκετά ευρύχωρο, γι 'αυτό ακόμα και τα καλλυντικά για την εφαρμογή του μωρού. Κρέμα γάλακτος, το βούτυρο, σκόνη, βαμβάκι και μπαστούνια θα είναι σε ετοιμότητα.
 • Μάλλον συμπαγείς διαστάσεις και το χαμηλό βάρος το καθιστούν εύκολο στο στήθος επανατοποθετηθεί στη σωστή θέση. Επιπλέον, υπάρχουν συχνά τροχούς για να διευκολύνουν αυτή τη διαδικασία.
 • Τα προϊόντα αυτά φαίνονται καθαρά και όμορφα, καλά-τοποθέτηση στο σχεδιασμό των παιδιών και σε συνδυασμό με τα άλλα κομμάτια των επίπλων. Κατά κανόνα, είναι κατασκευασμένα από ξύλο, δίνει στο δωμάτιο μια ιδιαίτερη ζεστασιά.
 • Όταν το αγαπημένο παιδί μεγαλώνει, το ανώτατο διοικητικό συμβούλιο μπορεί να διπλωθεί ή να αφαιρέσετε (ανάλογα με το μοντέλο). Μια συρταριέρα θα αντέξει για μεγάλο χρονικό διάστημα ένα παιδί: για παιχνίδια, βιβλία, σχολικά τετράδια και βιβλία. Με την ευκαιρία, η ΙΚΕΑ είναι ένα μοντέλο στο οποίο το διοικητικό συμβούλιο δεν χρειάζεται καν να αφαιρέσετε - μετατρέπεται σε ένα βολικό τραπέζι για το preschooler.

Στη συνέχεια το βίντεο θα διδάξει ο καθένας για την κατασκευή στήθος των παιδιών των συρταριών με την αλλαγή πίνακα με τα χέρια του:

Επισκόπηση των κατασκευαστών και μοντέλων

Σε αυτή τη σύντομη ανασκόπηση θα περιλαμβάνει δημοφιλή εγχώριες εταιρείες, που παράγουν παιδικά έπιπλα υψηλής ποιότητας του. Σημειώστε ότι δεν είναι πάντα απαραίτητη για να αγοράσει ένα ντουλάπι, μερικές φορές μπορεί να γίνει ανεξάρτητα.

Παιδική εργοστάσιο επίπλων, φορώντας ένα απαλό πατρικό όνομα «Σόνια», που βρίσκεται στην περιοχή Nizhny Novgorod. Λειτουργεί από το 2004 και κατάφερε να κερδίσει την αναγνώριση των καταναλωτών. Οι κύριες κατευθύνσεις - κούνιες και την αλλαγή ερμάρια, τα οποία είναι τα μοντέλα που ονομάζεται «Σόνια» και «Σόνια-πεταλούδα.» Σε αντίθεση με την τελευταία μόνο στο γεγονός ότι πρόσοψη τους είναι διακοσμημένο με ένα κομψό σιλουέτα ενός ιπτάμενο πεταλούδας.

Η εταιρεία παράγει μια συρταριέρα με τέσσερα ή πέντε κιβώτια, μήκους 60 και 80 cm, ύψος - 93,5 εκατοστά. Πίνακας για την αλλαγή πτυχώσεις σαν ένα βιβλίο. Αν επεκτείνεται, το μήκος του είναι 75 εκατοστά. εμπορευμάτων καρέ - από πλαστικοποιημένο ξύλινα πλαίσια, και η πρόσοψη - από MDF. Στις άκρες της πρόσοψης είναι κατασκευασμένο από PVC, υγιεινής, αισθητικής και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Αλλαγή κομμό Σόνια πεταλούδα

Ένας άλλος κατασκευαστής της περιοχής Nizhny Novgorod - η εταιρεία «Αντέλ» από το χωριό Tonshaevo. Ειδικεύεται σε μετατρέψιμα κούνιες και συρταριέρες με αλλαξιέρα. Πήραν ένα εμπορικό σήμα «Juliana», γνωστή σε πολλούς νέους μητέρες.

1

Από πλαστικοποιημένο ξύλο, με πρόσοψη κατασκευασμένο από MDF, συρταριέρες είναι διαθέσιμα σε λευκό, καθώς και στην χρώματα wenge, ελεφαντόδοντο, σφενδάμνου, boo, ένα περικόχλιο Ecco. προϊόντα Ύψος - 92 cm, πλάτος - 60 cm, ο αριθμός των κιβωτίων - τέσσερα. Το μοντέλο «Ulyana-6» είναι πέντε από αυτά - αντί για ένα μεγάλο κορυφαία συρτάρι είναι δύο μικρά. Πάνω πίνακας - αρθρώνεται (συνολικό μήκος 75 εκατοστά του).

Το νεότερο μοντέλο με πλάτος 80 εκατοστομέτρων ονομάζεται «Juliana-7.» Φαίνεται πολύ κομψό, επιτυχία που συνδυάζει δύο αποχρώσεις - σκοτάδι και το φως. Έχει τρία συρτάρια με ανοιχτό ράφι πάνω τους, κάτω τέσσερις τροχούς και ελαφρώς αυξημένο βάθος - 45 εκατοστά.

Φωτογραφία Αλλαγή των παιδιών στο στήθος Αντέλ Uliana

Αυτή η γνωστή εταιρεία, μπορεί να φαίνεται ότι δεν είναι απαραίτητο - τα προϊόντα της έχουν από καιρό χαίρει μεγάλης εκτίμησης σε γονείς και έχουν γίνει κλασικά. Κομψή συρταριέρα κατασκευασμένα από ξύλο οξιάς και μοριοσανίδες, είναι ανθεκτικό σε ισχυρά πόδια και την πλάτη είναι εξοπλισμένα με δύο τροχούς. Υπάρχουν πολλά να επιλέξουν από - τα μοντέλα έχουν διαφορετικό πλάτος και το ύψος (βάθος 44 ή 45 εκατοστά). Τραπέζι για φάσκιωμα γίνει μετατρέψιμο, κουτιά - τέσσερις.

Το στενότερο κομμό - «Aistenok μίνι». Το πλάτος του - 64 εκατοστά. Επίσης, έρχεται σε μια έξυπνη έκδοση του «πολυτέλεια». Χαμηλότερη Μοντέλο - "Αλεξάνδρα" (92 υψηλής cm). Και εξακολουθεί να έχει πέντε κουτιά αντί των τεσσάρων (άνω διαιρείται δια δύο). Το μεγαλύτερο συρταριέρα - «Silvia Suite», που έχει ένα ύψος 1,02 μέτρα και πλάτος 98 εκατοστά. Αυξημένη ο ίδιος και το βάθος - έως 48 εκατοστά. Πλάτος «Irishka» μοντέλα «Aistenok» και «Αλέξανδρος» - 84 εκατοστά.

Συρταριέρα με αλλαξιέρα Gandylyan

Αυτό το εμπορικό σήμα ανήκει στον παραγωγό της πόλης της Βόλγκοντονσκ. Αυτό IP Μπαρίσνικοφ, προσφέροντας στους πελάτες πρακτικό, όμορφο και άνετο κομμά από πλαστικοποιημένο μοριοσανίδες. Διακρίνονται από μια ενδιαφέρουσα και μια ποικιλία από αποχρώσεις. Εκτός από τα μοντέλα κάτω από την οξιά, φλαμουριά, οξιές, σκλήθρα και άλλα ξυλείας, που παράγεται διασκέδαση συνδυασμένο προϊόν, που συνδυάζει τα φωτεινά χρώματα με μπλε, πορτοκαλί ή έντονο πράσινο.

Κομμά είναι αρκετά υψηλό και βαθύ - 103 κατά 48 εκατοστά. μέσο πλάτος τους - 78 εκατοστά. Πίνακας για φάσκιωμα διπλώνει. Παρακάτω είναι πολυουρεθάνη τροχούς, για την καθοδήγηση των τηλεσκοπικών κουτιά τύπου που χρησιμοποιείται στα άκρα - ακμής PVC.

Αλλαγή κομμό Μαδαγασκάρη

Ikea σκανδιναβική εταιρεία προσφέρει τρία μοντέλα για τα παιδιά Εμπορεύματα για τα μικρότερα κομμά, όπου λειτουργικότητα. Είναι κατασκευασμένα από μασίφ πεύκο, που καλύπτεται με ακρυλικό χρώμα ή βερνίκι. Ας δώσουμε μια σύντομη περιγραφή.

 • Μοντέλο ύψος «Λέκσβικ» των 94 εκατοστομέτρων και πλάτους 86 εκατοστών εφοδιασμένη με ένα αφαιρούμενο πίνακα για την αλλαγή (βάθος του - 78 εκατοστά). Όταν το μωρό μεγαλώνει, παίρνουμε ένα συνηθισμένο συρταριέρα με δυο συρτάρια.
 • Μοντέλο «Sundvik» με ένα ανοικτό ράφι έχει ένα ύψος 108, και το πλάτος - 79 εκατοστά. πίνακας της για φάσκιωμα διπλώνει για μεντεσέδες και συρτάρια, όπως και στο προηγούμενο μοντέλο, επίσης δύο.
 • μοντέλο «STUVA» έχει τέσσερα μικρά συρτάρια και τα τρία ανοικτά ράφια (δύο - στο κάτω δεξιά, ένα - κάτω πίνακες τα μικρότερα, τα οποία δεν σχηματίζεται). Ύψος προϊόντος είναι 1,02 μέτρα, πλάτος - 0,9 μέτρα. Όταν το παιδί μεγαλώνει, κινούνται κοντά στην καρέκλα κομμό - ότι εσείς και η επιφάνεια είναι.

Μοντέλα άλλαγμα συρτάρια από την Ikea

Φωτογραφίες από τα συρτάρια με αλλαξιέρα

Σε αυτή την ενότητα προσφέρουμε μια συλλογή φωτογραφιών, όπου μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες των διαφόρων στήθη φάσκιωμα. Καλά, τότε θα είναι πιο εύκολο να επιλέξετε ένα μοντέλο που θα αρέσει περισσότερο. Όλα αυτά τα παιδιά που περιτυλίγουν τα στήθη μπορεί να βρεθεί σε online καταστήματα.

Παραδείγματα συρτάρια με τραπέζι αλλαγής

Veres-Αρκούδα Οι μπλε αποχρώσεις επιμήκης Walter

Όπως αυτό; Εγγραφή σε ενημερώσεις του site σε VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus και το Twitter.

Εγγραφή σε ενημερώσεις σχετικά E-mail:

Πείτε στους φίλους σας σχετικά με αυτό το άρθρο στα αγαπημένα σας κοινωνικά δίκτυα, χρησιμοποιώντας τα παρακάτω κουμπιά.

Καλύτερη συρταριέρα από το μεταβαλλόμενο μαξιλάρι. Πόσοι από τους φίλους μου αγόρασε μια συρταριέρα, μετά από λίγο συνειδητοποίησα ότι το είδος της πάνω του με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύεται ότι είναι περιττή. Δεν μπορούν να αφαιρεθούν όλα τα μοντέλα της αλλαξιέρα. Παρά το γεγονός ότι κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του μωρού είναι πολύ βολικό

Κάντε κλικ για να ακυρώσετε την απάντηση.

σχετικές πληροφορίες

κουζίνα

φυτώριο

διάδρομος

στο χώρο εργασίας

Νέα και Τάσεις

που Vkontakte

Ο παππούς Σούρα

Cool! Αυτό είναι το ράφι δίπλα στο κρεβάτι για γυαλιά, έξυπνο τηλέφωνο, φορητή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής.

Και είδα ένα άλλο τέτοια παραλλαγή: ένα κρεβάτι με ένα βάθρο, πολύ.

Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη και λεπτομερείς πληροφορίες! Πολύ χρήσιμο όπως.

0 αποτελέσματα για αλλαγή κομμό

Αποθήκευση αλλαγή κομμό για να πάρετε ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ενημερώσεις σχετικά με το eBay Feed σας.

Κατάργηση παρακολούθησης αλλαγή κομμό να σταματήσει να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με το eBay Feed σας.

Θα λάβετε e-mail και τις ζωοτροφές ειδοποιήσεις όταν φθάνουν νέα στοιχεία.

 • Οι Βεβαιωθείτε ότι οι λέξεις είναι γραμμένες σωστά
 • Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές λέξεις-κλειδιά
 • Αφαιρέστε τα φίλτρα για να διευρύνετε την αναζήτησή σας
 • Πωλητές με την υψηλότερη βαθμολογία αγοραστή
 • Επιστροφές, επιστροφής χρημάτων
 • Πλοία σε μια εργάσιμη ημέρα με την παρακολούθηση

Μάθετε περισσότερα

 • Πωλητές με την υψηλότερη βαθμολογία αγοραστή
 • Επιστροφές, επιστροφής χρημάτων
 • Πλοία σε μια εργάσιμη ημέρα με την παρακολούθηση

Μάθετε περισσότερα

Δεν βρίσκετε αυτό που ψάχνετε;

Αποθήκευση αλλαγή κομμό για να πάρετε ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ενημερώσεις σχετικά με το eBay Feed σας.

Αλλαγή κομμά ΙΚΕΑ

Τραπέζι και καρέκλες ΙΚΕΑ που έχει; Βοήθησέ με να πάρει!

Κορίτσια! Τώρα μπορώ να επιλέξω ένα τραπέζι και καρέκλες παιδί στο Ikeja σε απευθείας σύνδεση, να έρθει στο κατάστημα δεν υπάρχει τρόπος. Προτροπή που έχουμε εδώ είναι ένας πίνακας Flisat σειρά είναι; Είναι βολικό να ζωγραφίσει και ανάγλυφο; .

Μερικά κατάστημα για το μωρό

Κορίτσια, Καλημέρα! Υπάρχουν πολλά ερωτήματα για μαμάδες 🙂 Δείτε Όλγα Parshikova, μιλά για το σκούπισμα ρυτίδες με ελαιόλαδο ή φυτικό έλαιο (βρασμένο). Υπάρχουν, επίσης, έτοιμα πετρελαίου γι 'αυτό, ε; Weleda, ίσως; Παρακαλείστε να ενημερώσετε.

✔️Kolyaska - ένα πραγματικό προπονητή για πρίγκιπα μας - Inglesina Classica, με την τσάντα της.

Επειδή εδώ μπορείτε να γράψετε για τις αγορές - γραφή. Θέλω να αγοράσω πράγματα για τα παιδιά, αλλά δεν είναι ένα έπιπλο ή συρταριέρα με αλλαξιέρα - δεν αρέσει το μηχανισμό των συρταριών. Τι μπορεί να κάνει; Θέλω το ίδιο ύψος, αλλά με τις πόρτες και τα ράφια. Υπάρχουν κλασικές μπεζ υπουργικό συμβούλιο είναι άσπρο υπουργικό συμβούλιο ΙΚΕΑ κάτω από την τηλεόραση. Φωτογραφία αριστερά. Μπορεί να αλλάζει, αλλά είναι όλα από το στήθος των συρταριών (στη συλλογή του υπουργικού συμβουλίου έχει μόνο ένα έπιπλο (Τι είναι να καταλήξουμε σε;

Μισώ τα στήθη. μηχανισμού τους. Θέλω να αγοράσω για det.veschey κάτι, αλλά δεν είναι μια συρταριέρα. Το ύψος πρέπει να είναι παρόμοια, αλλά απλώς να πω δύο πόρτες με ράφια. Μπεζ υπουργικό συμβούλιο είναι ένα κλασικό. Υπάρχει ένα γραφείο ΙΚΕΑ τηλεόραση White. Τι μπορεί να κάνει; Εάν μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες. Δεν μπορώ να βρω. Μπορείτε να με μεταβαλλόμενο επιφάνεια του τραπεζιού)

Όπως έγραψα, θα dresser Pali. Ως μητέρες καταφέρνουν να είναι, ένα μυστήριο για μένα σπαργανώνω. Στενά, άβολα, ο τοίχος εμποδίζει, δεν υπάρχει θέση για να βάλει τα πράγματα. Ως αποτέλεσμα, όταν deto μεγαλώνει, αλλάζει πάνες στο μητρικό κρεβάτι (πίσω μητέρας Χαν). Γι 'αυτό και αποφάσισε να αγοράσει ένα άλλο αλλαξιέρα από το ΙΚΕΑ. Όπως και αυτό, αλλά έχω μια αναδιπλούμενη κάτω συρτάρι. Έχω μια μικρή αύξηση, γι 'αυτό μείωσε το τραπέζι. Εάν έχετε ένα μέρος όπου αυτό το θαύμα συμπίεση - χώρα χωρίς δισταγμό. Μικρό για 11.

Αλλαγή κομμό: στο μπάνιο ή στο δωμάτιο;

Γεια σας, αγόρασα ένα μεταβαλλόμενο κομμό Ikea, σχεδιάζει να αποθηκεύσετε τα ρούχα των παιδιών και, φυσικά, ένα πέπλο και να κάνετε μασάζ. Αναρωτιέστε πού να το θέσω πιο βολικό; Κοντά στην κούνια ή στο μπάνιο;

Itaaak, 35 πλήρεις εβδομάδες, τι έχουμε 🙂

35 εβδομάδες! Τέλος, η αλλαγή μπουφές έφτασε.

Καλημέρα! 35 εβδομάδες! Ζήτω! Στο τελευταίο μήνυμα που έγραψε για το γεγονός ότι η μικρή aferyuga μου ανατράπηκε χθες το βράδυ. Αισθάνομαι ότι αυτό είναι πολύ καλό, έσπρωξε από τα πόδια του πάνω στο τοίχωμα της μήτρας και ανιχνεύεται σαν ένα σκουλήκι, ένα σκουλήκι λίπος Μετά από αυτά οι χειρισμοί του ύπνου ήταν σχεδόν αδύνατη. Από τη στιγμή που το κεφάλι προς τη μία πλευρά, και τα πόδια τράβηξε το προς την άλλη πλευρά σε όλο το σώμα)))) Μαθαίνω να κοιμηθεί κάθεται επάνω. αλλά είναι αδύνατο. Σήμερα δεν κοιμάστε αρκετά. Το πρωί μου έφερε μια αλλαγή πίνακα.

Πρόσφατα ήρθα σε όλη την είδηση ​​ότι η Ikea κομμά διακόψει μετά το θάνατο του 3 παιδιά. Εδώ αποφάσισα να γράψω εδώ, καθώς δεν είχε ιδέα ότι αυτά τα έπιπλα είναι επικίνδυνο, αν κάποιος σχεδιάζει ένα μεταβαλλόμενο πίνακα με κομοδίνο αγορά. Έχουμε έτσι, τόσο άνετα, αλλά μόλις το παιδί άνοιξε το πρώτο συρτάρι έβγαλε κάτι εκεί, μια συρταριέρα έπεσε κατευθείαν το επίδομα τέκνου κόρη μπαμπάς κατάφερε να τραβήξει έξω από το περιστατικό. Από τη μια πλατφόρμα με τη μητέρα της μίλησε, λέει, επίσης, έπεσε, αλλά για να σταματήσει το συρτάρι άνοιξε, και προκάλεσε στάσεις.

Τα παιδιά μας! λεπτομερείς φωτογραφίες

Έτσι τελείωσε ο σύζυγός μου και προσπάθειά μας για την επισκευή του πρώην στο δωμάτιό μου καιρό όλο το χρόνο! Ξεκινήσαμε με την ιδέα να κάνει ένα στούντιο εδώ για την κατάρτιση και πρόβες μου, αλλά .. Τι συνέβη την ευτυχία, και το έργο είχε κάνει προσαρμογές τους) Όλη η δουλειά γίνεται και από το σύζυγό μου (εκτός από τέντωμα ανώτατο όριο) και απείρως τον θαυμάζω) Λοιπόν, το εσωτερικό ήρθαν με την έντονη συζήτηση και ατελείωτες σαρώνει τις εικόνες Google) Τι έχουμε:

Κορίτσια, έτσι σκέφτηκα ότι το καλύτερο μωρό αλλαξιέρα - όπως ΙΚΕΑ - 4 πόδια, δύο επιπέδων (που σημαίνει απλώς να βάλει το μωρό και το κάτω διάζωμα - πάνες) ή ακόμα μπορεί να αλλάζει τουαλέτα; Εδώ, και τα συρτάρια με όλα τα πράγματα - και τα ρούχα και τα καλλυντικά και tydy. Αλλά μπουφές είναι σίγουρα πιο δύσκολη και δαπανηρή. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε στη συνέχεια να πουλήσει. Η κατάστασή μας είναι τέτοια που έχουμε μια ξεχωριστή για τα παιδιά ντουλάπα για τα ρούχα. Υπάρχουν γιο.

Γεια σε όλους! Τα κορίτσια εξαπλωθεί θέσεις που αγόρασε, αυτή είναι η εμπειρία μου. Δεύτερη εγκυμοσύνη, έτσι υπάρχει ήδη μια αίσθηση του τι χρειάζεται και τι δεν είναι (είναι όλα πολύ ξεχωριστά). Θα γράψω μόνο για ψώνια για το μωρό. 1. κούνια. Εκκρεμή δεν μου αρέσει, γι 'αυτό αποφάσισε να αγοράσει τα κλασικά. Ikea Gulliver στρώμα μείναμε στο πρώτο παιδί. Στρώμα με μαξιλάρι καρύδας, δύο βαθμούς σκληρότητας. Η κούνια που αγοράστηκαν: 1.1 απωθητικό στρώμα ΙΚΕΑ Λευκά είδη Κουβέρτες 1.2 Sharmtroll

Το διάταγμα έχει δύο εβδομάδες, και όπως αποδεικνύεται έχω σχεδόν τα πάντα έτοιμοι να φύγουν)) Ευτυχώς έχουν μείνει και πολλά του γιου της. Έτσι: 1. Στήθος, αποφάσισε να κάνει το ίδιο, δεν αλλάζει το κανονικό, τότε αυτό θα ταιριάζει στο εσωτερικό. Τέτοια: Ikea 6999 για τις μετοχές 2. Η κούνια + στρώμα ΙΚΕΑ και το πιο εύκολο, διότι το πρώτο παιδί δεν είχε κοιμηθεί στο κρεβάτι)) έχει ως εξής: 2199 1599 κρεβάτι και στρώμα 3. αναπηρικό καρότσι b / a με Avito. Τέτοια Αυτό Hauck Malibu XL (3 σε 1) με το κάθισμα. Στην πραγματικότητα.

Καλή μέρα) Σήμερα θα σας δείξω εδώ είναι η συνέχιση του έργου αυτού του διαμερίσματος

Προίκα για το μωρό. Μέρος 2 - ΑΙΘΟΥΣΑ

Γεια σου, ημερολόγιο! Σήμερα, έχουμε 24 εβδομάδες, σε πολύ σύντομα, και 3 ο τρίμηνο, εεε, ο χρόνος κυλά ..)

Άσπρο-άσπρο συρταριέρα - βοήθεια με την επιλογή του

Σε αναζήτηση του μεταβαλλόμενου λευκή τουαλέτα δεν γλίτωσε κατάστημα ένα μόνο παιδιά. Για τα μοντέλα φθηνότερα ποιότητας vnutryanki πολύ κουτσός, είναι αυτά που μου αρέσει στα καταστήματα που δεν εκπροσωπούνται - μόνο online αγορές. Των κριτηρίων επιλογής -. Τιμή έως 15 χιλιάδες ρούβλια, ένα λευκό χρώμα, δεν μοριοσανίδων (ακόμη καρέ). Ποιος έχει την εμπειρία με άλλαγμα κομμά; Συμβουλεύει, pliz, τι καλύτερο από τις επιλογές μου. Ή ίσως την προσφορά σας. Έχω μια υπέροχη ζωή, τα ψώνια δεν είναι ιδιαίτερα μοιάζουν. Ως εκ τούτου, θα είναι σε αναμονή για τις συμβουλές σας! Στην εκ των προτέρων.

Παιδιά. Οικονομική και εργονομικό.

Όταν η οικονομική κρίση της χώρας, θέλω να δημοσιεύσετε τα επιτεύγματά τους για να δημιουργήσουν ένα λίγο ακριβό, αλλά άνετο νηπιαγωγείο. Τώρα, μετά από τρεις μήνες της χρήσης, δηλώνω με πλήρη ευθύνη - έχει ένα πολύ βολικό!

να αγοράσει ένα μεταβαλλόμενο πίνακα ή συρταριέρα Ikea στη Μόσχα μέχρι 15.12

Μόνο Ikea και μόνο σε λευκό χρώμα. Κατά προτίμηση, όπως ή όπως ένα πραγματικό 2 ημέρες, ενώ ο σύζυγός της βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στη Μόσχα.

Λοιπόν, το μωρό τελικά. Hall δεν είναι Ikea, και στην κρεβατοκάμαρα για να κάνει μια μετάθεση, γιατί Θα χρησιμοποιηθεί για να κοιμηθεί εκεί με τη νεότερη, και έχουν μετακινηθεί πρόσφατα στο νηπιαγωγείο μαζί με τον αδελφό του. και έτσι

Πιο συγκεκριμένα, η γωνία του μωρού στο υπνοδωμάτιο μας

Έτσι, τελικά βρήκα το χρόνο sfotat όλο αυτό το διάστημα για να προετοιμαστεί για το μωρό. Όπως συντάξει έναν κατάλογο, αλλά ακόμα σίγουρα υπερβολή, έτσι είναι πιθανό η μετα-κομπορρημοσύνη των συστάσεων. Πολλές φωτογραφίες κάτω από το κόψιμο!

Καλή μαμά το 2016

Τα κορίτσια, όλοι καλή μέρα! Έχω επιλέξει μια προίκα για το μωρό μας. Το διαμέρισμά μας είναι μικρή, αλλά έχουμε αγοράσει ένα συρταριέρα, όπως παιδικά ρούχα κατάστημα σε γενικές γραμμές πουθενά. Τείνω να επιλέξετε το στήθος Ikea SMALL με 6 συρτάρια. Διαστάσεις: Πλάτος: 80 εκ Βάθος: 48 εκατοστά Ύψος: 123 εκατοστά

Hvastulki προίκα για το γιο μας. Μέρος 1)

Τα κορίτσια όλων hellou)) αποφάσισα συμμερίζομαι τελικά pokupochkami μας για το γιο) αγόρασαν σχεδόν τα πάντα, είναι τώρα πίσω στην αναζήτηση της κούνιας (αλλά ξέρω ότι θέλω λίγο άσπρο), re-buy όλων των ειδών τα πράγματα από το γραφείο ιατρικής, και δεν μπορώ να αποφασίσω με χλιαρό kombezikom και φάκελο. Αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος, επιλέγουμε)) Αλλαγή έπιπλο δεν θα πάρει, για να έχει ένα μεγάλο ντουλάπι με συρτάρια, θα είναι βολικό! Σε γενικές γραμμές, παιδικά ρούχα, είναι μια τέτοια χαρά, θέλω να αγοράσω τα πάντα ξανά και ξανά)) Όλες αυτές οι mimishnoe)) Όλα αυτά kombeziki, bodykit, shtaniki.

Ίσως είμαι κυματίζουν μπορεί ακόμα πολύ νωρίς, αλλά κάτι που είχε σπάσει το κεφάλι μου με αυτές τις κασέλες. Θέλω να επιλέξετε και να ηρεμήσει. Μίλα μου, παρακαλώ, να μας πείτε τις εντυπώσεις στήθη σας. Αυτό που θέλω: Χαριτωμένο Λευκή αλλαγή έπιπλο. Χωρίς στοιχεία του παιδιού, ίσως, θα σταθεί στο κοινό δωμάτιο (δεν θέλουν όλα αυτά τα ελάφια, αρκούδες στα χέρια και άλλα πράγματα). Πουλήστε σε ένα ή δύο χρόνια δεν επρόκειτο να. Αργά ή γρήγορα, να πάει στο νεότερο (ΜΜΜ), και στη συνέχεια να παραμείνει στο φυτώριο. Θα πρέπει να λαμβάνει το μέγιστο των πραγμάτων.

Ξεκίνησε 31 εβδομάδων και ήρθε η ώρα να κάνει μια λίστα με τα ψώνια. το μωρό μας αναμένεται στα μέσα Οκτωβρίου, έτσι ώστε να υπολογίζετε σε ζεστά ρούχα. Για τον εαυτό μου, έχω εντοπίσει αρκετές κατηγορίες, έτσι ώστε να μην ξεχάσετε τίποτα. Σημαντικές αγορές (υφάσματα, έπιπλα) 1. Cot 2. 3. Στρώμα στρώμα - Ikea 4. 2 φύλλα με ένα λαστιχάκι, λευκών ειδών, προφυλακτήρες, κουβέρτα - ράβω εαυτό 5. κουβέρτες και μαξιλάρια (σε βολικό αργότερα, αλλά πιστεύουμε ότι για να λάβει ταυτόχρονα) 6 . Αλλαγή πίνακα -komod - κατάστημα 7. υπνόσακο - ράψει η ίδια 8. καροτσάκι.

Εδώ είμαι .. ώριμα στον κατάλογο στις 31 εβδομάδες)))) 1. Μεταφορά. 2. Cot-λίκνο 3. Seat 4. ξαπλώστρα μικροσκοπικό αγάπη. 5. 6. αναστολή ματ ανάπτυξη παιχνιδιών για το μαξιλάρι του μαστού 7. 8. φάκελο Demiseason (διέταξε) 9. χειμώνα φάκελο 10. 11. ergo καρέκλα http://www.babyblog.ru/community/post/sale/4094947 12. ατμομάγειρα και μπλέντερ 13. έπιπλο pelenalnikom 14. 15. συμβούλια τα μικρότερα ΙΚΕΑ μωρό κλίμακας 16. κουδουνίστρα 17. ΙΚΕΑ μαξιλάρι για την τροφοδοσία (διέταξε) στην κούνια: (. φύλλα 5 τεμ) 1. λινά 2. αδιάβροχη πάνα IKEA 3 . καρό ΙΚΕΑ fleece.

θα πρέπει μητέρες εμπειρία που δεν έχουν στήθος με το μεταβαλλόμενο πίνακα (όχι, δεν θα) με την πρώτη κόρη ήταν ένα κλασικό συρταριέρα, όλες οι διαδικασίες γίνονται εκεί, ντυμένοι. μεγάλωσε μπορούμε να πωληθεί, αγορασθεί trehyaschikovy Ikea. ερώτηση- τι να φορέσει, να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε διαδικασία με το δεύτερο; έπιπλο με pelenalnikom δεν θα αγοράσουν. πού θα αποθηκεύονται τα ρούχα-τα πράγματα είναι.

Εδώ είμαι .. ώριμα στον κατάλογο στις 31 εβδομάδες)))) 1. Μεταφορά. 2. Cot-λίκνο 3. Seat 4. ξαπλώστρα μικροσκοπικό αγάπη. 5. 6. Το χαλί αναστολή ανάπτυξης παιχνιδιών για μαξιλάρι του μαστού 7. 8. φάκελο ντεμί σεζόν. 9. φάκελο χειμώνα 10. καρέκλα 11. ergo 12. ατμομάγειρα και μπλέντερ; 13. συρταριέρα pelenalnikom 14. 15. συμβούλια τα μικρότερα ΙΚΕΑ μωρό κλίμακας 16. κουδουνίστρα 17. ΙΚΕΑ μαξιλάρι για την τροφοδοσία (διέταξε) στην κούνια: (. Φύλλα 5 τεμ) 1. λινά 2. αδιάβροχη πάνα ΙΚΕΑ 3. καρό δέρας ΙΚΕΑ 4.

1. Η φάτνη και όλοι στην κούνια - κρεβατάκι Ikea

- Αναπηρική καρέκλα - Κάστρο στο καρότσι

κορίτσια διακεκομμένη από μια λίστα, θα ήθελα να σχολιάσω, συμβουλές και κριτική) Τι έως + ήδη αγοράσει, και; Παρακαλώ βοηθήστε να κάνει μια επιλογή!) Χάρη !!

Όλοι μαζί 25 000r. Παραλαβή

Πουλήστε μονομιάς για 25 000r από τον υπόγειο Southwest σε απόσταση 5-10 λεπτά, όλη η Β / C σε καλή κατάσταση, περιγράφονται λεπτομερώς :. Δύο κρεβάτια, συρταριέρα, δύο στρώματα, δύο κουνουπιέρες στα κρεβάτια. (Ιδανική λύση για ένα διπλό καρότσι), Άλεξ Ζυγαριές (νέα κατάσταση), κλινοσκεπάσματα, το φράγμα και δύο κούνιες. ΙΚΕΑ (το νέο, το δεύτερο προσαρμόστηκε για την περίφραξη)

Γεια σας, κορίτσια! Παρακαλώ βοηθήστε να βρει μια κούνια για το μωρό. Αρχικά ήθελε να πάρει SUNDVIK από το ΙΚΕΑ (υπάρχει ήδη αλλάζει έπιπλο), αλλά δεν είναι διαθέσιμο και δεν είναι σαφές πότε θα είναι. Πλέον όλοι οι φίλοι μου έχουν γεννήσει να αποτρέψουν. Σε μία φωνή επιμένει ότι η απαραίτητη εκκρεμές. Έτσι, οι απαιτήσεις: 1) White 2) όμοια σε εμφάνιση Sundvik Ikea (που σε συνδυασμό με μια συρταριέρα), 3) εκκρεμές (θέλω να ταράξουν από άκρη σε άκρη και όχι πάνω και κάτω Αυτό είναι ένα εκκρεμές) 4) Είναι σκόπιμο να μην είναι πολύ gromozdskaya (.; 120x60) θα ήμουν πάρα πολύ.

Krupnogabarit κρεβάτι πιο κοινή, παρέμεινε από την πρώτη, και θα το χρησιμοποιήσει μόνο 6 μήνες αργότερα, αλλά προς το παρόν θα

HENSVIK αγοράζουν και να ακούσουν τις συμβουλές σχετικά με αυτή τη σειρά

Αγαπητοί λάτρεις της Ikea))) Ξέρω σίγουρα έχετε βρίσκονται γύρω HENSVIK ράφι; στην ευχάριστη θέση να αγοράσει, κατά προτίμηση με σανίδες τα μικρότερα. Νομίζω ότι για τα ράφια και ντουλάπι από την ίδια σειρά, αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρος. σας αρέσει η ίδια τη σειρά, η οποία mozheet συμβουλές φωτογραφία πραγματική εσωτερική lay out; δομή μας έχει ως εξής: 2 8 μηνών δίδυμα θα κοιμούνται και παίζουν στο δωμάτιο και ένα τριετές ανώτερος malchiks μας παρέα (κοιμούνται σε άλλο δωμάτιο). τι άλλο μπορεί να παρέχει συμβουλές για τη διακόσμηση και την αποθήκευση των παιχνιδιών για τα μεγάλα.

Κόρνερ για μικρό αγόρι μας, ή όπως μας αρέσει ΙΚΕΑ. Υπέροχο ομορφιά, εδώ συγκεντρώνονται σε μια γωνία για το μικρό αγόρι μας, ακολούθησε την αρχή της «απλό και καλαίσθητο.» Ποιος νοιάζεται μαρκάρισμα ζητήσει =)

Προίκα για το μωρό 1: krupnogabarit και αξεσουάρ.

Σε περίπτωση που την άνοιξη pelenalnik στους μεγαλύτερους σε ηλικία θα μπορούσε να κοιτάζω το παιδί;

Έχω ήδη έσπασε το κεφάλι μου, το οποίο θα κρεμάσει ανασταλεί pelenalnik Ikeja. όταν ο γιος γεννήθηκε (οι 2mes διαφορά 2g) pelenalnik να κρεμαστούν σε ένα δωμάτιο πάνω από ένα συρταριέρα με μικρά πράγματα, τα πάντα είναι μεγάλη, αλλά η κόρη μου ήταν πολύ ενδιαφέρονται για αυτό που είμαι dlayu εκεί, κρεμασμένα πάνω του, κλαίει, και ζήτησε να δει τον αδελφό-σε τέλος μας σπαργανώνω 10 ημέρες κατ 'ανώτατο όριο και μετατοπίζεται σχετικά με την αλλαγή του σκάφους στις divan.Pereodevala έκανα σε ένα χρόνο σχεδόν πίσω πονούσε, καούρα από τις πίστες, δεν θέλω αυτό πια. Τώρα περιμένει περισσότερο τον αδελφό του Ιουνίου (η διαφορά θα είναι 4 χρόνια και 1 χρόνος 10 μήνες), νομίζω ότι τόσο ο ανώτερος θα είναι ένα μέγα συναρπαστικό.

Τέλος, η εικόνα είναι σχεδόν συναρμολογούνται, και μια θέση για το παιδί μου είναι έτοιμο! Ζητώ μια γάτα! Προσοχή, πολλές φωτογραφίες.

Έχω ωριμάσει έχω ένα πρόβλημα πού να σπαργανώνω το μωρό. Πρέπει να πω τη γνώμη τους ότι η επιφάνεια για την αλλαγή των αναγκών, διότι πιστεύω ότι στο κρεβάτι για να σπαργανώνω το μωρό σας δεν είναι εύκολη και το πίσω νομίζω ότι δεν θα σταθεί. Νομίζω ότι είναι πολύ βολικό να έχουν ένα ξεχωριστό δωμάτιο για όλες τις διαδικασίες υγιεινής, όπου τα πάντα είναι στο χέρι. Έτσι, αυτό είναι το ευαίσθητο σημείο. Τώρα ζει με τον σύζυγό μου σε ένα διαμέρισμα στούντιο και ο τόπος δεν είναι πολύ, αλλά επειδή μου αρέσει το ανοιχτό, τότε πραγματικά δεν θέλουν.

Κορίτσια, συμβουλεύει, παρακαλώ, αλλαξιέρα, μια αρκετά μεγάλη και σταθερή. Δεν dresser. Μπορεί να δίπλωση. Χιλιάδες 3 ρούβλια. Ikea δει - φαινόταν πολύ στενό, όπως εσείς;

Κορίτσια, συμβουλεύει, παρακαλώ, αλλαξιέρα, μια αρκετά μεγάλη και σταθερή. Δεν dresser. Μπορεί να δίπλωση. Χιλιάδες 3 ρούβλια. Ikea δει - φαινόταν πολύ στενό, όπως εσείς;

1

Leave a Reply

29 + = 36